συγκρινετε και ξεψειριζεται την ψειρα..
δηλ αν παρω ενα opc και βαλω μια KW III,και παρω το Punto με νορμαλ αναρτηση ή το αντιθετο,το ιδιο γυρολογιο θα κανουνε?
αν το ενα εχει λαστιχα με 13.000km και το αλλο με 4000km τον ιδιο χρονο θα κανουνε?
το τι λενε το 90% των δημοσιογρφων που ειναι ασχετοι με το τι συμβαινει πραγματικα και αναλογα με το οδηγικο στυλ του καθενος απεχει παρα πολυ..
και την Ferrari του scymaher κανεις δεν μπορουσε να την οδηγησει λογω στησιματος...
αλλος βολευεται με υπερστροφη αλλος με υποστροφη κοκ.
πραγματικα ορισμενοι εδω μεσα ή ειστε τοσο ασχετοι και επηρεαζεσται απο νουμερα και περιοδικα ή γραφετε για να λετε οτι κατι κανετε..
εχω οδηγησει τοσα καλα αυτοκινητα που αν ακουγα τις γνωμες των ειδικων δημοσιαγραφων θα νομιζα οτι οδηγαγα αλλα απο αυτα που ειχα στα χερια μου κατα καιρους..
θεικο το type R το τελευταιο και χωρις το esp που το παταγα εγω ειναι εως ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ στους ελληνικους δρομους..σπινιαρισμα για πλακα,μουτρα ή υπερστροφη για πλακα με μονο 6000km στο κοντερ..αποριφθηκε λογω κοστους και περα απο καλα φρενα,ηχο και χωρους δεν καταλαβαινω τον λογο που μου τα εχουν κανει τσουρεκια οι ειδικοι..χαιρω πολυ και στην πιστα ενα cinquenceto να βαλω με bilstein,μια χαρα οδηγικη απολαυση θα μου προσφερει.