-
Ευχαριστω ολους τους φιλους για τις απαντησεις τους! Η μποξτερ, οπως με ενημερωσε ο φιλος μου απο τον οποιον θα την παρω, αν την παρω, θα βγει γυρω στα 18κ ευρω μαζι με εκτελωνισμο πινακιδες κλπ. Δεν αξιζει λετε ε?
Καποιοι φιλοι ανεφεραν οτι για μποξτερ δεν αξιζει ολη αυτη η διαδικασια, και οτι θα το εκαναν για κατι πιο εξωτικο! Τι εχετε να προτεινετε? ΤVR ? Η κατι αλλο?
Ποσο εκτιματε οτι θα μπορω να πουλησω την δεξιοτιμονη μποξτερ στην Ελλαδα, μετα απο 5 χρονια που θα την εχω??
-
Ο χρήστης kakwskeimena έγραψε:
Ποσο εκτιματε οτι θα μπορω να πουλησω την δεξιοτιμονη μποξτερ στην Ελλαδα, μετα απο 5 χρονια που θα την εχω??
Δεν θα μπορέσεις.. το αυτοκίνητο θα το παντρευτείς
-
18.000 μαζι με εκτελωνισμό??????????????????????? πολύ δύσκολο κάτι μυρίζει.... έψαξες το θέμα εκτελωνισμού καλά??? Δέν θα το πουλήσεις ΄ποτέ στην Ελλάδα Ακόμα και αν παντρευτείς χωρίζεις.... να πουλήσεις δεξιοτίμονο???? και BOXSTER???? πάνχλωμο....
-
σε αυτά τα λεφτά και λιγότερα μαζί με εκτελωνισμό πάρε μια LOTUS αριστεροτίμονη απο Γερμανία.... 18.000 για BOXSTER δεν βρίσκεις... αλλα και πάλι γιατί κάποιος στο Ηνωμένο Βασίλειο να πουλάει μια BOXSTER 11-12 ;h 13.000 Ευρώ, ενώ υπο κανονικές συνθήκες θα την πουλούσε εκέι πολύ παραπάνω..... κάτι δεν πάει καλά και πρωτίστος με το αυτοκίνητο....
-
τιμή αυτοκινήτου χωρίος εκτελωνισμό πόσο σου είπαν???
-
Βoxter στην Αγγλία βρίσκεις και με λιγότερα ... ίσως και 7.000 ευρώ...
(γιατί τα γερμανικά έχουν καλή μεταπωλητική )αλλα το ζήτημα είναι το τελωνείο.... οτι και μετά σου μένει για πάντα...
-
Γυρω στις 11.000 ευρω νομιζω μου ειπαν! Λοτους για καθε μερα αντεχεται ομως? Ανεση μηδεν?
-
MonteCarlo συμφωνώ οτι βρίσκεις (μέχρι πέρσυ ζούσα Λονδίνο) αλλα σε τι κατάσταση την βρίσκεις??? Εχω δεί BOXSTER με 10.000 Λίρες (και με την Λίρα τότε πολύ ψηλα) και ήταν σε κακα χάλια. Να το πάρεις και μετα???
Η Λοτους όντως άνεση -100 όχι μηδέν αλλα στο δρόμο δεν πάιζεται έιναι αυτοκίνητο οδήγησης και όχι αναψυχής. Τώρα κατα πόσο η BOXSTER είναι αυτοκίνητο καθημερινής χρήσης είναι πως το βλεπει ο καθένας... Πάντως σε αυτο το στύλ αυτοκινήτου υπάρχουν και άλλα μοντέλα που θα σε ικανοποιούσαν και θα ήταν ψιλοκοντά στην τιμή (αλλα όχι τόσο κάτω). Την Λότους την ανέφερα ώς κάτι διαφορετικό και σπορ σε αυτά τα λεφτά δεν ξέρω τι ζητάς απο το αυτοκίνητο.... απλά μια ιδέα
-
Ο χρήστης Gaitanakos έγραψε:
MonteCarlo συμφωνώ οτι βρίσκεις (μέχρι πέρσυ ζούσα Λονδίνο) αλλα σε τι κατάσταση την βρίσκεις??? Εχω δεί BOXSTER με 10.000 Λίρες (και με την Λίρα τότε πολύ ψηλα) και ήταν σε κακα χάλια. Να το πάρεις και μετα???Η Λοτους όντως άνεση -100 όχι μηδέν αλλα στο δρόμο δεν πάιζεται έιναι αυτοκίνητο οδήγησης και όχι αναψυχής. Τώρα κατα πόσο η BOXSTER είναι αυτοκίνητο καθημερινής χρήσης είναι πως το βλεπει ο καθένας... Πάντως σε αυτο το στύλ αυτοκινήτου υπάρχουν και άλλα μοντέλα που θα σε ικανοποιούσαν και θα ήταν ψιλοκοντά στην τιμή (αλλα όχι τόσο κάτω). Την Λότους την ανέφερα ώς κάτι διαφορετικό και σπορ σε αυτά τα λεφτά δεν ξέρω τι ζητάς απο το αυτοκίνητο.... απλά μια ιδέα
Εγώ σίγουρα θα προτιμούσα μια Elise.... αλλά για την πόλη προτιμω το αυτόματο Punto μου
Οι τιμές με την κρίση έχουν πέσει γιατί οι χαρτογιακάδες του City... φαληρήσανε.
