-
Αδειάζεις ένα λίτρο Λάδι στο παρμπρίζ!!!
Βάζεις τσίχλα ή Λόγκο στην κλειδαριά!
Παίρνεις τους καθαριστήρες (ειδικά άμα βρέχει) ή τα λαστιχάκια από τους καθαριστήρες!
Κολλάς αυτοκόλητο , **χάρτινο **, Μην Παρκάρεις Εδώ , στο μπροστινό παρμπρίζ!
Δανίζεσαι την χρησιμοποιημένη πάνα του μπέμπη της γειτόνισσας και 'περιποιήσαι' το χρώμα του αυτοκινήτου!
Αν έχει αφήσει 'χαρτάκι' με τηλέφωνο του τηλεφωνείς και του λές τι καταπληκτικά 'περνάς' με την γυναίκα του!!!
Περνάς μία αλυσίδα από τον προφυλακτήρα στο κοντινώτερο σταθερό σημείο!
Του βάζεις μία πατάτα στην εξάτμιση!
-
παντως οταν κλεισαν τον πατερα μου σε ιδιωτικο παρκινγ πειρε τα υπολοιπα 2 αυτοκινητα της οικογενειας και ενα του θειου μου που ελειπε διακοπες και εχτισε ενα 'φρουριο' γυρω απο αυτον που τον εκλεισε. Επισης σε ενα χαρτακι που αφησε στον υαλοκαθαριστηρα ελεγε. 'Εχω μηχανη και ειναι πολυ πρακτικη για το οταν σε κλεινουν'.
Υστερα απο 3 μερες τον αφησε -
Πολλοι βλεπω ξερουμε πολεμικες τεχνες.. μπραβο !
Μπααα...Η πρόθεση μετράει
-
Μεχρι στιγμης 21 τροποι.Στους ποσους βγαινουμε ?
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Μεχρι στιγμης 21 τροποι.Στους ποσους βγαινουμε ?Στο Black Jack 'καήκαμε' , οπότε πάμε για '31'
- Φροντίζεις να έχεις καλές σχέσεις με το κοντινό στρατόπεδο .....
τεθωρακισμένων - Τον / την περιμένεις και του απονέμεις το βραβείο της .....ανοιχτής
παλάμης .....κατάμουτρα. - Εάν έχεις χρόνο , και διάθεση , το σηκώνεις το γαμ@#$%^&*,
βγάζεις το /τα ζαντολάστιχα και το ...ΤΑΚΑΡΕΙΣ - Εάν , είσαστε ομοιοπαθείς , γείτονες Δ.Ο.Υ. , κορνάρετε , καταφθάνει
τρέχοντας ο κάφρος , και του λέτε : ' Άστο αδερφέ , φώναξα ΤΑΧΙ με
ΜΠΛΕ και ΚΟΚΚΙΝΑ καρούμπαλα. Τί ένα πρόστιμο στην Εφορία, τί
ακόμη ένα στην Τροχαία.' - .......Μένουν άλλα έξη........
Αποστόλης.
- Φροντίζεις να έχεις καλές σχέσεις με το κοντινό στρατόπεδο .....
-
Πραγματικά η κόλλα στην κλειδαριά ακούγεται τέλειο!
Αλλά έτσι μάλλον θα τον καθυστερήσεις ακόμα περισσότερο και δεν λέει!Πάντως, πέρα από την πλάκα, το θέμα είναι ιδιαίτερα εκνευριστικό.
Μέχρι να φωνάξεις και την αστυνομία και να έρθουν, θα σε έχει κλείσει άλλος!
-
Ενας πολύ καλός τρόπος είναι να του τουμπάρεις το αμάξι. Ένας φίλος μου με άλλους 5 τουμπάρανε ένα 206 γιατί βιαζόταν για να μην χάσει την πτήση του. Με φώναξαν και εμένα να βάλω ένα 'χεράκι' αλλά όταν πήγα το είχαν ήδη τουμπάρει.
-
Βαζεις στικεράκι 'Ανάρχες Εξαρχιώτες θα σας πιώ το αίμα' (το γκαζάκι δεν το γλυτώνει με τίποτε , το θέμα είναι αν θα γλυτώσει το δικό σου!)
Στικεράκι 'I Love 666' και παίρνεις ένα τηλέφωνο στην Οργάνωση Ζωή!!!
Βγάζεις τις βίδες από τις πινακίδες και τις στερεώνεις με bluetack , στην πρώτη λακούβα....!
Βάζεις γύρω από την εξάτμιση μία σακούλα σουπερμάρκετ!
Άντε άλλα δύο μείνανε!!!
