Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Νεα Αμερικανικη προκληση.
    1. Home
    2. Αντίλογος
    3. Νεα Αμερικανικη προκληση.
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    • 6
    • 7
    • 8
    • 2 / 8
    Αντίλογος
    43
    143
    124
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • V
      vasilios last edited by

Ο χρήστης titsataki έγραψε:
      Το δευτερο μερος δεν το λες ομως οτι ο λογος που εφαρμοζεται αυτο το μετρο ειναι οτι δεν υπαρχει κετρικο μερος που εκδιδονται διαβατηρια οποτε θεωρειται πιο ευκολο να υπαρχει προβλημα για γνησιοτητα και εγκυροτητα.

Το δεν βραζιλιανικο μετρο το λιγωτερο μπορει να θεωρηθει παιδικη απαντηση. Πρωτα μαθαινουμε για πιο λογο το κανουν αυτο και μετα αντιδρουμε δεν αντιδρουμε για να τους 'δειξουμε'.

Αν το συστημα που επιμενουν οι ΗΠΑ οτι ειναι η πιο ασφαλης μεθοδος δεν ειναι η πιο ασφαλεις η αν η δικια μας μεθοδος ειναι το ιδιο ασφαλεις τοτε ας αποδειχθει. Το οτι η καθε χωρα εχει δικαιωμα να αποφασιζει πως εκδιδει τα διαβατηρια ειναι σωστο. Το οτι ενα συστημα θεωρειται πιθανο να εχει τρυπες πρεπει να αντιμετωπισθει. Εστω και με μετρα που δεν ειναι δημοφιλη. Στο κατω κατω μια ζωη εμπαινε μεσα στις ΗΠΑ καθε καρυδιας καρυδι και υπηρχαν πολυ λιγοι ελεγχοι. Ολοι τουριστες και μετα σκαστοι για δουλεια δεν εφευγαν ποτε(ξερω μιση ντουζινα τετοιους). Καιρος ηταν να σφιξουν λιγο τα πραγματα.

Νικος

Νίκο, την επόμενη φορά που θα σπεύσεις να υπερασπιστείς τους 'συμπατριώτες' σου, φρόντισε τουλάχιστον να ξέρεις τα γεγονότα.

Η έκδοση διαβατηρίου σε ολόκληρη την Ε.Ε. είναι διαδικασία Σέγκεν και **όλα **τα διαβατήρια περνούν από την έγκριση των Βρυξελλών.

Το γεγονός ότι γραφειοκρατικοί λόγοι επιβάλλουν την έκδοση διαβατηρίων σε περισσότερες από μία υπηρεσίες δεν αναρεί σώνει και καλά την φερεγγυότητα του κράτους.

Όσο για την Βραζιλία, κακώς θεωρείς παιδιάστικη την αντίδρασή τους, είναι καθ'όλα νόμιμη και σύμφωνη προς τα διεθνώς συνηθισμένα. Retaliatory strike νομίζω το λένε τα Αμερικανά.

