Ο χρήστης IKE έγραψε:
Έχεις δει τα πεζοδρόμια στο Παρίσι?
Μην προσπαθούμε να 'ισοσκελίσουμε' τα στραβά μας γιατί στο τέλος θα καταλήξουμε στο επιεχίρημα που λέει πως αφού χτίσαμε (-με?) τον Παρθενώνα άρα χαλάλι ας ζούμε σαν γουρούνια σε χοιροστάσιο.
Υπάρχει λόγος να είναι σε τέτοια αθλιότητα η καθημερινή μας ζωή? Όχι δεν υπάρχει. Ακόμα και αν ήταν χειρότερα σε όλες τις άλλες χώρες αυτό δεν είναι λόγος να το ανεχόμαστε, πόσο μάλλον αν σε επίπεδο καθαριότητας και καθημερινής διαβίωσης είμαστε μακράν οι χειρότεροι σε όλη την ευρώπη.
Ναι, τα έχω δει. Σε τρείς περιπτώσεις παραλίγο να με σκοτώσουν οδηγοί που πάρκαραν επάνω τους ή στις γωνίες και τσακώθηκα με την εταιρεία ενοικιάσεως ΙΧ για να μην πληρώσω για τα τρακαρίσματα που μου έκαναν σε 2 μέρες.
Θέλεις και άλλα? Για τον εστιάτορα στην Μονμάρτη που, ουσιαστικά, μας έδιωξε πριν καλά καλά τελειώσουμε το φαγητό μας στις 23:00?
Και, για να σου εξηγήσω ποιά είναι η αντίρρησή μου.
Το 1989 ήμουν στον Μιλάνο. Η κυκλοφορία είχε απαγορευθεί λόγω νέφους!! Στις ειδήσεις τους δεν έκουγες όμως 'κραυγές'. Το ίδιο χρονικό διάστημα εμείς διαφημίζαμε το νέφος μας!
Ας προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τα στραβά. Οχι όμως θεωρώντας ότι είμαστε εμείς οι καράβλαχοι και όλοι οι άλλοι είναι υπεράνω! Ειμαστε όσο καλοί είναι όλοι οι άνθρωποι.