-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Κράνος να πάρει η ευχή ρε παιδιά, κράνος
Κάθε μέρα σχεδόν κινούμαι με μηχανάκι στη ζούγκλα που λέγεται Θεσ/νίκη. Δεν νιώθω καλά αν δεν βάλω κράνος όπως δεν νιώθω καλά αν δεν βάλω ζώνη μόλις κάτσω στο κάθισμα του αυτοκινήτου. Νιώθω ανασφάλεια.- απειρο...
Επειδή μάλιστα το πρώτο πράγμα που κάνω με το που θα μπω σε ένα αυτοκίνητο είναι να βάλω ζώνη, έχω ψιλοπαρεξηγηθεί όταν μπαίνω πρώτη φορά σε αμάξια φίλων (και των 2 φύλων).
Και γάντια ειδικά το χειμώνα και ειδικό μπουφάν μηχανής με ενισχύσεις. Βλέπω μερικούς το χειμώνα χωρίς κράνος και χωρίς γάντια. Πέρα από το θέμα της προστασίας που είναι το πιο σημαντικό **απορώ δεν παγώνουν? **
Έλα ντε, εγώ κρυώνω και με τα δερμάτινα και μάλλον θα περάσω κάτι θερμαινόμενα γκριπ που έχω πάρει γιατί αλλιώς δεν παλεύεται...
- απειρο...
-
'Έχασε τη μάχη για τη ζωή σε ηλικία 54 ετών ο δημοσιογράφος της Κρατικής Τηλεόρασης, Γιώργος Κοιλιάρης, ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ΚΑΤ.
Ο δημοσιογράφος είχε τραυματιστεί στις 8 Οκτωβρίου σε **τροχαίο ατύχημα **στη διάρκεια ανθρωπιστικής αποστολής στο Αφγανιστάν. Είχε μεταφερθεί στην Αθήνα με C-130 και από τότε νοσηλευόταν στο ΚΑΤ. 'Πήγε σε πόσες εμπόλεμες περιοχές, έκανε ρεπορτάζ στο Αφγανιστάν και πέθανε από τροχαίο!!!
Αν μας ζητούσαν να πάμε στο Αφγανιστάν το πρώτο που θα σκεφτόμασταν είναι η ζωή μας, οδηγούμε κάθε μέρα αυτοκίνητα και μηχανές και το τελευταίο που σκεφτόμαστε είναι πως κινδυνεύει η ζωή μας. Συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους δικούς του ανθρώπους. -
Δύο επιβάτες μοτοσικλέτας εγκαταλείφθηκαν αβοήθητοι στην άσφαλτο από τον οδηγό του ΙΧ με το οποίο συγκρούστηκαν τα ξημερώματα στο Πέραμα. Ο οδηγός του δικύκλου εξέπνευσε, ενώ ο συνεπιβάτης του τραυματίστηκε ελαφρά.
Το δυστύχημα έγινε στις 04:45 τα ξημερώματα στη διασταύρωση της λεωφόρου Δημοκρατίας με την οδό Κωνσταντινουπόλεως. Αμέσως μετά τη σύγκρουση του αυτοκινήτου με τη μοτοσικλέτα, ο ασυνείδητος οδηγός πάτησε γκάζι και διέφυγε, αφήνοντας στο δρόμο τους δύο αναβάτες. Λίγα λεπτά αργότερα, ο οδηγός του δικύκλου άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο. Ο συνεπιβάτης νοσηλεύεται ελαφρά τραυματισμένος.
Ανάλογο περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής στον Πειραιά, όπου και σε αυτή την περίπτωση ο οδηγός του ΙΧ εγκατέλειψε τον 33χρονο οδηγό της μοτοσικλέτας, ο οποίος και εξέπνευσε.
πηγή: http://www.zougla.gr
Γιατί τέτοια απανθρωπιά????( ας μην περιμένω απάντηση)
-
Ο χρήστης Lekkos έγραψε:
Δύο επιβάτες μοτοσικλέτας εγκαταλείφθηκαν αβοήθητοι στην άσφαλτο από τον οδηγό του ΙΧ με το οποίο συγκρούστηκαν τα ξημερώματα στο Πέραμα. Ο οδηγός του δικύκλου εξέπνευσε, ενώ ο συνεπιβάτης του τραυματίστηκε ελαφρά.Το δυστύχημα έγινε στις 04:45 τα ξημερώματα στη διασταύρωση της λεωφόρου Δημοκρατίας με την οδό Κωνσταντινουπόλεως. Αμέσως μετά τη σύγκρουση του αυτοκινήτου με τη μοτοσικλέτα, ο ασυνείδητος οδηγός πάτησε γκάζι και διέφυγε, αφήνοντας στο δρόμο τους δύο αναβάτες. Λίγα λεπτά αργότερα, ο οδηγός του δικύκλου άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο. Ο συνεπιβάτης νοσηλεύεται ελαφρά τραυματισμένος.