1 Reply Last reply Reply Quote 2
      • M
        mirage last edited by

Να κάνω και μια ερώτηση?
        Ας πούμε οτι ο Χ τρομοκράτης επισκέπτεται την Αμερική για πρώτη φορά στη ζωή του. του παίρνουν αποτυπώματα του φωτογραφίζουν και την ίριδα. Ο τύπος συναντίεται με τον σύνδεσμο μόιμο κάτοικο ΗΠΑ και κάνουν επίθεση αυτοκτονίας οπού και οι δυο σκοτώνονται σκοτώνοντας και άλλους 40 Αμερικάνους. Αποκαλύπτεται η ταυτότητα των δύο τρομοκρατών. Για τον μόνιμο κάτοικο Αμερικής οι γείτονες λένε οτι πέσανε από τα σύννεφα ήταν καλό παιδί δουλευταράς και πολύ καλός άνθρωπος. Είχε σαν χόμπι δε την συλλογή πεταλούδων. Ο άλλος πάλι ήταν ένας τουρίστας και ναι του είχαμε πάρει τα δαχτυλικά αποτυπώματα. And then???Δεν σκότωσαν και οι 2 τι κερδίσαμε τελικά από την εφαρμογή του μέτρου?
        Και αν ο φανατικός τρομοκράτης ήταν ας πούμε Ισπανός υπήκοος?Δεν τον ελέγχουμε φυσικά γιατί οι Ισπανοί δεν είναι ύποπτοι τρομοκρατίας άλλωστε ο πρωθυπουργός τους ( εμένα πάντως μου θυμίζει τον Χιτλερ με αυτό το μουστακάκι) μας στήριξε στην εισβολή στο Ιρακ γιατί να θέλουν το κακό μας? Όπως λέει και ένα γνωστό κείμενο το το μπουζούκι είναι όργανο ο αστυνομικός είναι όργανο άρα οι αστυνομικοί είναι μπουζούκια! Να μην μιλήσω για την καταπληκτική CIA που απαγορεύει και γυρνά πτήσεις ( ιδιώς της Air France για ένα παράδοξο λόγο μάλλον oι τρομοκράτες έχουν κάρτες για bonus miles σε αυτήν) στις οποίες επιβαίνουν διάφοροι επικίνδυνοι τρομοκράτες όπως μικρά παιδάκια και γηραιές κινέζες ιδιοκτήτριες εστιατορίων...Η επόμενη επίθεση θα είναι με εκρηκτικά noodles μάλλον.

• T
          thanos last edited by

Βρε παιδία, τρομοκράτες με τον τρόπο που υποστηρίζει η Αμερική, δεν υπάρχουν.
          εμένα όλοι η ιστορία με αυτά ξέρεται τι μου θυμίζει;
          Τους Εβραίους, που οι ίδιοι ¨κατασκευάζουν¨ τις ιστορίες τους ότι είναι πάντα οι ¨κατατρεγμένοι¨ του πλανήτη και μετά ζητούν βοήθεια από άλλους.
          Κάτι μου λέει πώς όλα αυτά είναι φτιαχτά από τους ίδίους του αμερικάνους για αυτόν τον σκοπό, να δούμε τι ¨παθαίνουν¨ και μετά να τους λυπηθούμε ή ακόμα και να φοβηθούμε και εμείς και να πάμε με το μέρος τους, κάνοντας την Ελλάδα μας μια ακόμα αμερικανική πολιτεία. ΟΧΙ αυτό δεν θα γίνει ποτέ!

Χρόνια τώρα οι αμερικάνοι κατασκευάζουν ταινίες με θέμα την τρομοκρατία και φυσικά πάντα κερδίζει ο πατριώτης αμερικάνος.
          Χρόνια τώρα οι εβραίοι κατασκευάζουν ταινίες με θέμα αυτά που ¨δήθεν¨ πέρασαν όλα αυτά τα χρόνια και ως δια μαγείας όποια ταινία ή είναι κατασκευασμένη από εβραίο ή όποια έχει σαν πρωταγωνιστή έναν εβραίο, βγάζει τα τρελά λεφτά!

Και οι δύο περιπτώσεις είναι έτσι κατασκευασμένες για να προϊδεάζουν τον απλό κόσμο για ποια είναι τα σχέδια αυτών των χορών.
          Ή για να το πω καλύτερα. Λένε για τους Τούρκους ότι φανατίζονται με το παραμικρό επειδή είναι αμόρφωτοι, οι αμερικάνοι κάνουν ακριβός το ίδιο στους πολίτες τους αλλά μέσα από τις ταινίες.

Ο Μελ Γκίπσον (συγνώμη αν δεν το γράφω σωστά) δημιούργησε μια ταινία με θέμα το Χριστό και πώς του συμπεριφέρθηκαν πραγματικά οι εβραίοι, ξέρετε ότι αυτή η ταινία παρόλο που είναι έτοιμη και παρόλο που στοίχισε εκατομμύρια αμερικανικά δολάρια από την τσέπη του Γκίπσον, δεν μπορεί να βρει καμία εταιρία διάθεσης! Καμία εταιρία διάθεσης δεν παίρνει την ταινία του, γιατί απλά λέει τα πράγματα με το όνομά τους!

