-
εγω και passat 1993 kai slk 2008 που οδηγησα ειναι για τον λουτσο,σκαλωνουν στις γρηγορες αλλαγες .τασυγκρινω παντα με το δικο μου 1993.
-
italakia επειδή και μεις εχουμε μια dedra 96 μοντέλο το τιμόνι και το κιβώτιο της είναι αρκετά καλύτερο απ'οτι οδηγησα πριν πάρω το bravo (λεον,308,c4 κ.α), απλά δεν παιζόταν η φουρνιά εκείνη..για μένα πάντα.
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
γιατι το κιβωτιο της δ εχει ωραια αισθηση και για την ροδο ειναι εξαιρετικο στην κλιμακωση των σχεσεωνγια τη σαμοθρακη?
-
το κιβώτιο όντως είναι λίγο σκληρό ώς 'θορυβώδες' στις αλλαγές αν και μετά από λίγη ώρα οδήγησης 'μαλακώνει',σε καμία περίπτωση όμως δεν σε προβληματίζει,εγώ απλά δεν το πιέζω,δεν βάζω πολύ δύναμη,έχω διαπιστώσει οτι αν κατευθύνεις το λεβιέ πρός την σχέση που θέλεις και το πιέσεις ελαφρώς παίρνει την ταχύτητα άνετα (είναι σαν να 'κουμπώνει' την ταχύτητα/να την 'τραβάει') δεν θέλει ζόρισμα.
το τιμόνι το θεωρώ μια χάρα.Είχα αρχικά κάποιους ενδοιασμούς διαβάζοντας στο νετ οτι είναι ασαφές και ελαφρύ αλλά είναι ακριβέστατο και δεν με έχει προβληματίσει ποτέ και πουθενά
από λάστιχα έχω τα ContiSportContact της Continental (17') τα οποία υποφέρουν κοπανώντας στα φρεάτια/λακούβες των ταλαντούχων εργολάβων του εκάστοτε δήμου
από τα extra του εξοπλισμού είναι πιστεύω καλή επιλογή τα xenon διοτι θεωρώ τα στάνταρ φώτα κάπως μέτρια,εκτός βέβαια αν υπάρχει aftermarket οικονομικότερη και εφικτή επιλογή οπότε οκ.Δεν το έχω ψάξει ακόμα γιατί θα ήθελα είναι η αλήθεια λίγο καλύτερα φώτα όταν είμαι σε επαρχιακό μη φωτιζόμενο οδικό δίκτυο (μεσαία σκάλα)
τέλος,με τα σημαδάκια στο ταμπλώ υπήρξε βελτίωση αλλά όχι θεαματική.Μπορεί να έχει ξυθεί και να έχει ξεβάψει,τι να πώ...Τα άφησα και ησύχασα,κάποια στιγμή θα δοκιμάσω κανένα προιόν καθαρισμού μήπως και φύγουνε αλλά προς το παρόν τα αφήνω μην τα κάνω χειρότερα.Οπότε προσοχή με το ταμπλώ γιατί κάνει σημάδια σχετικά εύκολα -
Ο χρήστης akilleas έγραψε:
Σκληρός τύπου WD Passport μάλλον δεν θα παίξει γιατί ίσως να μην φτάνει η τροφοδοσία που παίρνει από την USBΈχω τον wd Passport και τον έχω δοκιμάσει αλλά δυστυχώς, όντως το ρεύμα της usb δεν αρκεί.
Όσο για το blue & me αξίζει ειδικά αν προτιμάτε τα cd από το ραδιόφωνο ή αν κάνετε συχνά ταξίδια. Και η χρήση του κινητού είναι πολύ βολική.
Η ηλιοροφή ομορφαίνει πολύ το αμάξι, φωτίζει το εσωτερικό του, και τα βράδια του καλοκαιριού βγάζει τα λεφτά της... δεν το μετάνιωσα στιγμή.Προς το παρόν έχω σχεδόν 13.000 χλμ με το 120αρι μου και σε 3 μήνες που κλείνω χρόνο θα αλλάξω και λάδια. Ωστόσο παρατήρησα σήμερα ότι η στάθμη του παραφλού είναι ένα δάχτυλο κάτω από το μίνιμουμ... Αύριο θα το συμπληρώσω... έχει τύχει σε κάποιον άλλο;
Από τριγμούς έχω στην κολώνα του οδηγού και όχι πάντα. Ξεκινάει να τους κάνει πάντα αφού περάσω από ανώμαλο οδόστρωμα και μετά δεν σταματάει... κάνει σαν ράντζο Το περίεργο είναι ότι την επόμενη μέρα θα είναι πάλι μια χαρά μέχρι την επόμενη ελληνική κακοτεχνία...
