-
Παίδες! Το Χ6 είναι τεράστειο... πηγαίνοντας για φαγητό στο μικρολίμανο κάποια στιγμή ήρθε απο πίσω μου ένα, νόμιζα ότι θα ανοίξει το καπό και τσουπ...θα με φάει! Δεν λέω, εντυπωσιακό αλλά πολύ χαμμερίζει να πάρει σε στυλ. Δεν λέω, τρελά εντυπωσιακό αλλά κάτι 4θυρα αμερικάνικα με κάτι 8λιτρα V8 ή V10, πάλι το ίδιο εντυπωσιακά είναι. Αλλά ότι εμένα κανένας δεν μου έδινε σημασία κ του Χ6 όλοι, είναι γεγονώς. Όπως γεγονώς είναι ότι μια 2α άντε το πολύ 3ή τον έχω... και με αλλαγή στις 3 παρα πολύ!
@nikos120i, το τιμονάκι λέει, το έχει βάλει φίλος στην 135 του κ λέει... απλά πολλά λεφτά για μένα!
όσο για τις βελτιώσεις; δεν ξέρω αν αξίζει να κάνεις κάτι ακόμα, περίμενε να τελειώσει Η εγγύηση κ απλά κάνε ότι θέλεις και μπορείς να κάνεις πολλά!όσον αφορά το αμάξι μου, παραλίγο να πάρω ζάντες και αναρτήσεις στα χέρια στην αριστοτέλους που ενώνει την παπανικολή με μεσογείων. έχει μια τάφρο, ναααααααααααααααα... προσοχή σε όλος! εκτός κι αν κυκλοφορείται με Μ113 οπότε....
το παντάκι είναι στα αζήτητα, μάλλον την έχει καταβρεί η αδελφή της κοπελιάς μου που το χρησιμοποιεί προς το παρόν! το 335 το τέλειο αμάξι πόλης έχει γίνει για μένα πλάκα πλάκα. κατάνάλωση 7.3λτρ μέση! το πάνω κάτω αθήνα θεσσαλονίκη υπέροχο και better than airplane. Δύο κλησεις μέχρι στιγμής, κ μία για παρκάρισμα. Νομίζω ότι καλά πάω...
το μόνο που σκέφτομαι να αλλάξω τα λάστιχα σε Pzero Rosso, έχεις κανείς αποψη;ΥΓ. με χρονόμετρο χεριού, 0-100 λιγότερο από 6 δευτερόλεπτα, 50-180, 8 σκάρτα...
/g -
Τωρα το χαλασες παρα πολυ το 'προφιλ' σου.... χεσε το Χ6, αλλα τι ειναι αυτα που γραφεις ?
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Τωρα το χαλασες παρα πολυ το 'προφιλ' σου.... χεσε το Χ6, αλλα τι ειναι αυτα που γραφεις ?σε τι αναφέρεσαι;
ποιο προφίλ χάλασα;
καλημέρα φίλε!
/g -
Καλημερα και σε εσενα. αστο, τιποτα!
off topic ημουν -
Ο χρήστης tibet έγραψε:
ΥΓ. με χρονόμετρο χεριού, 0-100 λιγότερο από 6 δευτερόλεπτα, 50-180, 8 σκάρτα...
/g -
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Νίκο, δεν σου έχει έρθει το φυλλάδιο από το http://www.bmwperformance.gr' target='_blank' target='_blank' target='_blank ??
Δηλώνεις συμμετοχή με δώρα το τιμόνι, τις carbon επενδύσεις του εσωτερικού και τα πενταλ.
Μπορεί να φανείς τυχερός .... ή μπορεί κι εγώΑπό τον κατάλογο αξίζουν τα φρένα, η ανάρτηση και η εισαγωγή του κινητήρα.
Το μπλοκέ κάνει τη διαφορά πάντωςH εισαγωγή είναι μόνο για 6κυλ σύνολα γμτ!
Φρένα είναι τέλεια...ανάρτηση επίσης!
Έχω δηλώσει συμμετοχή!
-
Νικο να το παρεις το τιμονι ειναι κουκλα
Πολυ αλητικο -
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Νικο να το παρεις το τιμονι ειναι κουκλα
Πολυ αλητικοΝαι μάλλον εκεί συγκλίνω. Έχω στείλει email σε Αγγλία σε μια αντιπροσωπεία και στο Customer Service της BMW Hellas.
Περιμένω το αποτέλεσμα του διαγωνισμού και τις απαντήσεις τους και ανάλογα θα το παραγγείλω.
Δείχνω πάλι το video με τα shift lights
http://www.youtube.com/watch?v=47bvar2WdL0' target='_blank
-
Πολύ 'δήθεν' μου φαίνεται (και καλά 'αγωνιστικό', σχεδόν 'Formula 1') σε σχέση με τον 'ήπιο-σπορ' χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Και σε πίστα να πάει, υπερβολή θα είναι...
-
Ο χρήστης tibet έγραψε:
..το μόνο που σκέφτομαι να αλλάξω τα λάστιχα σε Pzero Rosso, έχεις κανείς αποψη;
/gΤα έχεις ένας φίλος μου σε 325i Coupe (255/35 & 225/40 σε 18άρες) και είναι πολύ καλά. Το προηγούμενο ΣΚ κάναμε ένα ταξίδι (300+300χλμ) και το αυτοκίνητο κρατάει πολύ καλά. Ειδικά στο βρεγμένο με εντυπωσίασαν. Μαζί με το Sport Contact 3 (δεν έχω δοκιμασει Michelin) τα θεωρώ τις καλύτερες επιλογές για BMW (σε σχέση με Dunlop, Goodyear & Bridgestone που έχω δοκιμάσει).
