-
Θα κυκλοφορήσει, δεν έχουν πρόβλημα αυτοί. Έχουν πολλά λεφτά και πάνε να βγάλουν ακόμα περισσότερα. Αυτό που με προβληματίζει είναι πως στοχεύουν περισσότερο στην αγορά με τις κονσόλες, κάτι το οποίο σημαίνει πως πάει για αστειότητες τύπου gran turismo η φάση, αν κι οι Blimey ορκίζονται πως θα είναι sim. Εγώ για το τελευταίο τουλάχιστον κρατάω μικρό καλάθι. Εννοείται πάντως πως δεν υπάρχει gMotor πίσω από αυτόν τον τίτλο, είναι τα πάντα καινούρια, physics και (προφανώς) graphics engine.
-
Cavallino (ή όποιος άλλος), έχεις δοκιμάσει καθόλου GT 5 Prologue? PS3 είναι. Από γραφικά και κίνηση είναι εξωγήινο, αλλά σε τί επίπεδα simulation κινείται? Το είχε με καθίσματα, τιμονάκια κτλ σε κάτι περίπτερα έξω από ένα γήπεδο baseball, αλλά το είδα αφού είχε τελειώσει ο αγώνας και ήταν κλειστά.
-
εχω παιξει το gt5 ελαχιστα με ενα suzuki swift.μου φανηκε η ιδια αισθηση με το 4.πολλοι τους συνεπαιρνουν τα γραφικα και θα νομιζουν οτι ειναι ο απολυτος εξομοιωτης!
να πω και εγω τον πονο μου ρε παιδια.κατεβασαμε για το rfactor το f1rft 08.ειναι ενα mod για f1 με πιστες και μονοθεσια του 08.ακομα και την σιγκαπουρη νυχτα εχει.ελα ομως που δεν βγαζω ακρη με το online κοματι.εχω 2 φακελους ξεχωριστος.1 το rfactor και αλλη μια το f1rft,το οποιο εχει το δικο του exe,setup video κλπ.
κατεβασα και τα update τους,τα περναω μεσα στους φακελους του mod και τιποτα.οταν φορτωνω πιστα απο τον σερβερ μου λεει οτι λειπουν αρχεια και με πεταει.
το εχει δοκιμασει κανεις?μια f1online ειπαμε να παιξουμε και μας εχει βγει η πιστη.ασε που οι αχρηστοι δεν σου εχουν ενα tutorial να σου πει αυτο βαλτο εκει και αυτο εκει.ελεος.
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Cavallino (ή όποιος άλλος), έχεις δοκιμάσει καθόλου GT 5 Prologue? PS3 είναι. Από γραφικά και κίνηση είναι εξωγήινο, αλλά σε τί επίπεδα simulation κινείται? Το είχε με καθίσματα, τιμονάκια κτλ σε κάτι περίπτερα έξω από ένα γήπεδο baseball, αλλά το είδα αφού είχε τελειώσει ο αγώνας και ήταν κλειστά.Τι υποστηριζεις στο mlb και στο nfl?
off topic αλλα δεν πειραζει
-
Όντως Μάνο, πολύ bluring βλέπω στα γραφικά και το μυαλό μου αυτόματα παέι στο Grid
fabiawrc, το μοντ αυτό είναι από τα καλύτερα που κυκλοφορούν στο ρφάκτορ, αλλά το έχουν στην απέξω τα οφίσιαλ σάιτς επειδή λέει κλέβουν κομμάτια από τα αλλα δυο φ1 μοντσ, το MMG και το FSONE. Έχω καιρό να ασχοληθώ με ρφάκτορ, αλλά και το MMG και το FSONE έπαιζαν μια χαρά ονλάιν θυμάμαι.
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Cavallino (ή όποιος άλλος), έχεις δοκιμάσει καθόλου GT 5 Prologue? PS3 είναι. Από γραφικά και κίνηση είναι εξωγήινο, αλλά σε τί επίπεδα simulation κινείται? Το είχε με καθίσματα, τιμονάκια κτλ σε κάτι περίπτερα έξω από ένα γήπεδο baseball, αλλά το είδα αφού είχε τελειώσει ο αγώνας και ήταν κλειστά.
Τι υποστηριζεις στο mlb και στο nfl?
off topic αλλα δεν πειραζει
OFF TOPIC
LOL. Baseball δε μου αρέσει, πηγαίνω απλά επειδή πάει η παρέα (Αμερικάνοι όλοι) και συνεπώς είμαι με τους Washington Nationals, στα παιχνίδια των οποίων και πηγαίνουμε. Ένα ματσο χάλια η ομάδα. NFL δεν έχω παρακολουθήσει πολύ, αλλά είμαι με τους Patriots, γιατί κάτι παλικάρια από την παρέα είναι από τα μέρη τους και μας πρήζουν συνέχεια. Κολλεγιακό πρωτάθλημα football κοιτάω τί γίνεται όσο μπορώ, πηγαίνοντας στα εντός έδρας μας. Φέτος είμαστε χάλια και στο γήπεδο που πηγαίνουμε απλά βάζουμε βαθμούς στις μαζορέτες των αντίπαλων ομάδων.
-
Φέτος είμαστε χάλια και στο γήπεδο που πηγαίνουμε απλά βάζουμε βαθμούς στις μαζορέτες των αντίπαλων ομάδων.Mono ba8moys 'bazete'?
