-
Exω γυρισει τις Αντιπροσωπειες επανειλημμενα, ενα καφε σκουρο δεν εχω πετυχει...
(ενα μονο στην Βουλιαγμενης πριν 2μηνες, αλλα βραδυ, πηγα το επομενο
μεσημερι αργα και δεν ηταν εκει, το ετοιμαζαν για παραδοση ) -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Exω γυρισει τις Αντιπροσωπειες επανειλημμενα, ενα καφε σκουρο δεν εχω πετυχει...
μεσημερι αργα και δεν ηταν εκει, το ετοιμαζαν για παραδοση )Eλα ρε εχει στο Ρωρρη στη Λυκοβρυση...το ειδα εχθες...πηγαινε αυριο,το εχουν εξω,λογικα ακομα θα ειναι...
-
Ο χρήστης galimanis έγραψε:
Λοιπον παιδια σημερα διαπιστωσα το εξης:Ο τολμων νικα!!! Eιδα πρασινο σιροκκο στη μαντρα της κοσμοκαρ στη Μαγούλα...με δικαιωσε πολυ παρα πανω απ οσο περιμενα ..ειναι τελειο,τελειο τελειο,το συνιστω αφοβα!!!!!Καμια φωτο ή βιντεο δεν το περιγραφει ακριβως πως ειναι... το ειδα με το φως που επεφτε λιγο απο εναν προβολεα ασφαλειας που ειχαν εκει...κανει παααρα πολλες εναλλαγες στον τονο του και βγαζει ενα χρυσο ματ οταν πεφτει πανω του το φως,μακραν το καλυτερο χρωμα στο σιροκκο με διαφορα τελικα,ειχε ενα κοκκινο, ενα ασπρο και ενα μαυρο διπλα και ουτε καν συγκρινοταν(χωρις να θελω να πω οτι ειναι ασχημα φυσικα...καλα το μαυρο ουτε καταλαβαινες τι ηταν)Ποσο ευχαριστιεμαι π δεν ακουσα κανεναν στην επιλογη μου!!!Τελος,οτι ειναι το μπλε για το opc και το πορτοκαλι για το st ειναι το πρασινο για το scirocco,ειναι το χρωμα του...Σορρυ αν κουρασα αλλα ενθουσιαστηκα που τελικα ηταν υπερβολικα πιο ωραιο απ'οσο περιμενα!!!Το συνιστω ανεπιφυλακτα!!! ενα βιντεακι που το πλησιαζει αρκετα ειναι αυτο του Iroc http://www.youtube.com/watch?v=IgArKxp1 ... nnel_pageb' target='_blank' target='_blank
Πραγματικά χαίρομαι φίλε μου που είναι έτσι όπως το φανταζόσουν και εγώ αν δεν το έπαιρνα λευκό πράσινο ήταν η δεύτερη επιλογή μου, με το καλό να σου έρθει και έτσι χαρούμενο να σε βλέπω να μας λες τις εντυπώσεις σου!!!!
...Ναι φιλαρακι θα τα λεμε!!τον φαγαμε το γαιδαρο...Η ουρα μας εμεινε τωρα
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
μεσημερι αργα και δεν ηταν εκει, το ετοιμαζαν για παραδοση )Eλα ρε εχει στο Ρωρρη στη Λυκοβρυση...το ειδα εχθες...πηγαινε αυριο,το εχουν εξω,λογικα ακομα θα ειναι...
Σοβαρα? Εχω φυγει...
-
Λοιπον παιδια σημερα διαπιστωσα το εξης:Ο τολμων νικα!!! Eιδα πρασινο σιροκκο στη μαντρα της κοσμοκαρ στη Μαγούλα...με δικαιωσε πολυ παρα πανω απ οσο περιμενα ..ειναι τελειο,τελειο τελειο,το συνιστω αφοβα!!!!!Καμια φωτο ή βιντεο δεν το περιγραφει ακριβως πως ειναι... το ειδα με το φως που επεφτε λιγο απο εναν προβολεα ασφαλειας που ειχαν εκει...κανει παααρα πολλες εναλλαγες στον τονο του και βγαζει ενα χρυσο ματ οταν πεφτει πανω του το φως,μακραν το καλυτερο χρωμα στο σιροκκο με διαφορα τελικα,ειχε ενα κοκκινο, ενα ασπρο και ενα μαυρο διπλα και ουτε καν συγκρινοταν(χωρις να θελω να πω οτι ειναι ασχημα φυσικα...καλα το μαυρο ουτε καταλαβαινες τι ηταν)Ποσο ευχαριστιεμαι π δεν ακουσα κανεναν στην επιλογη μου!!!Τελος,οτι ειναι το μπλε για το opc και το πορτοκαλι για το st ειναι το πρασινο για το scirocco,ειναι το χρωμα του...Σορρυ αν κουρασα αλλα ενθουσιαστηκα που τελικα ηταν υπερβολικα πιο ωραιο απ'οσο περιμενα!!!Το συνιστω ανεπιφυλακτα!!! ενα βιντεακι που το πλησιαζει αρκετα ειναι αυτο του Iroc http://www.youtube.com/watch?v=IgArKxp1 ... nnel_pageb' target='_blankείδα το βιντεάκι, όντως φαίνεται να του ταιριάζει.. σαν σαλαμάνδρα ενα πράγμα
ερώτηση, το ζαντικό που φόραγε στο βίντεο ποσων ιντσων είναι? ποιές είναι? πολυ εντυπωσιακες..
