-
Θα το έβαζα στο μου αρέσει δε μου αρέσει, αλλά ταιριάζει καλύτερα εδώ.
Μπουμπούκος το πρωί και Κανέλη τώρα χρησιμοποιούν την ίδια φρασεολογία. Προλαβαίνετε
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Στο Μεγάλο Κανάλι η Κανέλλη μαρσάρει:- Ο παραλίγο φονευθείς αστυνομικός είναι γιος (ή στενός συγγενής) αστυνομικού πεσόντος εν τη υπηρεσία το 1976!
Να είναι γιός αποκλείεται, δεδομένου ότι είναι 21 χρονών.
Όσο για το 'αυτοί είναι το μέλλον της χώρας', ουδέν σχόλιο
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Επισης τι θα γινοταν αν τα ματ εβγαιναν με θωρακισμενα οχηματα και μανικες υψηλης πιεσης και κλουβες και πανω απο 1000 σε αριθμο και χρησιμοποιουσαν οπλα καταστολης ασφιξιογονα και ειχαν εντολη για συλληψεις σε περιπτωση πτωσης πετρας η πετραδακιου?Πάντως, αν είχαν μερικούς από εσάς να παίρνουν τις αποφάσεις για τη στάση των ΜΑΤ, και κάνατε αυτά που λέτε, δεν θα είχε μείνει ούτε αποκαΐδι στην Αθήνα
Δεν είναι command & conquer Δεν είναι μάχη αντίπαλων τακτικών στρατών Δεν λειτουργεί το 'όσο πιο πολύ βαράς, τόσο πιο πολύ ησυχάζουν'
Τους έχετε για φοβερά χαζούς στον τρόπο που αντιμετωπίζουν 'αυτά', αλλά φαίνεται πως τα χειρίζονται πολύ πιο έξυπνα και αποτελεσματικά απ' ό,τι θα μπορούσατε
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
δηλαδή μια όσο γίνεται σφαιρική ενημέρωση. Ούτε Ίντι, ούτε ΤΗΛΕΑΣΤΥ μόνο. Να με διαβάζετε για να μαθαίνετε και την άλλη μεριά.
Εγώ σε διαβάζω ανελλειπώς, είμαι φαν σου . Απο σένα έμαθα (δεν βρίσκω το ποστ σου γμτ, αν γίνεται βάλε ένα λίνκ) πως οι γονείς του 16χρονου δεν ήταν σωστοί γονείς, δεν το μεγάλωναν σωστά το παιδί , τόχες πει ωραία γμτ
Μμμμμ; Βρες το (περιμένω, ε; ) γιατί δεν το θυμάμαι.
έλα είχες βάλει και ένα πολύ καλό λινκ με μια σφαιρική άποψη ενημέρωσης (δεν ξέρω αν είναι αυτό στο οποίο αναφέρεται ο Τάσος)... remeber; Σε ένα υπέροχο μπλογκ...
Μια χαρά ήταν το blog (δεν μάσαγε λόγια, ούτε μίλαγε για το χαμένο πουλί της νιότης για να κλάψει το φιλοθεάμον κοινό). Και δεν έχει σχέση το συγκεκριμένο ποστ με το παραπάνω.
-
Για εκείνο που το έλεγες κακομαθημένο λέει μωρε μάνο, και μετά το ανακάλεσες Είναι και χάος το τοπικ, αν ξεβαρεθώ θα το βρώ, μετά απο μια αψιμαχία σου με τον koutsan ήταν
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
δηλαδή μια όσο γίνεται σφαιρική ενημέρωση. Ούτε Ίντι, ούτε ΤΗΛΕΑΣΤΥ μόνο. Να με διαβάζετε για να μαθαίνετε και την άλλη μεριά.
Εγώ σε διαβάζω ανελλειπώς, είμαι φαν σου . Απο σένα έμαθα (δεν βρίσκω το ποστ σου γμτ, αν γίνεται βάλε ένα λίνκ) πως οι γονείς του 16χρονου δεν ήταν σωστοί γονείς, δεν το μεγάλωναν σωστά το παιδί , τόχες πει ωραία γμτ
Μμμμμ; Βρες το (περιμένω, ε; ) γιατί δεν το θυμάμαι.
Οχι συγγνώμη, έχεις δίκαιο δεν ειχες πεί κάτι για τους γονείς του.
