-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
σήμερα πήραμε ένα δύσκολο 3-0 απέναντι σε ένα αντίπαλο, ο οποίος μάλιστα φοβούμενος τον παιχτη Τζιμπούρ, είχε ρήτρα στο συμβόλαιο να μην παίξει...
ευτυχώς δλδ, γιατί ξεκουράστηκε το παλικάρι...
Μαλλον ηθελες να γραψεις ευκολο.
έγραψα δύσκολο για να μη δώσω βήμα στον πάσχο να μας σχολιάσει
κούτσα-κούτσα, καλά τα πάει η ομάδα... για ομάδα δίχως διοίκηση... ενώ όλα αυτά τα χρόνια ήμουν κατά του** Μπάγιεβιτς**, γιατί μας είχε πουλήσει κάποτε, τώρα βλέπω ότι μόνο αυτός μπορεί να ενώσει την ομάδα και να την κρατήσει προσανατολισμένη εντός γηπέδου... μπράβο του. και ας χάνει από εδώ και πέρα, απέδειξε σε εμένα ότι κρατά γερά τα χαλινάρια της ομάδας σε καιρούς δύσκολους που θα μπορούσε να φύγει λόγω μη τήρησης των συμφωνημένων από τη διοίκηση...
Δεν το καταλαβαίνω αυτό...Ο Μπάγιεβιτς έφυγε από την ΑΕΚ για πολύ συγκεκριμένους λόγους και δεν συμπεριφέρθηκε διαφορετικά από ότι ο Δώνης στην Λάρισα. Δεν πούλησε κανέναν διότι δεν υπήρχε κανείς να πουλήσει μια και ο Τροχανάς το είχε διαλύσει το μαγαζί και οι παίκτες ήταν για φευγιό. Θεωρώ πως το γεγονός ότι έφυγε ο Μπαγιεβιτς μάλλον καλό έκανε , με την έννοια της συσπείρωσης , στην ΑΕΚ τότε και η εμμονή των οπαδών εναντίον του αργότερα έκανε πολύ κακό. Θεωρώ επίσης πως πως δεν θα γίνονταν τόσος ντόρος εάν πήγαινε πχ στην Ιταλία ή στην πατρίδα του ή ακόμη και στον ΠΑΟ , όπως επίσης δεν θα γίνονταν τόσος ντόρος εάν δεν πετύχαινε στον Ολυμπιακό.
-
Ο χρήστης crs έγραψε:
Βλέπω όμως υπέρμετρο ενθουσιασμό και αυτό μάλλον δεν θα της βγει σε καλό την Κυριακή.
Αυτός ο υπέρμετρος ενθουσιασμός με ανησυχεί κι εμένα. Η αίσθησή μου είναι ότι θα δούμε κακό παιχνίδι την Κυριακή, (μακάρι να διαψευσθώ και να την ρίξουμε την 4άρα )
Μακάρι να μην διαψευσθείς και να φάτε την 4άρα...
Δεν νομίζω ότι το παιχνίδι θα είναι κακό. Πιστεύω ότι θα είναι αγωνιώδες και δυνατό με έμφαση στην φυσική επαφή και όχι στην τεχνική. Αυτό ευνοεί αμυντικά την ΑΕΚ σε ότι αφορά την άμυνα αλλά η επίθεσή της θέλει χώρους και τεχνική στο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός αντίθετα είναι πιο τεχνικός και επιθετικά και αμυντικά έχει πρόβλημα όταν ο αντίπαλος παίζει στα όρια του αντιαθλητικού.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ωραία μπάλα, επιτέλους, σήμερα από την ΑΕΚ!!!
Η ΑΕΚ έπαιξε καλά σήμερα με τον Πανιώνιο να μην έρχεται καθόλου στο γήπεδο.
Βέβαια το πεναλντάκι , πριν το 1-0 ακριβώς , πνίγηκε.
Η ΑΕΚ εμφανίζεται πλέον ως ομάδα Μπάγιεβιτς. Ορθολογική ανάπτυξη , μετρημένο παιχνίδι , σφικτή άμυνα και δουλεμένες κομπίνες προκειμένου να βγαίνει πάνω από ένας παίκτης ή τουλάχιστον ένας με το τέρμα φάτσα.Βλέπω όμως υπέρμετρο ενθουσιασμό και αυτό μάλλον δεν θα της βγει σε καλό την Κυριακή.
