Ο χρήστης Yugo_para_siempre έγραψε:
Εξαιρετικο το S5 εγραψε καλυτερο χρονο απο το RS4 στις Σερρες, πολυ καλος κινητηρας και ας μην εχει πολλα αλογα στο λιτρο, αλλα οι BMW τι προβλημα εχουν;
καλα αυτο παιζει να είναι απο τα μεγαλυτερα ψεματα της ιστοριας μαζι με τον παρομοιο χρονο του mx-5 και του opel gt,καθως και του παλιου s3 με c2 vts ..(ειχα κανει αναλυση σε πολυ παλιο μου post για το θεμα,απλα ανοιξε το περιοδικο, αθροισε τους χρονους στροφων,τις τελικες στη μεγαλη ευθεια,βαλε και τον παραγοντα επιταχυνση του καθε μοντελου και μετα αμα δε τρελαθεις και δε θες να σκισεις τα ρουχα σου ελα να μου πεις! )
Μετα απο κατι τετοια (αλλα και καποιες αλλες ανακαταταξεις στο DRIVE) σταματησα κι εγω ,οπως και πολλοι αλλοι, να το αγοραζω.
Ο κινητηρας αυτος θεωρειται πολυ καλος μονο και μονο γιατι έχει παρα πολλα αλογα,αλλα για μενα ακολουθει λογικη σχεδον musclecar,λογικη που με βρισκει καθετα αντιθετο. και τεχνικα δεν ειναι κάτι το ιδιαιτερο
βεβαια υπαρχει και o 'σωστος' V8 των RS4/R8 που τελοσπαντων εχει σαφως καλυτερη αποδοση,αλλα και παλι δεν ειναι του γουστου μου τα ατμοσφαιρικα οπως και να το κανουμε..
ευτυχως που η audi μπηκε ξανα στον ισιο δρομο, αφου εδειξε οτι και αυτη μπορει να βγαλει μοτερ 'ηλεκτροπριονα' που 'στροφαρουν στο θεο'...
καλα ηταν,γελασαμε,αλλα αν θες να εισαι ΚΑΙ τετρακινητος ΚΑΙ μπροστα απο τη bmw θες ροπη(= τουρμπινα)
@ busso μαγκια της τη AR που εβγαζε τοσα αλογα τοτε και μαγκια της αν τα ξαναβγαλει και τωρα, εγω το χω πει, δεν εχω κανεναν ενδοιασμο να αλλαξοπιστησω και ουτε εχω κανει κανα συμβολαιο με κανεναν για να του δινω για παντα τα λεφτα μου(ή και αυτα του μπαμπα μου ) ,προς το παρον ομως τα πραγματα ειναι οπως ειναι και δε τα βλεπω να αλλαζουν συντομα...