-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
τελικά τα κανάλια οδηούν τις εξελίξεις ή οδηγούνται απο αυτές?Ό κόσμος καίγεται κα ι το μουν! χτενίζεται!
Κλεισ΄τα αύριο τα σχολεία για πένθος προς τον 15χρονο! -
and now the funny part:
Διοικητες στρατιωτικων μοναδων εχουν ειδοποιηθει προφορικα να βρισκονται σε μερικη ετοιμοτητα... και ναι εχει αμεση σχεση με τα επεισοδια!!!
OMG & 3xLOL!!!
Τοσο πολυαριθμοι και τεχνολογικα προηγμενοι ειναι οι αναρχικοι? Τοσο που δεν μπορει να τους αντιμετωπισει η αστυνομια? Δλδ... τι θα κανει ο στρατος? Βολες με MLRS στο κεντρος της Αθηνας?
Ε ρε ξεφτυλα...
-
παιδιά άλλα είπε το ΑΛΤΕΡ άλλα λέει τώρα το MEGA......
γενικώς ΧΑΜΟΣ....... -
Στρατος....Nice...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
and now the funny part:Διοικητες στρατιωτικων μοναδων εχουν ειδοποιηθει προφορικα να βρισκονται σε μερικη ετοιμοτητα... και ναι εχει αμεση σχεση με τα επεισοδια!!!
OMG & 3xLOL!!!
Τοσο πολυαριθμοι και τεχνολογικα προηγμενοι ειναι οι αναρχικοι? Τοσο που δεν μπορει να τους αντιμετωπισει η αστυνομια? Δλδ... τι θα κανει ο στρατος? Βολες με MLRS στο κεντρος της Αθηνας?
Ε ρε ξεφτυλα...
στην Γαλλία τι έκανε ?
-
Φαντάζομαι τί έπεισόδια θα γίνουν, αν ο Ολυμπιακός δεν πάρει το πρωτάθλημα...
2 εκατ κόσμος θα βγουν στους δρόμους και θα τα κάνουν όλα καινούρια...καλά, η μπάλα χάθηκε τελείως...
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Φαντάζομαι τί έπεισόδια θα γίνουν, αν ο Ολυμπιακός δεν πάρει το πρωτάθλημα...
2 εκατ κόσμος θα βγουν στους δρόμους και θα τα κάνουν όλα καινούρια...καλά, η μπάλα χάθηκε τελείως...
ήταν χαμένη από καιρό και ο Μπούλης κοιμότανε........
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
and now the funny part:
Διοικητες στρατιωτικων μοναδων εχουν ειδοποιηθει προφορικα να βρισκονται σε μερικη ετοιμοτητα... και ναι εχει αμεση σχεση με τα επεισοδια!!!
OMG & 3xLOL!!!
Ε ρε ξεφτυλα...
στην Γαλλία τι έκανε ?
δεν εχω την παραμικρη ιδεα... αλλα ποιον στρατο να κατεβασεις και να κανει τι? Ο στρατος αποτελειτε απο μενα και σενα... εμεις δεν ειμαστε οι πλεον καταλληλοι για τετοια πραγματα... και ρολος του στρατου δεν περιλαμβανει καταστολη διαδηλωσεων και εγκληματικων πραξεων. Η εμπλοκη του μονο κινδυνο μπορει να επιφερει για τους ιδιους τους στρατευσιμους... Καλα το κοβω εξαιρετικα απιθανο σεναριο να εχουμε εμπλοκη του παντως. Μονο σε τριτευοντες επικουρικους ρολους και αν...
-
Πάντως άκουσα ότι καταστράφηκε στη Θεσσαλονίκη το κατάστημα μιας πολύ καλής μου φίλης... μια αντιπροσωπία ακριβών ρούχων... δεν καταλαβαίνω που έφταιγε η φίλη μου στο όλο σύστημα...
Ζημιά φαντάζομαι θα είναι καμιά 100.000-150.000 ευρώ...
να δω ποιος θα τα πληρώσει...
