-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
'Εχμ, κολλαει αυτο; θελει φορτιση; υπαρχει σε μπλε μαρέν;'
Ναί, είναι ειδική έκδοση για τα BMW.
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Ναι, εδώ είμαστε μόνο σωστοί, ψαγμένοι οδηγοί. Οι άλλοι είναι οι λάθος, χαζοί κλπ κλπ.
Το οτι οι περισσοτεροι δεν ξερουν να οδηγουν, νομιζω φαινεται και απο τα στατιστικα ατυχηματων, δεν το λεω εγω
Δεν αμφισβητώ αυτό, αλλά το ότι όσοι γράφουν στο forum είναι διαφορετικοί από τους υπόλοιπους. Να σου δώσω ένα παράδειγμα; Αν το δούμε στον δρόμο θα το στείλουμε στα 'ζώα', μέσα στο forum ευλογούμε τα γένια μας, νιώθουμε ότι είμαστε μεταξύ μας...νταξ μωρέ δεν τρέχει και τίποτα...
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Δεν αμφισβητώ αυτό, αλλά το ότι όσοι γράφουν στο forum είναι διαφορετικοί από τους υπόλοιπους. Να σου δώσω ένα παράδειγμα; Αν το δούμε στον δρόμο θα το στείλουμε στα 'ζώα', μέσα στο forum ευλογούμε τα γένια μας, νιώθουμε ότι είμαστε μεταξύ μας...νταξ μωρέ δεν τρέχει και τίποτα...
Μπα, εγώ έχω το θάρρος της άποψης μου: είναι κάγκουρας και ζώο.-
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Ναι, εδώ είμαστε μόνο σωστοί, ψαγμένοι οδηγοί. Οι άλλοι είναι οι λάθος, χαζοί κλπ κλπ.
Το οτι οι περισσοτεροι δεν ξερουν να οδηγουν, νομιζω φαινεται και απο τα στατιστικα ατυχηματων, δεν το λεω εγω
Σε ενα φορουμ με τοσα μελη, λογικο ειναι να υπαρχουν και διαφορετικοι
Τροπος του λεγειν ηταν αλλωστε το σχολιο μου -
είμαι τέλος Αγ. Βαρβάρας αριστερά και περιμένω δεύτερος στο φανάρι αριστερά για Αμφιθέας. 'Ερχεται μηχανή μεγάλου κυβισμού από αριστερά και πάει να μπει απ'το αντίθετο (έχει και διάζωμα σ'εκείνο το σημείο) όπως κάνουν πολλά ζώα καθημερινά για να βγει μπροστά μας κ να στρίψει στην Αμφιθέας δεξιά. Επειδή όμως εκείνη τη στιγμή άνοιξε το φανάρι γι'αυτούς που στρίβουν από Αμφιθέας στην Αγ. Βαρβάρας άλλαξε γνώμη και μπήκε αριστερά μου και αντί να περιμένει ο παπάρας πήγε και χώθηκε στο πολύ μικρό κενό που είχα αφήσει με τον μπροστινό και ένιωσα να μου σπρώχνει προφυλακτήρα. του κόρναρα και του φώναξα αλλά έκανε ότι δε με άκουσε και έφυγε ο $#@$@%@#%@ Ρε γκιόζη έκανες τη βλακεία σου σε είδα ζήτα ένα συγνώμη
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
είμαι τέλος Αγ. Βαρβάρας αριστερά και περιμένω δεύτερος στο φανάρι αριστερά για Αμφιθέας. 'Ερχεται μηχανή μεγάλου κυβισμού από αριστερά και πάει να μπει απ'το αντίθετο (έχει και διάζωμα σ'εκείνο το σημείο) όπως κάνουν πολλά ζώα καθημερινά για να βγει μπροστά μας κ να στρίψει στην Αμφιθέας δεξιά. Επειδή όμως εκείνη τη στιγμή άνοιξε το φανάρι γι'αυτούς που στρίβουν από Αμφιθέας στην Αγ. Βαρβάρας άλλαξε γνώμη και μπήκε αριστερά μου και αντί να περιμένει ο παπάρας πήγε και χώθηκε στο πολύ μικρό κενό που είχα αφήσει με τον μπροστινό και ένιωσα να μου σπρώχνει προφυλακτήρα. του κόρναρα και του φώναξα αλλά έκανε ότι δε με άκουσε και έφυγε ο $#@$@%@#%@ Ρε γκιόζη έκανες τη βλακεία σου σε είδα ζήτα ένα συγνώμηΕπρεπε να αφησεις το φρενο......
