-
Γιατί φίλε μου είμαστε κοπρολαός. Έχεις τόσο δίκιο αλλά δεν αλλάζει τίποτα αδελφέ. Γι'αυτό έξω γελάνε μαζί μας όταν έρχονται και τα βλέπουν αυτά.
-
Κανείς δεν γελάει μαζί μας. Μην μηδενίζουμε. Βλέπουμε τα καθημερινά μας στραβά. Αντίστοιχα υπάρχουν σε κάθε χώρα. Π.χ. έχετε οδηγήσει στο Παρίσι?
-
σε τι κόσμο θα φέρουμε τα μπουχέσικα ελληνεζάκια μας IKE και konstantinosV
-
Έχεις δει τα πεζοδρόμια στο Παρίσι?
Μην προσπαθούμε να 'ισοσκελίσουμε' τα στραβά μας γιατί στο τέλος θα καταλήξουμε στο επιεχίρημα που λέει πως αφού χτίσαμε (-με?) τον Παρθενώνα άρα χαλάλι ας ζούμε σαν γουρούνια σε χοιροστάσιο.
Υπάρχει λόγος να είναι σε τέτοια αθλιότητα η καθημερινή μας ζωή? Όχι δεν υπάρχει. Ακόμα και αν ήταν χειρότερα σε όλες τις άλλες χώρες αυτό δεν είναι λόγος να το ανεχόμαστε, πόσο μάλλον αν σε επίπεδο καθαριότητας και καθημερινής διαβίωσης είμαστε μακράν οι χειρότεροι σε όλη την ευρώπη.
-
Θυμιστε μου σε ποιες χωρες κλεινουν ολοκληρες πολεις προκειμενου να διεξαχθουν αγωνες...
Μη το δικαιολογησετε ομως λογω του αγωνα. Η παρανομια ειναι παντα παρανομια... -
Γελάνε Νίκο γελάνε. Γελάει και η γειτόνισσά μας στην Χαλκιδική που η γυναίκα έφυγε μετανάστης και μεγαλούργησε στην Φρανκφούρτη και όταν έρχεται εδω καλοκαίρια κάθεται ένα μήνα για τα μπάνια της και λέει....'Αρκετά παραπάνω εδώ δεν μπορώ να ζήσω πάω Γερμανία του χρόνου πάλι'. Γιατί βλέπει αυτά που γράφουμε στα ζωά και πολλά άλλα σε καθημερινές συμπεριφορές και αντιμετώπιση πολίτη και έχει φρικάρει η γυναίκα. Επίσης και ο αδελφός μου που είναι 2 χρόνια έξω και μιλάει και με γερμανούς καθηγητές του κλπ και του λένε τα ίδια. Μόνο εμείς εδώ νομίζουμε ότι είμαστε το κέντρο του κόσμου και μάγκες που περνάμε καλά με κρασί, φραπέ και ακρογιαλιά και οι έξω είναι χαζοί, ξενέρωτοι και άχρωμοι.
Άποψή μου μπορεί να κάνω και λάθος απλά έχω βαρεθεί ρε παιδιά να βλέπω αγένεια και έλλειψη σεβασμού σχεδόν σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινής ζωής. -
Τι λετε ρε παιδια????
\Εχετε ζησει εξω να δειτε πως ειναι που γελανε μαζι μας?και δεν μιλαω για διακοπες..Ελεος πια με αυτο το μηδενισμο!
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Τι λετε ρε παιδια????
Εχετε ζησει εξω να δειτε πως ειναι που γελανε μαζι μας?και δεν μιλαω για διακοπες..Ελεος πια με αυτο το μηδενισμο!
Πεστα!
Στο κατω κατω , ας γελανε οσο θελουνε.
Μας πειραζει? Τι ειμαστε, τιποτα κομπλεξικοι? -
Υπάρχει μία ευρωπαϊκή πόλη με χειρότερα πεζοδρόμια από την Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη?
Βέβαια από την άλλη, όταν αυτοί τρώγανε βελανίδια εμείς φτιάχναμε παρθενώνες..
-
-
Αυτο που θυμάμαι 100% σίγουρα πάντως είναι σε κεντρικό δρόμο του Λονδίνου ένα μαγαζί έκανε κάποιο event (η κάτι που δεν κατάλαβα καλά) με θέμα το Star wars, και είχανε πλακώσει τα ομοιόματα του Yoda και Darth VAder στο πεζοδρόμιο.
Συμφωνώ 100% με την ανάγκη της προάσπισης της ελευθερίας του πεζοδρομίου. Απλώς λέω ότι αν ΜΙΑ ΣΤΟ ΤΟΣΟ γίνει κάτι οργανωμένο, με την άδεια της ανάλογης αρχής, δεν τρεχει και τίποτα
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Υπάρχει μία ευρωπαϊκή πόλη με χειρότερα πεζοδρόμια από την Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη?Εκτος θεματος.
Αλλα συμφωνω, η κατασταση των περισσοτερων πεζοδρομιων ειναι απαραδεκτη. Οχι τοσο λογω των παρκαρισμενων, οσο λογω κακοτεχνιων (και κουραδων). -
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Σαλόνικα -> ερωτική πόλη, με μπουγατσούλα, φραπεδιά και παοκάρα αδελφέΝαι...
Δεν εχουμε δουλειες εμεις, ουτε δανεια να τρεχουν.
Ολη μερα καφε πινουμε και πηδ@@@στε...
