-
Ο χρήστης baltsiotis έγραψε:
δεν φταίει ο υπολογιστής. και σε μένα τα ίδια κάνει.οκ,ευχαριστω..
-
Δουλειά δεν είχαμε, έχουμε και διεθνείς σχέσεις.
Ένα μέλος ενός Lancia Club, εκτός από Lancista είναι και φορτηγίστα και θέλει να γράψει για τις ελληνικές αμαξοποιίες. Εκτός από το να μάθει ελληνικά και να διαβάσει το made in Greece, μήπως θα είχε κάποιος τη δυνατότητα να βοηθήσει για τα στοιχεία που ζητάει;
Παραθέτω το email του:....................................................
Dear Mr. Dimakis,
as Mr. Dehler informed you Im a member of the LCV and working as a freelance for the german review 'Last & Kraft'. 'Last & Kraft' is a review specialized in historic trucks and busses. My publisher and I thought that it would be very interesting to make once a little series about the most important bus-bodymakers of Greece, Biamax, Saracakis and Sfakianakis (at least Biamax and Saracakis also worked on Lancia-chassis as far as I know). I tried to contact them and the Saracakis-company did answer but then the contact didn
t go on. From Biamax and Sfakianakis I didn`t get any response.
So therefore I want to ask you if you have any contacts or if you could help to get in contact with the responsable persons in this 3 companies or private persons who have material about these producers? For an article I would need sufficient infos about the company history and the vehicles produced to have at the end a written text of about 3-4 pages plus fotos (a minimum of 30 for each producer with the main focus on vehciles produced earlier then 1980).
If it can be helpful, I can send you also a scan of some article I have written, so you can get an idea of what I have in mind.
Hoping to hear from you soon I remain
with kindest regards
Alexander Weber -
H viamax εχει κλεισει αρκετα χρόνια τώρα
ο σφακιανάκης υφίσταται ως όμιλος εταιριών αλλά δεν νομίζω πως υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει όλα αυτά που θα τον ενδιαφέρουν -
Κύριε Δημάκη, απευθύνσου στο μέλος του 4τφ thaliarque, τον οποίο θα τον βρεις να κόβει βόλτες στις 'πινακίδες κυκλοφορίας' στην 'αυτοκίνηση'. Γνωρίζω ότι έχει μιλήσει με πρώην εργαζόμενους σε αυτές τις αμαξοποιίες και επειδή είναι και πολύ καλό παιδί (και φίλος του ιστορικού γενικότερα και δικός μας ειδικότερα ) θα σε βοηθήσει αν περνά από το χέρι του...
-
merci.
-
Υπάρχει και η εταιρεία ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ http://www.petropoulos.com/en/comp_history.htm που συναρμολογεί φορτηγά και λεωφορεία
-
Ο χρήστης Μιχαήλ Δημάκης έγραψε:
merci.Στείλε και pm στον APR να σου δώσει στοιχεία για την Κοtzamanis Motor Co (αν και αυτή νομίζω ότι ειδικευόταν στα τρίκυκλα)
-
Μιχάλη αυτή τη στιγμή η παλαιότερη εν ενεργεία αμαξοποιία είναι ο Τσώκος στη Λιβαδειά (με ιστορία απο τα μέσα του '30) (όλως τυχαίως εκεί είναι διασκορπισμένο το 4Lάκι μου τώρα ). Σου στέλνω ΠΜ με το email του αν το χρειαστεί ο φορτηγίστα.
-
Ο τσωκος εφτιαχνε και λεωφορεια!Παντως αν ενδιαφεροτανε και για λεωφορεια ο φιλος σου Μιχαλη καλο λινκ ειναι το leoforeia.gr!
-
Να και το τελευταίο απόκτημα... δεσποινίς ετών... 55!
καλά... ταξίδια να έχουμε
-
Aψογο πρόεδρε
πανεμορφο!!!! -
Καλορίζικη,καλές βόλτες.
-
Καλοριζικη!Πανεμορφη!Μπραβο προεδρε!
-
Κα-τα-πλη-κτι-κή, εύγε!
-
συνγχαρητηρια πολυ καλη
-
Ο χρήστης ritmo130tc έγραψε:
συνγχαρητηρια πολυ καληκαλά, ιταλική είναι, τί θα πεις κι εσύ?
-
ουπς με πιασατε
-
Γνωρίζει κανείς μάντρες με αυτοκίνητα πρός διάλυση,κοντά στη Σούδα του Νομού Χανίων?
Φίλος,αξ/κός του ΝΑΤΟ πήγαινει σε άσκηση στη βάση και με ρώτησε. -
Ο χρήστης ritmo130tc έγραψε:
:lol: ουπς με πιασατεδηλαδή έπεσα μέσα? σ' αρέσουν όντως τα Ιταλικά?
κατά τύχη το είπα. Και δε σου φαίνεται βρε παιδάκι μου...ΥΓ: Βασίλη παρε τηλ γραφείο
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
:lol: ουπς με πιασατε
δηλαδή έπεσα μέσα? σ' αρέσουν όντως τα Ιταλικά?
κατά τύχη το είπα. Και δε σου φαίνεται βρε παιδάκι μου...Πώς να του φανεί; μπορεί να έχει καμιά δεκαριά Ιταλικά αλλά κυκλοφορεί με Γερμανικό......
ACE CAFE-Το καφενείο των "ιστορικών" [#2]