Ο χρήστης gatony έγραψε:
ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ και καλά στριφτερά χλμ. Βασίλη.
Νασαι καλά Αντώνη!
Δεν μου λες τώρα που είμαστε οι 2 μας? Σου έδωσα τις ρεπρίζ του 106 16V(παρεπιπτόντως όλες ήταν του GTi) για να γίνουμε ρεζίλι της κοινωνίας? Με τι μούτρα θα αντικρύσω τα άλλα αυτ/τα τώρα που τρώω ξύλο από sportKA?
Για όσους δεν γνωρίζουν το sportKa έχει πιο κοντές σχέσεις και είναι πιο ελαφρύ από το 106!
Πάντως και οι ρεπρίζ που είχα από το Drive, και αφορούσαν το Rallye, ήταν παρόμοιες. Προφανώς τα +15-20 κιλά του Gti δεν παίζουν τόσο ρόλο όσο το κοντό κιβώτιο και ο οχταβάλβιδος κινητήρας (που αποδίδει καλύτερα χαμηλά και στις μεσαίες).
Αν θυμάμαι πάντως το 8V είχε και αυτό καλύτερες ρεπρίζ από το 16V. Έτσι είναι? Κάποιος από την τρελοπαρέα του Νίκου θα μπορεί να δώσει πληροφορίες...
Ίσως το καλύτερο σημείο εξωτερικά στο αυτοκίνητο να είναι η εξάτμιση!!!!
Κακίες...
Στις φωτό των 4Τ με χάλασε το τιμόνι με τις 2 ακτίνες
Κι'όμως τελικά είναι πολύ βολικό, όσο χοντρό πρέπει και με μαλακό 'τρυπητό' δέρμα. Δεν είναι σαν το Sparco Chrono που έχω στη Sprint αλλά μη τα θέλουμε και όλα δικά μας.
Ανυπομονώ να το στρώσεις να πάμε καμιά βόλτα
Εγώ να δεις πως ανυπομονώ! Η βόλτα μπορεί να είναι μεγάλη, αρκεί να ανοίξει και ο καιρός... χμμμμ... τι λες να βουτήξουμε και τον Κουμπάρο και να πάμε στην 'παιδική χαρά' (Μπράλο προς Ιτέα)?