-
Ο χρήστης STAX έγραψε:
D-jet πηγα στην εκθεση μοτο στο ελληνικο και ξετρελαθηκα με την μπονι σου,Σε ευχαριστώ αλλά ΔΙΧΩΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ η δική μου είναι πιο όμορφη από 'αυτές'!
http://www.dpgr.gr/usergalleries/displa ... os=-248861
-
Την αγόρασα το 1981 και την έδωσα το 1985.
1972 Honda CB350 (electric start)
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Την αγόρασα το 1981 και την έδωσα το 1985.1972 Honda CB350 (electric start)
Καταπληκτική!
Μακάρι να την κρατούσες... τώρα είναι φουλ κλασσική!
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
ΥΓ2 Περιμένω και τα συμπεράσματα του έτερου Μπονεβιλιστή
Τι συμπεράσματα να πω ρε συ... Αστα καλύτερα...
Όπως είπες, καλύτερα που δεν πήραμε τέτοιο 'μηχάνημα' γιατί δεν είμαστε καθόλου εγκρατείς... Για όσους είναι 'του μέτρου' πάντως, θεωρώ ότι είναι ΑΡΙΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ σ αυτά τα κυβικά. (όχι σε λαχανιή πάντως) -
Ο χρήστης STAX έγραψε:
D-jet πηγα στην εκθεση μοτο στο ελληνικο και ξετρελαθηκα με την μπονι σου,ποια σου άρεσε περισσότερο?
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
D-jet πηγα στην εκθεση μοτο στο ελληνικο και ξετρελαθηκα με την μπονι σου,
Σε ευχαριστώ αλλά ΔΙΧΩΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ η δική μου είναι πιο όμορφη από 'αυτές'!
http://www.dpgr.gr/usergalleries/displa ... os=-248861' target='_blank
η δική σου είναι η.... μαύρη?
-
Κούκλες οι δίδυμες!
-
Ο χρήστης offset έγραψε:
Κούκλες οι δίδυμες!εγώ έχω τη 'μικρή' όμως
-
H BLACK ΦΥΣΙΚΑ!
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
Κούκλες οι δίδυμες!
εγώ έχω τη 'μικρή' όμως
Πλέον δεν είναι δίδυμες...Ακούμπησε κεφάλαιο ο Spit και την έκανε κούκλα τη δική του, με σπέσιαλ στροφόμετρο, λάστιχα για τα γόνατα, τάπα με σήμα και κλειδί και άλλα...
ΜΠΟΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ ζηλεύω αλλά είμαι ταπής!Στη δική μου σχεδιάζω να βάλω ACE-bar τιμόνι, τα λαστιχάκια στα γόνατα και την τάπα, τα ίδια με του Spit αλλά αντί για το στροφόμετρο με βλέπω για άλλη σέλα και μονόσελο καπάκι από τη thruxton (μόνος σ'αυτή την έρμη τη ζωή γαρ )...
Επίσης, σκέφτομαι κάποια στιγμή να βάψω και μαύρες τις εξατμίσεις της (αλλά θέλω να καβατζώσω πρώτα ένα σετ καινούργιες να το βάλω στην άκρη-τις αλλάζουν και τις χαρίζουν τις στάνταρ-)!
Φασαριόζικες εξατμίσεις δε θα βάλω, πάντως, διότι με ικανοποιούν τώρα που άνοιξαν σιγά σιγά ενώ είναι οπωσδήποτε πιο φασαριόζικες από αυτές τη μη EFI bonnie, όπως διάβαζα σε κάποιο σχετικό άρθρο ... (τρελά σκασίματα στο κατέβασμα και πιο μπάσος ήχος! )Τελικά, το μόνο βέβαιο είναι ότι δε θα μοιάζει καθόλου η μια με την άλλη!
-
γεια σας ,ειμαι scooterας πορωμενος και δεν καταλαβαινω τιποτα.εχω atlantic 500 και παω παντου με ευκολια,ανεση,ασφαλεια (εφοσον το μυαλο ειναι μεσα στο κεφαλι).
-
Kαλωσήρθες φίλε γραλίστα, αλλά είσαι
Το θέμα το λέει ρητά: Τι μοτοσικλέτα έχετε?
Τα σκούτερ δεν είναι μοτοσικλέτεςΠλάκα κάνουμε έτσι?
-
ε,βεβαια κανεις πλακα,γιατι πλεον τα scooter εχουν ξεφυγει.κανε ταξιδι μακρινι με megascooter και θα με θυμηθεις
-
Γειά σας.
Ας πω και εγώ για την δική μου που είναι ένα suzuki v-strom 650.
Μην μου πείτε ότι δεν το ξέρετε το μοντέλο??? -
v-strom 650 και το συνεχιζω αβερτα
-
καλησπερα στην παρεα
εχω ενα DT 200 γριουλα ειναι αλλα δεν εχω κανενα παραπονο ζηταει μονο τα αναλωσημα ...η λαδιλα και η της γυναικας!!! αλλα δεν πειραζει. -
Yamaha R1
-
Χαιρετώ τη παρέα.
Τώρα κυκλοφορώ με ένα Bandit 650 SA του '06 και ένα παπάκι (made in China).
-
Γεια σας!
εγω εχω μια magna 250. -
Χαιρετε.Εχω μια Triumph Tiger 955i.
Παραπονο κανενα στα σχεδον 4 χρονια που την εχω.
ΤΙ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ ΕΧΕΤΕ ?