-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Το ίδιο με τις σοκολάτες. Όταν ο Παυλίδης (Kraft) και η ION (JS) πουλάνε με 0.9 ευρώ περίπου τα 100 γραμμάρια στα SM αγοράζω Ελβετική Σοκολάτα με κόστος λίγο πάνω από τα 0.6€ τα 100 γραμμάρια.
Τι να τις κάνω τις φθηνότερες σοκολάτες όταν η ION είναι μακράν η καλύτερη σοκολάτα.....
Με συγχωρείς αλλά πότε δεν έχω καταφέρει να μεθύσω με Ελληνικές Σοκολάτες (έστω και αν την ΙΟΝ την έχω στην καρδιά μου και σχεδόν πάντα στην ντουλάπα μου...). Με Ελβετικές όμως....
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Το ίδιο με τις σοκολάτες. Όταν ο Παυλίδης (Kraft) και η ION (JS) πουλάνε με 0.9 ευρώ περίπου τα 100 γραμμάρια στα SM αγοράζω Ελβετική Σοκολάτα με κόστος λίγο πάνω από τα 0.6€ τα 100 γραμμάρια.
Τι να τις κάνω τις φθηνότερες σοκολάτες όταν η ION είναι μακράν η καλύτερη σοκολάτα.....
Με συγχωρείς αλλά πότε δεν έχω καταφέρει να μεθύσω με Ελληνικές Σοκολάτες (έστω και αν την ΙΟΝ την έχω στην καρδιά μου και σχεδόν πάντα στην ντουλάπα μου...). Με Ελβετικές όμως....
Κι'ε γώ είμαι υπέρ των Ελβετικών, αλλά αν ο σκοπός σου είναι να μεθύσεις.. τότε κάνεις λάθος επιλογές
-
-
Για να μην μεινω και εγω off topic, απλα να πω οτι lacta & ιον αμυγδαλου rock/rule the world etc etc.
-
Υπάρχει και το Όλυμπος με 1.54€ και το Όλυμπος με Ιδιωτική ετικέτα με 0.97€. Αντίστοιχα και για τη βενζίνη. Στην ελεύθερη αγορά ο καθένας πουλά στην τιμή που πιστεύει ότι μπορεί να πουλήσει. Είναι ευθύνη του Καταναλωτή να θέσει τις προτεραιότητες του. Το γεγονός ότι κάποιοι πουλάνε με 1.00€ ευρώ ακόμα την αμόλυβδη δεν μειώνει την αξία ότι μπορεί να αγοράσεις το ίδιο καύσιμο με 0.87€
+1 αλλά υπάρχει μια ουσιώδης διαφορά: οι βενζίνες (εξαιρώντας τις εξωτικές 100άρες) είναι πρακτικά το ίδιο προϊόν (σιγά τις διαφορές που έχουν τα πρόσθετα που βάζουν) οπότε η μόνη διαφοροποίηση είναι στη νοθεία. Γάλατα όμως υπάρχουν σε διάφορες ποικιλίες.
ανέβασαν τις τιμές επειδηά ανέβηκε το πετρέλαιο.
τώρα που υποδιπλασιάστηκε, γιατί δεν τις κατεβάζουν?
οι μλκς.Είπαμε:
Carrefour..... Αν κοιτάξεις τον κωδικό του Εργοστασίου θα δεις ότι είναι αυτό της Όλυμπος. Κάτι ακόμα. Μέχρι πριν 2 μήνες αγόραζα σε γνωστή αλυσίδα γάλα φρέσκο Αυστρίας με 0.75€ και το αντίστοιχο Βιολογικό με 0.99€ το κιλό.
Το συγκεκριμένο γάλα του Βερόπουλου ΔΕΝ είναι φρέσκο, είναι UHT.