-
Και να σπάσει ο διάολος το ποδάρι να τρέχετε μαζί στο νοσοκομείο.....
-
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
Και να σπάσει ο διάολος το ποδάρι να τρέχετε μαζί στο νοσοκομείο.....Και πως βρεθηκε καθετα και αναμεσα σε 2 αυτοκινητα μες στη μεση του δρομου;;;;;
'Κυριε μπατσε μου, εγω ειχα σταματησει κανονικα και ο παπακουλας πηγε και χωθηκε να περασει απο κει που δεν χωραει και μαλλον ο μπροστινος τσουλησε λιγακι προς τα πισω.... '
-
Ναι ρε συ Wagner συμφωνώ ότι ο 'παπάκουλας' είναι ζώο και νομικά είσαι οκ ότι και να γίνει, αλλά μέχρι εκεί!Δε χρειάζεται να τον τρέχεις κιόλας! Τα σοβαρά ατυχήματα δε γίνονται μόνο στις υψηλές ταχύτητες!
Ναι υπάρχουν πολλοί εκεί έξω που μ@λακίζονται ασύστολα αλλά δε θα το παίξουμε ούτε δικαστές ούτε γονείς ούτε δάσκαλοι! Κάνε μια ρημαδοκαταγγελία και μη πάιζεις με τη σωματική ακεραιότητα του άλλου, ειδικά σε τέτοιες περιπτώσεις που δεν έγινε και τίποτες το σοβαρό!Σε πολλούς ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι βλέποντας παρόμοια περιστατικά αλλά και πιο σοβαρά, ο 'σωστός' όμως οδηγός, τουλάχιστον πάνω στο τιμόνι, φαίνεται όταν ενεργεί ψύχραιμα και μπορεί να αντιμετωπίσει την όποια κατάσταση με λογική πάνω απόλα!
-
Ηλία σε γενικές γραμμές συμφωνώ μαζί σου, και πιστεύω πως προσωπικά αν μου δινόταν η ευκαιρία δεν θα έκανα κάτι για να πειράξω τον άλλον (τουλάχιστον αν έκανα κάτι θα ήταν face 2 face), αλλά σε κάτι τέτοιες κουλές περιπτώσεις τα παίρνεις στο κρανίο. Όσο ψύχραιμος και αν είσαι, καμιά φορά τέτοιοι ηλίθιοι από ευγένειες και καθωσπρεπισμούς δεν καταλαβαίνουν μία.
Θα του μικρύνει το μόριο δηλαδή αν γυρίσει να πει μια συγγνώμη;
-
Σκέψου Ντίνο ότι το να μπει στη διαδικασία να ζητήσει συγνώμη έχει σαν προυπόθεση το να διαθέτει τρόπους, όμως εάν είχε τρόπους δε θα σε γείωνε γράφοντας σε στα κάκαλα του! Κοκομπλόκο υπόθεση χωρίς αρχή και τέλος!
Εκείνη τη στιγμή το λιγότερο που μπορείς να αισθανθείς είναι κοροϊδο, οργή σε περίπτωση που σε χτυπήσει κιόλας, να θίγεται ο εγωισμός σου (δε το προτείνω ) και σε κάθε περίπτωση ο καθένας θα το πάρει από στραβά εως πολύ στραβά (ανάλογα με την κληρονομική προδιάθεση σε συνδυασμό με την ημερήσια κατανάλωση καφεϊνης/λοιπές ουσίες εξαιρούνται)
Δε λεω πως εγώ δεν τρελένομαι, έχω πιάσει τον εαυτό μου να ψάχνω κάτι για να ξεσπάσω εκείνη τη στιγμή, συνηθως κρατιέμαι από το τιμόνι και χτυπιέμαι αλλά προς θεού ποτέ δεν έχει περάσει η σκέψη του να 'χωθώ' στον άλλο προς παραδειγματισμό!
Η αλήθεια είναι ότι τσιτώθηκα λιγάκι παραπάνω μιας και ο father χρόνια τώρα είναι 'ταγμένος' μηχανόβιος( ) οπότε ναι μεν βλέπω τι γίνεται καθημερινά με τις μηχανές από τη σκοπιά του 4τροχου αλλά ακούω και από τον πατέρα μου ιστορίες που με βγάζουν από τα ρούχα, με μόνη έγνοια καθημερινά την ασφάλεια του ανθρώπου μου! Στο δρόμο ο καθένας μπορεί να την πάθει από 1002 λόγους, εμείς λοιπόν από τη στιγμή που δεν είμαστε ζώα (ή τουλάχιστον δε κυκλοφορούμε καθημερινά σαν ζώα) δίνουμε τόπο στον οργή και συνεχίζουμε στη πορεία μας!