-
Nikos120i,
εχεις την 'ατυχια' να εισαι σε ενα φορουμ που ακομη και αν πας απο avin 95 σε shell 95 ή αλλαξεις τις ταπες στα ελαστικα απο μαυρα σε μπλε, θα σε πουν καγκουρα!
αμα σου αρεσει, πηγαινε βαλτο, η τιμη του αν το φερεις απ'εξω δεν ειναι εξωφρενικη.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Nikos120i,εχεις την 'ατυχια' να εισαι σε ενα φορουμ που ακομη και αν πας απο avin 95 σε shell 95 ή αλλαξεις τις ταπες στα ελαστικα απο μαυρα σε μπλε, θα σε πουν καγκουρα!
αμα σου αρεσει, πηγαινε βαλτο, η τιμη του αν το φερεις απ'εξω δεν ειναι εξωφρενικη.
+απειρο
-
Λοιπόν...good news just keep on coming!
Το βρήκα από ένα site στην Αγγλία:
http://shop.speedreligion.net/bmw-perfo ... 1366-p.asp600 ευρώ!!! ΜΟΝΟ!
Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα να μη βάλεις τη κεντρική αλκαντάρα και να αφήσω αυτό που έχω στο δικό μου με τα αλουμίνια στην άκρη:
Δηλαδή, έτσι είναι το δικό μου:
Και π.χ. έτσι είναι με το κεντρικό από το τιμόνι Μ:
Όντως είναι καλύτερο χωρίς τη κεντρική αλκαντάρα.
Λεπτομέρειες για το τιμόνι εδώ:
http://www.m3post.com/forums/showthread.php?t=163635Μετά τον HT για το χρώμα της Μίτο...είναι η σειρά μου να σας πρήξω
Έστειλα email έξω κι περιμένω...έτοιμος είμαι να το παραγγείλω, σιγά μη κερδίσω το τιμόνι τώρα από τον διαγωνισμό...και αν το κερδίσω, θα το πουλήσω
Αυτά.
Νομίζω είσασταν ξεκάθαροι...και θα το προχωρήσω.
Αα..επίσης, μπορείς να ανεβάσεις το όριο στροφών για το που ανάβουν τα λαμπάκια ή και να χαμηλώσεις τον φωτισμό για να μη σε ενοχλεί σε ταξίδι.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Nikos120i,εχεις την 'ατυχια' να εισαι σε ενα φορουμ που ακομη και αν πας απο avin 95 σε shell 95 ή αλλαξεις τις ταπες στα ελαστικα απο μαυρα σε μπλε, θα σε πουν καγκουρα!
+1000
-
-
Ο χρήστης tibet έγραψε:
όσον αφορά το αμάξι μου, παραλίγο να πάρω ζάντες και αναρτήσεις στα χέρια στην αριστοτέλους που ενώνει την παπανικολή με μεσογείων. έχει μια τάφρο, ναααααααααααααααα... προσοχή σε όλος! εκτός κι αν κυκλοφορείται με Μ113 οπότε....
το παντάκι είναι στα αζήτητα, μάλλον την έχει καταβρεί η αδελφή της κοπελιάς μου που το χρησιμοποιεί προς το παρόν! το 335 το τέλειο αμάξι πόλης έχει γίνει για μένα πλάκα πλάκα. κατάνάλωση 7.3λτρ μέση! το πάνω κάτω αθήνα θεσσαλονίκη υπέροχο και better than airplane. Δύο κλησεις μέχρι στιγμής, κ μία για παρκάρισμα. Νομίζω ότι καλά πάω...
το μόνο που σκέφτομαι να αλλάξω τα λάστιχα σε Pzero Rosso, έχεις κανείς αποψη;ΥΓ. με χρονόμετρο χεριού, 0-100 λιγότερο από 6 δευτερόλεπτα, 50-180, 8 σκάρτα...
/gΛογικά κ η 5η σπινιάρει?
Ενα μπλοκέ το σκέφτεσαι? -
Ούτε κι μένα...και βασικά δε μου αρέσουν οι γκρι ζάντες.
Λοιπόν...βρήκα μια φώτο με το καπάκι του δικού μου τιμονιού που θέλω να κρατήσω:
http://www.m3post.com/forums/attachment ... 1216036007
http://www.m3post.com/forums/attachment ... 1216036007
http://www.m3post.com/forums/attachment ... 1216036007(εγώ στον χαβά μου...)
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Ούτε κι μένα...και βασικά δε μου αρέσουν οι γκρι ζάντες.Bασικα, οι ζαντες ειναι καταπληκτικες.... !
Και το τιμονι μου αρεσει πολυ.
-
Kαλησπερα παιδια ειμαι καινουργιος εδω στο φορουμ και επειδη ειδα οτι ειστε ειδικοι στο θεμα bmw θα ηθελα τα φωτα σας.
Σκεφτομαι να παρω την 116 και θα ηθελα τη γνωμη σας γι αυτο το αυτοκινητο μιας και το ζειτε καθε μερα.
Αξιζει τα λεφτα του η απλα πληρωνεισ ονομα? Αυτην την εχω ενα golf και ειμαι εντελως απογοητευμενος.
Ευχαριστω εκ των προτερων. -
Ο χρήστης radioforce έγραψε:
Αυτην την εχω ενα golf και ειμαι εντελως απογοητευμενος.
Ευχαριστω εκ των προτερων.Aν επιτρεπεται, ποιο Golf εχεις και απο τι εισαι απογοητευμενος?
BMW FORUM