-
προσπαθω να με πεισω οτι μπορει να μου αρεσει....
το πρωτο λαθος της Πορσε εδω και χρονια;
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
προσπαθω να με πεισω οτι μπορει να μου αρεσει....το πρωτο λαθος της Πορσε εδω και χρονια;
έτσι λέγανε και για την Cayenne...
-
Νομίζω οτι οι σχεδιαστές της πορσε θα έπρεπε να συνεχίσουν να ασχολούνται με τα facelift της κάθε νέας γενίας 911. Σίγουρα πράγματα. Σε οτιδήποτε άλλο απλά δεν το έχουν... το χάλι το μάυρο.
Άνετα θα μπορούσε να έχει το σήμα μιας κορεάτικης φίρμας. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ναι αλλα τα SUV ηταν και ειναι μοδα...τα 4θυρα οχι....
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
ναι αλλα τα SUV ηταν και ειναι μοδα...τα 4θυρα οχι....
τα Luxury 4θυρα δεν είναι ;; Από πότε ;;
ΒΜW 7, Merc S-class, Bentley, Rolls κτλ κτλ
-
πιο πολλοι αγοραζουν SUV σε αυτην την κατηγοαιρ απ οτι σενταν...
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
πιο πολλοι αγοραζουν SUV σε αυτην την κατηγοαιρ απ οτι σενταν...δεν το νομίζω...
-
Συνεχίζω πάντως να δηλώνω ότι μου αρέσει. Το πίσω μέρος δένει αρμονικά και κακά τα ψέματα δεν αποτελεί επιμήκυνση μία 911.
Τώρα πιστεύω ότι θα πουλήσει και μάλιστα τρελά αν η Porsche το παίξει έξυπνα ειδικά με την υβριδική τεχνολογία και τους κινητήρες diesel. Και θα πουλήσει όχι μόνον στην Αμερική αλλά και στην Ευρώπη.
Το πίσω μέρος είναι μυώδες αν και δεν φτάνει σε στυλ και κομψότητα άλλες κατασκευές. Αυτό όμως ποτέ δεν ήταν ιδιαίτερο γνώρισμα της εταιρείας. Το γνώρισμα της ήταν το μυώδες σχεδόν μποντύ μπιλντέρικο στυλ (αν μπορούμε να πούμε ότι υπάρχει κάτι τέτοιο) που μέχρι τώρα έχει καταφέρει να πουλά με το κιλό της 911.
Αν θα την αγόραζα? Δεν μπορώ οπότε δεν με νοιάζει. Και αν μπορούσα μάλλον θα επέλεγα την Maserati Grand Turismo έστω και αν γνώριζα ότι τα λεφτά μου θα έπιαναν πολύ καλύτερο τόπο σε μία Α8 ή 7άρα ή Lexus ή S classe.
-
τωρα που την ξαναbλεπω δεν ειναι ασχημη αλλα απο κοντα θα δειξει...
οχι τιποτε αλλο αλλα βιαζομαι να αλλαξω αυτοκινητο!
-
Και από μέλη του φόρουμ ?
Η γνώμη μου για την Panamera όπως και για σχεδόν όλες τις Porsche των τελευταίων ετών ειναι πως δεν υστερούν ούτε στο σχήμα ούτε μηχανικά αλλά πάσχουν στις σχεδιαστικές λεπτομέρειες (πχ εμπρός προφυλακτήρας της GT3) οι οποίες είναι κακομελετημένες, αταίριαστες με τα συνήθως απλά και λιτά σχήματα της εταιρίας και φθηνές στην εκτέλεσή τους.
-
http://www.worldcarfans.com/9081124.002 ... s-released
-
εμπρός οκ. έχει κάτι από το αιχμηρό ύφος της carrera Gt και δε τη λες άσχημη.
Προφίλ όμως...άλλη μια άσχημη πόρσε. Λες και κουβαλά φορτίο στην πλατη, επίσης πολύ φορτωμένη πίσω ΚΑΙ σχεδιαστικά...
Ο δε κώλος έιναι χάλια. Βασικά ενα δεν ήταν τόσο...στρογγυλό το τελείωμά του αλλά πιο δυναμικό, πιστεύω δε θα ξερνούσαμε ομαδικά..
Αλλά στην αμερική θα πουλήσει σα τρελή...είναι προφανές..
τα τελευταία 10 χρόνια, με εξαίρεση την θεϊκή carrera gt και την πραγματική-porsche-cayman, η πόρσε μας ξαναζεσταίνει το ίδιο φαγητό...όλες οι 911 απελπιστικά ίδιες, η Καγιέν άθλια και τώρα του΄τη δω που σχεδιαστικό...highlight είναι οιεμπρός προβολείς και το εμπρός φτερό...
-
εγώ ψηφίζω
μου αρέσει.. -
ποσα χρόνια εχει να γραφτει στο πίσω μερος της το ονομα της εταιρειας?
πρεπει να ειναι παμπολλα ε? εκτος κ αν θυμάμαι τοσο λάθος ρε γμτ
-
δεν ειναι και τοσο κακη σε εμφανιση. Δηλαδη μια Μ5 ή μια 760ι ειναι ομορφοτερη?
-
-
ΕΒ112 για οσους δεν καταλαβαν
-
ρε τους κερατάδες! φτυστό είναι
panamera
βαρετά άσχημη, τελευταία συγκριτικά με τον ανταγωνισμό -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
δεν ειναι και τοσο κακη σε εμφανιση. Δηλαδη μια Μ5 ή μια 760ι ειναι ομορφοτερη?Ειλικρινά,είναι! Δεν με πιστεύω που το λέω,αλλά έχει πολύ άσχημες αναλογίες,το πίσω μέρος τα χαλάει όλα!
Καμία σχέση με την αντίπαλη Estoque.
-
It will grow on me!
Σήμερα μου άρεσε!
Αυτή με τα 500hp δεν θα με χαλαγε!
Porsche Panamera