-
Κοίτα, είναι και θέμα χαρακτήρα, έτσι; Εγώ ας πούμε είμαι εντελώς ηλίθιος και σε οποιαδήποτε αδικία βγαίνω έξω από τα ρούχα μου. Τι να πω ρε συ, δεν είπαμε ο άλλος να έχει παιδεία και να ακούει Ραχμάνινοφ τρώγοντας χαβιάρι μπελούγκα, δεν μπορεί να καταλάβει ότι το να χτυπήσεις έτσι στεγνά το αμάξι του άλλου είναι λάθος;
-
Κατεβαίνω την Συγγρού με σκοπό να στρίψω δεξιά για Ν. Σμύρνη (4η είσοδος).
Έχει μπόλικη κίνηση.
Εγώ και ο μπροστινός μου βγάζουμε ταυτόχρονα φλας και προσπαθούμε να μπούμε στην δεξιά λωρίδα. (είμαστε στην μεσαία - για να στρίψουμε λίγο παρακάτω στην έξοδο)Παράλληλα με εμάς στην δεξιά λωρίδα έχει μπεί τάριφ-μαν ο οποίος και επιταχύνει.
(βρίσκεται στην πίσω δεξιά γωνία μου)
Βλέπωντας λοιπόν τα φλας μας και ενώ μπορούσε να κόψει λίγο και να περάσει από πίσω μας αυτός επιταχύνει και μας κλείνει...Φτάνουμε λοιπόν στην έξοδο χωρίς να έχουμε καταφέρει να μπούμε δεξιά.
Βλέπω όμως ότι στην λωρίδα επιβράδυνσης της εξόδου (που έχει στάση) είναι σταματημένο λεωφορείο για επιβίβαση το οποίο κλείνει κ την δεξιά λωρίδα. (του τάριφ-μαν)Εδώ σε έχω πουλάκι μου σκέφτομαι.
Αφήνω λίγο το γκάζι και κινούμε παράλληλα και δίπλα με το ταξί, βλέπει ο τάριφ το λεωφορείο και προσπαθεί να κόψει τώρα για να έρθει από πίσω μου, αφήνω ακόμα ποιό πολύ το γκάζι και εγώ και συνεχίζω να κινούμε δίπλα του.Αποτέλεσμα...
Φτάνουμε στο λεωφορείο που ήταν ακόμα σταματημένο, εγώ περνάω από δίπλα και στρίβω μπροστά του για να βγώ στην έξοδο.Ο τάριφ-μαν σταματέι αναγκαστικά πίσω από το λεωφορείο και αναγκάζεται να το περιμένει μέχρι να ξεκινήσει επειδή δεν μπορούσε να μπεί στην δίπλα λωρίδα.
Ζώον αυτός.
Ζώον και εγώ, ολίγο όμως αφού ΔΕΝ τον έκλεισα, απλά συνέχισα την πορεία μου και δεν τον διευκόλυνα. -
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
Ναι ρε συ Wagner συμφωνώ ότι ο 'παπάκουλας' είναι ζώο και νομικά είσαι οκ ότι και να γίνει, αλλά μέχρι εκεί!Δε χρειάζεται να τον τρέχεις κιόλας! Τα σοβαρά ατυχήματα δε γίνονται μόνο στις υψηλές ταχύτητες!
Ναι υπάρχουν πολλοί εκεί έξω που μ@λακίζονται ασύστολα αλλά δε θα το παίξουμε ούτε δικαστές ούτε γονείς ούτε δάσκαλοι! Κάνε μια ρημαδοκαταγγελία και μη πάιζεις με τη σωματική ακεραιότητα του άλλου, ειδικά σε τέτοιες περιπτώσεις που δεν έγινε και τίποτες το σοβαρό!Σε πολλούς ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι βλέποντας παρόμοια περιστατικά αλλά και πιο σοβαρά, ο 'σωστός' όμως οδηγός, τουλάχιστον πάνω στο τιμόνι, φαίνεται όταν ενεργεί ψύχραιμα και μπορεί να αντιμετωπίσει την όποια κατάσταση με λογική πάνω απόλα!
Σημερα το εκανε αναμεσα σε σταματημενα και αυριο θα το κανει στην Α.Ο. αναμεσα σε σενα που κινεισαι με 130 και το τσιμεντενιο διαζομα....
