Ο χρήστης Kid έγραψε:
εγώ δίνω σταθερά ένα 30άρι (31 για την ακρίβεια) για κούρεμα. Όσες φορές έτυχε να μην πάω σε αυτόν, δεν μου άρεσε το αποτέλεσμα, οπότε ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει.
εντάξει είναι, πάλι καλά...
έχω ακούσει και μεγαλύτερα ποσά
όντως, γενικώς ο κομμωτής είναι ένας καλλιτέχνης με ferrari 430...
αυτό είναι το κομμωτήριο που πήγα τελευταία φορά στην Ελλάδα... το πιο όμορφο κομμωτήριο που έχω πάει... ever... με πολύ γούστο.
http://thebarbershop.gr/Salon.htm' target='_blank
ο κομμωτής ' απόφοιτος της σχολής Vidal Sassoon School of London, με βιογραφικό από εξιδεικευμένα σεμινάρια σε σχολές στη Γαλλία Jean lui David, Maurice Mellone και Carritta.
Έχει εργασθεί σε επιτυχημένα κομμωτήρια στοΛονδίνο, Νίκαια Γαλλίας και Αθήνα. Επίσης Hair Styling στο 01, Diva και Close up.
Βραβεύτηκε το 1998 ως ένας από τους 10 καλύτερους κομμωτές της LOREAL.'
και μέσα κομμωτήριο από αγγλικό style...
για να μαθαίνουν μερικοί στην Ελλάδα, όταν άκουσα την τιμή, δεν πίστευα στα αυτιά μου!!!
**Τιμοκατάλογος υπηρεσιών **
Κούρεμα και λούσιμο 10 Ευρώ
Ξύρισμα 8 Ευρώ
Θεραπεία Μαλλιών 6 Ευρώ
Βαφή Μαλλιών 15 Ευρώ
Ανταύγειες Μαλλιών 18 Ευρώ
Χαλαρωτικό Μασάζ Κεφαλιού 5 Ευρώ
Με το καναρίνι στο κλουβί έξω από το κατάστημα και το αγγλικό ποδήλατο για decor...
Για να μαθαίνουμε ποιοι μας κοροϊδεύουν.(Sorry, δεν αναφέρομαι σε εσένα, αλλά σε κάτι παλιούς μου κομμωτές που είχα και τους έσταζα 25ευρα.) Και από κούρεμα, απολύτως ευχαριστημένος!!! Εκεί πάνε από φοιτητές έως και καθηγητές Ιατρικής Α.Π.Θ. με alternative χαρακτήρα
Και το μαγαζί του, στην Τσιμισκή, κεντρικότατο δρόμο, πολύ κοντά από το γραφείο του ΚωνσταντίνουV