Ανάλογο περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής στον Πειραιά, όπου και σε αυτή την περίπτωση ο οδηγός του ΙΧ εγκατέλειψε τον 33χρονο οδηγό της μοτοσικλέτας, ο οποίος και εξέπνευσε.
πηγή: http://www.zougla.gr' target='_blank
Γιατί τέτοια απανθρωπιά????( ας μην περιμένω απάντηση)
Εχει γινει της μοδας πλεον η εγκαταλειψη μοτοσυκλετιστων στους δρομους
Επειδη ειμαι μεσα σε αυτον τον χωρο, εχω βαρεθει να ακουω για εγκαταλειψεις -
Θεμα περι τρακαρισματων , αποφυγη , περιεργα ατυχηματα , εικονες , κ ολες οι αποριες για τυχον ατυχηματα.......οπως κ για κ για καταστασεις η αποριες μετα το καθε ατυχημα...μικρο ή κ μεγαλο. (χτυπα ξυλο ρε αδερφε) να μην τυχαινει σε κανεναν φυσικα.
δεν γνωριζω αν εχει ξαναμπει παρομοιο ή ιδιο θεμα,απλα θεωρησα οτι θα ειναι ενδιαφερον.
-
Θα πεσει ο server
-
Προτείνω όταν φτάσουμε στις 400 σελίδες να κλειδωθεί αυτόματα...(δηλαδή σε 2-3 μέρες )
-
-
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Πως ειναι δυνατον να ντεραπαρησε τον lancia??????Το μονο σιγουρο ειναι οτι καποιος περασε με κοκκινο(πιο κατω βρισκοταν και το αλλο αυτοκινητο του ατυχηματος) αλλα με 40 το πολυ χαω ειναι τοσο ευκολο να τουμπαρει ενα αυτοκινητο???
Ακόμα και με λιγότερα, αν το κατάλληλο σε ύψος εμπόδιο βρεθεί στο δρόμο ενός τροχού
Εχει συμβεί και στα καλύτερα παιδιά που τι έγινε -
Το πρώτο μου τρακάρισμα... Παρέδιδα εργασία εξαμήνου στη σχολή εκείνη τη μέρα και λόγω βιασύνης ηήγα ανάποδα σε μονόδρομο (τοπικό και κλασική παρανομία για τους ντόπιους). Αργά μεν, οπτικό πεδίο μάλλον δεν είχα δε, λόγω παρκαρισμένων στις γωνίες. Χαμηλό και ασημί (συνδυασμός που δε βοηθάει κιόλας) το διερχόμενο όχημα από τον κάθετο δρόμο... δηλαδή μία Porsche Carrera 4. H ασφαλιστική μου με μίσησε μέσα σε δευτερόλεπτα.
Εντός 10 λεπτών κατέφθασαν στη διασταύρωση δύο κουστουμάτοι τύποι με hands free και γυαλιά ηλίου (καλά παιδιά φαίνονταν ) και μετά φυσικά η αστυνομία. Όπως καταλαβαίνετε, απλά έκανα όλα τα διαδικαστικά χωρίς πολλά πολλά.