Αν πεσει επειδη κατι υπηρχε κατω, η επειδη στενεψε το περιθωριο.... Μαντεψε ποιος θα πουν οτι τον σκοτωσε...
Αν του φυγει το σκατο ομως την προηγουμενη -που σιγα μην σπασει το ποδι του επειδη τσουλισε λιγο το αμαξι- την επομενη, θα κατσει στα αυγα του.... -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Σημερα το εκανε αναμεσα σε σταματημενα και αυριο θα το κανει στην Α.Ο. αναμεσα σε σενα που κινεισαι με 130 και το τσιμεντενιο διαζομα....
Αν πεσει επειδη κατι υπηρχε κατω, η επειδη στενεψε το περιθωριο.... Μαντεψε ποιος θα πουν οτι τον σκοτωσε...
Αν του φυγει το σκατο ομως την προηγουμενη -που σιγα μην σπασει το ποδι του επειδη τσουλισε λιγο το αμαξι- την επομενη, θα κατσει στα αυγα του....Προσωπικά εγώ πιστεύω ότι δεν πρόκειται να πάρι χαμπάρι τίποτα, 1000 φορές θα του το κάνεις και θα συνεχίσει να το επαναλαμβάνει!
Ο πατέρας μου έτυχε σε σκηνικό όπου με 0km/h έπεσε παληκάρι από το μηχανάκι και δε ξανασηκώθηκε(!) και αυτό επειδή ο από πίσω με το αυτοκίνητο τον ακούμπησε***** με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του και να σκάσει με το κεφάλι στο κράσπεδο(κράνος φορούσε)!
Η μεγάλη διαφορά στις 2 περιπτώσεις που περιγράφεις εσύ, είναι ότι στην πρώτη δε μπορεις να κάνεις και πολλά ενώ στη δεύτερη αποφεύγεις τα περιττά τραβήγματα και είσαι ήσυχος μέχρι να αντιμετωπίσεις το επόμενο ζώο!*****(σύνηθες, 3 φορές του έχει τύχει, την τελευταία χρειάστηκε να αγοράσει νέο κράνος, βλέπεις και αυτός έχει ένα σοβαρό θέμα με τα νεύρα του)
Ζώον αυτός.
Ζώον και εγώ, ολίγο όμως αφού ΔΕΝ τον έκλεισα, απλά συνέχισα την πορεία μου και δεν τον διευκόλυνα.Από τη στιγμή που παίζεις το ίδιο παιχνίδι με ένα ζώο πάνω στο δρόμο, η σύγκριση δεν πάει
έτσι --> εσύ -
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
Προσωπικά εγώ πιστεύω ότι δεν πρόκειται να πάρι χαμπάρι τίποτα, 1000 φορές θα του το κάνεις και θα συνεχίσει να το επαναλαμβάνει!
Ο πατέρας μου έτυχε σε σκηνικό όπου με 0km/h έπεσε παληκάρι από το μηχανάκι και δε ξανασηκώθηκε(!) και αυτό επειδή ο από πίσω με το αυτοκίνητο τον ακούμπησε***** με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του και να σκάσει με το κεφάλι στο κράσπεδο(κράνος φορούσε)!
Η μεγάλη διαφορά στις 2 περιπτώσεις που περιγράφεις εσύ, είναι ότι στην πρώτη δε μπορεις να κάνεις και πολλά ενώ στη δεύτερη αποφεύγεις τα περιττά τραβήγματα και είσαι ήσυχος μέχρι να αντιμετωπίσεις το επόμενο ζώο!*****(σύνηθες, 3 φορές του έχει τύχει, την τελευταία χρειάστηκε να αγοράσει νέο κράνος, βλέπεις και αυτός έχει ένα σοβαρό θέμα με τα νεύρα του)
Δικο του κεφαλι ειναι, το κανει οτι θελει.
Σημερα μου τσουλισε λιγακι και του φυγε το σκατο, αυριο θα τον στειλει καποιος 'αγνωστων λοιπων στοιχειων' σε κανα χαντακι η σε καμια μπαριερα, μονο και μονο επειδη χωθηκε γραφοντας τον 4τροχο στα @@ και τον εγραψε ο 4τροχος στα @@ του... -
Οκ, δεκτό.
-
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
Ζώον αυτός.
