-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
'Φέρομαι όπως θέλω να μου φέρονται'Πολύ σωστή κουβέντα!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
'Φέρομαι όπως θέλω να μου φέρονται'
Πολύ σωστή κουβέντα!
συμφωνώ και επαυξάνω.
-
τι βαρετο οταν συμφωνουν ολοι.... κατι δεν παει καλα
-
εγώ δίνω σταθερά ένα 30άρι (31 για την ακρίβεια) για κούρεμα. Όσες φορές έτυχε να μην πάω σε αυτόν, δεν μου άρεσε το αποτέλεσμα, οπότε ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
εγώ δίνω σταθερά ένα 30άρι (31 για την ακρίβεια) για κούρεμα. Όσες φορές έτυχε να μην πάω σε αυτόν, δεν μου άρεσε το αποτέλεσμα, οπότε ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει.εντάξει είναι, πάλι καλά...
έχω ακούσει και μεγαλύτερα ποσά
όντως, γενικώς ο κομμωτής είναι ένας καλλιτέχνης με ferrari 430...αυτό είναι το κομμωτήριο που πήγα τελευταία φορά στην Ελλάδα... το πιο όμορφο κομμωτήριο που έχω πάει... ever... με πολύ γούστο.
http://thebarbershop.gr/Salon.htm' target='_blank
ο κομμωτής ' απόφοιτος της σχολής Vidal Sassoon School of London, με βιογραφικό από εξιδεικευμένα σεμινάρια σε σχολές στη Γαλλία Jean lui David, Maurice Mellone και Carritta.
Έχει εργασθεί σε επιτυχημένα κομμωτήρια στοΛονδίνο, Νίκαια Γαλλίας και Αθήνα. Επίσης Hair Styling στο 01, Diva και Close up.
Βραβεύτηκε το 1998 ως ένας από τους 10 καλύτερους κομμωτές της LOREAL.'και μέσα κομμωτήριο από αγγλικό style...
για να μαθαίνουν μερικοί στην Ελλάδα, όταν άκουσα την τιμή, δεν πίστευα στα αυτιά μου!!!
**Τιμοκατάλογος υπηρεσιών **
Κούρεμα και λούσιμο 10 Ευρώ
Ξύρισμα 8 Ευρώ
Θεραπεία Μαλλιών 6 Ευρώ
Βαφή Μαλλιών 15 Ευρώ
Ανταύγειες Μαλλιών 18 Ευρώ
Χαλαρωτικό Μασάζ Κεφαλιού 5 ΕυρώΜε το καναρίνι στο κλουβί έξω από το κατάστημα και το αγγλικό ποδήλατο για decor...
Για να μαθαίνουμε ποιοι μας κοροϊδεύουν.(Sorry, δεν αναφέρομαι σε εσένα, αλλά σε κάτι παλιούς μου κομμωτές που είχα και τους έσταζα 25ευρα.) Και από κούρεμα, απολύτως ευχαριστημένος!!! Εκεί πάνε από φοιτητές έως και καθηγητές Ιατρικής Α.Π.Θ. με alternative χαρακτήραΚαι το μαγαζί του, στην Τσιμισκή, κεντρικότατο δρόμο, πολύ κοντά από το γραφείο του ΚωνσταντίνουV
-
Σε κομμωτήριο πάω, δεν είναι δικό του.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Σημ. Εγω πάντως κουρέυομαι με 10 ευρώ σε κομμωτήριο και αν πούμε για μια κοπέλα που έρχεται στο σπίτι, με 5 Ευρώ. Ασε που ξέρω κι εναν κουρέα που παίρνει 3, αλλα οπως είναι λογικό, για να πάρεις σειρά περιμένεις κανα 2ωρο....Οπότε η καταπληκτική του τιμή, εμένα δεν μου λέει απολύτως ΤΙΠΟΤΑ....
