-
Ο χρήστης mmarkom έγραψε:
Έλεος όχι άλλο Allegro,Ναι αλλά αν είναι Innocenti με ... πρόσθετη Ιταλική φινέτσα μπορείτε να αντισταθείτε;
Πλάκα κάνω
-
Τα ράσα δεν κάνουν το παππά, ακόμα και το σηματάκι από τους Αγίους Τόπους να έχει δεν παύει να είναι Allegro.Και για να φανώ και αμερόληπτος σου θυμίζω :Montreal,Arna,Fiat 130 και 132 και άλλα που δεν μου έρχονται αυτή τη στιγμή.
Τα τραπέζια με ρόδες δεν έχουν ταυτότητα ούτε τα θεοποιούμε λόγω αυτής,απλώς το χιούμορ μας εστιάζεται στους Βρετανούς γιατί είχαν μεγάλη συχνότητα γκάφας σε τεχνικό επίπεδο και πολλές άστοχες επιλογές. -
Ο χρήστης mmarkom έγραψε:
Και για να φανώ και αμερόληπτος σου θυμίζω :Montreal,Arna,Fiat 130 και 132 και άλλα που δεν μου έρχονται αυτή τη στιγμή.Το Fiat 130 προφανώς δεν το έχεις μελετήσει για να το βάζεις στο ίδιο σακκί με την Montreal και το 132.Tην Arna δεν τη σχολιάζω,αλλά ακούει τα εξ' αμάξης για άλλους λόγους και εν πολλοίς εν αδίκω (κακό αυτοκίνητο δεν ήταν πάντως).
-
Την Arna αδίκως τη κρίνω ως Alfa Romeo και τις απαιτήσεις που υπάρχουν από τη φίρμα και όχι ως ένα από τα αυτοκίνητα της κατηγορίας στην οποία άνηκε.Για το 130 όντως δεν το έχω μελετήσει αλλά ίσως λανθασμένα έχω σχηματίσει την εντύπωση πως ήταν από τα 'βατόμουρα' της Ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας.
-
Δεν ηταν βατόμουρο, ηταν πολύ ενδιαφέρον αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
μαγκες κατω τα χερια απ τις κορτινα μκι γιατι ειναι απ τα αγαπημενα μου!!!!
δυστηχως ενα εχω βρει μεχρι τωρα και αυτο πολυ .....μα πολυ σαπιο, αλλιως.....
και σας απειλω οτι θα το βαλω αβαταρ ......το νου σας!!!!!ουισκακι εχω μπολικο, μη φοβασαι πηγα μαρκετ και φορτωσα!
Σάπιο? έλα ρε μήπως είσαι υπερβολικός???? Αφού δεν ήταν Ιταλικά γίνεται να σάπιζαν????
-
Πω πω και το Made in England πεσμένο. Προεδρε τι γίνετε?? μηπως να βγαλουμε τον KαπαΠι απο barman να βάλουμε καμιά Τσέχα με μπλουζάκι Hooters British Leyland?
-
Ω παναγια μου....
-
Ή ο Γιάννης Μαρής είχε προτίμηση στα Αγγλικά αυτοκίνητα ή εμείς έχουμε ξεχάσει πόσο δημοφιλή ήταν στις δεκαετίες 60-70.
Μετά το απόσπασμα από βιβλίο του που παρέθεσα πιο πάνω, το οποίο αναφερόταν σε ένα Μόρρις 1100, ακόμη μία αναφορά σε Αγγλικό αυτοκίνητο στο βιβλίο του 'Η τρίτη αλήθεια':Ο ήρωας ξεκινάει από την Θεσσαλονίκη για την Χαλκιδική:
'Αγόρασα ένα χάρτη της περιοχής, άκουσα τις σχετικές οδηγίες για το δρόμο και το επόμενο πρωί ξεκινούσα με το νοικιασμένο 'Τράιουμφ 2000' για το 'Τερψιχόρη Μπήτς''Αλήθεια νοίκιαζαν Τράιουμφ 2000; !!!!!
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Ή ο Γιάννης Μαρής είχε προτίμηση στα Αγγλικά αυτοκίνητα ή εμείς έχουμε ξεχάσει πόσο δημοφιλή ήταν στις δεκαετίες 60-70.Αυτό δεν είναι τίποτα.Τότε ήταν δημοφιλές το άθλιο ποιοτικά αγγλικό ποδόσφαιρο ,αφού μόνο σε αυτό υπήρχε τηλεοπτική πρόσβαση....... δια της κρατικής τηλεόρασης και της σαββατιάτικης πλύσης εγκεφάλου του Διακογιάννη.
