- 

Ο χρήστης webfox έγραψε: -Το κάθισμα του οδηγού , έχει την τάση από μπεζ να γίνεται ...γκρι και το έχω πλύνει βιολογικά 2 φορές μέχρι τώρα.Γενικά το σαλόνι είναι βάσανο, θέλει προσοχή και προσωπικά δεν είμαι ότι πιο προσεκτικό έχει βγάλει η φύση. Έχεις το μπεζ Alfatex στα καθίσματα; ναι Όταν πριν 2 χρόνια η 159 ήταν 1η μου επιλογή αγοράς, είχα σκοπό να την πάρω με το δέρμα, μέχρι που έκατσα σε μαύρη με μπεζ Alfatex...δεν περίμενα να μου αρέσει ΤΟΣΟ πολύ (ως αίσθηση και οπτικά). Άσε που γλίτωνες και κοντά 2 χιλιάρικα... Ο (ομολογουμένως πανηλίθιος) αντιπρόσωπος Ηρακλείου καυχιόταν μάλιστα ότι η ποιότητα του Alfatex είναι εφάμιλλη του Alcantara (έχοντας την ίδια αίσθηση πάντως δεν είχα λόγο να μην τον πιστέψω). Τι να πεις...αφού όμως το επαναφέρεις (αν και με κόστος) μικρό το κακό. Καλές βόλτες να' χεις πάντα.... Ναι είναι όμορφη με αυτό το συνδυασμό αλλά το καλό με το δέρμα είναι ότι ησυχάζεις. ευχαριστώ για τις ευχές , να' σαι καλά 
- 

- 

Αν είναι για κίνηση σε πόλη δεν είναι παράλογη. 
 Εδώ με την 147 έχω 11 και μέσα στην Αθήνα με ήρεμη οδήγηση και σε σχετικά ανοιχτούς δρόμους. Όταν πάω κέντρο έχω κατανάλωση 20 l/100km
- 

ΤΙ??20 λ/100 μεση καταναλωση?? 
- 

Βρε παιδιά κόφτε την πλάκα... 
 Εδώ η μαούνα μου (με αυτόματο) δεν καταφέρνει στην πόλη να 'τρώει' πάνω από 15-16 l/100...Μπας βρε και τσουλάτε με 6.000 στροφές από φανάρι σε φανάρι; 
- 

H κατανάλωση που πόσταρα είναι μεικτή, όποτε το θυμηθώ θα μηδενίσω το tripB για να δω τι παίζει αποκλειστικά και μόνο στην πόλη, αν και δεν πρέπει να είναι πάνω από 8-9Κ μέσα σε πόλη από τα συνολικά διανυθέντα χιλιόμετρα. 
- 

Ο χρήστης webfox έγραψε: 
 Βρε παιδιά κόφτε την πλάκα...
 Εδώ η μαούνα μου (με αυτόματο) δεν καταφέρνει στην πόλη να 'τρώει' πάνω από 15-16 l/100...Μπας βρε και τσουλάτε με 6.000 στροφές από φανάρι σε φανάρι; Εχμ, ποια πόλη; 
 Αν δεις το δικό μου 1200ράκι (με 86 άλογα βέβαια, αλλά ο κυβισμός αυτός είναι! ) καίει κοντά στα 10 λίτρα, μιας και σχεδόν ΟΛΑ τα χιλιόμετρά μου είναι αστικά (κάνω 2-3 ταξίδια το χρόνο με δαύτο πλέον... ).
 Πιστεύεις πως σε μια πηγμένη Ποσειδώνος ή Βουλιαγμένης εν Αθήναις, θα έκαιγες μόνον τόσα;
 Δύσκολο να το πιστέψω, ο μετατροπέας ροπής θα δουλευε υπερωρίες και η βενζίνη θα καιγόταν πριν το καταλάβεις!
 Ενδεικτικά, κάνω τα 10 χλμ από το σπίτι στην δουλειά, σε 30 λεπτά ή και παραπάνω ,(δεν βάζω το χρόνο που χάνω ψάχνοντας να παρκάρω... ) άρα η μέση μου ταχύτητα είναι κάτω από 20 χλμ/ώρα. Σε πληροφορώ πως υπάρχουν και ΠΟΛΥ χειρότερα από αυτό (χρησιμοποιώ και εναλλακτικές διαδρομές με ανηφόρες κατηφόρες, μου κερδίζουν χρόνο, αλλά όχι βενζίνη, αντιθέτως! ).Οπότε, όλα είναι σχετικά νομίζω! 
- 

Ο χρήστης HighFidelity έγραψε: 
 Εχμ, ποια πόλη;Φυσικά έχεις δίκιο...άλλη η κίνηση σε σας, άλλη στις 'μεγαλουπόλεις' της επαρχίας. 
 Επειδή όμως 'ανεβαίνω' τακτικά σε διάφορες εκθέσεις (και μάλιστα με μπόλικο φορτίο) ΔΕΝ κατάφερα να δω πάνω από 16,1 l/100 στο καντράν (κοίτα που θα βγει η μαούνα και παράδειγμα οικονομικού αυτοκινήτου ).Ίσως βέβαια να οφείλεται στο ότι στις 3-4 μέρες δεν 'προλαβαίνει' να μαζέψει την κίνηση που τραβάτε εσείς καθημερινά. Πάντως οι καταναλώσεις που παρουσιάζετε είναι άκρως τρομακτικές. 
- 

- 

- 

Ο χρήστης drdino έγραψε: 
 Eρώτηση, σε όσες 159 έχουν αισθητήρα βροχής, ένα τσουτσούνι δεξιά από τον καθρέπτη (όπως είσαι μέσα) τι είναι;Πρέπει να είναι το θερμόμετρο για την εξωτερική θερμοκρασία αν κρίνω από την 147... 
- 

Toυ εσωτερικού καθρέπτη εννοω... 
- 

ααα.... 
- 

- 

- 

Tάλως; 
- 

- 

Καλησπέρα, καμιά καλή ιδέα για το που μπορώ να πάω την alfa για να μου καθαρίσουν τα μπεζ alfatex (έχουν γίνει γκρι από τη βρώμα); Και μήπως ξέρει κανείς την τιμή της εργοστασιακής μονάδας με το mp3 player; Αυτό που έχω τώρα παίζει μόνο audio. Ευχαριστώ! 
- 

Ο χρήστης Lumens έγραψε: Και μήπως ξέρει κανείς την τιμή της εργοστασιακής μονάδας με το mp3 player; Αυτό που έχω τώρα παίζει μόνο audio. Ευχαριστώ! Ξέρω ότι έχουν 250€ διαφορά αν το παραγγείλεις με mp3. Τώρα για να το αλλάξεις... 
- 

Ο χρήστης drdino έγραψε: 
 Και κάτι ακόμα, αυτή η βίδα τι στηρίζει ακριβώς;
  Αυτή η βίδα ήταν η αιτία του facelift... 
 2008 159: http://www.zcars.com.au/images/2008-alf ... erior1.jpg
 Evolution...

Alfa Romeo 159 & 159TBi