Τι άλλο να πω.

Επίσης μέσα στο κείμενο χρησιμοποιώ επίτηδες τις λέξεις κατασκεύασαν και δημιούργησαν, για το ίδιο θέμα. Γιατί άλλο κατασκευή και άλλο δημιουργία!

1 Reply Last reply Reply Quote 0
          • B
            bagus last edited by

Το δευτερο μερος δεν το λες ομως οτι ο λογος που εφαρμοζεται αυτο το μετρο ειναι οτι δεν υπαρχει κετρικο μερος που εκδιδονται διαβατηρια οποτε θεωρειται πιο ευκολο να υπαρχει προβλημα για γνησιοτητα και εγκυροτητα.

Το δεν βραζιλιανικο μετρο το λιγωτερο μπορει να θεωρηθει παιδικη απαντηση. Πρωτα μαθαινουμε για πιο λογο το κανουν αυτο και μετα αντιδρουμε δεν αντιδρουμε για να τους 'δειξουμε'.

Αν το συστημα που επιμενουν οι ΗΠΑ οτι ειναι η πιο ασφαλης μεθοδος δεν ειναι η πιο ασφαλεις η αν η δικια μας μεθοδος ειναι το ιδιο ασφαλεις τοτε ας αποδειχθει. Το οτι η καθε χωρα εχει δικαιωμα να αποφασιζει πως εκδιδει τα διαβατηρια ειναι σωστο. Το οτι ενα συστημα θεωρειται πιθανο να εχει τρυπες πρεπει να αντιμετωπισθει. Εστω και με μετρα που δεν ειναι δημοφιλη. Στο κατω κατω μια ζωη εμπαινε μεσα στις ΗΠΑ καθε καρυδιας καρυδι και υπηρχαν πολυ λιγοι ελεγχοι. Ολοι τουριστες και μετα σκαστοι για δουλεια δεν εφευγαν ποτε(ξερω μιση ντουζινα τετοιους). Καιρος ηταν να σφιξουν λιγο τα πραγματα.

Νικος

Να με συγχωρει η χαρη σου,αλλα το οτι δεν υπαρχει ενα κεντρικο μερος που να εκδιδονται διαβατηρια σε κανενα σημειο δεν δικαιολογει την αποφαση της αμερικανικης κυβερνησης.
            Η Βραζιλια πολυ καλα επραξε και θα ηθελα να δω το ιδιο απο τους δικους μας πολιτικους.Δυστυχως το θεμα ειναι οτι οταν τα ατομικα σου δικαιωματα απειλουνται(κ μην μου πεις οτι δεν ειναι ωμη παρεμβαση αυτη)αντιδρας με οτι μεσο εχεις(εκτος και αν εισαι ελληνας πολιτικος και δεχεσαι παρεμβαση απο την αμερικανικη πολιτικη...)
            Δεν μπορεις να μου αλλαξεις την αποψη οτι ειναι αισχρο αυτο που κανουν οι αλλαζονες για ακομα μια φορα.Τοσο αισχρο οσο και τα δημοσιευματα κατα της Ολυμπιαδας.Και βαζουμε ενα στοιχημα????Δεν προκειται να γινει στην Αθηνα το παραμικρο εν αντιθεσει με την Ατλαντα οπου εσκασε μια μπομπιτσα...Οποτε για ποια ασφαλεια μιλαμε???Ουτε κινδυνος υπαρχει ποτε στην Ελλαδα να πεσει κανενα αεροπλανο στο κεφαλι σου.Ουτε και στα σχολεια οπλοφορουν τα παιδια ουτε ουτε ουτε.....Επετρεψε μου να αποκαλω σπασμωδικα τα μετρα που λαμβανει η Αμερικα και οχι η αντιδραση της Βραζιλιας.
            Ελεος πια.

• F
              frogy last edited by

Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:

....Η Βραζιλια πολυ καλα επραξε και θα ηθελα να δω το ιδιο απο τους δικους μας πολιτικους......

