Ο χρήστης Ο ευερέθιστος yiannis2002s έγραψε:
...Τς..Τς...Τς...Πρεπει να ειμαι αναισθητος για να μην με ερεθίζει ενα αμάξι σαν το ψευτο-Roadster?
Ναι πρέπει να είσαι αναίσθητος για να μην σε ερεθίζει ένα τόσο προκλητικό αυτοκίνητο!
...Να μου ελεγες ενα πραγματικο αμαξι αυτης της κατηγορίας δεν θα εβλεπες αυτην την αντιδραση... Ειμαι fun των roadsters, αλλα το συγκεκριμμένο μονο κατα όνομα ειναι...Oσο για την εμφανιση, το λιγοτερο να το χαρακτηρίσω ως απαισιο...
Είδες το βρίσκεις απαίσιο....άρα ερεθίζει τα αισθητήριά σου και δεν σε αφήνει αδιάφορο!
Αλλο ενα αυτοκίνητο για playmobile....
Έχεις κάτι εναντίον των playmobile? Μήπως είχες κάποια τραυματική παιδική εμπειρία ή μήπως πλασάρεις τη σοβαροφάνεια για σοβαρότητα?
Πηγαινε δεστο απο κοντα, μπες μεσα, οδηγησε το....
Α! Και ρώτα και τιμη....Για να σουλουπωθει λιγακι και για να εχεις και καποια βασικα θα ξεφυγεις πολυ πολυ απο την αρχικη που διαβαζεις στα περιοδικα....
Λοιπόν το έχω δεί, έχω μπει στο άνετο σαλόνι του μόνο που δεν το έχω οδηγήσει ακόμα.
Ξέρω την τιμή του καθώς και το υπερτιμημένο στην Ελλάδα σε σχέση με τις άλλες χώρες τιμολόγιο των διάφορων έξτρα επιλογών. Πάντως στην βασική του μορφή (το μοντέλο των 82 ίππων) αν δεν κάνω λάθος προσφέρει αερόσακους, ημιαυτόματη λειτουργία, ηλεκτρικά παράθυρα και καθρέφτες, κεντρικό κλείδωμα, ηλεκτρικά ανοιγόμενη οροφή, ζάντες αλουμινίου, ABS, ESP, hill assist, antispin κλπ. Δεν ξέρω τι άλλα θεωρείς εσύ 'βασικά'. Μάλλον το 6απλό CD τις 16άρες αντί για 15άρες ζάντες, τα δύο επιπλέον οργανάκια πάνω στο ταμπλώ και το χειρισμό των ταχυτήτων από το τιμόνι!
Όμως δεν αποτελεί το μόνο υπερτιμημένο αυτοκίνητο.... Και ευτυχώς που δεν σου αρέσει γιατί δεν είναι αυτοκίνητο για όλους, τότε θα έχανε μέρος της μοναδικότητάς του. Είναι προφανές ότι το αυτοκίνητο δεν είναι το κατάλληλο για σένα, γιατί όμως μοιάζει να σου είναι δύσκολο να δεχτείς ότι μπορεί να είναι κατάλληλο για άλλους?
...Και το αβαντάρισμα απο κάποιους δημοσιογράφους με αφήνει αδιαφορο...
Προφανώς εσύ ξέρεις πολύ καλύτερα....