είχες δείξει όμως τον σεβασμό σου γράφοντας αυτά
viewtopic.php?p=1385366#p1385366' target='_blank -
Οι γονείς που το κακομεγάλωσαν που ήταν; Και δεν το είπα 'κακομαθημένο', είπα ότι ΜΑΛΛΟΝ, αν μεγάλωνε, θα ακολουθούσε το σύστημα. ΟΚ, παρατραβηγμένο, καμία όμως σχέση με την κατηγορία κύριε Πρόεδρε.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Οι γονείς που το κακομεγάλωσαν που ήταν; Και δεν το είπα 'κακομαθημένο', είπα ότι ΜΑΛΛΟΝ, αν μεγάλωνε, θα ακολουθούσε το σύστημα. ΟΚ, παρατραβηγμένο, καμία όμως σχέση με την κατηγορία κύριε Πρόεδρε.Ελα σου ζήτησα συγνώμη για την ανακρίβεια.
Απλά κάτι που είχες γράψει δεν μου κόλαγε με αυτό που έγραψες πρινΣυνεχίζεται βλέπω ο ορυμαγδός σοφίας από τους οπαδούς των φασιστικών αντιδημοκρατικών λύσεων.
Τη μια σκυλεύουν το πτώμα ενός πιτσιρικά, την άλλη δίνουν συγχαρητήρια (όχι και τόσο καλυμμένα) σε κοινούς δολοφόνους. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μια χαρά ήταν το blog (δεν μάσαγε λόγια, ούτε μίλαγε για το χαμένο πουλί της νιότης για να κλάψει το φιλοθεάμον κοινό). Και δεν έχει σχέση το συγκεκριμένο ποστ με το παραπάνω.Να 'σαι καλά που μου το θύμισες. Είναι αλήθεια από τα λίγα. Ε λοιπόν μπήκα να διαβάσω επιτέλους και τπτ σοβαρό για τα του thread. Φυσικά και δεν θα έλλειπε τέτοιο θέμα...
Στην αρχή βλέπω κάτι πολύ μικρό... πήγα να απογοητευτώ. Δεν μπορεί... ε ΝΑΙ ! 'η συνέχεια εδώ' γράφει, και επιτέλους εμφανίζεται το μαγικό link
http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2009/01/blog-post_05.htmlΠαρατηρώ μια γενικότερη συμπνοιά στις απόψεις σας...
-
@tasosdev:
Σκύλευση πτώματος είναι η λαφυραγώγηση, ήτοι η προσπόριση κέρδους από τον πεθαμένο. Δεν νομίζω ότι έκανα κάτι τέτοιο, γιατί δεν είχα κάτι να κερδίσω από την ιστορία. Άλλοι όμως έστησαν ολόκληρο πανηγύρι.@ mjacob:
Ε;; Πώς την πάτησα έτσι;
Για ξαναδές το. -
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Στο Μεγάλο Κανάλι η Κανέλλη μαρσάρει:
- Ο παραλίγο φονευθείς αστυνομικός είναι γιος (ή στενός συγγενής) αστυνομικού πεσόντος εν τη υπηρεσία το 1976!
Να είναι γιός αποκλείεται, δεδομένου ότι είναι 21 χρονών.
Όσο για το 'αυτοί είναι το μέλλον της χώρας', ουδέν σχόλιο
στο ένα κανάλι είπαν ότι είναι ξάδερφος στο άλλο θείος...άντε βγάλε άκρη.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Για ξαναδές το.με δουλεύεις;
Το βλεπω και δεν το χορταίνω...εκτός κι αν εννοείς κάτι που δεν πιάνω
-
Το ζήτημα είναι ότι κάποιοι συνεχίζουν να προκαλούν. Κάποιοι δεν θέλουν να κλείσει ο κύκλος της βίας.
Εχθές πάντως το ζήτημα ήταν ότι κάποιοι πήγαν να πυροβολήσουν στο ψαχνό και να σκοτώσουν. Κάποιοι λένε ότι είναι αστυνομικοί ή παρακράτος. Μα αν το κράτος αν ήθελε να προκαλέσει τη απέχθεια εις βάρος της τρομοκρατίας θα μπορούσε να το πετύχει με πολλές άλλες μεθόδους. Με το να πεθάνει κάποιος Αστυνομικός το μόνο που θα συμβεί θα είναι μία βίαιη αντίδραση της Αστυνομίας στην επόμενη πορεία με πολλαπλές απώλειες από την άλλη μεριά και με ακόμα μεγαλύτερο πολιτικό κόστος για την εκάστοτε Κυβέρνηση.
Αρχίζω να πιστεύω σοβαρά (λαμβάνοντας υπόψη το τι γίνεται και στην ευρύτερη περιοχή και ως ευρύτερη περιοχή θεωρώ σε ακτίνα 2000 χιλιομέτρων) ότι η όλη ιστορία που ξεκίνησε με τον Γρηγορόπουλο έχει περάσει πια σε μία σφαίρα ανοιχτής αντιπαράθεσης κάποιων με το κράτος (όποιας απόχρωσης και να είναι αυτοί) με σκοπό την αποσταθεροποίηση του.
