- 

Είδα το πρώτο ΖΧΙ στον δρόμο, αλλά δεν είμαι σίγουρος για τον αριθμό 
- 

Ο χρήστης ikarus260 έγραψε: 
 Είδα το πρώτο ΖΧΙ στον δρόμο, αλλά δεν είμαι σίγουρος για τον αριθμόΈχω δει ήδη από το Σάββατο, ΖΧΙ 129* σε ασημί Toledo 2ης γενιάς. Την ίδια μέρα ΙΚΝ 649* και 694* και ΙΚΕ 770* ΕΕΝ 583* ΚΜΝ 833* ΑΜΕ 262* ΡΕΚ 988* ΕΜΚ 825* από Σαντορίνη και ΕΒΚ 725*. Επίσης ΟΑΟ 98* ΚΙΚ 80* με πλαίσιο από Κιλκίς, ΧΚΡ 34* ΑΚΙ 60* και ΡΖΖ 70* 
 Τις επόμενες μέρες ησυχία (λόγω των γνωστών επεισοδίων δεν κυκλοφορούσε ψυχή) και σήμερα (αν και πάλι η κίνηση είναι αρκετά περιορισμένη) ΚΡΝ 231* *ΧΧΝ 5 ΟΒΕ 42 ΡΖΒ 89
- 

PZH-714* grande punto 
- 

ΖΑΖ 456. τώρα τι δουλειά είχε ο ζακυνθινός να κατέβει με ολοκαίνουργιο αμάξι εδώ κάτω... 
- 

Ο χρήστης ikarus260 έγραψε: 
 ΖΑΖ 456. τώρα τι δουλειά είχε ο ζακυνθινός να κατέβει με ολοκαίνουργιο αμάξι εδώ κάτω...Όταν λες εδώ κάτω που εννοείς; ΗΑΜ 960* σε Lancia Ypsilon προς τη μέση της δεκάδας. 
 Και μια πινακίδα που σπάνια βλέπουμε στην περιοχή μας,ΧΚΜ 581* σε Toyota Yaris.
- 

Τυπωμένο ΝΙΙ-991* σε mercedes B170. 
- 

Στην πλάκα το έλεγα, τες πα, πειραιά το είδα 
- 

ΤΚΝ 974* 
 ΡΑΕ 956*
 ΚΥΜ 547*Από δίκυκλα 
 ΑΕΒ 9**
 ΕΡΙ 40*
 ΕΥΗ 5*
- 

Σήμερα μονο ένα ΗΚΟ 380* μια παλιά κλούβα αγνώστου μάρκας!!! 
- 

ΗΚΡ 85.. σε μεταχειρισμένο τζιπ, περασμένο ΚΤΕΟ φέτος 
- 

Γεια σας μετά από καιρό! IKN 703* Σε λευκό 500αράκι ΧΑΑ 875* Σε VW Golf V , έχει να 'φύγει' στοκ με Golf V , χαμός θα γίνει! Είχα πάει στην VW για το Scirocco και έδιναν το Golf V TSI 140 Gt Sport στα 21.700 περίπου έτοιμο με κλειδί! Στην εδώ αντιπροσωπία είχε περίπου στα 10-15 πινακιδωμένα Golf.... και 4-5 Scirocco. Την πατήσαμε τώρα με την κρίση οι της επαρχίας τουλάχιστον! Θα κάνουμε τάματα στον Άγιο Φανούριο να δούμε καμιά νέα πινακίδα! 
 @thaliarque Για ΧΑΙ υπολογίζω πλέον τέλος Μάρτη με αρχές Απρίλη εκτός κι αν η χιλιάδα ΧΑΑ 9000-9999 δοθεί σε άλλους κλάδους της Εύβοιας!
- 

ΝΙΙ-992* τυπωμένο,ΕΒΚ-729*,ΟΡΖ-160*,ΜΗΟ-381* απο Αλέξανδρούπολη . 
 Σε δίκυκλα ΚΚΚ-58* στην Κομοτηνή,ΕΡΙ-40*,ΕΒΤ-76*,ΧΚΡ-34*.
- 

YNN 403. 
- 

ΗΑΜ 961* σε VW Tiguan,μεταχειρισμένο. 
 ΙΚΕ 752* σε Fiat Punto.
- 

Ο χρήστης ss500 έγραψε: 
 ΝΙΙ-992* τυπωμένο,ΕΒΚ-729*,ΟΡΖ-160*,ΜΗΟ-381* απο Αλέξανδρούπολη .
 Σε δίκυκλα ΚΚΚ-58* στην Κομοτηνή,ΕΡΙ-40*,ΕΒΤ-76*,ΧΚΡ-34*.Τι γίνεται με τα ΚΚΚ τελικά? Εμφανίζονται σε Ξάνθη, Κομοτηνή και Καβάλα??? @D1FF φίλε μου μη νομίζεις ότι είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα στην Αθήνα. Σπανια βλέπω και εγώ κάτι αξιόλογο... Και θα έρθουν δυσκολότεροι καιροί. 
 Προσωπικοί μου άποψη είναι ότι η Χαλκίδα θα συνεχίσει στο ΧΑΑ και δεν θα μπει στο ΧΑΙ. Οι κλάδοι πρέπει να έχουν καμιά 200αριά νούμερα αδιάθετα καθένας.
- 

AME-275* 
- 

Εδώ παιδιά στην Αθήνα δεν βλέπεις καινούργιο αμάξι, ειδικά τώρα με τις αναταράξεις, σιγά μην τα κυκλοφορήσουν 
- 

ΕΕΝ-588* στην ΄Εδεσσα στις 10/12 σε L200 
- 

@www2000 
 Όντως τα πράγματα θα 'σφίξουν' κι άλλο οπότε χρειαζόμαστε υπομονή και τα μάτια μας δεκατέσσερα!
 Για τους κλάδους συμφωνώ μαζί σου!
 Με τις κατανομές τι γίνεται άραγε? Πλησιάζουν Χριστούγεννα!
- 

ΗΑΜ 962* σε Fiat Fiorino (το νέο),στην αρχή της δεκάδας. 

Πινακίδες κυκλοφορίας 2008