-
και η αγωνια κορυφωνεται... μια ωρα το πασπατευες; αραξε να συγκροτησεις τις σκεψεις σου κ περιμενω ενδελεχες ριβιου.
-
Γενικά πάντως, ο 1.8 είναι bestseller και διάβασα κάπου στο internet ότι τον κόψανε από το Α5 επειδή δεν προλαβαίνανε την παραγωγή. Δεν ξέρω όμως αν αυτό ισχύει.
-
Παιδια μολις γυρισα απο την εκθεση!Εκανα και εγω την παραγγελια μου και εδωσα και την προκαταβολη μου ...η παραγγελια μου ειναι η εξης
-1,4 tsi 160
-ελεγχος πιεσης ελαστικων
-interlagos 18''
-park pilot
-bi-xenon
-rcd 510 dynaudio excite και το χρωματακι...
[/img
VIPER GREEN ..τα κακα νεα τωρα...παραδοση Μαρτιο.Βεβαια το ηξερα και με ειχαν προειδοποιησει οτι οι interlagos εχουν καθυστερηση αλλα τι να κανουμε...ετσι ακριβως το ηθελα οποτε ας περιμενω!!! -
Kαθυστέρηση έχει λόγω της ζάντας;
-
ρε νοεμβρη εχουμε... χαρα στο κουραγιο σου!
-
Πολύ τολμηρή χρωματική επιλογή, αλλά bravo γιατί πήρες αυτό που ήθελες...
_
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Kαθυστέρηση έχει λόγω της ζάντας;Nαι για ζαντες 18 και οροφη εχει πιο μεγαλη αναμονη μιας και ειναι κλειδωμενοι οι κωδικοι
-
Kαι για DSG.
-
Ωραίο τρελιάρικο χρώμα πήρες! Αιντε με το καλο
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Ωραίο τρελιάρικο χρώμα πήρες! Αιντε με το καλοΓουστάρισες λαχανί ρε;
Περίεργο χρώμα, αλλά ωραίο. -
Λοιπον
Καταρχην πανεμορφο εξωτερικα πολυ αγριεμενο!Ειναι και πολυ μπανικο σε κοιτανε ολοι!
Εσωτερικο κλασσικη ποιοτητα VW ανωτερη του συναγωνισμου σαφεστατα!
Οδηγικα ειχε πολυ καλη ποιοτητα κυλισης!Σταθεροτατο σε ανοικτες και κλειστες καμπες με πολλα χιλιομετρα καποιες φορες και παρα πολλα δινοντας σου την αισθηση οτι δεν ξεκολλαει πουθενα!Πολυ καλο τιμονι και σε αισθηση και σε σαφηνεια!
Κινητηρας ροπατος και αρκετα δυνατος το 2λιτρο θα φυσαει φανταζομαι!Εχει λαγκ βεβαια εμφανες αλλα δεν νομιζω να ενοχλει ιδιαιτερα!
Οσο σφιχτο πρεπει ετσι ωστε να εχει σπορτιφ χαρακτηρα αλλα να μην χανεις σε ανεση (σηκωνει ανετα 18αρα ζαντα)!
Πολυ καλο το ηχοσυστημα με την οθονη αφης μονο με 250ευρω εξτρα!
Μονο μειον που ειδα η πισω ορατοτητα οχι τοσο λογο τζαμιου αλλα μικροσκοπικου καθρευτη!Γενικα με αφησε με πολυ καλες εντυπωσεις και το σιγουρο ειναι οτι και με την τιμη που εχει θα μοσχοπουλησει!
-
Βασικά και ταριφάδικο/πανοραμικό καθρέπτη να βάλεις, τα ίδια θα βλέπεις πίσω, δλδ μισό @.
Κάτι που με ενόχλησε και φαινόταν αρκετά είναι οι 2 κούρμπες στην οροφή για τους μεντεσέδες της 3ης πόρτας... Ξέρω ξέρω, είμαι μίζερος... -
Τι με λές φιλάρακι.
-
Με το καλό να σου έρθει jntaras
Τολμηρό αλλά ωραίο το χρώμα -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Τι με λές φιλάρακι.Ρε γαλλόφωνε κάτοχε κσαρά, το φιλαράκι μου έγραψε:
με αφησε με πολυ καλες εντυπωσεις
και όχι το σαλονικιώτικο:
με αφησε πολυ καλες εντυπωσεις
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Γενικά πάντως, ο 1.8 είναι bestseller και διάβασα κάπου στο internet ότι τον κόψανε από το Α5 επειδή δεν προλαβαίνανε την παραγωγή. Δεν ξέρω όμως αν αυτό ισχύει.Αν βρεις κατι σχετικο με αυτο που λες για την παραγωγη, δημοσιευσε το σε παρακαλω, με ενδιαφερει πολυ.
-
Κουκλάρα είναι και σε VIPER GREEN.....!!! Moυ αρέσουν τα χρώματα που ξεφέυγουν απο τα τετριμμένα....!! Καλοτάξιδο....!! Οσο για την αναμονή, αξίζει απο κάθε άποψη...Σα τις γκόμενες ενα πράμα...Αν είναι καλό και σου κάτσει απο το πρώτο βράδυ, όσο να ΄ναι χάνει...!! Ας σ΄εχει και λίγο στο περιμενε, είναι αλλιώς.
-
Ο χρήστης mezzanine έγραψε:
Φιλε μου στα χαρτια ο Twincharger ειναι ενα τεχνολογικο θαυμα, εχει βγει 2 συνεχομενες αν δεν κανω λαθος φορες κινητηρας χρονιας στην κατηγορια μεχρι 1.400, κ.ο.κ.
Αν ήταν 1.6 χωρίς κομπρέσορες και μπαρμπούτσαλα θα ήταν πολύ καλύτερος.
Σου πουλάω το Golf μου (1.6FSI, 115 άλογα), το θέλεις;
Έχει και πολύ χώρο από κάτω για να βάλεις το music module... -
Αντε mezzanine καλοριζικο, και που 'σαι
το topic καποιου αλλου να το δημοσιευεις ολοκληρο
για να μην παρεξηγουνται καποια πραγματα. -
μπορει καποιος να γραψει τις τιμες των εξτρα;
VW Scirocco