Σωστό. Ο Πανιώνιος κακός. Και το πέναλτυ ήταν, όντως, πέναλτυ. Το είδα στο replay μετά και όντως είναι ανατροπή. Όπως και ένα πέναλτυ στον Εντίνιο που δεν δόθηκε. Αλλά δεν έχει σημασία.
Σημασία έχει ότι η ομάδα αρχίζει και παιζει σαν ομάδα. Επιτέλους.
Ενθουσιασμός όντως υπάρχει. Αλλά οχι υπέρμετρος. Ξέρουμε όλοι τα προβλήματα που έχουμε και ότι ο Ολυμπιακός παίζει, φέτος, την καλύτερη μπάλα στην Ελλάδα.
Συγκεντρωμένοι και ψύχραιμα. Και θα δείξει στο τέλος το ταμπλώ!!!
Δείγματα ενθουσιασμού :
http://www.sport-fm.gr/newspapers/latest/oragiasport
http://www.sport-fm.gr/newspapers/latest/scorelive
Του Εντίνιο όντως ήταν αλλά δεν το ανέφερα με την έννοια ότι δεν επηρέασε το αποτέλεσμα όπως ένα πιθανό 0-1.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
σήμερα πήραμε ένα δύσκολο 3-0 απέναντι σε ένα αντίπαλο, ο οποίος μάλιστα φοβούμενος τον παιχτη Τζιμπούρ, είχε ρήτρα στο συμβόλαιο να μην παίξει...
ευτυχώς δλδ, γιατί ξεκουράστηκε το παλικάρι...
Μαλλον ηθελες να γραψεις ευκολο.
έγραψα δύσκολο για να μη δώσω βήμα στον πάσχο να μας σχολιάσει
κούτσα-κούτσα, καλά τα πάει η ομάδα... για ομάδα δίχως διοίκηση... ενώ όλα αυτά τα χρόνια ήμουν κατά του Μπάγιεβιτς, γιατί μας είχε πουλήσει κάποτε, τώρα βλέπω ότι μόνο αυτός μπορεί να ενώσει την ομάδα και να την κρατήσει προσανατολισμένη εντός γηπέδου... μπράβο του. και ας χάνει από εδώ και πέρα, απέδειξε σε εμένα ότι κρατά γερά τα χαλινάρια της ομάδας σε καιρούς δύσκολους που θα μπορούσε να φύγει λόγω μη τήρησης των συμφωνημένων από τη διοίκηση...
Αυτό ακριβώς είναι η ουσία, Πέτρο.
Αλλά θα πρέπει να δώσουμε τα εύσημα και στους πάικτες.
Μέσα στο διοικητικό μπάχαλο έχουν την ικανότητα να ακούσουν τον προπονητή, και να εφαρμόσουν αυτά που τους λέει στο γήπεδο. Βεβαίως ο Ντούσκο είναι πάρα πολύ καλός προπονητής. Χωρίς υλικό όμως κανείς δεν μπορεί να φτιάξει ομάδα. Και φαίνεται ότι, εκτός από 2-3 θέσεις, έχουμε καλό υλικό.Για να δούμε. Θα σκούσουμε κάποια μεταγραφή μέσα στην εβδομάδα?
Υπονοούμενο ;
-
Γιώργο, άσε τους δημοσιογράφους να λένε. Ο κόσμος είναι το ζητούμενο. Και μπορεί οι ΑΕΚτζήδες να θελουμε να ρίξουμε ακόμα μια 4άρα στον Ολυμπιακό ( ) αλλά ξέρουμε ότι πάρα πολύ δύσκολο.
Οχι ρε! Αντί για Α πάτησα Σ...
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Βλέπω όμως υπέρμετρο ενθουσιασμό και αυτό μάλλον δεν θα της βγει σε καλό την Κυριακή.