-
ρε παιδια δεν κατάλαβα, στο ίδιο καζάνι δεν βράζουμε όλοι? δηλ. σε αυτούς που γρατζουνάνε κε κλειδί ή σε αυτούς που τρακαρουν και φευγουν τι πρέπει να κάνουμε? το διπλοπαρκάρισμα μάλλον λύση απελπισιας είναι, κι αν ο άλλος έχει αφήσει χαρτάκι με κουδούνι/τηλέφωνο δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα...
έχω την τύχη κι εκεί που μένω δεν υπάρχει τόσο έντονο πρόβλημα... αλλά σε άλλες περιοχές υπάρχει και παραυπάρχει.
Όσο για εσάς που σας κλείνουν τις πυλωτές, το ξέρετε ότι βασει νόμου κάθε πυλωτή πρέπει να έχει μόνο μία έξοδο?
Σε αυτούς που βάζουν 'τσιμεντάκια' για να κρατούν θέση παρκαρίσματος έξω από το σπίτι τους τι πρέπει να κάνουμε?
-
Το διπλοπαρκαρισμα η το κλεισιμο πυλωτης η ο,τι αλλο παρομοιο δεν ειναι λυση αναγκης ειναι ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ.
Γιατι μεταφερεις το δικο σου προβλημα (μη ανευρεση θεσης παρκαρισματος) σε καποιον αλλο αγνωστο και χωρις την συνενεση του.
Χρειαζονται λοιπον δραστικα μετρα για να συνετισθουν μερικοι μερικοι.
Οι διαφοροι τροποι που ειπαμε στη πλειοψηφια τους 'τιμωρουν' το οχημα και κατ'επεκτασιν και τον ιδιοκτητη αλλα δεν λυνουν το προβλημα 'αδειασμα της κατειλημμενης θεσης.'
Για βρεστε καποια λυση και γι'αυτο.
Σαν απογονοι του Οδυσσεα κατι θα γεννησει το πονηρο μυαλο μας. -
Η πιο ανώδυνη λύση, παίρνεις τους καθαριστήρες και στην θέση τους αφήνεις σημείωμα 'οι μαλακ... πληρώνονται!!!!'
-
Φωνάζεις τον κολλητό με το Defender 90 που έχει και εργάτη. και τον σύρεις με δεμένο το χειρόφρενο του φυσικά.
-
ρε παιδια δεν κατάλαβα, στο ίδιο καζάνι δεν βράζουμε όλοι? δηλ. σε αυτούς που γρατζουνάνε κε κλειδί ή σε αυτούς που τρακαρουν και φευγουν τι πρέπει να κάνουμε? το διπλοπαρκάρισμα μάλλον λύση απελπισιας είναι, κι αν ο άλλος έχει αφήσει χαρτάκι με κουδούνι/τηλέφωνο δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα...
έχω την τύχη κι εκεί που μένω δεν υπάρχει τόσο έντονο πρόβλημα... αλλά σε άλλες περιοχές υπάρχει και παραυπάρχει.
Όσο για εσάς που σας κλείνουν τις πυλωτές, το ξέρετε ότι βασει νόμου κάθε πυλωτή πρέπει να έχει μόνο μία έξοδο?
Σε αυτούς που βάζουν 'τσιμεντάκια' για να κρατούν θέση παρκαρίσματος έξω από το σπίτι τους τι πρέπει να κάνουμε?
Δεν ειναι λυση αναγκης οταν γινεται ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ! το αναφερω πιο πανω... και δεν ειναι λυση αναγκης γενικα το διπλοπαρκαρισμα! λυση αναγκης ειναι να πληρωσεις παρκινγκ!
οποιος δεν βρισκει να παρκαρει, και αποφασιζει να διπλοπαρκαρει, ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΝΕΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟΥ! γενικα δεν μπορω να καταλαβω το σκεπτικο με το οποιο κλεινεις τον αλλον και πρεπει να σε ψαχνει για να φυγει. ΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ! επειδη μενω αμπελοκηπους και εχει παραγινει, και δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσες φορες εχω δει να πεφτει ξυλικι, εχω φτασει στο αμην!αυτοι που βαζουνε τσιμεντακια, απλα να τα βγαζετε, οσο για τις πυλωτες, οκ πρεπει δια νομου να εχουνε μια εισοδο, αλλα μην τα βαζουμε και με τις πυλωτες τωρα! δηλαδη αν μια πυλωτη δινει 4 θεσεις και εχει 2 εισοδους μην ειμαστε τοσο ψειρες... οι πυλωτες ΛΥΝΟΥΝ δεν δημιουργουν προβλημα!
-
a, nai ? κι οι πυλωτές που για κάθε αυτοκίνητο έχει και μία είσοδο? μήπως πρόκειται για παραποίηση του πνεύματος του νόμου? Για να απαιτήσεις από τον άλλον να είναι νόμιμος πρέπει πρώτα νόμιμος να είσαι εσύ.