Ζώον και εγώ, ολίγο όμως αφού ΔΕΝ τον έκλεισα, απλά συνέχισα την πορεία μου και δεν τον διευκόλυνα.Από τη στιγμή που παίζεις το ίδιο παιχνίδι με ένα ζώο πάνω στο δρόμο, η σύγκριση δεν πάει
έτσι --> εσύ εσύ=ζώο=ταριφαςΔεν είναι θέμα παιχνιδιού αλλά συνθηκών αγαπητέ.
Στην περίπτωση του ταρίφα υπήρχε ήδη αρκετό κενό μπροστά έτσι ώστε και εμείς να μπούμε και αυτός να βγεί χωρίς πρόβλημα.
Δηλαδή να γίνει ταυτόχρονη ανταλλαγή λωρίδων ανάμεσα μας χωρίς πρόβλημα αφού ήδη όλοι μας είμασταν στις σωστές θέσεις, κινούμασταν με την ίδια ταχύτητα και είχαμε εξαρχής δηλώσει τις προθέσεις μας (φλας κλπ).
Αντίθετα εκείνος προτίμησε να κλείσει το κενό επίτηδες επιταχύνωντας.Στην δεύτερη περίπτωση όμως τα δύο οχήματα κινούνταν ήδη το ένα δίπλα στο άλλο και δεν υπήρχε εξαρχής χώρος για ελιγμό.
Το ταξί έπρεπε να κόψει για να μην σκάσει πάνω στο λεωφορείο, εγώ έπρεπε να κόψω για να στρίψω μπροστά από αυτό.
Μπορεί η εξέλιξη που είχε η ενέργεια αυτή να «εξυπηρέτησε» εμένα σαν ένα είδος ανταπόδοσης αλλά έχει διαφορά με το να ήθελα να συνεχίσω ευθεία και απλά να του το έκανα αυτό μόνο για σπάσιμο.Και ναί, θεωρώ ότι είμαι λιγότερο ζώο από αυτόν.
Και ναί, παραδέχομαι ότι το ευχαριστήθηκα κιόλας. -
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
[...]Βλέπωντας λοιπόν τα φλας μας και ενώ μπορούσε να κόψει λίγο και να περάσει από πίσω μας αυτός επιταχύνει και μας κλείνει...[...]Εσύ γιατί δεν έκοψες ταχύτητα ώστε να μπεις πίσω από τον ταρίφα, όπως και θα όφειλες;
Κάλλιστα ο ταρίφας μπορεί να επιτάχυνε για να σε διευκολύνει να μπεις πίσω του, όπως και θα όφειλες, και όχι μπροστά του σε μικρή απόσταση, αφού πιθανότατα αμέσως μετά θα έπρεπε να επιβραδύνεις ακόμα περισσότερο ώστε να στρίψεις... my 2 cents... -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
[...]Βλέπωντας λοιπόν τα φλας μας και ενώ μπορούσε να κόψει λίγο και να περάσει από πίσω μας αυτός επιταχύνει και μας κλείνει...[...]
Εσύ γιατί δεν έκοψες ταχύτητα ώστε να μπεις πίσω από τον ταρίφα, όπως και θα όφειλες;
Κάλλιστα ο ταρίφας μπορεί να επιτάχυνε για να σε διευκολύνει να μπεις πίσω του, όπως και θα όφειλες, και όχι μπροστά του σε μικρή απόσταση, αφού πιθανότατα αμέσως μετά θα έπρεπε να επιβραδύνεις ακόμα περισσότερο ώστε να στρίψεις... my 2 cents...πλας μαϊ άδερ τού
Αυτό ακριβώς που σκέφτηκε ο mjacob είναι η πρώτη λογική κίνηση! Στη δικιά σου περίπτωση όμως πας γυρεύοντας,ε δε γινόταν, το κοπούκι σε έκλεισε επίτηδες και έπρεπε να τον τιμωρήσεις! Κάνε καμιά ευχάριστη σκέψη ρε συ, πες 'ρε τον μαμακα τον μικροτσουτσούνο' ( ) και αστον να πάει στην ευχή του θεού! Θα ήσουν καλύτερα από όλες τις απόψεις συν το ότι δε θα έμπαινες να γράφεις για το συγκεκριμένο ζώο σπαταλώντας τον πολύτιμο χρόνο σου!
Τις συνθήκες δεν τις δημιουργούν πάντα οι άλλοι, παίζουμε και εμείς ένα μικρό ρόλο (μικρό είπα)Σεβαστό το ότι δε νιώθεις το ίδιο με αυτόν ζώο, αλλά μιας και το θάρρος της άποψης κυριαρχεί σε αυτό το ελεύθερο και δημοκρατικό forum, επιμένω
Ζώα,Ζώα,Ζώα.............