Αυτός ο υπέρμετρος ενθουσιασμός με ανησυχεί κι εμένα. Η αίσθησή μου είναι ότι θα δούμε κακό παιχνίδι την Κυριακή, (μακάρι να διαψευσθώ και να την ρίξουμε την 4άρα )
Δεν νομίζω ότι το παιχνίδι θα είναι κακό. Πιστεύω ότι θα είναι αγωνιώδες και δυνατό με έμφαση στην φυσική επαφή και όχι στην τεχνική. Αυτό ευνοεί αμυντικά την ΑΕΚ σε ότι αφορά την άμυνα αλλά η επίθεσή της θέλει χώρους και τεχνική στο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός αντίθετα είναι πιο τεχνικός και επιθετικά και αμυντικά έχει πρόβλημα όταν ο αντίπαλος παίζει στα όρια του αντιαθλητικού.
Αν κρατήσει (κατά την γνώμη μου) ο Πρίγκηπας το ίδιο κέντρο (Πελετιέρι-Ενσαλίβα-Καφέ και Σκόκο μπροστά τους) κάτι θα κάνουμε. Ειδικά ο Πελετιέρι είναι κρίμα να παραγκωνιστεί πάλι ελέω Μπασινά .
-
Eμεις οι ολυμπιακοι περιμενουμε την κυριακη μια απαντηση γιατι το φετινο 2-0 δε μου ηταν αρκετο.Αν και σ εκεινο το παιχνιδι το αεκακι,οπως δηλωνει και το ονομα της,ηταν η πιο ευκολη ομαδα που περασε απ το καραισκακη,θυμαμαι οτι δεν ανησυχησα για το παιχνιδι ουτε μιση στιγμη. Παντως μην παραμυθιαζεστε με την ικανοτητα του μπαγεβιτς (ειδικα στα μεγαλα παιχνιδια) ,ο τυπος ειναι στην αεκ σκαρτους 2 μηνες προπονησεων,δε γινεται ακομα να φανει το σκεπτικο του στο παιχνιδι της αεκ.Μονο ορισμενα ψεγαδια απ αυτο.Εδω ο οσφπ με 20 φορες καλυτερους παικτες και καλυτερο προπονητη και μολις τωρα φαινεται οτι η ομαδα ΓΡΑΦΕΙ βαλβερδε και δεν μυριζει απλα βαλβερδε.
-
Για την ακρίβεια μόνο η λογική του παιχνιδιού του Μπαγιεβιτς φαίνεται , Πάσχο και για να είμαστε δίκαιοι φαίνονται και 4 ή 5 κομπίνες. Η λογική της ανάπτυξης από τα άκρα φαίνεται όπως επίσης φαίνεται και η καλλίτερη αξιοποίηση των παικτών.
Ο Βαλβέρδε δεν προσπαθεί να μπει στην νοοτροπία του Ολυμπιακού αλλά να βάλει τον Ολυμπιακό στην νοοτροπία μίας ομάδας από τα μέρη του. Αυτό είναι απείρως δυσκολότερο γιατί προϋποθέτει άλλη λογική , άλλο τύπο προπονήσεων , άλλο τύπο ανάπτυξης , ενδεχομένως άλλους παίκτες και αρκετά ακόμη.
-
Ο χρήστης crs έγραψε:
Αν κρατήσει (κατά την γνώμη μου) ο Πρίγκηπας το ίδιο κέντρο (Πελετιέρι-Ενσαλίβα-Καφέ και Σκόκο μπροστά τους) κάτι θα κάνουμε. Ειδικά ο Πελετιέρι είναι κρίμα να παραγκωνιστεί πάλι ελέω Μπασινά .
άκουσα ότι ο πελετιέρι θα πάει στον οσφπ.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Eμεις οι ολυμπιακοι περιμενουμε την κυριακη μια απαντηση γιατι το φετινο 2-0 δε μου ηταν αρκετο.Αν και σ εκεινο το παιχνιδι το αεκακι,οπως δηλωνει και το ονομα της,ηταν η πιο ευκολη ομαδα που περασε απ το καραισκακη,θυμαμαι οτι δεν ανησυχησα για το παιχνιδι ουτε μιση στιγμη. Παντως μην παραμυθιαζεστε με την ικανοτητα του μπαγεβιτς (ειδικα στα μεγαλα παιχνιδια) ,ο τυπος ειναι στην αεκ σκαρτους 2 μηνες προπονησεων,δε γινεται ακομα να φανει το σκεπτικο του στο παιχνιδι της αεκ.Μονο ορισμενα ψεγαδια απ αυτο.Εδω ο οσφπ με 20 φορες καλυτερους παικτες και καλυτερο προπονητη και μολις τωρα φαινεται οτι η ομαδα ΓΡΑΦΕΙ βαλβερδε και δεν μυριζει απλα βαλβερδε.ο ολυμπιακός έχει αρχίσει να κουράζεται. δε λέω, και φέτος θα το πάρει το πρωτάθλημα, και άνετα. όμως οι παίχτες του έχουν αρχίσει και κουράζονται, μιας και ο βαλβέρδε δεν κάνει ροτέισιον.
