-
Ο χρήστης scuderia monofaro έγραψε:
Λέτε κουταμάρες όλοι σας.Είναι μία από τις προσωπικές πινελιές του ιδιοκτήτη.Ναι ναι άλλωστε Fiat έγραφε, γνήσιο ήταν...δεν έβαλε Datsun γιατί δεν ήθελε να το καγκουρέψει
-
-
Ο χρήστης yiannis2002 έγραψε:
http://www.autoscout24.it/Details.aspx?id=146967537
Κορτινα ΜΚ1Ρε Γιάννη γιατί ξύνεις πληγές τώρα που ηρέμησαν λίγο μερικοί μερικοί;
-
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
http://www.autoscout24.it/Details.aspx?id=146967537
Κορτινα ΜΚ1Ρε Γιάννη γιατί ξύνεις πληγές τώρα που ηρέμησαν λίγο μερικοί μερικοί;
εγω θα τις ξυσω
http://www.storeyourcar.gr/sales.html -
Τι θα πει'διασαφιση'?
-
Ο χρήστης 124 abarth stradale έγραψε:
Τι θα πει'διασαφιση'?διασάφηση: διευκρίνηση, γραπτή δήλωση στο τελωνείο σχετικά με τα εμπορεύματα που εισάγονται ή εξάγονται (Τεγόπουλος-Φυτράκης)
-
-
fiat 124 spider παρατιμενο στιν τριπολι σε καλη κατασταση με το χρομα τις μανας του με 500εθρο δικο σας
-
Ο χρήστης brotherfiat128 έγραψε:
fiat 124 spider παρατιμενο στιν τριπολι σε καλη κατασταση με το χρομα τις μανας του με 500εθρο δικο σαςΚαλησπερα Δημητρη!Εχει τα μπροστινα φλας επανω?? Το παιρνω!!!!!!!!!!!
Θα σου τηλ το πρωι! -
Κι εμενα μ ενδιαφερει το 124 αλλα μαλλον δεν προλαβα
-
Aν το πάμε με το ποιός ήταν ο πιο γρήγορος, ουτε ο Μιχάλης πρόλαβε.
-
Καλυτερα να το παρει εκεινος , ειναι λιγο εκτος του πεδιου μου
-
το εικονίδιο που αυτομουτζώνεσαι που είναι?
να λοιπόν για να ξυπνάω πάθη εν υπνώσει.
brotha fiat όταν λες καλή κατάσταση? να μπω 182746593726 νούμερο στην ουρά δηλ... -
124 abarth ειμαι φανταροσ κ σινιθοσ το εχω κλειστο το κινιτο μου.... μπροιγιτε αλλος αλιος εισαι εσθ μετα! κ επετε σινεχια....!!!!!!!! τη να κανω γυρναω στις εξοδους μου να βρω τπτ περιεργο να περναει η ωρα
-
Απο τη Χρυσή Ευκαιρία:
CITROEN TRAXION μοντ. '38, άριστη κατάσταση, τιμή 1.500 ευρώ
Ενδιαφέρεται κανείς?
-
o γκεοκυ!!!
-
Μηπως ειναι λαθος η τιμη και ειναι 15000Ε στην πραγματικοτητα?
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Μα νομίζω ότι έχει αταίριαστα στοιχεία...
Οι προφυλακτήρες είναι Αμερικάνικοι Στίς πόρτες έχει χούφτες (και αυτό το είχε το Αμερικάνικο) Το ταμπλό γράφει μίλια...και έχει και το λαμπάκι για τις ζώνες ασφαλείας...(αρα Αμερικάνικα)
Τα φτερά όμως είναι του πρώτου μοντέλου με το στρογγυλό φλασάκι και χωρίς τα τετράγωνα φώτα όγκου που έχουν τα Αμερικάνικα (πορτοκαλί μπροστά και κόκκινο πίσω) και χωρίς το σηματάκι του Pininfarina στο κάτω μέρος του πίσω φτερού πίσω από την πόρτα.
Αυτά που έχει είναι του Αμερικάνικου, αυτά που δεν έχει δείχνουν όντως ότι είναι 78 μοντέλο, το ζήτημα είναι και αν έβγαινε το 78 σε 1800 (δεν το θυμάμαι)
Αποτέλεσμα: δεν έχει ιστορικό ενδιαφέρον....Το αυτοκινητο εβγαινε ως το'78 με κινητηρα 1756cc και ιπποδυναμη 118 ιππους στην ευρωπαικη εκδοση και μονο 87 στην αμερικανικη καταλυτικη εκδοχη οπως προφανως και το συγκεκριμενο..
Οι προφυλακτηρες και οι χουφτες στις πορτες ειναι αμερικανικοι και..ευρωπαικοι..
Τα οργανα ειναι μονο αμερικανικα
Προφανως προκειται για αμερικανικο που επανεισηχθη στην Ευρωπη,και σε καποια φαση εγινε restoration τοποθετωντας ομως φτερα και πορτες απο ευρωπαικο,ξεχνωντας να βαλουν και τα σηματακια του pininfarina πισω απο τις πορτες..
Τελος,εχω την εντυπωση οτι η αλλαγη στις χουφτες εγινε το'81 και οχι το'79. -
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
Απο τη Χρυσή Ευκαιρία:CITROEN TRAXION μοντ. '38, άριστη κατάσταση, τιμή 1.500 ευρώ
Ενδιαφέρεται κανείς?
Η ΤRACTION αυτη βρισκεται στην αραχωβα την εχω δει εχει πολλες ασχετες μετατροπες
εχει κοψει βασεις ο τυπος εχει βαλει μοτερ απο οπελ
και αλλες αλλαγες σασμαν βεβαια και εξωτερικα δεν ειναι οτι καλυτερο οποτε
θελει σκεψη....
Βρηκατε κατι?