Κοίτα το Autotrader... εαν δεν τα δείς από κοντά δεν ξέρεις σε τι κατάσταση είναι βέβαια.Επειδή για πολλά χρόνια οδηγούσα αριστεροτιμονο στην Αγγλία, θέλω επίσης να πω,
οτι ειναι συνήθειο και όχι πρόβλημα.. μάλιστα σε κάνει πιο προσεκτικό στις προσπεράσεις γιατί ανοίγεσε
απο πολύ πριν. -
Gaitanakos, σε ευχαριστω για τις απαντησεις σου!!!
τι αλλα αυτοκινητα σε αυτο το στυλ θα μου προτεινες?? -
Παιδιά πάντως φίλος που θέλει να φέρει Lotus από Αγγλία μου έχει πεί ότι γίνεται αριστεροτίμονη με 5k. Δεν ξέρω αν κάτι τέτοιο ισχύει πράγματι, αλλά αν όντως ισχύει μήπως παίζει και με Boxster; Λέω τώρα εγώ...
-
Κοίτα μέχρι 17.000 στο στύλ αυτό μόνο Λότους Βρίσκεις και μιλάμε για αυτοκίνητα σε καλή εώς πολύ καλη κατάσταση.... Τώρα γενικά για Γερμανία θα σου πω χονδρικά αλλα πάντα μιλάμε με τιμές μαζίμε εκτελωνισμό μόνο αυτοκίνητα απο αντιπροσωπέια ή εργοστάσιο (όχι απο ιδιώτη γιατ'ι ειδικά στη Γερμανία γίνονται πολλά) και με δεδομένο οτι θα πάς εσύ να το πάρεις χωρίς να χρησιμοποιήσεις μεσάζοντα (που θα βάλει αρκετα πάνω τουλάχιστον 2000).
Καταρχήν θεωρώ οτι απο Γερμανία αξίζει να φέρεις πολύ καλο αυτοκίνητο σε ένα έυρος τιμής 25.000 με 30.000 Ευρω οπου βρίσκεις παπάδες και γλυτώνεις πολλά λεφτα σε σχέση με Ελλάδα.
Σε τιμές μέχρι 20.000
AUDI TT, BMW z3 ή σειρα 3 'οπως 320 μοντέλα 2002 με πολλά εξτρά και σε άριστη κατάσταση όλα
Τώρα απο εκέι και πάνω και μέχρι 28.000 Θα βρείς άφθονες Ζ4 σε ότι χρώμα και΄έκδοση ποθείς και με ότι εξτρα μπορείς να φανταστεις, BOXSTER 2,7 2001-2 , ΑUDI TT QUATTRO, SLK 200, NISSAN 350Z, HONDA S2000 κλπ
ΤΤ, S2000, και 350Ζ μπορείς να τα βρείς και κοντά στα 22-23.000 Ευρω
-
Αν κάθε μέρα ονειρεύεσε να πάρεις μποξτερ ίσως αξίζει. Αλλιώς όχι. Επίσης σχετικά με την τιμή ίσως και να είναι μια χαρά το αυτοκίνητο απλά αυτός που το είχε μπορεί να έχει δάνειο να τρέχει, μπορεί να απολύθηκε και σε συνδυασμό με την (λογικά) χαμηλή ζήτηση σε σχέση με πριν να την 'σκοτώνει'. Αν πάρεις δεξιοτίμονη Ελιζ μου φένεται γίνεται εδω μετατροπή σε lhd με 5000 ευρώ
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.
ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΑ ΕΦΕΡΑΝ ΕΤΣΙ ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΒΩ ΣΕ ΑΓΟΡΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ.
ΒΡΗΚΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΕΝΑ ΔΕΞΙΟΤΙΜΟΝΟ ΜΧ-5...
ΘΕΛΩ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΕΞΗΣ...
Η ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΟΚ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΛΠ....ΘΑ ΣΥΝΗΘΙΣΩ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΔΗΓΩ 19 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ...ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ...
ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ?
ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ 1998 ...ΕΧΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ ΣΕΡΒΙΣ ΚΛΠ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΚΩ ΚΡΙΣΙΜΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΔΕΞΙΟΤΙΜΟΝΟ ΜΧ-5? ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΩ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΗΜΗΤΡΗΣ -
Πόσο φτηνά το βρήκες;
Μην γράφεις συνέχεια με κεφαλαία,σημαίνει ότι φωνάζεις.
-
το ξερω το αμαξι που αναφερεις και ειναι πολυ καλο και σχετικα φτηνο. Ανταλλακτικα απο αγγλια ebay πολυ πιο φτηνα απο αριστεροτιμονα στην ελλαδα. Aν δεν σε απασχολει η οδηγηση, αφου εχεις εμπειρια, εισαι αρχοντας. Εχει και πραγματακια και ειναι και μερακλης ο κατοχος.
Δεν αναφερω λεπτομερειε του αυτοκινητου μη στο 'φαει' κανενας γατος
-
Δεξιοτίμονο στην Ελλάδα...
Wise! -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Δεξιοτίμονο στην Ελλάδα...
Wise!Καλά δεν είναι και rocket science
Sent from mYphone
-
Indeed.
Πήγαινε μια βόλτα αττική οδό / Εθνική οδό χωρίς συνοδηγό και πλήρωσε διόδια. -
Εξαρτάται κυρίως από τη χρήση.
Αν πρέπει να πληρώνεις διόδια / χρησιμοποιείς πάρκινγκ με κάρτα και μπάρα / κυκλοφορείς σε επαρχιακό δίκτυο καθημερινά και για μεσαίες ή μεγάλες αποστάσεις, είναι προβληματικό, θα σου σπάσουν τα νεύρα. Αν είναι δεύτερο αμάξι, που βγαίνει για βόλτες τα ΣΚ δεν είναι και τόσο χάλια.
Δεξιοτιμονο στην Ελλαδα???? Πληροφοριες πλς!!