Εγω πιστευω οτι οντος καλα επραξε η Βραζιλια αλλα δεν μπορει να κανει το ιδιο και η Ελλαδα (εστω ευκολα). Γιατι απλα η Ελλαδα ειναι μια σταλια μπροστα στην Βραζιλια και εχει πιο πολυ αναγκη να τα πηγαινει 'καλα' με τους αμερικανους. Αλλη δυναμη η Brasil και αλλη εμεις..... Δυστυχως

1 Reply Last reply Reply Quote 1
              • C
                cavallino last edited by

Η όλη ιστορία περί τρομοκρατίας εξελίσσεται σε αρκετά διασκεδαστική υπόθεση. Οι παγκόσμιοι τρομοκράτες πλέον έχουν εξελιχθεί στους πλέον τρομοκρατημένους παγκοσμίως. Μπορεί να μου τη σπάει εν μέρει που είμαι σταμπαρισμένος ως Έλληνας, αλλά είναι 1000 φορές πιο ικανοποιητικό το να έχω τεκμήριο πως εμένα και τους συμπατριώτες μου με έχουν διαχωρίσει από τους υπόλοιπους προσκυνημένους. Βέβαια εγώ δεν πρόκειται να πατήσω πόδι εκεί πέρα, άρα ίσως άλλοι οι οποίοι έχουν δουλειές εκεί και χρειάζεται να πάνε αναγκαστικά, να το βλέπουν διαφορετικά το πράμα. Αυτοί είναι που τελικά θα την πληρώσουν, δυστυχώς.

1 Reply Last reply Reply Quote 3
                • C
                  christos-dimou last edited by

Δεν βλέπω το λόγο γιατί να μην το κάνουν αυτό οι Αμερικάνοι. Από το 1990 πάει αυτή η υπόθεση της βίζας για τους Έλληνες και όλο θα πάψουν οι κατά τόπους Νομαρχίες να
                  εκδίδουν διαβατήρια (και όλοι ξέρουμε πως εκδίδονται τα διαβατήρια στην Ελλάδα) και όλο τα ίδια. Δεν νομίζω ότι
                  οι από τον Ατλαντικό είχαν σκοπό να βλάψουν την Ελλάδα. Απλά για όσες χώρες υπήρχε το καθεστώς τις βίζας έθεσαν και όρο ως προς τη δακτυλοσκόπηση. Αν έχουμε τα κότσια ας κάνουμε και εμείς το ίδιο στους Αμερικάνους. Αλλά όχι τώρα ιταμή η κίνηση των Αμερικάνων που στην Ελλάδα για να βγάλεις διαβατήριο πρέπει να πας στο κοράκι και να του δώσεις μπαχτσίσι για να λαδώσει τον εκάστοτε ελαιοσυντήρητο δημόσιο ξήστη και να εκδώσει το διαβατήριο και αυτό να το θεωρούμε εμείς ότι είναι safe. Εδώ ο μεγάλος φοβερός και τρομερός Πάσαρης κυκλοφορούσε στην Ρουμανία με Ελληνικό Διαβατήριο που δεν ήταν πλαστό και είχε εκδοθεί από την Νομαρχία Δράμας.

Αν ο Πάσαρης και κάθε απλός Πάσαρης μπορεί να πάρει διαβατήριο όταν τον κυνηγάνε όλα τα σώματα ασφαλείας τώρα
                  φταίει ο Αμερικανός που μας θεωρεί αναξιόπιστους. Αν με τις
                  νομότυπες διαδικασίες θέλεις 10 μέρες για να βγάλεις διαβατήριο και κάποιοι παρακάπτοντάς τις διαδικασίες σου
                  βγάζουν διαβατήριο σε 48 ώρες εσάς δεν σας θορυβεί λίγο το θέμα. Εμένα πάντως τη τελευταία φορά που βρέθηκα εκεί με
                  τι βίζα από την Πρεσβεία και βλέποντας συναδέλφους μου
                  από άλλες χώρες τις ΕΕ να περνούν έτσι με ενόχλησε αφάνταστα. Τότε όμως κανένα από τα κανάλια δεν μίλαγε
                  για το ότι οι Ελλήνες θέλουν ακόμα βίζα για το Αμέρικα
                  και πρέπει να απαντούν σε ερωτήσεις του στυλ (Είστε
                  Τρομοκράτης, έμπορος ναρκωτικών, όπλων κλπ.) αλλά τώρα που πλησιάζουν εκλογές και πρέπει να στηρίξουμε την ανεξάρτητη Ελληνική Εξωτερική Πολιτική (με τους 2 μονομάχους Αμερικανοτραφείς και με τον 1 κατά 50% αμερικάνο πολίτη και
                  με citizenship) το κάνουμε θέμα???

