-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Δεν φαίνεται να είναι σοβαρή η ζημιά, μόνο σπασμένα ανθρακονήματα βλέπω από τη φωτό. Σίγουρα φτιάχνεται.To συνοδευτικό κειμενάκι έγραφε για $400,000 ζημιά
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Δεν φαίνεται να είναι σοβαρή η ζημιά, μόνο σπασμένα ανθρακονήματα βλέπω από τη φωτό. Σίγουρα φτιάχνεται.
To συνοδευτικό κειμενάκι έγραφε για $400,000 ζημιά
Φέρτο στην Ελλάδα και οι Έλληνες μάστορες θα στο φτιάξουν μια χαρά....
Τι ανθρακονήματα τι πολυεστέρας, το ίδιο είναι τα κατέχουμε αυτά....Τα ανθρακονήματα από ότι είδα σε μια σχετική εκπομπή δεν είναι μια απλή ιστορία πχ το λυγίζεις στο καλούπι του περνάς ουσίες με πινέλο και στερεοποιείται και τέρμα. Απαίτούνται δεκάδες (ή και εκατοντάδες!!) λεπτότατα φύλλα που τοποθετούνται το ένα πάνω στο άλλο με ειδικό τρόπο κλπ για μέγιστη αντοχή και η όλη διαδικασία κοστίζει πολύ σε ώρες εργασίας κλπ.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
..Την ξεπάστρεψε ο υιος του ιδιοκτήτη με μόλις 350 μίλα στο κοντέρ..350 μίλια/ω=560 χιλιόμετρα/ω.Είναι όντως 350 μίλια;
-
Ο χρήστης eizo έγραψε:
350 μίλια/ω=560 χιλιόμετρα/ω.Είναι όντως 350 μίλια;Εννοεί 350 μίλια στο οδόμετρο.
-
Ο χρήστης Vasilios έγραψε:
350 μίλια/ω=560 χιλιόμετρα/ω.Είναι όντως 350 μίλια;
Εννοεί 350 μίλια στο οδόμετρο.
Βέβαια,αλλιώς δε θα γλίτωνε.
-
Θεωρώ το όνομα πολύ επιτυχές, για την αρτιότερη τεχνολογικά και σχεδιαστικά και πιό ευκολοδήγητη Φερράρι όλων των εποχών (τουλάχιστον ο Στράτης αυτό άφησε να εννοηθεί). Παράλληλα είναι ίσως και το πιό όμορφο αυτοκίνητο που βγήκε από το Μαρανέλλο. Με ανάλαφρο σχεδιασμό, απαλλαγμένο από την πίσω αεροτομή της F50...μου αρέσει πολύ και την έχω και σε μοντέλο 1:18.
Τα υπόλοιπα υπεραυτοκίνητα, τα ημίαιμα, του Μαρανέλλο, ας συνεχίσουν την ονοματολογία με τα F, μιας και κανένα δε θα ξεχωρίζει τόσο από την Έντσο όσο η Έντσο από τις F40,F50.
Η Έντσο είναι το κορυφαίο ημίαιμο, για να μνημονεύει μια κορυφαία εποχή για τη Φερράρι. -
Γιατί χρησιμοποιείς τον όρο ημίαιμα;
-
Γιατι τα καθαροαιμα τρεχουν στις πιστες,και τα οδηγουν ο Σουμαχερ και ο Μπαρικελο.
-
Παιδία στο προηγούμενο φύλλο της εφημερίδας Χρυσή ευκαιρία βρήκα μια αγγελία που ένας πουλά μια Enzo 800.000€ !!!
Και αν θυμάμαι καλά το τηλέφωνο πρέπει να αρχίζει από 2310. -
κριμα το τουτουνι...
Μιλαμε για ανασταση αρχαιου ποστ, απο Αυγουστο 2003.
Νικος
-
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Γιατι τα καθαροαιμα τρεχουν στις πιστες,και τα οδηγουν ο Σουμαχερ και ο Μπαρικελο.Aκριβώς!
Βέβαια η Εντσο θα μπορούσε να έχει και V10, αυτό είναι το μεγάλο μου παράπονο από αυτήν, αλλά κι έτσι ας είναι...
-
Τι καλύτερο θα είχε ενας V10 ??????????
-
Πώς προφέρεται η GTA; Αν ακούσατε στο DVD, Τζι-τε-α ή καλύτερα Τζιτεά. Δεν ακούγεται καλά στους Έλληνες που τείνουμε να την αποκαλούμε ως Γερμανίδα (Γκε-τε-ά) είτε ως μπάσταρδη Αγγλοιταλίδα (Τζι-τι-ά), όπως οι περισσότεροι από εμάς (και εγώ, για να είμαι ειλικρινής) καθημερινά.
