-
Guys,
απλα θελω να ενημερωσω οτι τα πρωτα scirocco ηρθαν σημερα στο τελωνειο,
μαζι και το δικο μου 1.4 160hp με rcd 510-σκουρα κρυσταλα-ελεγχος πιεσης ελαστικων,
και πιθανον να το παρω στα χερια μου την επομενη παρασκευη λογω δερματινου σαλονιου.
Η παραγγελια ειχε γινει 25/10/08...ΥΓ.Ετσι για να παρουν δυναμη οσοι περιμενουν....θα ερθει ο καιρος που θα παεί;
-
Απιστευτο το Σιροκο στις παραπανω φωτογραφιες. Το πιο ντελικατο και ομορφο φτιαξιμο. Μονο η καγκουρικη αεροτομη το χαλαει. Μακαρι και το κανονικο να ειχε το νεο τιμονι του Golf.
-
Ποσο μπορεί να κοστίζει το παραπάνω 'φτιάξιμο'?
-
Λογικά αυτή θα είναι η εμφάνιση της έκδοσης R20T.
-
Το τιμονι ειναι ασυλληπτο.
Αυτο επρεπε να εχει το αυτοκινητο...
Δειχνει πιο παλιο το εσωτερικο του scirocco
με το τιμονι που εχει. -
Πολύ όμορφο.
-
Ο χρήστης Sandouras έγραψε:
Απιστευτο το Σιροκο στις παραπανω φωτογραφιες. Το πιο ντελικατο και ομορφο φτιαξιμο. Μονο η καγκουρικη αεροτομη το χαλαει. Μακαρι και το κανονικο να ειχε το νεο τιμονι του Golf.+1
Και οι καθρέφτες που είναι διαφορετικό χρώμα με χαλάνε. Ένα μαύρο ή απλά όπως είναι άσπρο μια χαρα.
Τώρα έχουν και τα VW Led σαν τα Audi -
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Sciroccisti...Μη γελάς καθόλου. Τα μισά video του Scirocco στο YouTube είναι από τρελαμένους Ιταλούς κατόχους του που το κάνουν βόλτα στην πίστα.
-
Μόλις έμαθα ότι η παραγγελία μου μπήκε στο σύστημα με πιθανή παραγωγή την 7η εβδομάδα του 2009....
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Μόλις έμαθα ότι η παραγγελία μου μπήκε στο σύστημα με πιθανή παραγωγή την 7η εβδομάδα του 2009....Μαζί με 'μένα και εγώ την ίδια εβδομάδα έχω!
Εχω μια απορία!!!!! Τελικά μετάνιωσα που δεν έβαλα αισθητήρες παρκαρίσματος αλλά αν αλλάξω την παραγγελία θα πρέπει να περιμένω νέα ημερομηνία παραγωγής.Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιο aftermarket σύστημα που να δείχνει την εικόνα του αυτοκινήτου όπως το rcd-510; -
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Sciroccisti...VW Scirocco Study R
2.0TFSI 270hp
http://www.worldcarfans.com/9081203.006 ... in-bologna' target='_blankΑααααυτα ειναι!!!!Ειναι το ''concept'' του R20T βασικα ετσι να το περιμενουμε...τα ιταλικα stripes υποδηλωνουν οτι θα παρουσιαστει στην εκθεση της Βologna κ δεν ειναι βελτιωτικος οικος...αχχχ...αυτα τα led μπροστα...τουλαχιστον εχω βαλει xenon...αλλα βλεπω στο μελλον να φευγουν μαζι με το τιμονι!!!
-
Ο χρήστης tassos_th έγραψε:
Μαζί με 'μένα και εγώ την ίδια εβδομάδα έχω!
Εχω μια απορία!!!!! Τελικά μετάνιωσα που δεν έβαλα αισθητήρες παρκαρίσματος αλλά αν αλλάξω την παραγγελία θα πρέπει να περιμένω νέα ημερομηνία παραγωγής.Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιο aftermarket σύστημα που να δείχνει την εικόνα του αυτοκινήτου όπως το rcd-510;Άντε να κλείδώσει κιόλας εκεί η ημερομηνία να τα έχουμε μέχρι τέλος Μαρτίου...
Εγώ πάντως δεν θα έβαζα after market, ειδικά σε καινούριο αυτοκίνητο. Μου κακοφαίνεται το γεγονός ότι θα ξηλώσουν προφυλακτήρα, θα τρυπήσουν κλπ. Άσε που δεν ξέρω τί ρόλο θα παίξουν όλα αυτά σε μελλοντική εμφάνιση τριγμών
-
Στη φωτο με το εσωτερικο, ο καθρεφτης ειναι πρασινος. Ωραιος ο κοκκινος δεν λεω, αλλα οχι ο ενας κοκκινος και ο αλλος πρασινος, ελεος.
-
Το καταλαβαίνω αυτό για τα after market προϊόντα σε σχέση με τους τριγμούς.Μου είχαν πει απο την αντιπροσωπεία αν θέλω να μου τους βάλουν εκεί.Απλά θέλω να μάθω αν μπορώ να βρώ κάποιο σύστημα που να δείχνει την εικόνα όπως τη δείχνει το εργοστασιακό.
-
Ο χρήστης tassos_th έγραψε:
Μόλις έμαθα ότι η παραγγελία μου μπήκε στο σύστημα με πιθανή παραγωγή την 7η εβδομάδα του 2009....
Εχω μια απορία!!!!! Τελικά μετάνιωσα που δεν έβαλα αισθητήρες παρκαρίσματος αλλά αν αλλάξω την παραγγελία θα πρέπει να περιμένω νέα ημερομηνία παραγωγής.Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιο aftermarket σύστημα που να δείχνει την εικόνα του αυτοκινήτου όπως το rcd-510;Τι εννοεις? Πως δειχνει το αυτοκινητο?
-
Ο χρήστης Sandouras έγραψε:
Εχω μια απορία!!!!! Τελικά μετάνιωσα που δεν έβαλα αισθητήρες παρκαρίσματος αλλά αν αλλάξω την παραγγελία θα πρέπει να περιμένω νέα ημερομηνία παραγωγής.Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιο aftermarket σύστημα που να δείχνει την εικόνα του αυτοκινήτου όπως το rcd-510;Τι εννοεις? Πως δειχνει το αυτοκινητο?
Αχχχ...τα ξαναλεμε....κανε πολλες σελιδες πισω και θα δεις.
-
Δεν νομίζω οτι λέμε ξανά το ίδιο!Ρώτησα αν γνωρίζει κάποιος για after market σύστημα που να δείχνει τις γωνίες του αυτοκινήτου όπως κάνει το parktronic στην οθόνη του rcd 510.
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Αχχχ...τα ξαναλεμε....κανε πολλες σελιδες πισω και θα δεις.
Ναι θα ψαξω καμμια 500αρια σελιδες. Εισαι πολυ λογικος. Μπραβο!
-
Θέλω κι εγώ τέτοια φώτα!!! ΤΩΡΑ!!!
Λέτε να βγάλουν τίποτα παρόμοιο και να τσιμπήσουμε τα φανάρια σαν ανταλακτικό; Και πόσο λέτε να κάνουν;
-
VW Scirocco