Να μην αναφερθούμε στη δυνατότητα πρόσβασης σε ειδική-μη αγγλοσαξωνική- βιλιογραφία βέβαια -
Ο χρήστης APR έγραψε:
Και να ξερεις οτι ολα μπορουμε να τα αντεξουμε .... αλλα την δυσμενια του ΠΡΟΕΔΡΟΥ ακομα και με την υποψια οτι στεναχωρεσαμε ενα μελος του ..... μας ειναι αδιανοητοo πρόεδρος όλα τα παρακολουθεί
θα κριθείτε όλοι τη μέρα της 2ας παρουσίας (της Αγγλική αυτοκινητοβιομηχανίας)
και τότε οι πιο μαύρες ψυχές απο εσάς, θα τιμωρηθούν να οδηγούν για 18 ώρες την ημέρα Allegro εμποτισμένο με μυρωδιά πλαστικών (που τα έχει δει ο ήλιος επί 10 συνεχείς ώρες) από Datsun Cherry N10
Τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας θα κοιμούνται και θα ονειρεύονται την αγωνία του ανεκπλήρωτου πόθου της απόκτησης ενός μεταχειρισμένου Fiat Multipla 1ης γεννιάς -
Πες τα πρόεδρε
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
Και να ξερεις οτι ολα μπορουμε να τα αντεξουμε .... αλλα την δυσμενια του ΠΡΟΕΔΡΟΥ ακομα και με την υποψια οτι στεναχωρεσαμε ενα μελος του ..... μας ειναι αδιανοητο
o πρόεδρος όλα τα παρακολουθεί
θα κριθείτε όλοι τη μέρα της 2ας παρουσίας (της Αγγλική αυτοκινητοβιομηχανίας)
και τότε οι πιο μαύρες ψυχές απο εσάς, θα τιμωρηθούν να οδηγούν για 18 ώρες την ημέρα Allegro εμποτισμένο με μυρωδιά πλαστικών (που τα έχει δει ο ήλιος επί 10 συνεχείς ώρες) από Datsun Cherry N10
Τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας θα κοιμούνται και θα ονειρεύονται την αγωνία του ανεκπλήρωτου πόθου της απόκτησης ενός μεταχειρισμένου Fiat Multipla 1ης γεννιάςΕνίσταμαι Κε Πρόεδρε.Είστε ανακριβής.Προσεκτικότερος την επόμενη φορά παρακαλώ.
ΑΥΤΟ είναι το Multipla πρώτης γενιάς.
-
-
Ισως.Εμαθε όμως και τον κόσμο τι εστί πολυμορφικό.Ενώ το Allegro,ότι υφίσταται και τετράγωνο τιμόνι.
-
Ο χρήστης scuderia monofaro έγραψε:
Ισως.Εμαθε όμως και τον κόσμο τι εστί πολυμορφικό.Ενώ το Allegro,ότι υφίσταται και τετράγωνο τιμόνι.Αγαπητέ μονοφάρε χαλάρωσε...
μέχρι τώρα δεν σε είχα κατατάξει σε αυτούς που έχουν πάρει τη ζωή πολύ σοβαρά....
Να αναθεωρήσω; -
Το Multipla έχει γρίλιες στο καπώ του κινητήρα οι οποίες θα δηιμιουργούν σίγουρα τύρβεις όταν κινείται με την όπισθεν. Ταπεινή μου γνώμη, το Allegro έχει μικρότερη αεροδυναμική αντίσταση.
-
Ο χρήστης P6B έγραψε:
Ισως.Εμαθε όμως και τον κόσμο τι εστί πολυμορφικό.Ενώ το Allegro,ότι υφίσταται και τετράγωνο τιμόνι.
Αγαπητέ μονοφάρε χαλάρωσε...
μέχρι τώρα δεν σε είχα κατατάξει σε αυτούς που έχουν πάρει τη ζωή πολύ σοβαρά....
Να αναθεωρήσω;Σημειώστε λάθος.Δεν κατάλαβα ότι έκανες χιούμορ.
-
€1.11 έφτασε η στερλίνα! Καιρός για ψώνια!
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
€1.11 έφτασε η στερλίνα! Καιρός για ψώνια!Ωραια νεα NIGA μας , καιρος για οικονομικες αγορες , δηλαδη ? η θα πεσει κι αλλο
MADE IN ENGLAND