Όσο για την Enzo; Συμφωνώ ότι η κάθε επόμενη Enzo πρέπει να ονομάζεται... Enzo και μάλιστα χωρίς αριθμό. Εξάλλου ο Έντσο ήταν ένας και μοναδικός. -
Τί καλύτερο θα είχε;
Θα συνέδεε την παράδοση που έχει δημιουργήσει η Φερράρι τόσα χρόνια στη Φόρμουλα 1!!!
Γιατί δηλαδή η Πόρσε να βγάλει την GT με V10;Eδώ που τα λέμε κι εγώ είμαι υπέρ του V12, αλλά έχω την εντύπωση ότι κάτι τέτοια αυτοκίνητα εκφράζουν την εκάστοτε εποχή της Φόρμουλα 1, οπότε θα μου άρεσε. Ίσως βέβαια να ήταν πιό αδύναμος, έτσι;
-
Ο χρήστης temper έγραψε:
Πώς προφέρεται η GTA; Αν ακούσατε στο DVD, Τζι-τε-α ή καλύτερα Τζιτεά. Δεν ακούγεται καλά στους Έλληνες που τείνουμε να την αποκαλούμε ως Γερμανίδα (Γκε-τε-ά) είτε ως μπάσταρδη Αγγλοιταλίδα (Τζι-τι-ά), όπως οι περισσότεροι από εμάς (και εγώ, για να είμαι ειλικρινής) καθημερινά.
Όσο για την Enzo; Συμφωνώ ότι η κάθε επόμενη Enzo πρέπει να ονομάζεται... Enzo και μάλιστα χωρίς αριθμό. Εξάλλου ο Έντσο ήταν ένας και μοναδικός.Δεν νομιζω οτι εχει σημασια πως το προφερει κανεις. Οι Ιταλοι θα το προφερουν στα Ιταλικα οι Γαλλοι στα Γαλλικα. Ακομα και οι Αγλλοι προφερουν μερικα γραμματα διαφορετικα απο τους Αμερικανους.
Για εμενα πχ το GTA η το GTi η το VHS, προφερονται με την αγγλικη εκδοση. Εχω μιλησει με Γερμανους ομως και γελαγανε οταν ελεγα VHS (βι εϊτς ες). Αυτοι το ελεγαν στα Γερμανικα.Συνφωνω για το ονομα Ενζο. Πρωτη γενια Ενζο και δευτερη γενια Ενζο κτλ...
Νικος
-
Αν λέμε απλά τα γράμματα της αλφαβήτου, Τζι-Τι-Α είναι η ονομασία της. Οι Ιταλοί προφέρουν πιστά τις λέξεις (διαβάζουν ακριβώς όπως γράφεται)Το Γκε-Τε-Α που ακούω, μου φέρνει λίγο τον Λάκη Κομνηνό ως Κνουτ στους Γενναίους του Βορρά!
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Δεν νομιζω οτι εχει σημασια πως το προφερει κανεις. Οι Ιταλοι θα το προφερουν στα Ιταλικα οι Γαλλοι στα Γαλλικα. Ακομα και οι Αγλλοι προφερουν μερικα γραμματα διαφορετικα απο τους Αμερικανους.
Για εμενα πχ το GTA η το GTi η το VHS, προφερονται με την αγγλικη εκδοση. Εχω μιλησει με Γερμανους ομως και γελαγανε οταν ελεγα VHS (βι εϊτς ες). Αυτοι το ελεγαν στα Γερμανικα.Συνφωνω για το ονομα Ενζο. Πρωτη γενια Ενζο και δευτερη γενια Ενζο κτλ...
Νικος
Κάποτε είχε γυρίσει κάποιος φίλος,μετά από κάμποσα χρόνια στήν Γερμανία,καί μάς έλεγε ότι άκουγε τούς...ιρον μαϊντεν(IRON MAIDEN)!!!
Τό γέλιο...τής αρκούδας!!! -
Μετά λύπης 'ανασταίνω' τη συζήτηση για να σας δείξω πως και στις καλύτερες (ίσως την καλύτερη) οικογένειες συμβαίνουν ατυχήματα σαν κι αυτό.
Διαβάστε : http://www.italiaspeed.com/
Ή είδηση μιλάει για μια Enzo που καταστράφηκε μετά από ατύχημα. Οι φωτογραφίες μαχαιριά. Κάπου λέει πως ο οδηγός της έκανε κόντρα με μια Mercedes (Δλδ στην κόντρα η Mercedes μια χαρά, ενώ η Φεράρι 'σκοτώθηκε?' ). Αν διάβασα καλά, ο οδηγός δεν ήταν ο ιδιοκτήτης. Ο ιδιοκτήτης ήταν συνοδηγός.
Μακριά από εμάς τέτοια ατυχήματα.
Jacob -
Καλά να πάθει ο μ...
-
Τί την ήθελε την κόντρα....
Με Μercedes ;
Ferrari Enzo