-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
και το ξύδι στα μαχαιροπίρουναποτέ δεν τα καθάρισα
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Σε φοιτητικές λέσχες δεν έχετε φάει;
To στανταράκι στη Λέσχη στην πάτρα ήταν η σόδα στο φαί
φαντάσου να έπινες και κόκα κόλα στο καπάκι
http://de.youtube.com/watch?v=nrCaONL0X9U -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Σε φοιτητικές λέσχες δεν έχετε φάει;
To στανταράκι στη Λέσχη στην πάτρα ήταν η σόδα στο φαί
θυμήθηκα εκείνο το χοντρό μάγειρα με την μονίμως ίδια και λιγδωμένη ποδιά
μόνο το...φρούτο τρωγόταν εκεί μέσα...καλύτερα 'διδύμους' στην Κων/πόλεως... -
Έτρωγα μονο όταν έπαιζαν νούμερα απο γνωστούς .
Είχε 2-3 φαγητά που ήταν καλά παντως
Είχα πάει για ένα συνέδριο στην Ιταλία και τρώγαμε στη λέσχη του πανεπιστημίου
-
Την Πέμπτη έφτασε στο στρατόπεδο στην Ορεστιάδα όπου υπηρετούσα σήμα με το οποίο ενημερώνονταν ότι παίρνω μετάθεση για τη ΔΜΠ/ΓΕΣ όπου και θα παρουσιαστώ τη Δευτέρα.
Αυτό που δε ξέρω και που θα ήθελα να μου πει όποιος έχει υπηρετήσει σε κάποιο γραφείο στο ΓΕΣ είναι το αν εγώ τη Δευτέρα το πρωϊ θα πρέπει να παρουσιαστώ εκεί με το λουκάνικο και το σακίδιο ή χωρίς τίποτα, απλά φορώντας στολή εξόδου; Λογικά τις ημέρες που δεν έχω υπηρεσία θα μένω σπίτι μου, έτσι δεν είναι;
-
Λογικά με λουκάνικο και με τα όλα σου θα πρέπει να παρουσιαστείς.
-
Nαι, με λουκάνικο πρέπει να πας. Η στολή εξόδου δεν είναι καθόλου απαραίτητη. Και ναι, τις ημέρες που δεν θα έχεις υπηρεσία μπορείς να διανυκτερεύεις σπίτι σου.
-
πρέπει να σβήνονται τα προκλητικά ποστς
εντιτ - ο φάνκης μετά πρόσθεσε τα λογάκια, πριν είχε μόνο εικονίδιαaserf. πολύ λίγο δεν έκατσες στην Καβύλη ή περνάει γρήγορα ο καιρός;
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
:whistlink:Nαι, με λουκάνικο πρέπει να πας. Η στολή εξόδου δεν είναι καθόλου απαραίτητη. Και ναι, τις ημέρες που δεν θα έχεις υπηρεσία μπορείς να διανυκτερεύεις σπίτι σου.
ωραία πράγματα αυτά...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
πρέπει να σβήνονται τα προκλητικά ποστςΕγώ προτείνω και πέσει και ένα ban σε αυτόν που το έκανε αυτό το προκλητικό post.
-
Ban me off!!!
Κάνα warn; Κάτι; Όχι για μένα, για το φουκαριάρικο το 4tforum...
-
-
aserf. πολύ λίγο δεν έκατσες στην Καβύλη ή περνάει γρήγορα ο καιρός;Το α)...
Ψάχνουμε οικογενειακώς να βρούμε το ποιός μπορεί να έβαλε το χεράκι του (χωρίς να το έχουμε ζητήσει σε κανέναν) και δεν το βρίσκουμε...
-
Σους, σιωπή και σώπενε!!!
-
Nαιιιι. Το χω και γω υπ' όψιν μου ότι τα βύσματα φυτρώνουν εκεί που δεν τα σπέρνεις.
-
Nαιιιι. Το χω και γω υπ' όψιν μου ότι τα βύσματα φυτρώνουν εκεί που δεν τα σπέρνεις.Δεν έχεις ακουστά τα βυσματό-δεντρα; Αναπτύσσονται σε κρύα περιβάλλοντα (βλ. Ορεστιάδα) και δεν χρειάζονται πότισμα (δηλ. παρέμβαση). Το κακό είναι ότι ανθίζουν πολύ σπάνια, κάθε 29 Γενάρη
-
Κάτι πήρε το μάτι μου για υπηρεσιακές ανάγκες του συγκεκριμένου τμήματος.
-
Ναι...όντως...Κι εγώ κάτι άκουσα...Ζήτησαν επειγόντως σκληροτράχηλους στρατιώτες που να έχουν ως απαραίτητο προσόν: να έχει 'ψηθεί' στην ξενιτιά της Ορεστιάδας.
Ανδρέα...Σου έφεξε..Μην το πολυψάχνεις...Ο στρατός (καλώς ή κακώς) είναι ό,τι κάτσει εκείνη την ώρα...
.
.
.
Κωλοβισματίες όλοι...Στα διάλα!!!
( ) -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
.
Κωλοβισματίες όλοι...Στα διάλα!!!
( )Πότε παρουσιάζεσαι στο ναυτικό είπαμε; 11 Φεβρουαρίου;
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Πότε παρουσιάζεσαι στο ναυτικό είπαμε; 11 Φεβρουαρίου;Γιατί?Τι κακό έχει το ναυτικό?Δεν το κατάλαβα!!!!
Καταρχάς εγώ θα είμαι 6 μήνες παραμεθόριο...Όχι 2 μήνες έτσι για να το ξεπετάξουμε για τα μάτια του κόσμου!!!! (παραμεθόριος = Σαλαμίνα )Θεωρητικά 10/2 αλλά εγώ θα πάω να παρουσιαστώ (μάλλον) στις 12/2. (μη ρωτήσεις πως... )
Περί Θητείας [#2]