-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Εγω μικρος στον Εβρο εριχνα ξυδι παντως... (σοβαρα)Η δική μου περίπτωση πάντως είναι από τις σοβαρότερες της νεότερης Ελλάδας
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Εγω μικρος στον Εβρο εριχνα ξυδι παντως... (σοβαρα)
Η δική μου περίπτωση πάντως είναι από τις σοβαρότερες της νεότερης Ελλάδας
- ευχές
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Εγω μικρος στον Εβρο εριχνα ξυδι παντως... (σοβαρα)
Η δική μου περίπτωση πάντως είναι από τις σοβαρότερες της νεότερης Ελλάδας
- ευχές
Με προσβάλλεις
-
Ουχί. Δεν ευχήθηκα σε σένα άλλωστε. Σαν μέσον σε χρησιμοποίησα.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
elteo, μη νομίζεις ότι είμαι 15 χρονών , είχα ένα κορόλλα, το πούλησα και έχω μείνει έτσι κάποιο καιρό γιατί είπα να μην πάρω κάτι που δεν θα με ευχαριστεί καθόλου...
το ξέρω ...
-
Μου αρέσει που τώρα γύρισα απο Τερζή - Παπαρίζου!
Μου αρέσει που παρόλο το οικονομικό πρόβλημα του έλληνα, το κατάστημα ήταν απλά... ΓΕΜΑΤΟΔεν μου αρέσει που δεν κατάπωσα άπλετο ποτό γιατί οδηγούσα εγώ (ενάμιση ποτήρι βότκα πορτοκάλι)
Δεν μου αρέσει ο πονοκέφαλος που έχω τώραΜου αρέσει - Δεν μου αρέσει, που έχω σήμερα συνέντευξη για δουλειά... αυτό το και ναι και οχι, γιατί δεν θα προλάβω να κοιμηθώ, αλλιώς; Σουπέρ!!!
Τις πολλές μου καλημέρες!
-
Μου αρέσει που ξύπνησα βλέποντας το Μιλάνο στρωμένο με χιόνι.
Δε μου αρέσει που δεν έχω τζάκι στο σπίτι.
Δε μου αρέσει που δεν είναι η κοπέλα μου εδώ.
Δε μου αρέσει που κανονίζουμε να πάμε ένα ΣΚ Ζυρίχη και τελικά δεν ξέρω αν έχω την οικονομική δυνατότητα, χώρια που έχω ένα κάρο άλλα να σκεφτώ:
--- Δε μου αρέσει που το συμβόλαιο του σπιτού λήγει στα μέσα Δεκ.
--- Δε μου αρέσει που δεν έχω βρει ακόμα δουλειά.
--- Δε μου αρέσει που πρέπει τελικά να αφήσω το Διδακτορικό.
--- Δε μου αρέσει που τελικά δεν ξέρω τι θα κάνω: θα μείνω Μιλάνο και για πόσο ακόμα; Μήπως θα βρω δουλειά στη Φλωρεντία και πρέπει να μετακομίσω; Κι αν τελικά γυρίσω Αθήνα; Πώς κουβαλάς ένα κάρο ρούχα και βιβλία;
--- Δε μου αρέσει που η μητέρα μου για πρώτη φορά με «πιέζει» ως προς το «Πότε θα έρθεις; Έκλεισες εισητήρια; Μήπως δε βρίσκεις στο λέω, όχι τπτ άλλο...»
--- Δε μου αρέσει που μόλις κατέβω με περιμένει ένα καλό service+αλλαγή ελαστικών σε ένα από τα δύο αυτοκίνητα (πάλι καλά, μπορώ να επιλέξω ποιο θα κάνω).Δε μου αρέσει που δε θα στολίσουμε δέντρο.
ΘΕΛΩ ΔΟΥΛΕΙΑ! (OK, δεν κολλάει στο μ' αρέσει-δε μ' αρέσει αλλά...)
Σταδιάλα, καλό και χρυσό το χιόνι αλλά μια ζωή μελαγχολώ.
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Μου αρέσει που ξύπνησα βλέποντας το Μιλάνο στρωμένο με χιόνι.
