-
Σημερα με εκανε μια μεγαλη βολτα ενας φιλος με το abarth.
Αρνητικα:
- Κοπαναει ΠΑΡΑ μα ΠΑΡΑ πολυ στις λακουβες. Φανταζομαι λογο μεγαλων ζαντων και χαμηλου προφιλ.
- Πολυ κουραστικα καθισματα, δεν κανουν για ταξιδι με τπτ.
- Στα 3000 χλμ που το εχει η μεση καταναλωση ειναι 11λιτρα/100 (!) και δεν το σπαει κιολας.
Θετικα:
- Η 6η του ειναι σαν 3η/4η σε γκαζι για τα περισσοτερα αυτοκινητα Μιλαμε οταν ειδα οτι ειχε 6η ενω το αυτοκινητο τραβουσε πολυ επαθα πλακα.
- Τρομερη γκομενοπαγιδα πιο πολυ το κοιτανε γυναικες παρα αντρες
-
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
2) Τρομερη γκομενοπαγιδα πιο πολυ το κοιτανε γυναικες παρα αντρεςΝα υποθέσω οτι ειναι άσπρο ή κόκκινο?
Γιατι το μαύρο ειναι πολυ διακριτικο, για να καταλάβουν οι γυναίκες περι τίνος πρόκειται.
-
To sketo aspro mporei na tan to diko mou kathos meno ston ag.eleutherio!
Sta arnitika pou anaferthikan pio pano ekana taksidi 400 xiliometra k bgika freskos k atsalakotos, apo kopanima exei, alla tipota to idiaitero, alloste gia na stribei ena aytokinito prepei na einai k sfixto.Prepei na mpeite se czt colt gia na deite kopanima.
Telos apo katanalosi se strosimo pou eimai tora(1650xil) exo 8.9.Mesa sti poli sta 9.5.Analogos den einai asxima.. -
Αναφερω κ εδω το θεμα που αντιμετωπιζω τις τελευταιες μερες για να ξερετε ολοι τι γινεται. 1 μηνα μετα την αποκτηση του αυτοκινητου κ εχοντας 2000χλμ στο οδομετρο παρουσιαστηκε ενα μαλλον σοβαρο μηχανικο προβλημα που η επιλυση του μπορει να φτασει μεχρι κ σε αντικατασταση κινητηρα. Το αυτοκινητο βρισκεται στο συνεργειο τωρα (για πολλοστη φορα μεσα στην τελευταια εβδομαδα) κ απ'οτι μου ειπαν δεν εχουν να μου δωσουν καποιο αυτοκινητο να εξυπηρετουμαι μεχρι να μου επιστραφει το δικο μου (για την ωρα τουλαχιστον). Απο τη μερια μου επικοινωνησα ηδη κ με τη γραμμη εξυπηρετησης πελατων της Φιατ Ελλας αναφεροντας το περιστατικο κ ζητωντας αμεση αντικατασταση κινητηρα κ οχι ψαξιμο κ επισκευη οπως κ αυτοκινητο εξυπηρετησης μεχρι να αντιμετωπιστει το προβλημα. Παραλληλα ετοιμαζω κ επιστολη προς την αμπαρθ ιταλιας σε περιπτωση που δεν ικανοποιηθει καποιο απο τα αιτηματα μου σε συντομο χρονικο διαστημα..
Αυτα για την ωρα. -
Τι ακριβως προβλημα επαθες ;
-
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
Αυτα για την ωρα.Το βασικό κουράγιο και μπράβο για την ενημερωση.
-
Ευχαριστω.
Το προβλημα ειναι οτι το μοτερ πεταει το δεικτη λαδιου ψεκαζοντας λαδια στο μηχανοστασιο. Μεχρι στιγμης μετρηθηκε η συμπιεση που -παραδοξως- βγηκε σωστη κ αντικατασταθηκε το φιλτρο αναθυμιασεων, χωρις αποτελεσμα. -
να ζητησεις να σου πληρωσουν αυτοκινητο ενοικιασης αφου δεν εχουν να σου δωσουν αντικαταστασης.
κουραγιο για τα υπολοιπα
-
Ο χρήστης dimgster έγραψε:
- Τρομερη γκομενοπαγιδα πιο πολυ το κοιτανε γυναικες παρα αντρες
Να υποθέσω οτι ειναι άσπρο ή κόκκινο?
Γιατι το μαύρο ειναι πολυ διακριτικο, για να καταλάβουν οι γυναίκες περι τίνος πρόκειται.
Σε ασπρο με κοκκινους καθρεπτες και αυτοκολλητα στις πορτες.
-
Ευχαριστω.
Το προβλημα ειναι οτι το μοτερ πεταει το δεικτη λαδιου ψεκαζοντας λαδια στο μηχανοστασιο. Μεχρι στιγμης μετρηθηκε η συμπιεση που -παραδοξως- βγηκε σωστη κ αντικατασταθηκε το φιλτρο αναθυμιασεων, χωρις αποτελεσμα.Υπομονη mio amico
-
Κάπου περνάει πίεση... Αν η συμπίεση του μοτέρ είναι στα εργοστασιακά επίπεδα, κάποια γραμμή λίπανσης της τουρμπίνας ίσως φταίει.