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι οι Αμερικάνοι είναι καλύτεροι από εμάς και καλά μας κάνουν. Και αυτοί πολλές φορές είναι παιδιά κουμπία και έχουν και χειρότερα ευτράπελα αλλά δεν μπορείς να στερήσεις σε καμία χώρα το δικαίωμα της άμυνας είτε λέγεσαι Bush (γιατί να μην έχει πυρηνικά το Ιράκ και να έχει το Ισραήλ??) είτε λέγεσαι Παπαδόπουλός ...

• Y
                    yandr last edited by

Ηρεμία παιδιά, γιατί ακούγονται καταπληκτικά πράγματα.

Όχι και δεν έχει αξιοθέατα η Αμερική. Μην τρελαθούμε κι όλας! Εγώ πάντως που έχω θείο στην Αμερική ανυπομονώ να ξεκλέψω λίγο χρόνο να περάσω κανα μήνα στη Φλόριντα.

Σχετικά με τη βίζα πάντως θα πρέπει να συμφωνήσω ότι είναι όντως πολύ γελοία διαδικασία. Όταν το 1999 έβγαλα μία βίζα για φαντάρο που τρυματίστηκε εν ώρα υπηρεσίας και πήγαινε στην Αμερική για θεραπεία, μόνο που δεν έβαλα τα γέλοια με τις ερωτήσεις που περιελάμβανε. 'Σχεδιάζετε την ανατροπή της αμρικανικής κυβέρνησης', 'έχετε σκοπό να πουλήσετε ναρκωτικά' και κάτι τέτοια φαιδρά.

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι σκοπό επιτελεί η βίζα. Αν θέλουν θα μπορούσαν απλά να ζητάνε τα στοιχεία μας μερικές βδομάδες πριν για να τα ελέγξουν και να μην μας τρέχουν στην πρεσβεία χωρίς λόγο (εκπληκτικές εγκαταστάσεις by the way - δεν περνά τίποτα).

Τώρα καλό θα ήταν να μην τραβάμε το σκοινί όταν κάτι αφορά στις ελληνοαμερικανικές σχέσεις, γιατί άμα λάχει βγάζουν μια ταξιδιωτική οδηγία να μην πατήσει κανείς αμερικανός (επισκέπτης-αθλητής) τον Αύγουστο και βάζουμε αυτόματα την Ολυμπιάδα στον κώλο μας (με το συμπάθειο κι όλας, αλλά να έχουμε επίγνωση των μεγεθών)

• T
                      thanos last edited by

Φίλε yandr, προτιμώ να βάλω την Ολυμπιάδα στον κώλο μου, παρά να με απαυτώσουν τα φλωράκια οι αμερικάνοι!
                      Αν δεν τους αρέσει, ας βγάλουν οποιαδήποτε ταξιδιωτική οδηγία και να μην σώσει να πατήσει κανένας αμερικάνος σε αυτό τον τόπο!
                      Δεν θα τους κάτσω κιόλας για να έρθουν στους Ολυμπιακούς αγώνες! Να μην σώσουν και να έρθουν!
                      Και αν σου αρέσει τόσο η Αμερική, γιατί δεν λες στον θειο σου να σε κρατήσει εκεί! Ε ; για πες μου;

Δεν θέλω να σε προσβάλω, αλλά δεν μπορώ να διαβάζω τέτοια πράγματα από έναν Έλληνα!
                      Μακάρι να μην έρθει κανένας μα κανένας Αμερικάνος στους αγώνες!