Δε μου αρέσει που δεν έχω τζάκι στο σπίτι.
Δε μου αρέσει που δεν είναι η κοπέλα μου εδώ.
Δε μου αρέσει που κανονίζουμε να πάμε ένα ΣΚ Ζυρίχη και τελικά δεν ξέρω αν έχω την οικονομική δυνατότητα, χώρια που έχω ένα κάρο άλλα να σκεφτώ:
--- Δε μου αρέσει που το συμβόλαιο του σπιτού λήγει στα μέσα Δεκ.
--- Δε μου αρέσει που δεν έχω βρει ακόμα δουλειά.
--- Δε μου αρέσει που πρέπει τελικά να αφήσω το Διδακτορικό.
--- Δε μου αρέσει που τελικά δεν ξέρω τι θα κάνω: θα μείνω Μιλάνο και για πόσο ακόμα; Μήπως θα βρω δουλειά στη Φλωρεντία και πρέπει να μετακομίσω; Κι αν τελικά γυρίσω Αθήνα; Πώς κουβαλάς ένα κάρο ρούχα και βιβλία;
--- Δε μου αρέσει που η μητέρα μου για πρώτη φορά με «πιέζει» ως προς το «Πότε θα έρθεις; Έκλεισες εισητήρια; Μήπως δε βρίσκεις στο λέω, όχι τπτ άλλο...»
--- Δε μου αρέσει που μόλις κατέβω με περιμένει ένα καλό service+αλλαγή ελαστικών σε ένα από τα δύο αυτοκίνητα (πάλι καλά, μπορώ να επιλέξω ποιο θα κάνω).Δε μου αρέσει που δε θα στολίσουμε δέντρο.
ΘΕΛΩ ΔΟΥΛΕΙΑ! (OK, δεν κολλάει στο μ' αρέσει-δε μ' αρέσει αλλά...)
Σταδιάλα, καλό και χρυσό το χιόνι αλλά μια ζωή μελαγχολώ.
Yπομονή ρε κοτέτσι και μην το αφήσεις το PhD... Κόντρα στο ρεύμα...
Μου αρέσει που σήμερα θα πάω στο Bike n Run Expo και θα δω ολα τα ποδήλατα που με ενδιαφέρουν μαζεμένα.
Μου αρέσει που μάλλον θα πάρω ποδήλατο που ονειρεύομαι τον τελευταίο καιρό.
Μου αρέσει που άυριο πάω Χανιά για 3 μέρες.Δε μου αρέσει που πρέπει να ετοιμάσω ρούχα
Δε μου αρέσει που νυστάζω
Δε μου αρέσει που επλυνα το αμάξι και θα βρέξει. -
εμένα δε μ'αρέσει που θέλω να πλύνω το αμάξι αλλά θα βρέξει
μ'αρέσει που έρχεται Σ/Κ
δε μ'αρέσει που δεν πληρώθηκα ακόμα
μ'αρέσει που έβαλα φρέσκα λαδάκια σήμερα στο Κουόρε μου
μ'αρέσει που γείωσα έναν π@π@ρ@ που την έλεγε στην κοπέλα μουδε μ'αρέσει που νυστάζω+βαριέμαι
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Δε μου αρέσει καθόλου που τα φίλτρα του Ιντερνετ στη δουλειά (που μπλοκάρουν φόρουμ-μπλογκς-αθλητικά κλπ) 'έπιασαν' τελικά και το 4Tforum.
Κρίμα γιατί περνούσα πολλές ξένοιαστες και αντιπαραγωγικές ώρες εδώ μέσα την ώρα της δουλειαςΕίπα να ψάξω λίγο στο google μήπως υπάρχει λύση στο πρόβλημά σου και βρήκα αυτό.
Προτείνει αρκετές λύσεις αλλά δεν μπορώ να τις δοκιμάσω. Για ρίξε μια ματιά. Αυτό κι αυτό μου φάνηκαν τα πιο ενδιαφέροντα με μια πρώτη ματιά.
Να κι ένας ορθολογιστής.