-
Το σύστημα των αναθυμιάσεων του κάρτερ δουλεύει ?
-
Κοιτάξτε πάλι τις αναθυμιάσεις. Μέχρι να το βρείτε καλύτερα να το κυκλοφορείς χωρίς δείκτη λαδιού (τυλιγμένο με στουπί για να μη πιτσιλάει).
Πόσο λάδι βάλανε στο κινητήρα, όσο λέει ο κατασκευαστής ή όσο έδειχνε ο δείκτης; Μήπως το παραγεμίσανε (λάθος δείκτης λαδιού, πχ από άλλο αμάξι).
Όταν ο κινητήρας δουλεύει, από το δείκτη του λαδιού δεν πρέπει να φυσάει προς τα έξω αέρας αλλά να έχει παλμούς. Βάλτε ένα μανόμετρο στη θέση του δείκτη να δείτε πόσο πίεση έχει (αν θέλεις θα πάω αύριο να μετρήσω το δικό μου να σου πω).
-
Παιδια ευχαριστω για τις ιδεες αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα μου, γιαυτο κ δεν εκανα περιγραφη της βλαβης στο αρχικο μου ποστ. Τη βλαβη την εγραψα πληροφοριακα για τον BILL33 που με ρωτησε. Αλλωστε το ψαχνει ενα ολοκληριο συνεργειο εδω κ 1 βδομαδα. Υπενθυμιζω, το αυτοκινητο ειναι ενος μηνα (ουσιαστικα πριν καλα καλα τελειωσω το στρωσιμο πρωτοπαρουσιαστηκε το προβλημα) κ ζηταω απλα αντικατασταση κινητηρα αντι επισκευης κ ενα αμαξι να μετακινουμαι ως τοτε. Πιστευω οι απαιτησεις μου δεν ειναι υπερβολικες..
-
Πιστευω οι απαιτησεις μου δεν ειναι υπερβολικες..Αυτο με την αλλαγη κινητηρα... πως να στο πω... δεν ειναι υπερβολικο, αλλα ακραιο! Εφοσον ειναι επισκευασιμο αυτο και θα γινει. Θα στον αλλαξουν μονο αμα οι ιδιοι δεν βρισκουν ακρη...
-
ελπίζω να έχει ευχαριστη κατάληξη όλο αυτό... Πάντως, ακόμα δεν βγήκε και άρχισαν τα προβληματα τελικα.. και πιστεβα ότι αυτα πλέον δεν ισχιουν!
-
Ο χρήστης kostaras84 έγραψε:
ελπίζω να έχει ευχαριστη κατάληξη όλο αυτό... Πάντως, ακόμα δεν βγήκε και άρχισαν τα προβληματα τελικα.. και πιστεβα ότι αυτα πλέον δεν ισχιουν!Ποσα Bravo ακουσες να εχουν προβλημα?
-
Ο χρήστης kostaras84 έγραψε:
ελπίζω να έχει ευχαριστη κατάληξη όλο αυτό... Πάντως, ακόμα δεν βγήκε και άρχισαν τα προβληματα τελικα.. και πιστεβα ότι αυτα πλέον δεν ισχιουν!ΠΙΣΤΕΒΕ ΚΑΙ ΜΗ ΕΡΕΒΝΑ.
Oμολογουμενως ενα προβληματικο αυτοκινητο με ιταλικη καταγωγη εχει συνεπαγωγη στο οτι ολα ειναι προβληματικα.
Και ομολογουμενως ενα προβληματικο αλλης χωρας απλα ειναι τυχη/ατυχια/ετυχε, βελονα στα αχυρα, σταγονα στον ωκεανο. -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
ελπίζω να έχει ευχαριστη κατάληξη όλο αυτό... Πάντως, ακόμα δεν βγήκε και άρχισαν τα προβληματα τελικα.. και πιστεβα ότι αυτα πλέον δεν ισχιουν!
ΠΙΣΤΕΒΕ ΚΑΙ ΜΗ ΕΡΕΒΝΑ.
Oμολογουμενως ενα προβληματικο αυτοκινητο με ιταλικη καταγωγη εχει συνεπαγωγη στο οτι ολα ειναι προβληματικα.
Και ομολογουμενως ενα προβληματικο αλλης χωρας απλα ειναι τυχη/ατυχια/ετυχε, βελονα στα αχυρα, σταγονα στον ωκεανο.Καλυτερα να σου βγει το ματι παρα το ονομα
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
ΠΙΣΤΕΒΕ ΚΑΙ ΜΗ ΕΡΕΒΝΑ.
Και ομολογουμενως ενα προβληματικο αλλης χωρας απλα ειναι τυχη/ατυχια/ετυχε, βελονα στα αχυρα, σταγονα στον ωκεανο.Τελικά κάποιοι έχουν επιλεκτική μνήμη.
Fiat Grande Punto ABARTH