Για τις σοκολάτες δεν θα μιλήσω γιατί είναι πονεμένη ιστορία (chocaholic γαρ)... -
Πολίτης δυστυχώς δεν γεννιέσαι αλλά γίνεσαι. Κάποιοι που ως φελλοί έχουν μάθει να επιπλέουν στη θάλασσα με τα σκατά που έχουν οι ίδιοι δημιουργήσει για να μπορούν να παραμένουν φελλοί αποζητούν να παραμείνουμε ραγιάδες. Καλώς ή κακώς οι κάθε λογής Δημοσιογράφοι (αυτοί που ασχολούνται με την Πάνια και τον Καρβέλα αντί να ασχολούνται με άλλα σοβαρά προβλήματα) λειτουργούν ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ ΙΜΗΟ για τη διατήρηση της παρούσης κατάστασης.
enough said
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
milka πλέον...
και μάλιστα οι επετειακές, όπως πχ milka πορτοκάλι...
ααα, και φθηνότερη κιόλας
-
γέμισα σήμερα με 0.84 στην Shell στην Ραφήνα...για 50 λίτρα έδωσα 42 ευρώ.
Εάν πλήρωνα τα παλιά 1.20/λίτρο θα έδινα 60!! Μεγάλη διαφορά! -
-
Eιναι ευχαριστο να βλεπεις ολο και περισσοτερα βενζιναδικα με τιμες που δεν ξεπερνουν το €
Πρωταθλητης: ενα ΕΤΕΚΑ 95αρα: 0,838
100αρα: 0,928
diesel: 0,966 -
BRENT DTD
Τελευταία τιμή 49,50$(Α)
Τελευταία Ενημέρωση18/11 18:54
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
BRENT DTDΤελευταία τιμή 49,50$(Α)
Εκόμα πανάκριβη την έχουν δλδ. Γύρω στα 0,85-0,87 κινείται στην πλειονότητα των πρατηρίων στην περιοχή μου.
-
Το πρωί έβαλα V-Power με 0,929ευρώ/lt. Η απλή είχε 0,829ευρώ/lt.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ΟΧΙ ΡΕ ΦΟΥΣΤΗ ΜΟΥ!!!!!!
Κι εγώ μπήκα να πανηγυρίσω που έβαλα απλή με 0.97 προχθες.
Ακόμα κι εκεί στην Αθήνα είναι ακριβη. Έπρεπε να ήταν κάπου στα 70 λεπτά το λίτρο!! -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
48,62$(Α)
Τελευταία Ενημέρωση 19/11 13:30
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
48,62$(Α)Τελευταία Ενημέρωση 19/11 13:30
Όταν πάει γίνει τσάμπα η βενζίνη (που με τον ρυθμό που πέφτει... ) που θα πρωτοβάλουμε φωτιά (που δε θα σβήνει) δεν ξέρω...
Πριν μερικές μέρες είδα V-power racing που κάποιος βενζινάς στο Π.Φάληρο από 1,423 την έβαλε 1,198
Έφτασα στο σημείο να μου φαίνεται 'πάμφτηνη' η shell!! -
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Το πρωί έβαλα V-Power με 0,929ευρώ/lt. Η απλή είχε 0,829ευρώ/lt.Ξέχασα να αναφέρω ότι είχα να βάλω V-Power με τιμή μικρότερη-ίση της παραπάνω από τον Φεβρουάριο του 2006.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Το πρωί έβαλα V-Power με 0,929ευρώ/lt. Η απλή είχε 0,829ευρώ/lt.
Ξέχασα να αναφέρω ότι είχα να βάλω V-Power με τιμή μικρότερη-ίση της παραπάνω από τον Φεβρουάριο του 2008.
Μαλλον εννοεις του 2007!
-
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
Μαλλον εννοεις του 2007!
Του 2006 εννοούσα. Το διόρθωσα. Thx
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
BRENT DTD
Τελευταία τιμή 49,50$(Α)
Τελευταία Ενημέρωση18/11 18:5448,62$(Α)
Τελευταία Ενημέρωση 19/11 13:30Είναι λοιπον ζήτημα χρόνου το 7 μετα την υποδιαστολή...
Βενζίνη ώρα μηδέν!