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Πάντως άκουσα ότι καταστράφηκε στη Θεσσαλονίκη το κατάστημα μιας πολύ καλής μου φίλης... μια αντιπροσωπία ακριβών ρούχων... δεν καταλαβαίνω που έφταιγε η φίλη μου στο όλο σύστημα...Ζημιά φαντάζομαι θα είναι καμιά 100.000-150.000 ευρώ...
να δω ποιος θα τα πληρώσει...
INTERAMERICAN.Mεγαλη και σιγουρη.
-
Επαναλαμβάνω δεν είναι λύση ο Στρατός. Ο Στρατός δεν μπορεί και δεν πρέπει να διαχειρίζεται ανάγκες αυτού του είδους. Έχω 10000 αστυνομικούς στην Αθήνα. Μόνον 2500 αστυνομικοί φτάνουν και περισσεύουν.
Ο Στρατός δεν θα χρησιμοποιήσει βία?? Η θέα ενός τανκ θα προκαλέσει φόβο. Μήπως να αρχίσουμε και τους χειρουργικούς βομβαρδισμούς???
-
για τους ιδιους τους στρατευσιμους...
Ε δεν θα στείλουν εμένα, εσένα, το Λάκη το γλυκούλη και άλλα 10 βύσματα...
Ξέρω κάτι καλόπαιδα που τώρα θα βλέπουν ειδήσεις και θα ανυπομονούν να πάρουν το πράσινο φως... -
Στην Γαλλια παντως ειχαν στειλει επιλεκτη ομαδα στρατου...αν γινει αυτο εδω να περιμενουμε ασχημες εξελιξεις...αλλα το βλεπω τραβηγμενο...τι να πω μακαρι ολα να τελειωσουν ομαλα.
-
and now the funny part:
OMG & 3xLOL!!!
Ε ρε ξεφτυλα...
στην Γαλλία τι έκανε ?
δεν εχω την παραμικρη ιδεα... αλλα ποιον στρατο να κατεβασεις και να κανει τι? Ο στρατος αποτελειτε απο μενα και σενα... εμεις δεν ειμαστε οι πλεον καταλληλοι για τετοια πραγματα... και ρολος του στρατου δεν περιλαμβανει καταστολη διαδηλωσεων και εγκληματικων πραξεων. Η εμπλοκη του μονο κινδυνο μπορει να επιφερει για τους ιδιους τους στρατευσιμους... Καλα το κοβω εξαιρετικα απιθανο σεναριο να εχουμε εμπλοκη του παντως. Μονο σε τριτευοντες επικουρικους ρολους και αν...
εντάξει......
μήπως πρέπει να φύγει η κυβέρνηση και να πάμε για εκλογές με συναίνεση όλων των κομμάτων ? -
Ο χρήστης skye έγραψε:
@88888
βασικα τους μπαχαλακηδες (μιλαω για τις περιπτωσεις που δεν ειναι ασφαλιτες) δεν μπορει να τους διωξει ευκολα η οργανωμενη ειρηνικη πορεια για πολλους λογους... ετσι συνηθως γινεται συμφωνια με τους μπαχαλους, βγαινει πρωτα η ειρηνικη πορεια, κανει αλυσιδα, φωναζει συνθηματα κ μετα πανε οι μπαχαλακηδες και κανουν το δικο τους παιχνιδι με τις πλατες της πορειας ουσιαστικα αλλα χωρις τη θεληση των ατομων του μπλοκ ... το προβλημα δεν ειναι αυτο, αυτο γινεται σε καθε πορεια κ τα επεισοδια ειναι μικρης εκτασης..Παει καλα μεχρις εδω, και θα μπορουσε καποιος να πει οτι λιγο πολυ συμβαινει αυτο που περιγραφεις παντου.
τα μεγαλα προβληματα οπως τωρα δημιουργουνται οταν σκανε στις πορειες γηπεδακηδες μπαχαλοι και/ή αλλοι κινηματικοι τουριστες που πανε απλα για την καυλα.. κανουν ο,τι γουσταρουν κ κανεις δεν μπορει να πει τιποτα, ειναι λιγοι αλλα πολυ καλα οργανωμενοι κ κανουν κουμαντα ευκολα.
