-
Το service book τι γραφει?
-
καθε 15000
-
Που ειναι το προβλημα τοτε, ο.τι και να λενε?
Στη τελικη, πειτε τους να σας το δωσουν γραπτως, αμφισβητωντας το επισημο εγγραφο (service book) αφου αυτοι ξερουν καλυτερα.
Αν το κανουν (που δεν θα το κανουν) δημοσιοποιηστε το σε περιοδικο και αναγκαστε τον Σ να σας απαντησει επισημα.
(Για να μη λετε οτι αερολογω, αυτες ηταν οι δικες μου ενεργειες... απο τοτε ολα καλα.) -
παιδιά έχει κανείς σας πρόβλημα με το κολάρο του τούρμποdiesel. Ένας γνωστός μου έχει το 2 λιτρο από 6 μήνου και του έχει βγη το κολάρο του τούρμπο 3 φορές (εκεί που πήγαινε με 150 έπεφτε στην ευθεία με 80 και στις ανηφόρες με 80)
-
Ο χρήστης alexioa έγραψε:
παιδιά έχει κανείς σας πρόβλημα με το κολάρο του τούρμποdiesel. Ένας γνωστός μου έχει το 2 λιτρο από 6 μήνου και του έχει βγη το κολάρο του τούρμπο 3 φορές (εκεί που πήγαινε με 150 έπεφτε στην ευθεία με 80 και στις ανηφόρες με 80)Εγω δεν εχω τουρμπο, γιατι εχω βενζινα.
Εαν ομως μου ειχε τυχει αυτο 3 φορες, θα αλλαζα ενα κολαρο μονος μου , με ενα σιλικονης και θα ημουν ετοιμος. Σιγα μην πηγαινοερχομουν να μου σφιγγουν το κολαρο και αυτο να φευγει. -
Επιτέλους ήρθαν και οι αντάπτορες και είμαστε οκ
-
Γεια σου rastel69 μηπως περισευουν και για μενα(σε μαυρο χρωμα)
-
Amorozo έχεις pm.
Για το tv tuner
πήρα απάντηση από Japan και μπορεί να μου τα στείλει. -
λαθρεμπόριο και τεκμήρια βλέπω...
θα σας δωσω στεγνά !!!!!
-
EEE!!!! Όχι και τεκμήρια!!!
Λαθρεμπόριο μπορεί!χαχαχαχαχαχα! -
Πόσο στοιχίζει το tv tuner ρε παιδιά ; Γιατί έχει τόσο πολύπλοκη καλωδίωση. Που τοποθετείται ;
-
Μήπως ξέρουμε λεπτομέρειες γιά το Outlander με το κιβώτιο SST ?
Κινητήρες, επιδόσεις , πότε θα έρθει ? -
Ο χρήστης ΑΜΤ έγραψε:
Τι σημαίνει ταλαιπωρούνται στην Αθήνα???
Αυτό ισχύει μόνο για τα επαγγελματικά οχήματα.
Βέβαια η αντιπροσωπεία έχει δικό της πρόγραμμα το οποίο αν δεν ακολουθείς σε πετάνε από την εγγύηση, γιατί έτσι γουστάρουν!
Ακόμη και στην περίπτωση του δικού μου αυτοκινήτου που το αναφέρει ρητά, επιμένουν πως πρέπει να κάνει αλλαγές κάθε 7500 ή 6 μήνεςΗ εξήγηση από το εξουσιοδοτημένο συνεργείο είναι ότι τα 15000 ή έτος (diesel) ή αντίστοιχα 20000 ή έτος (βενζίνη) αφορά την πανευρωπαική εγγύηση των 3 ετών, όχι την 10-ετή Σαρακάκη που είναι ουσιαστικά μέσω ασφαλιστικής εταιρείας.
To service book λέει κάθε 20.000 και το ίδιο συνεχίζουν να μου λένε και στην αντιπροσωπεία που το αγόρασα.[/quote]το ίδιο κάνουν και για τα honda ......