Δεν είπα ότι είναι καταπληκτική η τιμή. Απλά θέλησα να τονίσω τη διαφορά, η οποία ΔΕΝ είναι τρία ευρώ δεδομένου ότι ο ένας από τους δύο δε δίνει απόδειξη. Βγάλε από τα 12 ευρώ το ΦΠΑ (μένουν 9,87ευρώ), τους φόρους/κρατήσεις/κτλ και θα δεις ποια είναι η πραγματική διαφορά.
Ουτε εγω είπα οτι είπες οτι είναι καταπληκτική τιμή. Αναφέρθηκα στην τιμή των 3 Ευρώ το κάθε κούρεμα που παίρνει ο κουρέας στο παράδειγμά μου.
Ετσι ενημερωτικά πάντως, αφαιρώντας το ΦΠΑ 19% απο τα 12, μένουν 10,08....Πρόσθεσε σ΄αυτά το 19% και δες τί σύνολο μας δίνει και πρόσθεσε στο 9,87 το 19% και δες πάλι ποσο βγάινει...
Από περιέργεια στο κομμωτήριο με τα 10 ευρώ σου δίνουν απόδειξη; Αν ναι, πες μου που είναι Αν όχι, τότε είναι πιο κερδοφόρο για τον ιδιοκτήτη από εκείνο με τα 12ευρώ με απόδειξη. Όσο για την κοπέλα που έρχεται σπίτι, είναι εντελώς διαφορετική περίπτωση (θεωρώ ότι δε δίνει απόδειξη, σωστά;).
Ναι μου δίνει, αλλα αν είναι να ΄ρχεσαι Λάρισα για κούρεμα, πήγαινε στου Koutsan καλύτερα...!! Χέσε και τον δικό μου και τον δικό σου τον κουρέα.
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Σημ. Εγω πάντως κουρέυομαι με 10 ευρώ σε κομμωτήριο και αν πούμε για μια κοπέλα που έρχεται στο σπίτι, με 5 Ευρώ. Ασε που ξέρω κι εναν κουρέα που παίρνει 3, αλλα οπως είναι λογικό, για να πάρεις σειρά περιμένεις κανα 2ωρο....Οπότε η καταπληκτική του τιμή, εμένα δεν μου λέει απολύτως ΤΙΠΟΤΑ....
Δεν είπα ότι είναι καταπληκτική η τιμή. Απλά θέλησα να τονίσω τη διαφορά, η οποία ΔΕΝ είναι τρία ευρώ δεδομένου ότι ο ένας από τους δύο δε δίνει απόδειξη. Βγάλε από τα 12 ευρώ το ΦΠΑ (μένουν 9,87ευρώ), τους φόρους/κρατήσεις/κτλ και θα δεις ποια είναι η πραγματική διαφορά.
Ουτε εγω είπα οτι είπες οτι είναι καταπληκτική τιμή. Αναφέρθηκα στην τιμή των 3 Ευρώ το κάθε κούρεμα που παίρνει ο κουρέας στο παράδειγμά μου.
Ετσι ενημερωτικά πάντως, αφαιρώντας το ΦΠΑ 19% απο τα 12, μένουν 10,08....Πρόσθεσε σ΄αυτά το 19% και δες τί σύνολο μας δίνει και πρόσθεσε στο 9,87 το 19% και δες πάλι ποσο βγάινει...
Από περιέργεια στο κομμωτήριο με τα 10 ευρώ σου δίνουν απόδειξη; Αν ναι, πες μου που είναι Αν όχι, τότε είναι πιο κερδοφόρο για τον ιδιοκτήτη από εκείνο με τα 12ευρώ με απόδειξη. Όσο για την κοπέλα που έρχεται σπίτι, είναι εντελώς διαφορετική περίπτωση (θεωρώ ότι δε δίνει απόδειξη, σωστά;).
Ναι μου δίνει, αλλα αν είναι να ΄ρχεσαι Λάρισα για κούρεμα, πήγαινε στου Koutsan καλύτερα...!! Χέσε και τον δικό μου και τον δικό σου τον κουρέα.
