Nov 25, 2008, 6:34 AM

Ο χρήστης zorz έγραψε:
[>Μας εξήγησε, ότι επειδή στοχεύανε στο after market, έκαναν πολλά πειράματα, ανεβάζοντας και κατεβάζοντας την φωτεινή έκχυση, για να επιτύχουν την φωτεινή ταυτότητα, στην λάμπας τους, με της άλλες που κυκλοφορούν στο εμπόριο. **Μας είπε ότι ο μεγαλύτερος εχθρός τους, είναι η κακή ποιότητα κατόπτρου, που φοράνε διάφορες μάρκες αυτοκινήτου, μα για αυτόν είναι αντιδεοντολογικό, να μας πει.**Εμένα με έπεισε.

Εμένα πάλι όχι. Η δικαιολογία με bold μου ακούγεται πολύ βολικά υστερόβουλη. 'Δεν φταίμε εμείς, φταίνε τα κακά (τζίζ) ΟΕΜ φανάρια που δεν σχεδιάστηκαν για τις λάμπες που τους βάζουμε εμείς'. Τςς, ανόητοι κατασκευαστές, πάνε και φτιάχνουν φανάρια της πλάκας, που παίρνουν λχ. Η7 και δεν φωτίζουν σωστά με ό,τι τους βάλει ο κάθε κινεζοϊνδομαλαισιανός βιοτέχνης...

Πολλά φανάρια που μπαίνουν σε καινούρια αμάξια είναι άθλια, οι κατασκευαστές το ξέρουν αλλά τα προτιμούν λόγω χαμηλής τιμής. Είναι ακριβό στη κατασκευή ένα φανάρι που φωτίζει καλά/σωστά και δεν στραβώνει τους απέναντι. Αν τους βάλεις και HID λάμπα βγάζεις τα μάτια των απέναντι.