Ο χρήστης dimitrios έγραψε:
αν κανεις ταξίδια με ταχύτητα πανω από 140 το rav ειναι μονόδρομος κατα την γνωμη μου.επίσης αν θέλεις να το τρέχεις σε στροφιλικια κτλ.
επίσης μην ξεχνάς την 3+3 χρονια εγγύηση.
Σε αντιπροσωπία οδήγησες την πρώτη φορά το rav?
Aν ναι, τότε είναι πολύ άσχετοι οι πωλητές.Έπρεπε να σου ρυθμίσουν το κάθισμα στην χαμηλή θέση. Αν είσαι γκαζιάρης πάντως θα σου πρότεινα το φορεστερ το τουρμπο.Εμένα δεν μου έφταναν τα λεφτά να το παρω, 14 μυρια γαρ.
Καλή τύχη ότι και αν διαλέξεις πάντως!
Με το Passat όπως καταλαβαίνεις πάω πολύ περισσότερο και μάλιστα χαλαρά.
Το Forester XT είναι εκτός συναγωνισμού λόγω της υψηλής τιμής του.
Μέχρι στιγμής ξεχωρίζω τα Cherokee, RAV4, Forester X,X-Trail.
Τα Cherokee & RAV4 είναι ακριβά αλλά μετά απο αρκετές συγκρίσεις και αναζήτηση έχουν τα περισσότερα πλεονεκτήματα. Το Cherokee έχει αισθητά υψηλότερο κόστος συντήρησης.
Το Forester είναι πολύ ποιοτικό με καλή τετρακίνηση αλλά όπως και το X-Trail το οποίο είναι παρα πολύ προσεγμένο , είναι άσχημα.
Το κόστος του Forester είναι το χαμηλότερο ενώ έχει και πάρα πολλούς χαρούμενους χρήστες/οδηγούς.
Προς το παρόν ΔΕΝ έχω κάνει test drive σε κανένα. Αυτό θα γίνει αφού καταλήξω περίπου στο οικονομικό θέμα γιατί αλλιώς μπορεί να έχω δυσάρεστες εκπλήξεις και να ψάχνω χρήματα απο δω κι απο κεί...
Πάντως εάν πάω σε 'υψηλή' κλίμακα μάλλον παίζει το Cherokee ενώ εαν μείνω στα 'χαμηλά' , μάλλον παίζει το Subaru.
Μάλιστα με καποιον που συναντήθηκα σε αντιπροσωπεία μου παρομοίασε το X-Trail με 'περιπτερο'!!
Θα επανέλθω με νεώτερες εξελίξεις!