-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΔΙΕΘΝΗ ΄ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΠΟ ΕΛΒΕΤΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ;ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΩΤΕΡΩΝ.
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΔΙΕΘΝΗ ΄ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΠΟ ΕΛΒΕΤΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ;ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΩΤΕΡΩΝ.
-
-
ANY INFO;
-
ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ;
-
Δυστυχώς δεν ξέρω κάτι συγκεκριμένο γι αυτό που ψάχνεις, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι φίλος που έψαχνε μεταφορική να του φέρει ένα αμάξι από τη Γερμανία τελικά πήγε εκεί και το έφερε οδικώς μόνος του (χάρηκε και τη διαδρομή) καθώς η μεταφορική του ζητούσε τα τριπλάσια χρήματα από όσα του κόστισε τελικά.
-
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΟΔΟΥΝ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΦΙΛΠΑ ΓΙΑ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ;ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.
-
Eγώ έχω έναν Έλληνα που μεταφέρει από Γερμανία (Dusseldorf) εάν ενδιαφέρεσαι....το δε κόστος είναι 750€ νομίζω
-
Υπάρχουν πολλές εισαγωγικές...
Πάρε τηλέφωνο και δές ποιος είναι πιο γρήγορος και πιο φτηνός και πώς φορτώνει (π.χ. το παραλαμβάνει απο εκεί που θα το πάρεις ή το θέλει π.χ. στην αποθήκη του;;)
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Eγώ έχω έναν Έλληνα που μεταφέρει από Γερμανία (Dusseldorf) εάν ενδιαφέρεσαι....το δε κόστος είναι 750€ νομίζωκαπου εκει παει το μαλλι...
-
συγκεκριμενα με ενδιαφερει παραλαβει απο ελβετια και παραδοση σε ελλαδα αναγραφεται και αρχικα.οσο για τον SKOUS φιλε εχω δοκιμασει σε αρκετες εισαγωγικες αυτοκινητων μα δεν αναλαμβανουν απο ελβετια μεταφορα.any info για φιλπα;
-
Πάγαινε στο : ΚΛΑΣΙΚΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
Και θα βρεις την ανάλογη ενότητα, ψάχνοντας θα βρεις ό,τι πληροφορία θες... -
CLOSE TOPIC.(DONE)
-
Υπάρχει αντίστοιχο θέμα στα Κλασσικά; Δεν το βρήκα...
-
Ρωτάω κάτι πιο ειδικό εδώ: http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=53644&p=2775628#p2775628, αλλά στο θέμα με τις Ιστορικές Πινακίδες μπορείς να βρεις αρκετές πληροφορίες.
Η φυσική συνέχειά του εδώ: http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=16&t=53628&p=2863836#p2863836
Άλλη μία ερώτηση: έστω ότι συνδυάζω το ταξίδι με φίλο ο οποίος θέλει να φέρει οδικώς από Αυστρία φορτηγό 12 τόνων ('κόφα') και κάνουμε μια παράκαμψη για να φορτώσουμε το χρέπι που έχω βρει. Είναι παράνομο στην Ευρώπη να μεταφερθεί αυτοκίνητο με κάτι άλλο πέραν της αυτοκινητάμαξας; Υπάρχει περίπτωση να φάμε πρόστιμο από Τροχαία διότι κουβαλάμε φορτίο που πιθανότατα δεν αναγράφεται στην άδεια του φορτηγού;
-
oι εποχές που έβαζαν 2-3 φορτηγά το ενα πάνω στο άλλο,τέλος και ειδικά σε Ελβετία.Ψάξε για αυτοκινητάμαξα,αλλα για Ελβετία ίσως είναι λίγο δύσκολο.Ο Θωμάς δεν ε'ιναι Ελβετία?? μήπως μπορεί να σου πεί κάτι παραπάνω??
-
Δεν θέλω να βάλω φορτηγό πάνω σε φορτηγό, αλλά κούρσα στην καρότσα κλειστού φορτηγού. Δεν θα φαίνεται, αλλά τι γίνεται σε πιθανό έλεγχο Τροχαίας;
Ποιος είναι ο Θωμάς;
-
Ο χρήστης kavy έγραψε:
Ποιος είναι ο Θωμάς;
-
Ο χρήστης postruck. έγραψε:
oι εποχές που έβαζαν 2-3 φορτηγά το ενα πάνω στο άλλο,τέλος και ειδικά σε Ελβετία.Ψάξε για αυτοκινητάμαξα,αλλα για Ελβετία ίσως είναι λίγο δύσκολο.Ο Θωμάς δεν ε'ιναι Ελβετία?? μήπως μπορεί να σου πεί κάτι παραπάνω??Παρόν
Δεν θέλω να βάλω φορτηγό πάνω σε φορτηγό, αλλά κούρσα στην καρότσα κλειστού φορτηγού. Δεν θα φαίνεται, αλλά τι γίνεται σε πιθανό έλεγχο Τροχαίας;
Ποιος είναι ο Θωμάς;
Εγώ είμαι
Ποιος είναι ο Θωμάς;
Δεν είμαι τόσο μελαμψός
-
Εγω που την ψάχνω για εισαγωγή από Αυστρία, έχω κολλήσει στο πως θα γίνει η μεταβίβαση στο όνομα μου απο τον πωλητή... μήπως υπάρχει κάποιο γραφείο που να αναλάβει όλη την διαδικασία (μεταβίβαση, μεταφορά, εκτελωνισμό)?
Μεταφορική για εισαγωγή αυτοκινήτου από εξωτερικό