Οπως λεει και ο Δ. Δασκαλου, 'σταζουν τα χ@@α απο τα μπαλκονια'. -
Απλα αν πατε εξω και δειτε ενα οικοδομικο τετραγωνο κλεισμενο για event της lamborghini ας πουμε θα πατε σαν τους βλαχοτουριστες να βγαζετε φωτο και θα λετε μετα στους φιλους σας τι γκλαμουρια εχει το εξωτερικο και εμεις ουτε καν Lamborghini Club δεν εχουμε
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Σαλόνικα -> ερωτική πόλη, με μπουγατσούλα, φραπεδιά και παοκάρα αδελφέ
Ναι...
Δεν εχουμε δουλειες εμεις, ουτε δανεια να τρεχουν.
Ολη μερα καφε πινουμε και πηδ@@@στε...
Οπως λεει και ο Δ. Δασκαλου, 'σταζουν τα χ@@α απο τα μπαλκονια'.Ξέχασα έχουμε και Παπαγεωργόπουλο και Πανίκα
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Έχεις δει τα πεζοδρόμια στο Παρίσι?Μην προσπαθούμε να 'ισοσκελίσουμε' τα στραβά μας γιατί στο τέλος θα καταλήξουμε στο επιεχίρημα που λέει πως αφού χτίσαμε (-με?) τον Παρθενώνα άρα χαλάλι ας ζούμε σαν γουρούνια σε χοιροστάσιο.
Υπάρχει λόγος να είναι σε τέτοια αθλιότητα η καθημερινή μας ζωή? Όχι δεν υπάρχει. Ακόμα και αν ήταν χειρότερα σε όλες τις άλλες χώρες αυτό δεν είναι λόγος να το ανεχόμαστε, πόσο μάλλον αν σε επίπεδο καθαριότητας και καθημερινής διαβίωσης είμαστε μακράν οι χειρότεροι σε όλη την ευρώπη.
Ναι, τα έχω δει. Σε τρείς περιπτώσεις παραλίγο να με σκοτώσουν οδηγοί που πάρκαραν επάνω τους ή στις γωνίες και τσακώθηκα με την εταιρεία ενοικιάσεως ΙΧ για να μην πληρώσω για τα τρακαρίσματα που μου έκαναν σε 2 μέρες.
Θέλεις και άλλα? Για τον εστιάτορα στην Μονμάρτη που, ουσιαστικά, μας έδιωξε πριν καλά καλά τελειώσουμε το φαγητό μας στις 23:00?
Και, για να σου εξηγήσω ποιά είναι η αντίρρησή μου.
Το 1989 ήμουν στον Μιλάνο. Η κυκλοφορία είχε απαγορευθεί λόγω νέφους!! Στις ειδήσεις τους δεν έκουγες όμως 'κραυγές'. Το ίδιο χρονικό διάστημα εμείς διαφημίζαμε το νέφος μας!
Ας προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τα στραβά. Οχι όμως θεωρώντας ότι είμαστε εμείς οι καράβλαχοι και όλοι οι άλλοι είναι υπεράνω! Ειμαστε όσο καλοί είναι όλοι οι άνθρωποι.
-
kouk μου λες δηλαδή σοβαρά πως το παρίσι έχει χειρότερο κυκλοφοριακό ή έστω πως είναι χειρότερο από οδηγικές συνθήκες από την Αθήνα? Μάλλον σε άλλο Παρίσι θα έχω πάει.
Τα πεζοδρόμια στο Παρίσι είναι χειρότερα από της Αθήνας όσο χειρότερη είναι η Air France από την Ολυμπιακή (για εσένα μπορεί βέβαια να ισχύει αυτό )
Τελικά επανέλαβες αυτό που προέβλεψα, με τα βελανίδια και τους παρθενώνες. Αυτό με το μιλάνο τι σχέση έχει? Λες αν δεν είχαμε 'κραυγές' να μην είχαμε και νέφος?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ας προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τα στραβά. Οχι όμως θεωρώντας ότι είμαστε εμείς οι καράβλαχοι και όλοι οι άλλοι είναι υπεράνω! Ειμαστε όσο καλοί είναι όλοι οι άνθρωποι.Είπα πουθενά πως είμαστε γεννετικά κατώτεροι? Είμαστε όμως οι πιο απολίτιστοι και βρωμιάρηδες της Ευρώπης (άντε να εξαιρέσω την Πορτογαλία στο δεύτερο). Αυτό είναι γεγονός και αν κλείνουμε τα μάτια μας δεν θα βελτιωθούν ποτέ τα στραβά.
-
Ναι, στο λέω, και έχω πάει πάρα πολλές φορές. Μήπως το βλέπεις όπως θέλεις?
Που ανέφερα για Παρθενώνες και βελανίδια? Σου είπα ότι όλοι έχουν προβλήματα αλλά μόνο εμείς μηδενίζουμε την χώρα μας αντιδρώντας σε αυτά.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Είμαστε όμως οι πιο απολίτιστοι και βρωμιάρηδες της Ευρώπης
Ε οχι και βρωμιαριδες...
Τουλαχιστον δε φοραμε σανδαλια με καλτσα... (λευκη που εχει γινει μαυρη, γαριασμενη)
Για να μη πω για κατι Αγγλιδες απλυτες... Η Γαλλιδες αξυριστες...
Πολιτικη ορθοτητα και δεοντολογια - Ε Λ Ε Ο Σ !!!