τους σκας 300€ το χρόνο για 2 αλλαγές λαδιών το χρόνο, μέρος των χρημάτων σου πάνε
στην ασφαλιστική τα άλλα στην τσέπη του Σ και καλά έτσι έχεις 10 χρόνια εγγύησηαν κάτσεις και διαβάσεις τι περιλαμβάνει αυτή η εγγύηση .... είναι σχεδόν τίποτα ....
μόνο κάποια μηχανικά μέρη που δεν πρόκειται να πάθουν τίποτα
και αν πάθει κάτι το μοτέρ / σασμάν μπορεί να είναι τίποτα τσιμούχες ....
που δυστυχώς είναι εκτός εγγύησης ....
Κοροϊδία η εγγύηση του Σ -
η 10 ετης ναι, η επταετής που έχουμε πριν από το 2008 είναι μια χαρα
-
Πάρτε ένα link
To πρώτο είναι θήκη γυαλιών και το δεύτερο το tv tuner.
http://www.japanparts.com/db/partslist.php?dealer=&car=&middlesmall=&maker=&volkey=cali4-data- -
Στην Ιαπωνία έχει και TV tuner ενσωματωμένο
Κοιτάξτε το παρακάτω linkΌσο για τα βίσματα πίσω τα έβαλα και είναι πολύ καλό το αποτέλεσμα. Thanks Γιώργο.
-
Καλημερα σε ολους. Ειμαι νεο μελος και fun του Outlander και σχετκα συντομα υποψηφιος αγοραστης (ελπιζω μεχρι τελος 2008!!).
Διαβασα με ενδιαφερον αυτα που γραφετε και τις λυσεις που προτεινετε για διαφορα θεματα.
Εχει βαλει κανεις σας συστημα ψυχαγωγιας για τους πισω επιβατες, εργοστασιακο? Ποσο κοστιζει? -
1500ε-1000ε κοστιζει αλλα απο οτι μου ειπε φιλος σε αλλο αμαξι που το εβαλε βαρεθηκε να μαζευει τους εμετους στα πισω καθισματα.....
-
Σύστημα ψυχαγωγίας για πίσω, ήταν από τα πρώτα που ρώτησα στην αντιπροσωπεία.
Η απάντηση είναι ότι υπάρχει η δυνατότητα εγκατάστασης οθόνης οροφής για πίσω επιβάτες, αλλά μόνο σε μοντέλα χωρίς ηλιοροφή .Δεν γνωρίζω για περίπτωση οθονών σε προσκέφαλα οδηγού-συνοδηγού. Αν το έχει ψάξει κάποιος, ας ενημερώσει.
-
Ο χρήστης Lager έγραψε:
Σύστημα ψυχαγωγίας για πίσω, ήταν από τα πρώτα που ρώτησα στην αντιπροσωπεία.
Η απάντηση είναι ότι υπάρχει η δυνατότητα εγκατάστασης οθόνης οροφής για πίσω επιβάτες, αλλά μόνο σε μοντέλα χωρίς ηλιοροφή .Δεν γνωρίζω για περίπτωση οθονών σε προσκέφαλα οδηγού-συνοδηγού. Αν το έχει ψάξει κάποιος, ας ενημερώσει.
και εμένα το ίδιο μου είχαν πεί, ότι δλδ μπαίνει σε οχημα χωρίς ηλιοροφή.
Οταν ρώτησα γιατι ? μου είπε ο πωλητής ότι θα κατεβαίνει πολύ χαμηλά η οθόνη και θα είναι κουραστική.
Ασχετο βέβαια το γεγονός ότι στις φωτο του διαφημιστικού φυλλαδίου το έχει με ηλιοροφή.Οσον αφορά τις οθόνες στα προσκέφαλα δεν έχεις παρά να πάς να ρωτήσεις σε κάποιο κατάστημα που έχει ηχοσυστήματα αυτοκινήτων . . . . . λογικά για 2 monitor με ξεχωριστό dvdplayer & tvtunner μαζί με εγκατάσταση δεν θα σου πάει λιγότερο απο 1500ευρά . . . και προσοχή αν έχεις την πλουσια έκδοση (δλδ intense+) τότε να ξέρεις ότι οι καλωδιώσεις 'θεωρητκά¨υπάρχουν . . . . . . . .
Mitsubishi Outlander 2007