Κάποια κέντρα (αρπάζοντας την ευκαιρία που τους προσέφερε ο θάνατος του Γρηγορόπουλου) προσπαθούν με κάθε τρόπο να δημιουργήσουν συνθήκες ανατροπής της τωρινής Κυβέρνησης με σκοπούς που με βεβαιότητα δεν μας εξυπηρετούν ως πολίτες. (είτε εγχώρια είτε ξένα)
Κατά τα άλλα τα κανάλια συνεχίζουν να διαγωνίζονται για νούμερα.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Για ξαναδές το.
με δουλεύεις;
Το βλεπω και δεν το χορταίνω...εκτός κι αν εννοείς κάτι που δεν πιάνω
http://taxalia.blogspot.com/ Από αυτό είχα ποστάρει link. To άλλο που γράφεις δεν ξέρω που το βρήκες.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
http://taxalia.blogspot.com/' target='_blank Από αυτό είχα ποστάρει link. To άλλο που γράφεις δεν ξέρω που το βρήκες.δεν διαβάζεις τι γράφω.
Στο taxalia πήγα για να διαβάσω την άποψη για τα του thread. Βρήκα το άρθρο αλλά ήταν μικρό Στο τέλος όμως σε έστελνε για τη συνέχεια εκεί που έγραψα -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
http://taxalia.blogspot.com/' target='_blank Από αυτό είχα ποστάρει link. To άλλο που γράφεις δεν ξέρω που το βρήκες.
δεν διαβάζεις τι γράφω.
Στο taxalia πήγα για να διαβάσω την άποψη για τα του thread. Βρήκα το άρθρο αλλά ήταν μικρό Στο τέλος όμως σε έστελνε για τη συνέχεια εκεί που έγραψαΤο οποίο blog το βάζω bookmark άρον άρον διότι είναι θανατηφόρο
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Στο Μεγάλο Κανάλι η Κανέλλη μαρσάρει:- Ο παραλίγο φονευθείς αστυνομικός είναι γιος (ή στενός συγγενής) αστυνομικού πεσόντος εν τη υπηρεσία το 1976!
- Τα ΜΜΕ έβγαλαν φωτογραφίες με κουκουλοφόρους με ρομαντικές λεζάντες του τύπου 'αυτό είναι το μέλλον της χώρας'.
- Δύο φορές σ' ένα μήνα δημοσιεύτηκε συνέντευξη του ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ σε μεγάλα έντυπα (Νέα νομίζω).
[Άμα σκοτώνεις και καις, δεν 'φιμώνεσαι', έτσι Τάσο; ]
εεε, σε ποιές θέσεις μου αναφέρεσαι ακριβώς;
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Αν βρεθούν αύριο 5-10 τύποι, κολλήσουν αφίσες και καλέσουν σε εκδήλωση σε ένα εμαφιθέατρο με θέμα 'Νεανική Επιχειρηματικότητα, καινοτομία, διασύνδεση αγοράς-σπουδών, κλπ, κλπ', πόσοι βάζουν στοίχημα ότι δε θα φάνε αυγά;Όχι ότι έχει ιδιαίτερη σημασία αλλά το βάζω μπας και κάποιος ενδιαφερθεί...
http://www.opencoffee.gr (Αν κάποιος ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερα πράγματα επί του θέματος, μπορεί να μου στείλει ένα pm ή να ανοίξουμε ένα ανάλογο topic μιας και εδώ είμαστε off topic)
-
Πόσες πιθανότητες θα είχε αυτό να διοργανωθεί σε Ελληνικό Πανεπιστήμιο;
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Αν βρεθούν αύριο 5-10 τύποι, κολλήσουν αφίσες και καλέσουν σε εκδήλωση σε ένα εμαφιθέατρο με θέμα 'Νεανική Επιχειρηματικότητα, καινοτομία, διασύνδεση αγοράς-σπουδών, κλπ, κλπ', πόσοι βάζουν στοίχημα ότι δε θα φάνε αυγά;
Όχι ότι έχει ιδιαίτερη σημασία αλλά το βάζω μπας και κάποιος ενδιαφερθεί...
http://www.opencoffee.gr' target='_blank (Αν κάποιος ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερα πράγματα επί του θέματος, μπορεί να μου στείλει ένα pm ή να ανοίξουμε ένα ανάλογο topic μιας και εδώ είμαστε off topic)
Tifosi-Kid
Κανείς δεν ενδιαφέρεται για τη νεανική επιχειρηματικότητα, δεν έχει νόημα να το κάνετε ξεχωριστό topic.
Επίσης, κανείς δεν γράφει σήμερα που είναι αργία. Μόνο τις 'εργάσιμες' πέφτουν 20 σελίδες την ημέρα.
Πυροβολισμός Αστυνομικού