-
Ο χρήστης stred έγραψε:
Λοιπον παιδια σημερα διαπιστωσα το εξης:Ο τολμων νικα!!! Eιδα πρασινο σιροκκο στη μαντρα της κοσμοκαρ στη Μαγούλα...με δικαιωσε πολυ παρα πανω απ οσο περιμενα ..ειναι τελειο,τελειο τελειο,το συνιστω αφοβα!!!!!Καμια φωτο ή βιντεο δεν το περιγραφει ακριβως πως ειναι... το ειδα με το φως που επεφτε λιγο απο εναν προβολεα ασφαλειας που ειχαν εκει...κανει παααρα πολλες εναλλαγες στον τονο του και βγαζει ενα χρυσο ματ οταν πεφτει πανω του το φως,μακραν το καλυτερο χρωμα στο σιροκκο με διαφορα τελικα,ειχε ενα κοκκινο, ενα ασπρο και ενα μαυρο διπλα και ουτε καν συγκρινοταν(χωρις να θελω να πω οτι ειναι ασχημα φυσικα...καλα το μαυρο ουτε καταλαβαινες τι ηταν)Ποσο ευχαριστιεμαι π δεν ακουσα κανεναν στην επιλογη μου!!!Τελος,οτι ειναι το μπλε για το opc και το πορτοκαλι για το st ειναι το πρασινο για το scirocco,ειναι το χρωμα του...Σορρυ αν κουρασα αλλα ενθουσιαστηκα που τελικα ηταν υπερβολικα πιο ωραιο απ'οσο περιμενα!!!Το συνιστω ανεπιφυλακτα!!! ενα βιντεακι που το πλησιαζει αρκετα ειναι αυτο του Iroc http://www.youtube.com/watch?v=IgArKxp1 ... nnel_pageb' target='_blank' target='_blank' target='_blank
είδα το βιντεάκι, όντως φαίνεται να του ταιριάζει.. σαν σαλαμάνδρα ενα πράγμα
ερώτηση, το ζαντικό που φόραγε στο βίντεο ποσων ιντσων είναι? ποιές είναι? πολυ εντυπωσιακες..
Ειναι 19''...δεν υπαρχουν προς το παρον και δεν ξερω αν θα διατεθουν...υπαρχουν κατι παρομοιες της borbet..
-
μοιαζουν αρκετα..
-
κρίμας για τους δρόμους που έχουμε.. το αμάξι λέει πολύ με τις 19αρες.
-
Ρε παίδες για αυτούς που το αμάξι μπαίνει στην παραγωγή πρώτη εβδομάδα Φεβρουαρίου, πὀτε θα πρέπει να το περιμένουμε?
Με τους μ@λ@κες της αντιπροσωπείας δε βγάζω άκρη. Μια λένε τέλος Φεβρουαρίου, μετά λενε πρώτη εβδομάδα Μαρτίου, μετα μέσα Μαρτίου. Μάλλον τα θέλουν τα καντήλια τους μέσα στην αντιπροσωπεία να ισιώσουν -
Ο χρήστης Corleone έγραψε:
Ρε παίδες για αυτούς που το αμάξι μπαίνει στην παραγωγή πρώτη εβδομάδα Φεβρουαρίου, πὀτε θα πρέπει να το περιμένουμε?
Με τους μ@λ@κες της αντιπροσωπείας δε βγάζω άκρη. Μια λένε τέλος Φεβρουαρίου, μετά λενε πρώτη εβδομάδα Μαρτίου, μετα μέσα Μαρτίου. Μάλλον τα θέλουν τα καντήλια τους μέσα στην αντιπροσωπεία να ισιώσουν+4 εβδομαδες....
-
Με τους μ@λ@κες της αντιπροσωπείας δε βγάζω άκρη. Μια λένε τέλος Φεβρουαρίου, μετά λενε πρώτη εβδομάδα Μαρτίου, μετα μέσα Μαρτίου. Μάλλον τα θέλουν τα καντήλια τους μέσα στην αντιπροσωπεία να ισιώσουν+4 εβδομαδες....
θα συμφωνήσω
-
@jntaras:
Ευχαριστω για την πληροφορια. Δεν κρατηθηκα, πηγα νυχτιατικα και το ειδα.