Δεν έχω και κανά γνωστό στη Λάρισα να συνδυάζω το κούρεμα με εκδρομή. Για Βόλο ξέρουμε κάτι;
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Είναι αποκλειστικά για άντρες και εκτός από τον ιδιοκτήτη κουρεύουν και περιποιούνται αποκλειστικά κοπέλες
Λούσιμο με μασάζ στο κεφάλι, κούρεμα, ξανά λούσιμο και ξύσιμο κεφαλιού με ειδική ξύστρα που λατρεύω, λοσιόν κλπ μαλακιούλες, ζεστή αρωματισμένη πετσέτα στο πρόσωπο και ανάλογα με τα κέφια του ιδιοκτήτη καμιά φορά μασάζ στο σβέρκο και στους ώμους με ένα απίθανο μηχανηματάκι που έχειΥΓ Α και κερνάνε καφέ, λεμονάδες, πορτοκαλάδες (1 φορά είχαν και σπιτική μανταρινάδα!) κλπ αλλά εγώ δεν παίρνω ποτέ
Έχει μια αγγλική παροιμία που λεει ότι ο παράδεισος ενός ανδρός είναι η κόλαση ενός άλλου ή κάπως έτσι.
Αυτά που περιγράφεις μου φαίνονται φρικτά βασανιστήρια. ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ να μου λούζουν τα μαλλιά, να μου τρίβουν το κεφάλι και να με κάνουν μούσκεμα στον ηλίθιο νιπτήρα τους. -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Αυτά που περιγράφεις μου φαίνονται φρικτά βασανιστήρια. ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ να μου λούζουν τα μαλλιά, να μου τρίβουν το κεφάλι και να με κάνουν μούσκεμα στον ηλίθιο νιπτήρα τους.Ασε την άλλη την αηδία που κάνουνε σε κάποια μαγαζιά που έρχονται ημίγυμνες γκόμενες και αφού σου τριφτούν παντού χώνουνε τα βυζιά τους στη μούρη σου και ταυτόχρονα σου χαϊδεύουνε τα απόκρυφα. Σίχαμα σου λέω.
-
Ο χρήστης catalyst έγραψε:
Αυτά που περιγράφεις μου φαίνονται φρικτά βασανιστήρια. ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ να μου λούζουν τα μαλλιά, να μου τρίβουν το κεφάλι και να με κάνουν μούσκεμα στον ηλίθιο νιπτήρα τους.
Ασε την άλλη την αηδία που κάνουνε σε κάποια μαγαζιά που έρχονται ημίγυμνες γκόμενες και αφού σου τριφτούν παντού χώνουνε τα βυζιά τους στη μούρη σου και ταυτόχρονα σου χαϊδεύουνε τα απόκρυφα. Σίχαμα σου λέω.
και αυτό με ενοχλεί αν είναι look but don't touch
-
Ενημερωσε μας γι΄αυτα τα μαγαζια ,ωστε να μην την πατησουμε σαν κ εσενα .Μου το εκανε μια οδοντογιατρος κ παρ'ολιγο να σφραγισω ολα μου τα δοντια .
-
έχετε καταλάβει ότι είστε σε τόπικ με θέμα την ακρίβεια και δίνεται για** τρίχες** απο 10-30 ευρώ
τώρα που το σκέφτομαι πρέπει να έχω να περάσω την πόρτα κομμωτηρίου/κουρείου -και να δώσω λεφτά για τρίχες- μια 3ετια χαλαρά
-
Μαριες Αντουανεττες συμπεθερα μου...
Πολλες.Γεμισε ο τοπος.Αλλοι δυσκολευονται για να προμηθευτουν τα προς το ζειν κι αλλοι διαμαρτυρονται γιατι το κομμωτηριο ειναι ακριβο και το μιζαμπλι απλησιαστο...
Πανακριβο το 'ψωμι' αλλα κανεις δε σκεφτεται να φαει το 'παντεσπανι'...
