-
Near death experience καθώς διασχίζω πεζός δρόμο μπροστά από λεωφορείο σταματημένο στην κίνηση. Όπως περνάω από μπροστά αρχίζει τις κόρνες και τις φωνές ο λεωφοριατζής, σταματάω και τον κοιτάζω απορημένος να μου φωνάζει κάτι, κάνω να συνεχίσω και βλέπω έναν τύπο με scooter (φυσικά χωρίς κράνος) να περνάει φέτες δίπλα από το λεωφορείο και ανάμεσα στα παρκαρισμένα. Τότε κατάλαβα γιατί έκανε φασαρία ο λεοφωριατζής ο οποίος βγήκε από το παράθυρο και κατέβαζε καντήλια στον σκουτεράκια - ο τελευταίος ούτε που κατάλαβε τι πήγε να γίνει και συνέχισε να περνάει με αρκετά χλμ ξυστά δίπλα από τα αμάξια.
@() #*$@#($ *#%&@)#($@&$%#?@#!)
θα μεταναστεύσω δεν πάει άλλο
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Ο πατέρας παραπονιέται γιατί υπάρχει κίνδυνος να γίνει ατύχημα.
Τι να πει κανείς....Αυτό μου θυμίζει ένα άρθρο σε αμερικάνικη εφημερίδα, η φωτογραφία δείχνει μια έγκυο να καπνίζει στην αυλή του σπιτιού της και στο δρόμο απέναντι γίνονται έργα. Η λεζάντα γράφει 'Η κυρία ΧΥΖ ανησυχεί για την επίδραση που μπορεί να έχει ο θόρυβος των κομπρεσσέρ στο αγέννητο παιδί της'
Τότε κατάλαβα γιατί έκανε φασαρία ο λεοφωριατζής ο οποίος βγήκε από το παράθυρο και κατέβαζε καντήλια στον σκουτεράκια - ο τελευταίος ούτε που κατάλαβε τι πήγε να γίνει και συνέχισε να περνάει με αρκετά χλμ ξυστά δίπλα από τα αμάξια.
Πολύ ζώο ο σκουτεράς, λίγο ζώο κι εσύ, να ευχαριστείτε και οι 2 τον λεωφορειατζή γιατί αλλιώς...
-
Κυριακή μεσημέρι, γυρίζω απο χαλαρή βόλτα το πιτσιρίκι (πίσω στο καθισματάκι του)
Σε δρόμο άδειο (κοιμότανε ή 'σπάγανε' το κυριακάτικο τραπέζι) με διάζωμα 1 μέτρου με γκαζον και φοίνικες και 2 λωρίδες ανα κατεύθηνση πάω με καμια 60-70αρια στην αριστερη(...οκ ένοχος αν και ο δρόμος τελείως άδειος)
Ξαφνικά πιάνει το μάτι μου εμπρός αριστερά κάτι να κινείται γρήγορα κάθετα στο δρόμο στο αντίθετο ρεύμα... ήταν και τα δέντρα στη μέση...
Το 'πράγμα' λοιπόν εκτοξεύεται χωρίς να κόψει καθόλου στο δικό μου ρεύμα τρέχοντας κάθετα στο δρόμο (σα γάτα ενα πράγμα).Πλακώνομαι στο ABS και ξαφνικά ο χρόνος πέφτει στο extra slow...
Η όλη φάση κράτησε 1-2 sec max, αλλα εκείνη τη στγμή ήταν σαν όλα να πηγαίνανε σε πολύ αργή κίνηση, θυμάμαι που σκεφτόμουνα διάφορα πράγματα και παρατηρουσα την εξέλιξη....
Αρχικά φρενάρω και αρχίζω να τραβιέμαι δεξία , πρίν ακόμα να πατήσει στο οδόστρωμα... Ήλπιζα οτι θα κόψει , θα με δεί, θα φοβηθεί.. κάτι... Τίποτα, συνεχίζει ακάθεκτος.Θυμάμαι τους μεγάλους διασκελισμούς του και εικόνες απο κενυάτες μαραθονωδρόμους σε Ολυμπιακούς αγώνες μου ερχόταν με μια απίστευτη ηρεμία στο μυαλό. Το γεγονός ενίσχυε η εικόνα του υποψήφιου θύματος.. νεαρός 20άρης, πολύ αδύνατος - κοκκαλιάρης, μαύρου δέρματος, με μια τσάντα-σάκο στην πλάτη.
Το αυτοκίνητο αρχίζει να πηγαίνει προς δεξιά , το 'θύμα' δεν κόβει και συγκλίνουμε στο ίδο σημείο.. Προς το τέλος κάνω απότομα αριστερά, το ABS δουλεύει υπερωρία, το GETZ εχει εγκαταλήψει την προσπάθεια να παρουσιάσει αξιοπρεπή συμπεριφορά και αρχίζω να φεύγω λίγο αριστερά ωσπου και σταμάτησα.
Το παντελόνι του πρέπει να καθάρισε απο τη σκόνη το δεξί φανάρι παρόλαυτά συνέχισε το τρέξιμο σε ενα κάθετο στενάκι χωρίς να μου δώσει την ευκαιρία να τον ευχαριστήσω και εγώ ξεκίνησα πάλι την πορεία μου.. Ευτυχώς ο μικρός δεν πολυτρόμαξε, του έκανα ενα αστειάκι και το ξεχάσαμε πίσω μας...Αυτά απο μια ήσυχη οικογενειακή βόλτα κυριακής με το αυτοκίνητο
-
Γυριζω απο Κρυονερι μεσω Εθνικης, και μπαινω Α.Ο. στο ρευμα προς Αεροδρομιο
Παρατηρω οτι ηδη πανω στην γεφυρα, εχουν ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ πιασει την αριστερη λωριδα, και η δεξια ειναι ΑΔΕΙΑ
Λεω ποιο κατω θα πηζει και η δεξια
....και ομως, ηταν ΤΕΛΕΙΩΣ αδεια, εφτασα πρωτος πρωτος στα δεξια γκισε, τα οποια ηταν σχεδον αδεια, ΜΟΝΟ το αριστερο ειχε τρελη κινηση
ΟΛΑ τα υπολοιπα αδεια οπως ειπα!!!!!Φτανω να πληρωσω, και λεω στην κοπελα που ηταν στο γκισε
''Μπορειτε να μου πειτε παρακαλω γιατι ειναι ΟΛΟΙ αριστερα, τι κανουν εκει?Τα υπολοιπα γκισε ειναι αδεια''
Και τι μου απανταει ρε παιδια?''Το ιδιο αναρωτιομαστε και οι ταμιες εδω, δεν ξερω, ειναι προβατα, τι να πω....''
Γελαμε, πληρωνω και φευγω
Επιτελους ενας ανθρωπος που βλεπει τα πραγματα οπως εχουν, χωρις πολλες φανφαρες και ηλιθιοτητες
-
Πάντα το δεξιό ταμείο έχει λιγότερη κίνηση από τα διπλανά (σε ΑΟ και ΕΟ). Ίσως δεν θέλουν να προσπεράσουν τους άλλους από δεξιά, τι να πω.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Πάντα το δεξιό ταμείο έχει λιγότερη κίνηση από τα διπλανά (σε ΑΟ και ΕΟ). Ίσως δεν θέλουν να προσπεράσουν τους άλλους από δεξιά, τι να πω.Tην απαντηση την εδωσε ηδη η κοπελα
Το ιδιο πραγμα γινεται, και στα διοδια, και στα φαναρια, ακομα και στους γκισεδες των σουπερμαρκετΑπλα ειναι ανικανοι να μπουν στην διαδικασια επιλογης, και πανε στα σιγουρα, εκει που πανε ολοι
ΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ δηλαδηΑν κατσεις και το σκεφτεις, ακομα και η επιλογη ενος νυχτερινου μαγαζιου ή μιας μοδας, δειχνει την ιδια ταση
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Πάντα το δεξιό ταμείο έχει λιγότερη κίνηση από τα διπλανά (σε ΑΟ και ΕΟ).Γκκρρρ, σταματήστε να διαδίδετε το 'μυστικό'! Μια χαρά είμαι τώρα που πάω πάντα στο δεξιότερο ταμείο, ξέροντας ότι είναι το πιο γρήγορο!!!
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
θα μεταναστεύσω δεν πάει άλλοΗ μόνη λύση, ειδικά μετά από το τελευταίο ταξίδι στην Ιταλία η επιστροφή ήταν τραυματική εμπειρία...
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Πάντα το δεξιό ταμείο έχει λιγότερη κίνηση από τα διπλανά (σε ΑΟ και ΕΟ).
Γκκρρρ, σταματήστε να διαδίδετε το 'μυστικό'! Μια χαρά είμαι τώρα που πάω πάντα στο δεξιότερο ταμείο, ξέροντας ότι είναι το πιο γρήγορο!!!
Mην φοβασαι, τα ζωα δεν μπαινουν στο φορουμ
-
Ναι, εδώ είμαστε μόνο σωστοί, ψαγμένοι οδηγοί. Οι άλλοι είναι οι λάθος, χαζοί κλπ κλπ.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Πάντα το δεξιό ταμείο έχει λιγότερη κίνηση από τα διπλανά (σε ΑΟ και ΕΟ).
Γκκρρρ, σταματήστε να διαδίδετε το 'μυστικό'! Μια χαρά είμαι τώρα που πάω πάντα στο δεξιότερο ταμείο, ξέροντας ότι είναι το πιο γρήγορο!!!
Χαλια χαλια το δεξιο ταμειο..
Πωπω, κινηση, φασαρια, χαλια εξυπηρετηση!
Ασε που βρεχει συνηθως εκει περα!
Για να μη μιλησω για τους υπαλληλους, η γκει ειναι η κατι ασχημομουρες..Ασχετο: Εχω πετυχει 3-4 φορες να ειναι η ταμιας μοντελακι και να μη θελω να φυγω..
'Και ε, ναι, δωστε μου ενα φυλλαδιο για το epass'
'Εχμ, κολλαει αυτο; θελει φορτιση; υπαρχει σε μπλε μαρέν;' -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Ναι, εδώ είμαστε μόνο σωστοί, ψαγμένοι οδηγοί. Οι άλλοι είναι οι λάθος, χαζοί κλπ κλπ.Παντου υπαρχει και το αντιθετο, παντου θα υπαρχουν και οι
Ομως πιστευω καταλαβες τι θελω να πω
Το οτι οι περισσοτεροι δεν ξερουν να οδηγουν, νομιζω φαινεται και απο τα στατιστικα ατυχηματων, δεν το λεω εγω -
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
'Εχμ, κολλαει αυτο; θελει φορτιση; υπαρχει σε μπλε μαρέν;'Ναί, είναι ειδική έκδοση για τα BMW.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
'Εχμ, κολλαει αυτο; θελει φορτιση; υπαρχει σε μπλε μαρέν;'
Ναί, είναι ειδική έκδοση για τα BMW.
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Ναι, εδώ είμαστε μόνο σωστοί, ψαγμένοι οδηγοί. Οι άλλοι είναι οι λάθος, χαζοί κλπ κλπ.
Το οτι οι περισσοτεροι δεν ξερουν να οδηγουν, νομιζω φαινεται και απο τα στατιστικα ατυχηματων, δεν το λεω εγω
Δεν αμφισβητώ αυτό, αλλά το ότι όσοι γράφουν στο forum είναι διαφορετικοί από τους υπόλοιπους. Να σου δώσω ένα παράδειγμα; Αν το δούμε στον δρόμο θα το στείλουμε στα 'ζώα', μέσα στο forum ευλογούμε τα γένια μας, νιώθουμε ότι είμαστε μεταξύ μας...νταξ μωρέ δεν τρέχει και τίποτα...
-
Δεν αμφισβητώ αυτό, αλλά το ότι όσοι γράφουν στο forum είναι διαφορετικοί από τους υπόλοιπους. Να σου δώσω ένα παράδειγμα; Αν το δούμε στον δρόμο θα το στείλουμε στα 'ζώα', μέσα στο forum ευλογούμε τα γένια μας, νιώθουμε ότι είμαστε μεταξύ μας...νταξ μωρέ δεν τρέχει και τίποτα...
Μπα, εγώ έχω το θάρρος της άποψης μου: είναι κάγκουρας και ζώο.-
-
Το οτι οι περισσοτεροι δεν ξερουν να οδηγουν, νομιζω φαινεται και απο τα στατιστικα ατυχηματων, δεν το λεω εγω
Σε ενα φορουμ με τοσα μελη, λογικο ειναι να υπαρχουν και διαφορετικοι
Τροπος του λεγειν ηταν αλλωστε το σχολιο μου -
είμαι τέλος Αγ. Βαρβάρας αριστερά και περιμένω δεύτερος στο φανάρι αριστερά για Αμφιθέας. 'Ερχεται μηχανή μεγάλου κυβισμού από αριστερά και πάει να μπει απ'το αντίθετο (έχει και διάζωμα σ'εκείνο το σημείο) όπως κάνουν πολλά ζώα καθημερινά για να βγει μπροστά μας κ να στρίψει στην Αμφιθέας δεξιά. Επειδή όμως εκείνη τη στιγμή άνοιξε το φανάρι γι'αυτούς που στρίβουν από Αμφιθέας στην Αγ. Βαρβάρας άλλαξε γνώμη και μπήκε αριστερά μου και αντί να περιμένει ο παπάρας πήγε και χώθηκε στο πολύ μικρό κενό που είχα αφήσει με τον μπροστινό και ένιωσα να μου σπρώχνει προφυλακτήρα. του κόρναρα και του φώναξα αλλά έκανε ότι δε με άκουσε και έφυγε ο $#@$@%@#%@ Ρε γκιόζη έκανες τη βλακεία σου σε είδα ζήτα ένα συγνώμη
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
είμαι τέλος Αγ. Βαρβάρας αριστερά και περιμένω δεύτερος στο φανάρι αριστερά για Αμφιθέας. 'Ερχεται μηχανή μεγάλου κυβισμού από αριστερά και πάει να μπει απ'το αντίθετο (έχει και διάζωμα σ'εκείνο το σημείο) όπως κάνουν πολλά ζώα καθημερινά για να βγει μπροστά μας κ να στρίψει στην Αμφιθέας δεξιά. Επειδή όμως εκείνη τη στιγμή άνοιξε το φανάρι γι'αυτούς που στρίβουν από Αμφιθέας στην Αγ. Βαρβάρας άλλαξε γνώμη και μπήκε αριστερά μου και αντί να περιμένει ο παπάρας πήγε και χώθηκε στο πολύ μικρό κενό που είχα αφήσει με τον μπροστινό και ένιωσα να μου σπρώχνει προφυλακτήρα. του κόρναρα και του φώναξα αλλά έκανε ότι δε με άκουσε και έφυγε ο $#@$@%@#%@ Ρε γκιόζη έκανες τη βλακεία σου σε είδα ζήτα ένα συγνώμηΕπρεπε να αφησεις το φρενο......
-
Και να σπάσει ο διάολος το ποδάρι να τρέχετε μαζί στο νοσοκομείο.....
Ζώα,Ζώα,Ζώα.............