-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Επειδή όμως εσένα βολεύει δεν είναι το κοινά αποδεκτό αυτό.Είπα πως είναι πανεύκολη μα πανεύκολη η λειτουργία του, ειδικά η πλοήγηση στο διαδύκτιο... ποιός λέει ότι δεν είναι αποδεκτό?
-
Για την μη υπαρξη ελληνικων μιλαει,νομιζω.
-
Ο χρήστης evolander έγραψε:
Επειδή όμως εσένα βολεύει δεν είναι το κοινά αποδεκτό αυτό.
Είπα πως είναι πανεύκολη μα πανεύκολη η λειτουργία του, ειδικά η πλοήγηση στο διαδύκτιο... ποιός λέει ότι δεν είναι αποδεκτό?
Είναι, απλά, απαράδεκτο το να μην έχει Ελληνικά. Εσένα μπορεί να σε βολεύει. Επίσης μπορεί να είναι πολύ εύκολο στην πλοήγηση. Αλλά δεν αναφερόμαστε σε αυτά.
Όσο για τα greeklish, μου φέρνουν αλλεργίες! Τόσο που μερικές φορές μου έρχεται να μην απαντήσω αν παρω sms τέτοιο!
-
Γούστα είναι αυτά, αλλά όποιος το πιάσει στα χέρια του και το δουλέψει 5 λεπτά φτάνει να αλλάξει άποψη.
-
Ο χρήστης evolander έγραψε:
Γούστα είναι αυτά, αλλά όποιος το πιάσει στα χέρια του και το δουλέψει 5 λεπτά φτάνει να αλλάξει άποψη.dax, gousta alla otan ta poly palia tilefona apektisan ellinika eginan simantika pio eyxrista.
-
Καλά... αφού είναι έτσι...
-
Παδια καντε προταση για καλο bluetooth για νοκια!
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Γούστα είναι αυτά, αλλά όποιος το πιάσει στα χέρια του και το δουλέψει 5 λεπτά φτάνει να αλλάξει άποψη.
dax, gousta alla otan ta poly palia tilefona apektisan ellinika eginan simantika pio eyxrista.
-
Μόλις παρέλαβα το νέο μου (εταιρικό) κινητό:
Τέλειο είναιαιαι!!!
HP 914C
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Παδια καντε προταση για καλο bluetooth για νοκια!Πειτε ρε παιδια να το παρω αυριο
-
Κάνε λίγο υπομονή, όπου να' ναι θα βγει τούτο
http://www.technews.gr/modules/news/art ... oryid=2918
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Παδια καντε προταση για καλο bluetooth για νοκια!
Πειτε ρε παιδια να το παρω αυριο
Εγώ ....ορκίζομαι στα Plantronics!
Έχω το 650 (για να βλέπει 2 κινητά), ο πατέρας μου έχει το 655 (βλέπει μόνον ένα) στην κοπέλα μου θα δώσω ένα ίδιο με του father, σε θείο μου που ήθελε να βλέπει κι αυτός 2 κινητά ταυτόχρονα του πήρα το 640 και είναι κατενθουσιασμένος αφού απαλλάχτηκε από 2 ενσύρματα ακουστικά, ενώ έχω στο σπίτι ένα 640 και για μένα να κάθεται σε περίπτωση που χαλάσει το 650 και δεν έχω με τι να δουλέψω (όταν είμαι εκτός στο εργοτάξιο, πρέπει να το φορτίζω κάθε μέρα! Χωρίς bluetoothι , θα ...τηγάνιζα τα πάντα στο κεφάλι μου! ).Το δύσκολο είναι να τα βρεις στην Ελλάδα σε λογικές τιμές πάντως... Από τα παραπάνω, θα πρότεινα το 650, αλλά δύσκολα θα το βρεις, το 655 είναι όμοιο εμφανισιακά, αλλά ΔΕΝ βλέπει 2 τηλέφωνα, το 640 είναι λίγο πιο φαντεζί, αλλά κάνει σωστά την δουλειά του και μάλλον θα το βρεις.
Αυτά.
-
Ωραια φαινονται οσο τα κοιταξα στο site!
Ελλαδα ξες κανενα μαγαζι να πουλαει?e-shop? -
Πάρτο από ebay. Είναι φθηνότερα. Στην Ελλάδα θα τα βρείς πολύ δύσκολα. Ακόμα και οι εταιρείες που, υποτίθεται ότι, τα αντιπροσωπεύουν έχουν μαύρα μεσάνυχτα.
Προσωπικά είναι το 510 και τώρα το 815. Απλά εκπληκτικά μηχανήματα.
-
Εγώ ένα JABRA που έβρισκα εδώ παντού 79.90, το πήρα από εβαυ ==> 25.5 ευρώ με μεταφορικά.
-
Έβγαλε και η Νοκια hvga οθόνη σε s40 και τα non-touch 60αρια της ακόμα στην qvga ...
Άντε να σταματήσει τις qvga γιατί θα πάνε οι οθόνες 3' και δε θα φαίνεται και τόσο ωραία ...
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Μόλις παρέλαβα το νέο μου (εταιρικό) κινητό:Τέλειο είναιαιαι!!!
HP 914C
Το σκέφτομαι κι αυτό, σαν 3η επιλογή όμως. Πόσο κοστίζει περίπου?
Για πές εντυπώσεις...@elteo
Γιατι Ε71 από ΗΤC Touch 3G ;;; -
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Μόλις παρέλαβα το νέο μου (εταιρικό) κινητό:Τέλειο είναιαιαι!!!
HP 914C
και νόμιζα από τις ειδήσεις του Μέγκα που βλέπω στο ίντερνετ ότι στην Ελλάδα οι εταιρίες διέρχονται τρομερή οικονομική κρίση.
Μια χαρά το καπιταλιστικό σύστημα αντέχει.
-
Σκεφτόμουν κάποια στιγμή να πάρω κανένα κινητό της 'προκοπής' όπως έλεγα. Το σκέφτηκα, το ξανασκέφτηκα και τελικά είπα ότι δεν πετάω χρήματα στα κινητά. Μόνο μια κάμερα να έχει να βγάζω αυστραλούς και καμιά αστεία φάση . Οπότε έχω το se G502, κατά κόσμον χρέπι, αλλά είναι μια χαρά μπαίνει και στην τσέπη με τα κλειδιά μαζί και δεν με αποσχολεί καθόλου
-
καλα εκανες Κωστα!
και εγω που εχω iPhone εδω και 15μηνες τι καταλαβα;
σαν κινητο με iPod το χρησιμοποιω...
απλα ειναι ωραιο να γραφεις sms χωρις να σε ακουνε...elteo αν νοκια τοτε Ε71\Ε75 αν μπορεις να περιμενεις λιγο ακομα....
πολυ καλο το Ε71 το βρηκα 300Ε...Milano/Bologna
ετοιμος ειμαι να το παρω αλλα τελαιυτεα στιγμη κρατηθηκα εχω και ενα 6120classic που δουλευει αψογα και θα ηταν κριμα να εχω 3 κινητα...
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]