Οι άλλοι μου έλεγαν να κάνω διάφορες καφρίλες, σε κάποιον που δεν ξέρω!Τhanks πάντως, δεν είχα σκεφτεί να δοκιμάσω proxies.... θα το τεστάρω την τσαγκαρο-Δευτέρα.
-
Δεν μου αρέσει που κρύωσα και είμαι τάβλα στο κρεβάτι.
-
Μαρεσει το μαθημα μηχανολογιας που εκανα χτες...
Μαρεσει που τα εκανα με πρακτικη μαζι...
Μαρεσει που θα το ξανακανω... -
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Μαρεσει που θα το ξανακανω...Το σχολειο στην Εθν. Αντιστασεως βρισκεται?
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Μαρεσει που θα το ξανακανω...Το σχολειο στην Εθν. Αντιστασεως βρισκεται?
Ναι
Αν εχεις φιλο το μαστορα καθεσαι και σου κανει μαθημα τζαμπα...Αν δουλευεις εκει κοντα περνα καμια μερα
-
Δε μου αρεσει που ειμαι χάλια ...
(τι ειπα παλι) -
Μ' αρέσει όταν βρίσκω σε τσέπες παντελονιών, σε σακάκια, παλτό, μπουφάν ή στο αυτοκίνητο χρήματα που είχα ξεχάσει την ύπαρξή τους.
Μ' άρεσε την Παρασκεύη το βράδυ τα 160km που έκανα απολαμβάνοντας οδήγηση σε άδειους δρόμους.
Δεν μ' άρεσαν ωστόσο τα ζώα που συνάντησα.Μ' αρέσει που ο Giuseppe έχει εξελιχθεί σε ΜΕΓΑΣ διασκεδαστής του φορουμ
-
Συγκρινεται λες μαζι σου; Ντοντ θινκ σοου...
-
Δε μου άρεσε :Πού πήγα σε μια γιορτή και κάτι ξενέρωτες μιλούσαν για...ιρανικό σινεμά έπηξα άσχημα .Και καλά οι δύο ήταν κάτι χοντρές σπυριάρες...μόνο για 'ιρανικό σινεμά' μπορούσαν να μιλάνε αλλά η άλλη άνετα έλεγε τον καιρό στον ΑΝΤ1 στη θέση αυτού του ...Κρίστοφερ Λη που έχουν βάλει.
Τι σκατά το ήθελε το...ιρανικό σινεμά?Υ.Γ Ούτε μια τηλεόραση ανοιχτή...ο Πορουπού φάνταζε όαση
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Δε μου άρεσε :Πού πήγα σε μια γιορτή και κάτι ξενέρωτες μιλούσαν για...ιρανικό σινεμά έπηξα άσχημα .Και καλά οι δύο ήταν κάτι χοντρές σπυριάρες...μόνο για 'ιρανικό σινεμά' μπορούσαν να μιλάνε αλλά η άλλη άνετα έλεγε τον καιρό στον ΑΝΤ1 στη θέση αυτού του ...Κρίστοφερ Λη που έχουν βάλει.
Τι σκατά το ήθελε το...ιρανικό σινεμά?Θα μιλούσαν για την ταινία που βραβεύτηκε στη Θεσσαλονίκη.
Μήπως μπορείς να μου γνωρίσεις την ξανθιά? εχω Ιδιαίτερη αδυναμία στο ξανθό με εσάνσ ιρανικού σίνεμά αλλά δεν φανταζόμουν ότι υπάρχει αυτός ο συνδιασμός -
Δεν μου αρέσει που με τα ECPE που έδωσαν και σταμάτησαν, τις Τρίτες πλέον τελειώνω στις 6:30.
Ελπίζω να μπορέσω να μεταφέρω τα ελάχιστα μαθήματα που απόμειναν στις άλλες μέρες και να έχω τις έχω εντελώς ελεύθερες μπας και μπει κανένα σκι της προκοπής σε καθημερινή χωρίς το άγχος της επιστροφής.
Δεν μου αρέσει που αυτό δεν μπορεί να γίνει τις Δευτέρες, θα τα είχα όλα τριήμερα από εδώ και στο εξής.
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#7]