-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Το PremiumContact 2 είναι καλύτερο για καθημερινή χρήση από το Sport.
Έχουν σημαντική διαφορά σε θόρυβο κύλησης (ακα βουητό) και σε κοπάνημα στις λακούβες, όπως και σε τσικι-τσικι τρέμουλο του αυτοκινήτου πάνω σε κλασσικούς ελληνικούς σαγρέ κωλόδρομους.
Βέβαια αν αποζητάς μέχρι και την τελευταία πιθαμή πρόσφυσης στο στρίψιμο τα SportContact 2 είναι σαφώς καλύτερα, και η διαφορά ανοίγει ακόμα παραπάνω στο βρεγμένο όπου είναι τσαφ-τσουφ τρένα.Αν έβαζα τώρα λάστιχα θα προτιμούσα τα Premium πάντως, με έχει κουράσει ο θόρυβος και η μηδενική απορρόφηση λακούβας από το ελαστικό
Σύμφωνα με τον κατάλογο της Continental, σε runflat 225/50/16 βγαζει μονο τα sportcontact2.
Μετα απο 3 χρονια με RE050 RFT εχω αποκτησει σχετικη ανοσια σε κοπάνημα/θόρυβο κύλησης /τρέμουλο.
Υποθετω οτι το sportcontact2 θα ειναι καλυτερο και στους 3 αυτους τομεις.Ο τροπος που οδηγω μπορει να χαρακτηρισθει σαν 'μαλλον ενθουσιωδης με συμπαθεια στις στροφες' (χωρις να ζηταω και την τελευταία πιθαμή πρόσφυσης ).
-
Ο χρήστης hondkyr έγραψε:
δεν ξέρω γιατί αλλά τρέφω μια αντιπάθεια προς την συγκεκριμένη εταιρία (Continental).... Θα ήθελα αν γίνεται προτάσεις πέρα από τα τεριμένα (bridgestone conti michelin).....Πολύ καλή επιλογή για τον δείκτη που θέλεις (αλήθεια, γιατί όχι σε Η ; ) είναι τα Pirelli P6. Ακολουθούν τα Fulda EcoControl και τα Firestone Multihawk. Δεν έχω εμπειρία από τα λάστιχα που αναφέρω, απλά έχουν βαθμολογηθεί καλά στις δοκιμές του ADAC .
-
Τι προτείνουν τα μέλη του φόρουμ για ελαστικά 195/65/15 κλάση H?
Αυτοκίνητο 1800 σεντάν, προσθιοκίνητο, αργό σχετικά, μόνο ταξίδι σε εθνική με 140.
Ζητούμενα : κρατήματα, φρένα, χαμηλός θόρυβος.
Βροχή, χιόνι, πάγος, χώμα, Goodyear, Dunlop, Uniroyal, Hancook, Kumho : αδιάφοραΕυχαριστώ εκ των προτέρων.
-
Continental PremiumContact 2. Εντυπώσεις μου θα βρεις σε προηγούμενες σελίδες.
-
Και εγω τα Conti premioum 2 εχω,ευχαριστημενος εχω μεινει,σε διασταση 195-50-15,αλλα μου φαινεται οτι φθειρονται γρηγορα,τα εχω 22.000 χιλιομετρα και τα μπροστα τα λαστιχα ζητημα αν βγαζουν 10.000 χιλιομετρα ακομη
αλλαζω λαστιχα στα 2.5 χρονια περιπου με 40.000 πανω κατω στο ενεργητκο τους
βεβαια στην σχετικα μεγαλη φθορα,με ταδικα μου κριτηρια παντα,επαιξε ρολο το φετινο καλοκαιρι που ανεβοκατεβαινα (καμια 15αρια φορες)Θεσσαλονικη-Πλατανιτσι σε γρηγορους ρυθμους
παλιοτερα φορουσα τα Conti premioum 1,δεν ειχα μεινει καθολου ευχαριστημενος
-
εντυπώσεις από κανέναν με pirelli P7 .... ?
-
Καλημέρα,
Συνέχεια εντυπώσεων με τα Vredestein Quatrac 3 RFT:
α) 'Κόβουν' τελική από το αμάξι 5ΚΜ τουλάχιστον
β) Θόρυβος πάνω από τα 150Κμ/Ω
γ) Φιλτράρισμα ανωμαλιών λόγω μαλακού πέλματος
δ) Καλή επαφή σε βρεγμένο δρόμο με πολλά ΚΜ (+200)Αυτά....
-
Καμιά πρόταση σε 185/60R14 για ibiza 1.4?
Τώρα φοράει λιωμένα Pirelli P6000, 4 ετών (woman driver ). -
Continental PremiumContact 2 82H.
-
Ο χρήστης dinosech έγραψε:
Continental PremiumContact 2 82H.Νομίζω δε βγαίνουν σε αυτή τη διάσταση, σε 185/60R14 η Continental δίνει μόνο EcoContact3.
-
Pilot Exalto 2.
Σχεδόν μονόδρομος θα έλεγα...
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Καλημέρα,Συνέχεια εντυπώσεων με τα Vredestein Quatrac 3 RFT:
Μάριε κάνε μια σύγκριση με τα yokoham μιας και τα έζησες και τα δύο...
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Καλημέρα,
Συνέχεια εντυπώσεων με τα Vredestein Quatrac 3 RFT:
Μάριε κάνε μια σύγκριση με τα yokoham μιας και τα έζησες και τα δύο...
Δεν μπορεί να γίνει άμεση σύγκριση, το ένα είναι καθαρά χειμερινό (ΥΟΚΟ) ενώ το Vredestein είναι All Weather......είναι μαλακά και τα 2 με το ΥΟΚΟ λίγο πιο πολύ (το Vredestein όμως είναι και RFT).....εξάλλου είναι και διαφορετικά τα αυτ/τα που τα είχα δοκιμάσει (ΝΙΣΣΑΝ ΑΛΜΕΡΑ - BMW)....
Περισσότερα για το Vredestein είς το εγγύς μέλλον.......
-
Ο χρήστης harlek έγραψε:
Continental PremiumContact 2 82H.
Νομίζω δε βγαίνουν σε αυτή τη διάσταση, σε 185/60R14 η Continental δίνει μόνο EcoContact3.
Βγαίνουν: http://www.conti-online.com/generator/w ... bNr=4.html
-
Ο χρήστης dinosech έγραψε:
Βγαίνουν: http://www.conti-online.com/generator/w ... bNr=4.html' target='_blank
Αμαν!; Είτε η διάσταση προστέθηκε πρόσφατα, είτε το Αλτζχάιμερ προχωρεί κανονικά...!
-
Έλα ρε, σιγά. Δεν έγινε και τίποτα.
-
Ερώτηση: ένα παλιό ελαστικό 175SR14 τι προφίλ είναι; 80; 85; 90;;
-
Πρέπει να είναι 80.
-
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
Ερώτηση: ένα παλιό ελαστικό 175SR14 τι προφίλ είναι; 80; 85; 90;;Πρόσφατα έβαλα 185/14 ως αντικατάσταση των παλαιών 175/14 - δεν υπήρχε το παλιό νούμερο.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Πρόσφατα έβαλα 185/14 ως αντικατάσταση των παλαιών 175/14 - δεν υπήρχε το παλιό νούμερο.Και τι θα κάνουν οι κάτοχοι των ταπεινών Golf IV με τα μπαλόνια?
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια....