-
- Ποιός από τους 3 θα ρισκάρει μία στούκα??
1α. Ο ΚΡ δεν θα το κάνει καθώς η υστεροφημία του είναι μεγαλύτερη από τον πλανήτη και επουδενί δεν θα το παίξει τσιράκι του ΦΜ.
1β. Οι ΦΜ και ΛΧ θα ήταν εντελώς εκτός πραγματικότητας να ρίσκαραν κάτι που θα μπορούσε να τιμωρηθεί στον επόμενο αγώνα ή σε αυτόν τον αγώνα.
-
Τα παιδιά είναι πολύ καλά μην φοβάστε και δεν θα στουκάρουν στην 1η στροφή. Υπάρχει αρκετός χώρος για διαφυγή.
-
Θεωρώ ότι το γυρολόγιο θα πέσει πολύ όσο η πίστα θα στρώνεται με το λάστιχο και το 1.46 είναι ένας μάλλον συντηρητικός υπολογισμός για τον 1ο τουλάχιστον. Πάντως όπως και να έχει κάτω από 1 ώρα και 45 λεπτά είναι αδύνατο με τις συνθήκες τις πίστας. Αν υπάρξει έστω ένα SC τότε μιλάμε για χρονικό limit up και όχι κάλυψη της απόστασης. Κοίτα τελικά που η Σιγκαπούρη θα μας βγει ο Μαραθώνιος της Φ1.
-
Αν βρέξει μάλλον ο αγώνας θα φάει μία κόκκινη σημαία και το παιγνίδι θα τελειώσει γρήγορα. Δεν υπάρχει περίπτωση σε αυτή την αποστειρωμένη Φ1 να δεχτεί η ΦΙΑ να τρέξουν σε ένα δρόμο που όσο καλός και να είναι θα έχει σημεία όπου στα μονοθέσια η κάτω πλάκα θα υδρολισθαίνει και πρακτικά θα μετατρέπονται σε πλοία χωρίς πλοήγηση. Τα bumps και οι σπίθες είναι όμορφο να τα βλέπεις αλλά εκεί θα είναι αδύνατον να μην πλανάρει πάνω στο νερό το μονοθέσιο με το καθεστώς του parc ferme και με τους μηχανικούς να μην μπορούν να αλλάξουν τις αναρτήσεις. Και θεωρώ ότι όλοι μα όλοι έχουν ρυθμίσεις για στεγνό!
-
Ρε παιδια δεν ειναι επικινδυνο αν πχ σε καποια ανοικτη καμπη που πανε με πολλα χασουν τον ελεγχο δεν υπαρχουν ουτε αμοπαγιδες ουτε λαστιχα...
Οσο καλα και να ειναι τα επιπεδα ασφαλειας...προσκρουση απευθειας σε τοιχο ειναι σχεδονα συμβολαιο θανατου...
τι λετε? -
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
τι λετε?Λέμε ότι όσο και αν γουστάρουμε να τους βλέπουμε να ρισκάρουν, δεν διψάμε και για αίμα...
Γι'αυτό, ελπίζουμε να δούμε ένα καλό αγώνα και να πάνε όλα καλά χωρίς να χρειαστεί να θυμόμαστε τη σημερινή μέρα για κάτι τραγικό..._
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Ρε παιδια δεν ειναι επικινδυνο αν πχ σε καποια ανοικτη καμπη που πανε με πολλα χασουν τον ελεγχο δεν υπαρχουν ουτε αμοπαγιδες ουτε λαστιχα...
Οσο καλα και να ειναι τα επιπεδα ασφαλειας...προσκρουση απευθειας σε τοιχο ειναι σχεδονα συμβολαιο θανατου...
τι λετε?έχω την εντύπωση οτι στα επικίνδυνα σημεία έχουν βάλει πλαστικά με νερό και όχι τσιμέντο.
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Λέμε ότι όσο και αν γουστάρουμε να τους βλέπουμε να ρισκάρουν, δεν διψάμε και για αίμα...
Γι'αυτό, ελπίζουμε να δούμε ένα καλό αγώνα και να πάνε όλα καλά χωρίς να χρειαστεί να θυμόμαστε τη σημερινή μέρα για κάτι τραγικό...Very well said
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
τι λετε?
Λέμε ότι όσο και αν γουστάρουμε να τους βλέπουμε να ρισκάρουν, δεν διψάμε και για αίμα...
Γι'αυτό, ελπίζουμε να δούμε ένα καλό αγώνα και να πάνε όλα καλά χωρίς να χρειαστεί να θυμόμαστε τη σημερινή μέρα για κάτι τραγικό..._
φαντάζομαι οτι σήμερα για να διεξαχθεί ένας αγώνας Φ1 θα πρέπει να πληρεί κάποια σοβαρά standard ασφαλείας. αν υπήρχε περίπτωση επικινδυνότητας δε νομίζω να είχαμε αγώνα στην Σιγκαπούρη.
-
Εγω θα συμφωνησω με τον Κο Δημου σχεδον σε ολα εκτος με την κλειστη καμπη οπου πιστευω οτι και σε στεγνο και ποσο μαλλον σε βρεγμενο θα υπαρξουν εξοδοι .Γιατι?,,,,,,,Γιατι ειναι αυτο που ελεγα η εμπειρια .Μονο ο Μασσα ειμαι σιγουρος οτι θα δειξει συνεση στα δυσκολα παντα ,,,δηλ σε ενα κλεισιμο παρουσια μπαριερας .Αληθεια ποιος αλλος θα μπορουσε ?..Κουιζ,,,,, .Και θα πειτε ειναι λογικο αλλα αν υπηρχε εστω δυο μετρα κενο λετε να ρισκαρε ? Εγω νομιζω οχι ,σε αντιθεση με τους αλλους προταγωνιστες παντα.
Αδρεναλινη στο φουλ και για Κιμι και για Λιουις για τους δικους του λογους ο καθενας που σημαινει επιπολαιοτητα .Πιστευω οτι ο Μασσα εχει πιο αυτοελενχο και το δειχνει .
Γνωμη μου παντα.!!! -
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
τι λετε?
Δεν νομιζω να καταλαβες οτι θελω να σκοτωθουν ...ισα ισα
Απλα βλεποντας καποια on board με παραξενεψε η γυμνια στις στροφες
-
Δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. Πολύ αργή τη βλέπω την πίστα (την βλέπω, δεν ξέρω αν είναι) και αν φεύγουν σκάνε με καμια 100. Ε, με 100 δεν υπάρχει πρόβλημα.
-
Ο Massa σιγά-σιγά θα κερδίζει δεκατάκια ανά γύρο
-
Tελικά η πίστα για αγώνα και όχι για διαφημιστικό σποτ είναι
άμα συμβεί τίποτα ενδιαφέρον (πλην καμιάς στενής επαφής με τοίχο) στείλτε μου mail -
απο του χρονου που θα μειωθει η αεροδυναμικη, λογικα θα εχουμε περισσοτερα προσπερασματα
-
Για να δουμε τωρα τι θα γινει...
-
O Kίμι γ@μήθηκε τελείως, ο Μάσσα γ@μήθηκε λίγο λιγότερο.
Ο Χάμιλτον ευνοείται λίγο, αλλά ο Kubica ευνοείται πολύ.
-
Λάθος, τελικά δεν είχε καύσιμα ο RK
-
ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ Π**ΣΤΗ ΜΟΥ
-
ΤΙ μ@λακία ήταν αυτή
-
Εξωφρενικό, εξωφρενικό!
Φταίει άραγε ο Massa;
-
ΦΑΓΑΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΚΩΛΟΦΩΤΑΚΙΑ ΓΑΜΩΤΟ. ΕΛΕΟΣ ΡΕ
-