Κατά τ' άλλα, σχεδόν ένα χρόνο μετά δηλώνω ακόμα ερωτευμένος
-
Ο χρήστης pistons3 έγραψε:
τέλος,με τα σημαδάκια στο ταμπλώ υπήρξε βελτίωση αλλά όχι θεαματική.Μπορεί να έχει ξυθεί και να έχει ξεβάψει,τι να πώ...Τα άφησα και ησύχασα,κάποια στιγμή θα δοκιμάσω κανένα προϊόν καθαρισμού μήπως και φύγουνε αλλά προς το παρόν τα αφήνω μην τα κάνω χειρότερα.Οπότε προσοχή με το ταμπλώ γιατί κάνει σημάδια σχετικά εύκολα**ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ: **Μη βάλετε γυαλιστικό ή κάτι τέτοιο: δοκίμασα να βάλω, ευτυχώς τοπικά με ένα πανί-για να καθαρίσω μια μουτζούρα, και έμεινε μια στάμπα σαν λαδιά! Πιθανώς το ίδιο θα γίνει με καθαριστικό, δεν τολμάω να το δοκιμάσω. Με τρίψιμο καλό με βρεγμένο πανί ευτυχώς έφυγε. Βρεγμένο πανάκι και θα είμαστε ΟΚ.
Όσο για την ποιότητα, το μόνο που μου φαίνεται ψεύτικο είναι το υποβραχιόνιο του οδηγού. Είναι πολύ βολικό πάντως, και κάνει και καλό εφέ, χαλάλι του. -
Εγώ εξακολουθώ και έχω ακόμη ένα μικρό παράπονο από το δικό μου ΜΠΡΑΒΟ.
Τρίζει έντονα τα υποβραχιόνιο του οδηγού από το μπάσο της μουσικής.
Κανείς με το ίδιο θέμα και κάτι να έκανε για να το συμμορφώσει;;; -
Άμα βάλεις πρίμα συνεχίζει?
-
Ο χρήστης akilleas έγραψε:
Κανείς με το ίδιο θέμα και κάτι να έκανε για να το συμμορφώσει;;;Φίλε akilleas, χωρίς να έχω το ίδιο πρόβλημα, αλλά ξέρω πως ενδεχομένως να προκύπτει συντονισμός στην εσωτερική κοιλότητα που έχει για το μπουκαλάκι, δοκίμασε να βάλεις ένα γεμάτο μπουκαλάκι νερό και πες μας μετά τι έγινε.
-
Το υποβραχιόνιο δεν έχει κανένα θέμα με το μπάσο σε εμένα (τα μπάσα μου προέρχονται απο sub). Το πρόβλημά του είναι 'κουμπάκι' που ανοίγει ο επάνω αποθηκευτικός χώρος το οποίο είναι χαλαρό και σε κάθε λακούβα 'τρεμοπαιζει' και κάνει θόρυβο.
-
Οντως βαλε κατι μεσα στο υποβραχιονιο(στο δηθεν ψυγειακι...)και μαλλον θα στρωσει καπως.Ε,βγαλε και λιγο μπασο....φανταζομαι οτι εχεις το sub woofer και συ ε?
-
Έχει πάει κανείς για σερβις του χρόνου?
Θυμάστε κόστος και τι αλλάξανε? -
νομιζω οτι ειναι 30.000χλμ ή καθε 2 χρονια το σερβις.Τα λαδια ειναι καθε χρονο ή καθε 30,000 λεει το βιβλιο αλλα ορθός προτεινουν καθε 10.000χλμ οι αντιπροσωποι.
-
εμένα τα λαδια μου είπαν κάθε 15.000 ή χρόνο αλλά μάλλον στα 5.000 θα τα αλλάξω γιατί ειναι τα πρώτα του..
μια άλλη απορία, παω σε ενα βενζινάδικο αγοράζω λάδια και του λέω του ανθρώπου να μου τα αλλάξει, όπως έκανα μεχρι τώρα.. παίζει να το καταλάβουν με κάποιο τρόπο στην αντιπροσωπεία? γιατί δε μπορώ πρωινά ρε γμτ να πηγαίνω λόγω δουλειάς οπότε σκεφτομαι αυτή τη λύση για τα λάδια των 5.000..
παρεπιπτόντως ξέρει κανείς επίσημο συνεργείο φιατ που είναι ανοιχτό σάββατα στην αθήνα-περίχωρα? θα βόλευε ΠΟΛΥ για τέτοιες περιπτώσεις..
-
Ο χρήστης cosygatos έγραψε:
Κανείς με το ίδιο θέμα και κάτι να έκανε για να το συμμορφώσει;;;Φίλε akilleas, χωρίς να έχω το ίδιο πρόβλημα, αλλά ξέρω πως ενδεχομένως να προκύπτει συντονισμός στην εσωτερική κοιλότητα που έχει για το μπουκαλάκι, δοκίμασε να βάλεις ένα γεμάτο μπουκαλάκι νερό και πες μας μετά τι έγινε.