Αρα για ποια εξεγερση μιλαμε αγαπητε μου skye??
Eξεγερση μεσω της απλας για τη καυλα ποτε δε βοηθησε κανεναν.
Ολο αυτο τονταβαντουρι προσβαλλει πρωτιστως την αιτια για την οποια εγινε και δεν ειναι αλλη απο το θανατο του ατυχου νεαρου.χθες στην πορεια 2 γνωστοι μου (ηταν μαζι μας στο μπλοκ οχι μπαχαλοι) πηγαν νοσοκομειο επειδη εφαγαν πετρες απο μπαχαλακηδες... του ενα σκιστηκε ολη η μουρη και δεν ξερω κ γω ποσα ραμματα εκανε ...
μην ειστε χαζοι, νομιζετε ο κοσμος στις πορειες θελει μπαχαλα; εμεις οι ιδιοι ειναι που τρωμε τα χημικα, το ξυλο, και την κριτικη του κοσμου και οχι οι μπαχαλοι...
Θα σου μιλησω λιγο σα γερο-παρατατικος που ελεγε καποτε κι Κ.Καββαθας αν επιτρεπεις.
Εχω πανω απο 300 μερες απεργια και μερικες δεκαδες πορειες.
Μου επιτρεπεται (και δικαιουμαι??) να σου πω οτι οταν οι διαδηλωτες θελαμε κανεις μπαχαλακιας και κανεις αντιεξουσιαστης επαναστατης δε τολμησε να κουνηθει και οποιος τολμησε απλα ακομα ποναει.δεν ξερω πως αποφασισα να γραψω σοβαρα... πληζ μη με κανετε να το μετανιωσω
Κι ομως τετοιες ωρες μονο η σοβαρη συζητηση αρμοζει.
Αλλιως δε διαφερουμε απο αυτους που ολοι καταδικαζουμε:μπαχαλακηδες, απλα στη καυλα κλπ. -
Καλα το κοβω εξαιρετικα απιθανο σεναριο να εχουμε εμπλοκη του παντως. Μονο σε τριτευοντες επικουρικους ρολους και αν...ορίστε και μερικοί παραπονιούνται που εκπαιδεύονται στη σκούπα και το φαράσι.
εν σοφία εποίησεν... -
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Στην Γαλλια παντως ειχαν στειλει επιλεκτη ομαδα στρατου...αν γινει αυτο εδω να περιμενουμε ασχημες εξελιξεις...αλλα το βλεπω τραβηγμενο...τι να πω μακαρι ολα να τελειωσουν ομαλα.εχουμε κι εδω επιλεκτη μοναδα γι αυτες τις δουλειες:
Ι4 -
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
η 71η αερομεταφερομενη που ειναι παντα σσε επιφυλακή έχει εκπαιδευτει για τέτοια γεγονότα.
Μια διαταγή μονάχα...το θέμα είναι να πουν ναι όλα τα κόμματα........
Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΠΟΛΕΙΣ. Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ. Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΡΚΕΙ! ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ.
+10000
εδώ έχουμε την αστυνομία και με επίσημη εντολή του υπουργού κάθεται και κοιτάει το χάος, ο στρατός τι να προσφέρει.
-
πάλι ΜΑΛΑΚΙΕΣ λέει ο Παυλόπουλος......τώρα.....
ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ........ -
O θεσμικός ρόλος του στρατού είναι να προστατεύει την επικράτεια από τους εχθρούς.
Ο παλιός στρατιωτικός κανονισμός ανέφερε και ''κάθε εσωτερικό εχθρό'', νομίζω πιάνετε το υπονοούμενο τουλάχιστο οι παλαιότεροι. Αυτό όμως έχει απαλειφθεί από τις νεώτερες εκδόσεις του εδώ και 3 δεκαετίες περίπου.
Η εμπλοκή του στρατού στα επεισόδια θα συνιστούσε μέγιστη συνταγματική εκτροπή.
Δολοφονια του 16χρονου Αλεξανδρου