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Φέτος είμαστε χάλια και στο γήπεδο που πηγαίνουμε απλά βάζουμε βαθμούς στις μαζορέτες των αντίπαλων ομάδων.
Mono ba8moys 'bazete'?
-
Είστε άθλιοι!
-
Είστε άθλιοι!Re ase ta sapia.....
kana 'touch down' eixate me tis mazoretes ths antipalhs omadas h perioristikate mono se 'field goals'? -
Recap of the first Race of the eSport-Touringcar Masters season 2008. Enjoy 10 Minutes of great racing action in our weekly recap show
-
όταν πρώτα παρήγγειλα την G25 την οποία παραλαμβάνω σήμερα κ μετά υπολογιστή, αυτό σημαίνει ότι πιάνω δουλειά.
Έχω μείνει στο GTR2 πριν πάω φαντάρος κ ήδη το παλιό μηχάνημά μου δεν άντεχε πάνω από 2-3 αυτοκίνητα.
Τι να κοιτάξω από παιχνίδια? Θα μου κάνει κάποιος ένα ρεζουμέ? Ήδη κατεβάζω το GTR Εβο αλλα ακούω διάφορα...
-
Μεγειά την G25! Δεν ξέρω αν την έχεις πιάσει στα χέρια σου ποτέ, αλλά θα μείνεις έκπληκτος με την αίσθηση της!! Αυτή η μυρωδιά του δέρματος γύρω από το τιμόνι... (Άρχισε να φεύγει μετά από έναμιση χρόνο..)
Λοιπόν, Live for Speed οπωσδήποτε. Πάρε μια S2 άδεια.
Δες και το rFactor και το rfactorcentralγια Mods και πίστες.
Ότι άλλο θέλεις ρώτα.
-
Εγώ GTR EVΟ (πρώην Race07) παίζω (τα Σαββατοκύριακα που προλαβαίνω :-(). Εμένα μου αρέσει. Το πρόβλημα είναι ότι δεν είναι πολύ μεγάλη η online Κοινότητα.
-
Ναι όντως έτσι είναι.. Τη μεγαλύτερη κοινότητα την έχει το LFS.
Άσχετο: Αναθεωρώ αυτό που είχα πει για το Nurburgring του GTR Evolution, νομίζω πως η πίστα είναι εξαιρετική!! Όσο ποιο πολύ την τρέχω τόσο ποιο πολύ μου αρέσει!!!
-
Aυτο το Project Torque το εχει παιξει κανενας σας; Εγω το ανακαλυψα πριν καμια εβδομαδα και οσο αναφορα την πιστοτητα στην οδηγηση παει πολυ καλα. Γενικα ομως τα μενου και οι συνδεσεις με τους σερβερς ειναι αρκετα αργοι.
-
Πιστότητα; Arcade είναι κατά βάση. Κατά τ'άλλα πλάκα έχει υποθέτω.
-
Ο χρήστης Tsardas έγραψε:
Aυτο το Project Torque το εχει παιξει κανενας σας; Εγω το ανακαλυψα πριν καμια εβδομαδα και οσο αναφορα την πιστοτητα στην οδηγηση παει πολυ καλα. Γενικα ομως τα μενου και οι συνδεσεις με τους σερβερς ειναι αρκετα αργοι.ναι το εχω παιξει.Εχει πλακα αλλα νταξει δεν ειναι και τοσο ρεαλιστικο.Οσο για τα μενου και τους σερβερς εμενα παει μια χαρα.
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
όταν πρώτα παρήγγειλα την G25 την οποία παραλαμβάνω σήμερα κ μετά υπολογιστή, αυτό σημαίνει ότι πιάνω δουλειά.Έχω μείνει στο GTR2 πριν πάω φαντάρος κ ήδη το παλιό μηχάνημά μου δεν άντεχε πάνω από 2-3 αυτοκίνητα.
Τι να κοιτάξω από παιχνίδια? Θα μου κάνει κάποιος ένα ρεζουμέ? Ήδη κατεβάζω το GTR Εβο αλλα ακούω διάφορα...
Με γειες, πολλά & γρήγορα χιλιόμετρα εύχομαι!!!
Προλαβαίνεις να τρέξεις στο GVRteam UMC S2 2009 που ξεκινάει την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου με το LFS (Live For Speed). Εκπαιδευτικό Ελληνικό πρωτάθλημα ειδικά για όσους πρωτοξεκινούν στο siming (αγώνες σε γκρουπς παραπλήσιας δυναμικότητας οδηγών και με σειρά εκκίνησης την αντεστραμμένη έκβαση των προκριματικών) και με συμμετοχή ανά αγώνα.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Με γειες, πολλά & γρήγορα χιλιόμετρα εύχομαι!!!Προλαβαίνεις να τρέξεις στο GVRteam UMC S2 2009 που ξεκινάει την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου με το LFS (Live For Speed). Εκπαιδευτικό Ελληνικό πρωτάθλημα ειδικά για όσους πρωτοξεκινούν στο siming (αγώνες σε γκρουπς παραπλήσιας δυναμικότητας οδηγών και με σειρά εκκίνησης την αντεστραμμένη έκβαση των προκριματικών) και με συμμετοχή ανά αγώνα.
Παει ο πρωτος αγωνας!! Παμε για τον δευτερο σε μια βδομαδα
F1 Games/Simulators