-
Πολλοί οι τραυματισμοί και όχι αντίστοιχα καλοί οι εναπομείναντες παγκίτες που στην ουσία ήταν εκτός 18άδας συνήθως....Δεν είναι εύκολο το rotation. Ο Παπαδόπουλος δεν μπορεί να αντικαταστήσει τον Ντουντού. Νομίζω πάντως πως ο Ολυμπιακός κάνει την φυσιολογική κοιλιά.
-
Ήρθε η ώρα λοιπόν να παίξουμε με τους -14..
Προγνωστικά κανείς?
Εγω προβλέπω διδυμάκια και πάλι...
-
Σούπα, ξύλο και Χ.
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Σούπα, ξύλο και Χ.Εχεις ένα point my friend...Όταν είσαι στο +12 σιγά μην ασχολήθείς με τους ανύπαρκτους..μάλλον θα κατέβουν σαν σε προπόνηση..
-
Ο χρήστης akaliptosZR έγραψε:
Σούπα, ξύλο και Χ.
Εχεις ένα point my friend...Όταν είσαι στο +12 σιγά μην ασχολήθείς με τους ανύπαρκτους..μάλλον θα κατέβουν σαν σε προπόνηση..
Ακριβώς.
Αντε και να πάει στο +10, και τι έγινε?Αυτοί λογικά θα κλωτσάνε πάλι γιατί είναι άμπαλοι (βγάλανε ήδη και γλωσίτσα κάτι Εντίνιο ), αλλά τους δικούς μας δεν τους βλέπω να σκοτώνονται κιόλας και γιατί άλλωστε?
Αυτό που θες από τέτοια ματς (όπως και στην Τούμπα) είναι αποτελεσματάκι χωρίς απώλειες από τραυματισμούς. -
Και τωρα η σειρα του πρωταθλητη να προσκυνησει τον ΝΤΟΥΣΑΝ,,,,!!!
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Και τωρα η σειρα του πρωταθλητη να προσκυνησει τον ΝΤΟΥΣΑΝ,,,,!!!Ειδες ποσο ασοβαρα statement κανετε? Ως και οι ιδιοι που τα λετε γελατε
-
Δεν θα με πειράξει η ισοπαλία με την ΑΕΚ. Θα με ευχαριστήσει η νίκη με αυτήν.
Θεωρώ ότι δύσκολο να κερδίσουμε την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με αυτή την κατάσταση. Ο Βαλβέρδε όπως και στο παιγνίδι με τον ΠΑΟ θα κατέβει για να μην χάσει και μάλλον θα το καταφέρει.
Η ΑΕΚ θέλει προσοχή στους ψιλούς και ειδικά στα στημένα.
-
Ελπιζω μονο οι 'απειροβλητοι' να μην χασουν πανω απο ενα γκολ γιατι μετα οτι και να πουν θα ειναι ξεφτιλα !
Εμεις και να χασουμε φιλε Κοβαθε ειμαστε αμπαλοι και δεν εχουμε κατι να πουμε .
Κακομοιρηδες ολα ευκολα τα βρηκατε φετος στο πρωταθλημα και γκορδωνεστε τωρα .
Καθαρος ασσος στο οακα κυριοι και η μεγαλη ξεφτιλα του πρωταθλητη απο τους αμπαλους .
Να δουμε μετα ποιος γελαει περισσοτερο! -
Διπλό και μόνο την Κυριακή.
Όχι τίποτα άλλο,για να σταματήσει ο kouk να γράφει post σαν το παρακάτω:
Ο χρήστης kouk για την ΑΕΚ έγραψε:
ΝΤΟΥΥΥΥΥΥΣΑΑΑΑΑΝΝΝΝΝΝ
Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2008-2009