-
Πεντε ημερες ειναι πολλες για την περιοχη που αναφερεις , θα σου προτεινα Ζαγοροχωρια ,περιοχη που υπερκαλυπτει τις απαιτησεις σου .
Γιατι πιστευω οτι οι εκδρομικες μας προτιμησεις διασταυρωνονται. -
Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις!
cpp: Το 3ενοδοχειο Παπαναστασιου κατι μου λεει απο παλαιοτερο ψαξιμο για την περιοχη. Εφ'οσον εχει καλες συστασεις 8α το κοιταξω παλι.
ΓΙΩΡΓΟ123: +Βαλια Καλντα για Ζαγοροχωρια αλλα νομιζω οτι εκει 8α χρειαστω 5 γεματες μερες για περιηγηση στην περιοχη που μαλλον δε 8α τις εχω τωρα. Ειναι στα σχεδια παντως. Οντως οι εκδρομικες προτιμησεις μας διασταυρωνονται.
Ελπιζω να επανελ8ω συντομα.
-
Ο Αρκτούρος οργανώνει ωραίες περιηγήσεις στη Βάλια Κάλντα. Έτσι έχω ακούσει δλδ, δεν το έχω δει ο ίδιος. Ίσως θα άξιζε να το διερευνήσεις;
-
Nα ρωτήσω, για να πάω Καρπενήσι, πιον δρόμο θα πρέπει να ακολουθήσω;
Το viamichelin, προτείνει από Λαμία, αλλά και από Λάρισα-Τρίκαλα-Καρδίτσα, ως ποιο σύντομα. Αφετηρία Θεσσαλονίκη. ¨Εχει κανείς εμπειρία; -
Εχει πάει κανείς στη Λάιστα (Ιωαννίνων)?
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Nα ρωτήσω, για να πάω Καρπενήσι, πιον δρόμο θα πρέπει να ακολουθήσω;
Το viamichelin, προτείνει από Λαμία, αλλά και από Λάρισα-Τρίκαλα-Καρδίτσα, ως ποιο σύντομα. Αφετηρία Θεσσαλονίκη. ¨Εχει κανείς εμπειρία;Η απάντηση που δίνει το destinator σαν ποιο γρήγορη είναι:
370 χλμ - 5 ώρες
Από Λαμία. -
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Εχει πάει κανείς στη Λάιστα (Ιωαννίνων)?Ειναι λαθος επιλογη αν θελεις να γνωρισεις τα Ζαγοροχωρια κ οχι η σωστη, αν σκεφτεσαι Βαλια Καλντα .
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Εχει πάει κανείς στη Λάιστα (Ιωαννίνων)?
Ειναι λαθος επιλογη αν θελεις να γνωρισεις τα Ζαγοροχωρια κ οχι η σωστη, αν σκεφτεσαι Βαλια Καλντα .
Όχι, δεν πρόκειται για εκδρομή. Θα χρειαστεί μάλλον να 'πεταχτώ' για μια δουλειά και ήθελα να μάθω το αν και κατά πόσο μπορεί κανείς να πάει εκεί πριν την άνοιξη.
-
εκτός από τουτους εδώ www.airtickets.gr , υπάρχει κανένα άλλο site της προκοπής για κανένα εισιτήριο?
-
-
ευχαριστώ
-
Και τα site των αεροπορικών εταιρειών. Το airtickets είναι το ίδιο ακριβό με ένα πρακτορείο.
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
εκτός από τουτους εδώ http://www.airtickets.gr , υπάρχει κανένα άλλο site της προκοπής για κανένα εισιτήριο? -
eyxaριστώ παίδες!
-
Eπίσης μπορείς να πείς για πού θες να πετάξεις, γιατί πολλές φορές παίζουν συνδιασμοί που δεν βγαίνουν με τα σάιτ.
Εκτός αν το κρατάς κρυφό, και καλά επαγγελματικό
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Eπίσης μπορείς να πείς για πού θες να πετάξεις, γιατί πολλές φορές παίζουν συνδιασμοί που δεν βγαίνουν με τα σάιτ.Εκτός αν το κρατάς κρυφό, και καλά επαγγελματικό
nai ρε σιγά, θα ταξιδέψω ...incognito Για Γενεύη θέλω
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Eπίσης μπορείς να πείς για πού θες να πετάξεις, γιατί πολλές φορές παίζουν συνδιασμοί που δεν βγαίνουν με τα σάιτ.
Για ζυρίχη ξέρω ότι δεν παίζει τπτ άλλο εκτός απο swiss air που σου πιάνει τον κ@λο...
Είναι δυσκολος προορισμός η Ελβετία.
Φτηνά μπορείς να πετάξεις για Γερμανία (Stuttgard), αλλά με τραίνα και χρόνο που θα χάσεις μπορεί να σου έρθει και στα ίσα.Κανένας άλλος καμιάν ιδεά?
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Για ζυρίχη ξέρω ότι δεν παίζει τπτ άλλο εκτός απο swiss air που σου πιάνει τον κ@λο...
Είναι δυσκολος προορισμός η Ελβετία.
Φτηνά μπορείς να πετάξεις για Γερμανία (Stuttgard), αλλά με τραίνα και χρόνο που θα χάσεις μπορεί να σου έρθει και στα ίσα.Κανένας άλλος καμιάν ιδεά?
να κοιτάξω και για Μιλάνο λες? ένα τσιγάρο δρόμος είναι
-
Για μιλάνο πρέπει να έχει φτηνές, αλλά δεν είναι και ένα τσιγάρο δρόμος
Εκτός αν σε πάω εγώ οδηγώντας Να κάνουν πάρτυ οι ελβετικές κάμερες
-
ε, πόσο να είναι? καμια 300άρα? παραπάνω όχι. Και ο Α4 και ο Α5 φεύγουν 'αέρας' . Εχω φάει κι εγώ μερικά 'σπλατς' εκεί αλλά χωρίς παραπέρα συνέπειες
Τε σπα, στοπ εδώ γιατί είμαστε πολύ οφ τόπικ
Για να ξαναγυρίσουμε στο θέμα μας:Στο site της , η Ολυμπιακή , έχει ένα πεδίο που λέει* ' οικονομική με περιορισμούς'*. Τι σημαίνει αυτό, ξέρεις? Εκεί το εισιτήριο είναι πάμφθηνο, 51 ευρώ. Για Μιλάνο λέω.
ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΚΔΡΟΜΩΝ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