Μικρή η ζημιά γενικά και στους δύο (βέβαια στην Porsche φτερό και προφυλακτήρας θα κόστισαν το κατιτίς), αλλά επειδή το όχημά μου ήταν σχετικά παλιό (Renault 19 του '92) τελικά είπαμε να του πούμε αντίο και να πάμε και για κανένα καινούριο. -
Το δικο μου πρωτο(και μοναδικο εως τωρα)ειναι μαλλον κλασσικο νεοελληνικο,ειμαι εγνατια και μπροστα εχει 4-5 αμαξαι σταματημενα με κοκκινο,ερχομαι ρολαριστος με καμμια 50-60 και κοβω σιγα σιγα,αναβει πρασινο και ξεκινανε,το τελευταιο αμαξι ταριφας.Ενω ξεκινανε βλεπω με την ακρη του ματιου μου κατι που δεν θα επρεπε,(να αναφερω οτι ηταν δεκεμβριος)δυο ξανθιες διμετρες να φοραν κατι στην καλυτερη το ελεγες μαγιο-σορτσακι,ω παναγια μου λεω,και ριχνω ενα ματι μπροστα και εχουν ξεκινησει ολοι πλην του ταριφα,στο μεταξυ εγω παω με καμμια 10-15 το πολυ και λεω ε δα θα ξεκινησει ο παπαρας και συνεχιζω να κοιταω τις γκομενες,ε λοιπον σωστα μαντεψατε δεν ξεκινησε ,τελικος απολογισμος ενας προφυλακτηρας για το ταξι και ενα συναχι για μενα(τοσο κρυο εκανε)
-
Σήμερα το πρωί στην παραλιακή, hyundai coupe με αεροτομή
καρφώθηκε στην πίσω αριστερή γωνία διπλού λεωφορείου... http://www.youtube.com/watch?v=3W6agHXf4KA' target='_blank' target='_blank -
Θυμαμαι μια καραμπολα που απεφυγα τελευταια στιγμη.....στην κιφησιας αριστερη λωριδα ολοι πατητοι με 130χλμ περιπου κ παταει ο πρωτος φρενο για να σταματησει τελευταια στιγμη σε κοκκινο κ σκαει ο 2ρος πανωτου με απιστευτη ταχυτητα παει κ ο τριτος κ εγω ειμαι ο τεταρτος στην σειρα κ τελευταια στιγμη κανω δεξια,ουτε καθρεπτες προλαβα να κοιταξω ουτε τιποτα....παλι καλα!
-
Απόψε , περίπου στις 3 και τέταρτο, στη παραλιακή λεωφόρο στη Γλυφάδα πριν το Ποσειδώνιο ακριβώς στο πρατήριο της Shell,opel corsa κομμένο και κατεστραμμένο εντελώς από την πλευρά του συνοδηγού και ακριβώς δίπλα στη νησίδα σταματημένο sierra( αν διέκρινα καλά), λίγο πριν το αντίθετο ρεύμα.Ελπίζω να μην υπήρξαν θύματα, αν και έτσι όπως είδα στιγμιαία το corsa........
- Edit...2 νεκροί επιβάτες από το corsa, τραυματίες ο οδηγός του corsa και του sierra, σύμφωνα με τα πρωινάδικα... Προσπέρασαν άλλο αυτοκίνητο που κινούνταν στη μεσαία και συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά, το sierra κατέληξε στη νησίδα, το corsa έπεσε στη πινακίδα της Shell
-
κατι έλεγαν για κοντρες..στο βενζιναδικο αυτο βαζω βενζινη..δε μπορω να καταλαβω πως καταφεραν και εκαναν τετοια στουκα μες στο ισιωμα..
-
Στην τηλεόραση άκουσα πως αυτός με το sierra έτρεχε πολύ και πήγε να κάνει προσπέραση από τα δεξιά, δεν είδε όμως πως στην δεξιά λωρίδα είχε άλλο αυτοκίνητο που ήταν μέσα ένας 18 χρονος οδηγός, ένας 19χρονος και μια 22χρονή. Ο 19χρονος και η 22χρονή άφησαν εκεί την τελευταία τους πνοή.
-
Ακόμα και σε αυτό το θέμα είμαστε για τον Που…
Όταν σε όλη την υπόλοιπη Ευρώπη κάθε χρόνο μειώνονται τα ατυχήματα στην άσφαλτο, εδώ αγρόν αγοράζουμε.
Καλά να πάθουμε, μας αξίζει!Ελαφρύ να είναι το χώμα για όλους τους αδικοχαμένους και μεγάλη η τρύπα στους φονιάδες της ασφάλτου…
-
Βαρύ τροχαίο γύρω στα μεσάνυχτα στο τέλος της ανηφορικής ευθείας στο καβούρι προς τα λιμανάκια.
Swift νομίζω καρφώθηκε με ΠΟΛΛΑ στα δέντρα. Πέρασα πολύ λίγο μετά το συμβάν, και με μια γρήγορη ματιά, αμφιβάλω έαν έμεινε κανείς ολόκληρος εκεί μέσα. Το αμάξι ήταν σχεδόν κομμένο, και δεν πατούσε και στο έδαφος, καθότι χτύπησε στο κράσπεδο, απογειώθηκε και έσκασε με το πλάι! στα δέντρα.
Ελπίζω ο οδηγός και οι υπόλοιποι, εάν υπήρχαν, να στάθηκαν πολύ πολύ τυχεροί και να την έβγαλαν.
Και στο γυρισμό είδα και λουλούδια που είχαν αφήσει στο στύλο της Σέλλ στην παραλιακή. -
Όχι άλλο αίμα στην άσφαλτο
Μην τρέχετε η ζωή έχει πολλές χαρές. Ο πόνος που μένει σε συγγενείς και φίλους δεν περιγράφεται
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #2#