-
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
Αλλοι δυσκολευονται για να προμηθευτουν τα προς το ζειν κι αλλοι διαμαρτυρονται γιατι το κομμωτηριο ειναι ακριβο και το μιζαμπλι απλησιαστο...Δεν ισχύει αυτό, εκτός αν επαναπροσδιορίσουμε 'τα προς το ζειν'. Ελάχιστοι είναι αυτοί που δεν έχουν να πληρώσουν νοίκι και φαγητό. Πόσοι από αυτούς που τσιρίζουν ότι δεν έχουν λεφτά, έχουν τρύπια ρούχα και σκισμένα παπούτσια;
Όλοι όμως έχουν μεγάλο οικονομικό πρόβλημα, πως να μην έχουν; τα τηλέφωνα φωτιά, τα κινητά άλλο τόσο, το κλιματιστικό καίει πολύ, η συνδρομή στη νόβα πανάκριβη, η τηλεόραση δεν είναι λεπτή, ο καναπές λερώθηκε και θέλει άλλαγμα, το αμάξι είναι δεκαετίας και πρέπει να πάρουμε καινούριο, ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ.
Μεγάλο οικονομικό πρόβλημα. -
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
τώρα που το σκέφτομαι πρέπει να έχω να περάσω την πόρτα κομμωτηρίου/κουρείου -και να δώσω λεφτά για τρίχες- μια 3ετια χαλαρά
πώς κουρεύεσαι;
-
μόνος μου
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Όλοι όμως έχουν μεγάλο οικονομικό πρόβλημα, πως να μην έχουν; τα τηλέφωνα φωτιά, τα κινητά άλλο τόσο, το κλιματιστικό καίει πολύ, η συνδρομή στη νόβα πανάκριβη, η τηλεόραση δεν είναι λεπτή, ο καναπές λερώθηκε και θέλει άλλαγμα, το αμάξι είναι δεκαετίας και πρέπει να πάρουμε καινούριο, ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ.
Μεγάλο οικονομικό πρόβλημα.Το 4αρι είναι μικρό, γιατι να μη πάρουμε κι εμείς μια μεζονέττα αφου μπορούμε με 57.422 δόσεις, διακοπές πάλι Ελλαδίτσα ;;; , πάμε Ν.Zeland και St. Moritz, με intercity δε λέει η οικονομική θέση έχει γεμίσει Αλβανούς πια, αν δε φορέσουμε ΝΙΚΕ πονάνε τα πόδια, χωρις DIESEL, Energie, Vans , KIllah , κλπ, δεν κάνει, θα γελάει ο κόσμος κι οι 'τελευταίοι' τα φοράνε πια, αν το σανίδι δεν είναι Burton είναι μαπέ και πάει λέγοντας. Γι΄αυτό οταν βλέπω τη λέξη 'ακρίβεια' ετσι γενικά κι αόριστα, με πιάνουν τα νεύρα μου...!!!
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
μόνος μουταλεντάκι
εγώ στον καθρέφτη μπερδεύω το δεξι με τ' αριστερό -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
μόνος μου
ταλεντάκι
Πώς το ξέρεις, τον έχεις δει; Κι ένας φίλος μου κουρεύεται μόνος του αλλά είναι σαν τον Τζόρτζεβιτς, τα παίρνει όλα με τη μηχανή.
Εγώ στη Θεσσαλονίκη πληρώνω 11 εδώ και πολλά χρόνια (+2 φιλοδώρημα στην κοπελιά) με λούσιμο, στέγνωμα και μου τα κάνει πολύ ωραία χωρίς να του πω τίποτα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Στην Ελβετία πληρώνω ~20, που είναι μάλλον και το ελάχιστο που υπάρχει, χωρίς λούσιμο, σχεδόν χωρίς τίναγμα καν (όταν φεύγω από το μαγαζί είμαι γεμάτος τρίχες), κάνει την τριπλάσια ώρα και μου τα κάνει και χάλια.
Ακρίβεια. Που oφείλεται; Τι θα κάνουμε;