όσο για τα υπόλοιπα περί διπλοπαρκαρίσματος, αν του σπάσεις το αυτοκίνητο, τι τον εμποδίζει μετά να σπάσει αυτος το δικό σου? η πυλωτή?
οι θέσεις παρκαρίσματος δεν είναι αρκετές, τελεία. και γι αυτό δεν φταίνε οι οδηγοί. Κι επιπλέον, αν σ αυτή τη ζούγκλα δεν δείχνουμε κατανόηση, τότε κι οι άλλοι δεν θα δείξουν κατανόηση σε εμάς. Μήπως αφήνει κανείς 5 μέτρα απο γωνία όταν παρκάρει ή 12 μέτρα απο στάση λεοφωρείου? Κανείς δεν παρκάρει πάνω σε πεζοδρόμιο? Και στο τέλος τέλος, αφήστε αυτά που αναφέρετε γι αυτους που είναι πραγματικά γαιδούρια και δεν αφήνουν ούτε χαρτί με στοιχεία. Στο παγκράτι και την Καλιθέα διπλοπαρκάρουν συστηματικά σε συνενόηση μεταξύ τους οι κάτοικοι κάθε πολυκατοικίας.
Τα τσιμεντάκια είναι κλειδωμένα. Μάλλον την αστυνομία πρέπει να καλέσεις.
-
a, nai ? κι οι πυλωτές που για κάθε αυτοκίνητο έχει και μία είσοδο? μήπως πρόκειται για παραποίηση του πνεύματος του νόμου? Για να απαιτήσεις από τον άλλον να είναι νόμιμος πρέπει πρώτα νόμιμος να είσαι εσύ.
όσο για τα υπόλοιπα περί διπλοπαρκαρίσματος, αν του σπάσεις το αυτοκίνητο, τι τον εμποδίζει μετά να σπάσει αυτος το δικό σου? η πυλωτή?
οι θέσεις παρκαρίσματος δεν είναι αρκετές, τελεία. και γι αυτό δεν φταίνε οι οδηγοί. Κι επιπλέον, αν σ αυτή τη ζούγκλα δεν δείχνουμε κατανόηση, τότε κι οι άλλοι δεν θα δείξουν κατανόηση σε εμάς. Μήπως αφήνει κανείς 5 μέτρα απο γωνία όταν παρκάρει ή 12 μέτρα απο στάση λεοφωρείου? Κανείς δεν παρκάρει πάνω σε πεζοδρόμιο? Και στο τέλος τέλος, αφήστε αυτά που αναφέρετε γι αυτους που είναι πραγματικά γαιδούρια και δεν αφήνουν ούτε χαρτί με στοιχεία. Στο παγκράτι και την Καλιθέα διπλοπαρκάρουν συστηματικά σε συνενόηση μεταξύ τους οι κάτοικοι κάθε πολυκατοικίας.
Τα τσιμεντάκια είναι κλειδωμένα. Μάλλον την αστυνομία πρέπει να καλέσεις.
Οι πυλωτες που περνουνε ενα αυτοκινητο ειναι οκ γιατι μενει και μια δευτερη εξω που σηνηθως χρησιμοποιειται για δευτερο αμαξι... αλλα ακομα και ετσι, αυτη η πυλωτη ΠΑΙΡΝΕΙ ενα αμαξι απο το δρομο! σε ενα ιδανικο σεναριο οπου ενας δρομος εχει ΠΑΝΤΟΥ πυλωτες, εχουνε ολοι οι κατοικοι καπου να παρκαρουνε, αλλα και εσυ, ως επισκεπτης σε εναν απο αυτους απλα τον κλεινεις... απο εκει και περα, σου δινει χωρο να ξεφορτωσεις- φορτωσεις κατι, χωρις να κοψεις την ροη του δρομου... (αν αναφερεσε στο ποστ μου 'πλατος αυτοκινητων' η δικη μου πυλωτη περνει 2 (ΔΥΟ) αμαξια και ενα τριτο να κλινει τα αλλα 2 συνολο 3 (ΤΡΙΑ) αμαξια...
οποιος παρκαρει πανω σε πεζοδρομιο, 5 μετρα, 12 και αλλα τετοια ομορφα, ΔΕΝ ΣΕ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ να πας στην δουλεια σου! αυτο που επρεπε να υπαρχει ειναι ενα συστημα ποινων αναλογο της γαιδουριας! και το διπλοπαρκαρισμα ειναι η υπερτατη γαιδουρια!
οσο για τις Θεσεις, ΑΥΤΕΣ ειναι, σε αυτο φταιμε ΟΛΟΙ και οποιου δεν του αρεσει ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΝΕΙ ΑΜΑΞΙ! δεν ειναι δημιουργια θεσεων σταθμευσης το διπλοπαρκαρισμα!