Θα παω βεβαια και αυριο να τσεκαρω και με φυσικο φωτισμο.
Σε πρωτη φαση παντως αισθανομαι δικαιωμενος για
τα γουστα μου...
Πιστευω μεσα στο ετος να καταφερω και εγω να ειμαι στην τυχερη λιστα. -
Ο χρήστης emperor7 έγραψε:
O ενισχυτης του dynaudio βρισκεται μεσα στο RCD510?
Δηλαδη αν καποιος στο μελλον αλλαξει το RCD510 (που το ειχε παρει με dynaudio) με καποιο aftermarket συστημα πλοηγησης θα αφαιρεθει και ο ενισχυτης του dynaudio ή ειναι αυτονομος?http://www.dynaudio.com. Εκεί θα βρεις όλες τις απαντήσεις. Μην περιμένετε μασημένη τροφή όλοι. Άντε ψάξτε λίγο και από μόνοι σας.
-
μπορει να το τονιζει να το αναδεικνυει..
αλλα προσωπικα δεν μ αρεσει... δεν υπαρχει περιπτωση να παρω αμαξι λαχανι.. πορτοκαλι.. κιτρινο.... ισως και κοκκινο εκτος κ αν ειναι φερραρι
περι ορεξεως βεβαια
εγω πιστευω οτι τ ασπρο ειναι τ χρωμα του... δν ξερω ισως εχει παιξει ρολο κ η διαφημιση....
καλα κ πριν μερικους μηνες αν μ λεγανε για ασπρο αυτοκινητο... με τπτ.... με τπτ ομως!
-
Καλημεραααααααα!
Ψηνομαι και γω και το εν λογω.
Απλα εχω προβληματιστει παρα πολυ με το χρωμα και 8α η8ελα γνωμες.
Μ αρεσει το μαυρο σε αυτοκινητο και αν ηταν αλλο αυτοκινητο 8α επαιρνα μαυρο δαγκωτο.
Εδω στο σιροκο καπου κολλαω. Απο την αλλη, ασημι-ανθρακι και τετοια χρωματα ειχα σε αυτοκινητο και
τα χω βαρεθει.Αλλα σε ασπρο και να καταληξω δεν ξερω αν θελω,ασε που ολοι σε ασπρο το εχουν.
Περαν των αλλων εχω μαλλον καταληξει σε 160hp DSG,με βαση αυτο 8α αρχισω την εξορμιση σε αντιπροσωπιες και εχω 3 ερωτησεις.
Το σπορ πακετο ειναι διαθεσιμο σε αυτη την εκδοση; ( φανταζομαι πως ναι,απαντω μονος )
Ο ουρανος του εσωτερικου τι χρωμα ειναι;
Ξερει καποιος τα χρηματοδοτικα της VW οπως ειναι τωρα;--> Και φυσικα τις γνωμες σας για το χρωμα οσο υποκειμενικο και επι προσωπικου μπορει να θεωρηθει.
Να στε καλαααααααα!
-
Το σπορ πακετο ειναι διαθεσιμο σε αυτη την εκδοση; ( φανταζομαι πως ναι,απαντω μονος )
Ο ουρανος του εσωτερικου τι χρωμα ειναι;
Ξερει καποιος τα χρηματοδοτικα της VW οπως ειναι τωρα;--> Και φυσικα τις γνωμες σας για το χρωμα οσο υποκειμενικο και επι προσωπικου μπορει να θεωρηθει.
Να στε καλαααααααα![/quote]
[list:2wh3r5q0][/list:u:2wh3r5q0]Το σπορ πακέτο είναι διαθέσιμο σε όλες τις εκδόσεις!
Ο ουρανός του αυτοκινήτου είναι λευκός και στο σπορ πακέτο μαύρος.
Το επιτόκιο της wv είναι περίπου στο 9% τελικό.
Όσο για το χρώμα καλύτερα να μην ακούσεις κανέναν!Διάλεξε όποιο σου αρέσει έσενα! -
Ξερεις οχ που κολλαω?
Μαυρο χρωμα-μαυρο μεσα-μαυρα καθισματα ( δε μ αρεσουν οι καφε χρωματισμοι) και πηζεις στο μαυρο και το ξανασκεφτεσαι. -
εγω το πηρα σε μπλε, το μαυρο πιστευω οτι ειναι απο τα χρωματα που του πανε λιγότερο.
-
κόκκινο...
-
Kαι εμενα αν μου ελεγες πρασινο καποτε θα ελεγα μπλιαχ ...και κανενα πρασινο σε αμαξι δε μου αρεσε...ειναι παρα πολυ ξεχωριστο χρωμα και αξιζει οπωσδηποτε να το δειτε πρωτα...δεν μοιαζει με τιποτα που κυκλοφορει...εγω πλεον τα εχω δει ολα τα χρωματα.
VW Scirocco