-
-
Ταξί BMW 530d στην Αθήνα κιτρινότατο
-
-
Την προηγούμενη Κυριακή στις 12 το μεσημέρι στο λιμάνι της Πάτρας,το superfast φόρτωσε 2 exige (1MKI & 1MKII),2 Elise (1MKI & 1MKII) και ένα Speedster.Μάλλον για καμιά εξόρμηση σε πίστα πήγαιναν.
-
Tελευταίες μέρες κυκλοφορεί στο Αργοστόλι ένα Infinity G35.
Έχω βαρεθεί να το βρίσκω μπροστά μου! -
-
-
-
-
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Αραγε μονο εμενα μου φαινονται ασχημες?
Ναι
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Οι ίδιες και οι ίδιες συνέχεια ... σε διαφορετικό φόντο κάθε φορά.
Την γαλάζια την τελευταία χρονιά τουλάχιστον την έχω πετύχει σχεδόν σε κάθε σημείο της Θεσσαλονίκης ... κινούμενη ή στατική (παρκαρισμένη δηλαδή).Βγάζεις κάποια γκρίνια αν κατάλαβα???
Σε ενοχλεί που τις κυκλοφορύνε? Η θα προτιμούσες σαν κάποιους άλλους που τις έχουν
κλειδωμένες στα γκαράζ και μια φορά τον μήνα πάνε σπίτι-μπουζούκια-σπίτι??? -
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Οι ίδιες και οι ίδιες συνέχεια ... σε διαφορετικό φόντο κάθε φορά.
Την γαλάζια την τελευταία χρονιά τουλάχιστον την έχω πετύχει σχεδόν σε κάθε σημείο της Θεσσαλονίκης ... κινούμενη ή στατική (παρκαρισμένη δηλαδή).Βγάζεις κάποια γκρίνια αν κατάλαβα???
Σε ενοχλεί που τις κυκλοφορύνε? Η θα προτιμούσες σαν κάποιους άλλους που τις έχουν
κλειδωμένες στα γκαράζ και μια φορά τον μήνα πάνε σπίτι-μπουζούκια-σπίτι???Γκρίνια όχι. Απλώς σχόλιο κάνω.
Δεν με ενοχλεί που τις κυκλοφορούνε ... το αντίθετο. Γεροί να είναι οι άνθρωποι να κυκλοφορούν συχνά με τα καμάρια τους και να στολίζουν τους δρόμους. -
Πέτυχα και γω μια Χ6 σήμερα στην Βάρης Κορωπίου
-
Η 2η Χ6 που βλέπω είχε μείνει στην Κηφισίας!
Μ αρέσει τρομερά πάντως.
Aυτο πρεπει να μπει και στα ποιο περιεργα που εχουμε δει στους δρομους.Ενα μπραβο που τοποθετησαν τριγωνο εστω και σε μικρη αποσταση.Ειναι η πρωτη φορα που βλεπω κατι τετοιο.Σε εθνικες και οπουδηποτε αλλου οταν πετυχενω οχηματα στην ΛΕΑ και σε διαφορα αλλα σημεια ειναι μονο με αλαρμ,πουθενα τριγωνο.
Οσο για την BMW Χ6 την αδικει η φωτο.Απο κοντα ειναι ακομη ποιο απαισια. -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Λευκή Μ6Πάντως το πιο σπάνιο απ'όλα είναι το 626 και είναι και διλιτρο!
-
-
αυτο πρεπει να μπει στα σπανια.
-
Carspotting [#5]