οσο για τα τσιμεντακια, ευτηχως εχω σπιτι μου ΑΞΙΝΑ αλλα και ξερω να την δουλευω... ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΤΣΙΜΕΝΤΑΚΙΑ! -
ΑΝΟΧΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ=ΑΝΑΡΧΙΑ
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
ΑΝΟΧΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ=ΑΝΑΡΧΙΑΛάθος! Σε μια πραγματικά αναρχική κονωνία δεν υπάρχει παρανομία γιατί δεν υπάρχουν και νόμοι, τουλάχιστον όπως τους εννοούμε εμείς. Απλά αν κάποιος κάνει κάτι που ενοχλεί κάποιον άλλον (παραβιάζει την ελευθερία του) θα αντιμετωπίζει τα αντίποινά του. Φανταστείτε το μοντέλο πόλεις-κράτη της αρχαίας Ελλάδας αλλά σμικρυμένο σε επίπεδο 'οικογένειας'.
Το αν στέκει τώρα το μοντέλο της αναρχίας στο σημερινό κόσμο είναι άλλη κουβέντα.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
ΑΝΟΧΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ=ΑΝΑΡΧΙΑ
Λάθος! Σε μια πραγματικά αναρχική κονωνία δεν υπάρχει παρανομία γιατί δεν υπάρχουν και νόμοι, τουλάχιστον όπως τους εννοούμε εμείς. Απλά αν κάποιος κάνει κάτι που ενοχλεί κάποιον άλλον (παραβιάζει την ελευθερία του) θα αντιμετωπίζει τα αντίποινά του. Φανταστείτε το μοντέλο πόλεις-κράτη της αρχαίας Ελλάδας αλλά σμικρυμένο σε επίπεδο 'οικογένειας'.
Το αν στέκει τώρα το μοντέλο της αναρχίας στο σημερινό κόσμο είναι άλλη κουβέντα.
Το γράφω σε απάντηση του φίλου που λέει ότι τέλος πάντων τι να κάνουμε εφ'όσον δεν έχουμε που να το αφήσουμε....
Αλλά και όπως το λές 'Σε μια πραγματικά αναρχική κονωνία δεν υπάρχει παρανομία... ' σημαίνει ότι ανοχή παρανομίας=μη παρανομία=αναρχία!!!
-
[b]ΑΝΟΧΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ=ΑΝΑΡΧΙΑ[/b]
ετσι ειναι! η ανοχη και ο ωχαδερφισμος μας φερανε εδω που ειμαστε!
να πρεπει να απολογηθουμε που 'ενοχλησαμε' τον αλλον για να παρει το αμαξι του με το οποιο μας εκλεινε!! -
Ο χρήστης Castor έγραψε:
'Σε μια πραγματικά αναρχική κονωνία δεν υπάρχει παρανομία... ' σημαίνει ότι ανοχή παρανομίας=μη παρανομία=αναρχία!!!Συγγνώμη για το επανειλημμένο off-topic αλλά σε μια αναρχία ακόμα και τα σκληρότερα αντίποινα που έχουν αναφέρει οι συνφορουμίστες θα ήταν όχι απλά 'νόμιμα' αλλά θα εισέπρατταν και την επιδοκιμασία των υπολοίπων. Εκεί δεν θα τολμούσε κανέις να σε κλείσει στο πάρκινγκ ακριβώς γιατί δεν θα στηριζόταν στο ότι εσύ θα φοβόσουν μη μπλέξεις αν του κάνεις αντίποινα.
Τέλος, για να επιστρέψω -κάπως- στο θέμα, υπάρχει μια ολόκληρη θεωρία για το φαινόμενο που παρουσιάστηκε στον 20ό αιώνα κάποιοι άνθρωποι να εκμεταλλεύονται το γεγονός ότι χρειάζεται ασύμφορα μεγάλη προσπάθεια για να αντιδράσεις σε μια μικρή τους παρανομία που πλήττει τα δικαιώματά σου. Κλασσικό παράδειγμα, εκτός από τους ασυνείδητους των πιλοτών είναι και οι spammers/telemarketeers που γίνονται πλούσιοι ουσιαστικά παρανομώντας εις βάρος της ελευθερίας μας αλλά δεν τους κυνηγά κανείς γιατί κανείς δε θα μπει στον κόπο και τα έξοδα να κάνει π.χ. μήνυση σε κάποιον που παίρνει τηλέφωνο μεσημεριάτικα για να πουλήσει κινητά ή αδυνάτισμα. Από κάτι τέτοιους η Ελλάδα δυστυχώς βρίθει.
Να ένα σημείο που η αναρχία υπερτερεί της δημοκρατίας!
Ποινη για διπλοπαρκαρισμα!