Παιδιά γράψτε λάθος.
Δεν εννοούσα ακριβώς το κεντρικό υποβραχιόνιο, αλλά στα αριστερά του οδηγού, πάνω στην πόρτα στην κονσόλα με τα κουμπιά των παραθύρων. Εμένα εκεί μου τρίζει από το woofer της πόρτας ... -
κοψε λιγο μπασο γι αρχη και αμα το πας αντιπροσωπεια καποια στιγμη τους το λες.
15000χλμ μου ακουγονται παρα πολλα για τουρμπο!Να ξερεις οτι οσο πιο καλα του φερθεις τοσο πιο πολυ θα αντεξει!
Φυσικα και μπορεις να κανεις ενδιαμεσες αλλαγες χωρις να το ξερει η αντιπροσωπεια αλλα στα βενζιναδικα τα λαδια συνηθως τα ρουφανε για να τα βγαλουν και απ οτι εχω διαβασει αυτος δεν ειναι και ο καλυτερος τροπος.Επισης καλο ειναι σε καθε αλλαγη να αλλαζεις και φιλτρο λαδιου!
Στην ευρωπη απ οσο ξερω τα συνεργεια τους ειναι ανοιχτα και σαββατο αλλα εδω...Μην παθουν και υπερκοπωση οι ανθρωποι!!! -
Ο χρήστης ftskamins έγραψε:
Φυσικα και μπορεις να κανεις ενδιαμεσες αλλαγες χωρις να το ξερει η αντιπροσωπεια αλλα στα βενζιναδικα τα λαδια συνηθως τα ρουφανε για να τα βγαλουν και απ οτι εχω διαβασει αυτος δεν ειναι και ο καλυτερος τροπος.Επισης καλο ειναι σε καθε αλλαγη να αλλαζεις και φιλτρο λαδιου!
!!!το ρουφάνε? αυτο δε το'χω ξαναδει.. τεσπα στο δικό μου βεντζινάδικο το βγάζουν κανονικά απο κάτω.. φίλτρο λαδιου σε καθε αλλαγη είναι υπερβολή..
τεσπα, άλλο θεμα:διαβάζοντας σε αλλο τοπικ κατι σχετικό μου ηρθε να σας αφηγηθώ μια ιστορία περι μπραβο και γυναικών..
λοιπον στην δουλειά έχει ερθει κανα 6μηνό ενα σουπερ γκομενάκι άψογο απ'ολες τις απόψεις...
οι σχέσεις μας μεχρι τώρα περιοριζόντουσαν στα τυπικα.. μια καλημέρα μια καλησπέρα
προχθές είχα παρκάρει κάπως περίεργα και δεν φαινόταν το αμάξι απο τα παράθυρα, οπότε την συναντάω και στο ασχετο μου αρχίζει:
'αλήθεια το ωραίο αμάξι δε το'χεις φέρει σήμερα?'
'πολύ ωραίο χρώμα'
......................
'μένεις μόνος σου?'
'είσαι παντρεμένος?'
κτλ κτλεγω έμεινα λίγο μλκας βέβαια.. όπως και να'χει δε με ενδιαφέρει η περίπτωση καθότι λογοδοσμένος γαρ αλλά είπα να την μοιραστώ μαζί σας...
-
Καλησπέρα,
έχει αγοράσει κανείς το Sport με cruise control ? ρεζέρβα έχει std ? οι αντιπρόσωποι μου τα λένε κάπως μπερδεμένα...
-
Ο χρήστης rayback έγραψε:
Καλησπέρα,έχει αγοράσει κανείς το Sport με cruise control ? ρεζέρβα έχει std ? οι αντιπρόσωποι μου τα λένε κάπως μπερδεμένα...
Ασε το cruise για Ελλαδα πρωτον και για σπορ αμαξι δευτερον...δεν χρειαζεται,οποιος εχει,αναμεσα τους και εγω,δεν το χρησιμοποιει...και να μην εχει std ρεζερβα,που ο κολλητος μου με το Sport την ειχε,50 ευρω την χρεωνουν..
-
Συμφωνώ σε αυτά που λες, απλα ρωτάω γιατί πέρασα απο αντιπροσωπία να τσεκάρω ξανά κάποια πράγματα και μου είπαν πως το cruise control δεν υπάρχει πια ως επιλογή (!) και πως έχει ρεζέρβα std αν και πριν λίγο καιρό δεν είχε (δηθεν). Ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν τι έχει std.
Fiat Bravο 2007