• T
                        thanos last edited by

Και να πω και το άλλο;
                        Ο συγκεκριμένος αγώνας λέγετε ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ και όχι Cocacola-άδα ή McDonald’s-άδα.
                        Σε όποιον αρέσει;
                        Και όπως λέει και το ρητό, Σε όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε!
                        Δεν είναι αμερικάνικος αγώνας ΑΛΛΑ Ελληνικός!

• Y
                          yandr last edited by

Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
                          Φίλε yandr, προτιμώ να βάλω την Ολυμπιάδα στον κώλο μου, παρά να με απαυτώσουν τα φλωράκια οι αμερικάνοι!

Δεν νομίζω να ζήτησαν προσωπικά να σε βιάσουν οι Αμερικανοί. Ούτε κατανοώ γιατί είναι φλωράκια, αλλά τέλος πάντων.

Αν δεν τους αρέσει, ας βγάλουν οποιαδήποτε ταξιδιωτική οδηγία και να μην σώσει να πατήσει κανένας αμερικάνος σε αυτό τον τόπο!

Αυτή είναι η προσωπική σου άποψη (και φυσικά είναι σεβαστή), όμως βάζω στοίχημα ότι το 10-15% του πληθυσμού που σχετίζεται άμεσα ή έμμεσα με τον τουρισμό διαφωνεί.

Δεν θα τους κάτσω κιόλας για να έρθουν στους Ολυμπιακούς αγώνες!

Άντε πάλι! Βίζα σου ζήτησαν, όχι πληρωμή σε είδος.

Και αν σου αρέσει τόσο η Αμερική, γιατί δεν λες στον θειο σου να σε κρατήσει εκεί! Ε ; για πες μου;

Χαλαρά θα προτιμούσα να ζω στην Φλόριντα όπου ο συνταξιούχος θείος μου (δάσκαλος - όχι βιομήχανος) οδηγεί αυτοκίνητο 4.000 κυβικών παρά στην Ελλάδα που θα τον έδερναν τα ΜΑΤ. Αυτό ως off-topic γιατί δεν έχει σχέση με τη βίζα.

Πάντως αν θες να μου απαντήσεις σε προσωπικό επίπεδο, χρησιμοποίησε τα PM σε παρακαλώ για να μην χαλάσουμε και το forum.

• D
                            deggman last edited by

ΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ.
                            ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ 10 ΠΛΑΣΙΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΛΕΜΕ, ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΙΞΕΙ ΜΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 50% ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ.
                            ΔΕΥΤΕΡΩΝ ΣΤΟ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΟΠΩΣ ΕΛ ΠΑΣΟ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ Ο ΕΝΔΕΛΕΧΕΙΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΣΥΛΕΚΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 80, ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΚΑΨΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΜΟΡΦΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΕ ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ. ΚΑΙ ΤΡΙΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΤΕΡΩΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 7 ΩΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΠΟΒΕΙΒΑΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΕΙ ΟΛΟΥΣ Η ΜΠΑΛΑ.
                            ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ BIN LADEN.
                            ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο BIN LADEN ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ? ΠΟΙΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕ ΛΕΜΕ ΥΠΟΛΗΨΕΙΣ ΔΕΝ ΘΥΓΟΥΜΕ ΤΡΩΝΕ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑΚΑ ΤΟΥ OSAMA BIN LADEN?
                            ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΙΠΕΡΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ, ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ Κ.Κ.Κ, ΝΙΞΟΝ, ΜΠΟΥΣ 1, ΜΠΟΥΣ 2, ΚΛΙΝΤΟΝ, ΜΑΥΡΟΙ ΠΑΝΘΗΡΕΣ?
                            ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΡΕ ΜΗΝ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ ΓΙΑ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ.
                            [/b]

• T
                              titsataki last edited by

Ο χρήστης Vasilios έγραψε:

Νικος

Νίκο, την επόμενη φορά που θα σπεύσεις να υπερασπιστείς τους 'συμπατριώτες' σου, φρόντισε τουλάχιστον να ξέρεις τα γεγονότα.

Η έκδοση διαβατηρίου σε ολόκληρη την Ε.Ε. είναι διαδικασία Σέγκεν και **όλα **τα διαβατήρια περνούν από την έγκριση των Βρυξελλών.

Το γεγονός ότι γραφειοκρατικοί λόγοι επιβάλλουν την έκδοση διαβατηρίων σε περισσότερες από μία υπηρεσίες δεν αναρεί σώνει και καλά την φερεγγυότητα του κράτους.

Όσο για την Βραζιλία, κακώς θεωρείς παιδιάστικη την αντίδρασή τους, είναι καθ'όλα νόμιμη και σύμφωνη προς τα διεθνώς συνηθισμένα. Retaliatory strike νομίζω το λένε τα Αμερικανά.

τοτε να βελτιωσουμε τους γραφειοκρατικους λογους. Στις ΗΠΑ που ειναι κατα πολυ μεγαλυτερη (εκταση και πληθυσμο) τα διαβατηρια εκδιδονται απο μια αρχη. Ολα στελνονται σε μια υπηρεσια και οχι στη νομαρχια σε καθε νομο (που φυσικα εχουν στακες με κενα διαβατηρια- οριστε το προβλημα)

Δεν ειπα οτι αναιρει την φερεγγυοτητα του κρατους. Απλως εμπνεει αμφιβολιες για την ασφαλεια του συστηματος εκδοσεως δαβατηριων.

Για μισο λεφτο γιατι δεν ειναι παιδαριωδη η αντιδραση; Retalitory strike ακουγεται μαλλον υπερβολικο. Στο κατω κατω το μονο που εχουν να κανουν ειναι διωρθωσουν το προβλημα η να αποδειξουν οτι οι ΗΠΑ εχουν κανει λαθος.

Νικος

ΥΓ: δεν θα απαντησω τη μπηχτη για τους 'πατριωτες μου τους Αμερικανους' για θα το πειτε 'προσωπικη επιθεση' που στην πραγματικοτητα ειναι κακεντρεχεια.

• M
                                mkiii last edited by

Για μισο λεφτο γιατι δεν ειναι παιδαριωδη η αντιδραση; Retalitory strike ακουγεται μαλλον υπερβολικο. Στο κατω κατω το μονο που εχουν να κανουν ειναι διωρθωσουν το προβλημα η να αποδειξουν οτι οι ΗΠΑ εχουν κανει λαθος.

ναι θα ειναι μια ακομα -απο τις εκατονταδες φορες- που θα πουν (και αν) : ' ααα συγγνωμη λαθος...'

οτι ελεγχο κ να κανουν , το συστημα ασφαλειας στα αεροδρομια τους, τους το εχουν ξεφτιλισει οι ιδιοι οι συμπατριωτες τους (FBI τελευταια φορα)
                                Κατα τα αλλα απο ταξιδιωτικες οδηγιες σκιζουν....

• T
                                  titsataki last edited by

Καλα μιλαμε αυτη η συνομωσιομανια και εβραιομανια με εχει καταπληξει:

Ο Μπιν Λαντεν ειναι πραχτορας των Αμερικανων (ναι ηταν και τι δηλαδη αμα ησουν δεν γινεται να αλλαξεις; )

Ο Σανταμ το ιδιο.

Οι εβραιοι ειναι αυτοι που λυνουν και δενουν στις ΗΠΑ. Βρε το χαβα σας εσεις.

Το Εβραιικο λομπι εχει χρησιμοποιηθει πολυ σωστα απο το Ισραηλ. Το Ελληνικο δεν εχει κανει τιποτα μια και οι Ελληνες δεν ενδιαφερονται πολυ. Με αποτελεσμα οι Τουρκοι να εχουν καλυτερες διασυνδεσεις στις ΗΠΑ απο τους Ελληνες.

Καλα εχουμε και τους ασχετους που λενε οτι καλα εκανε ο Χιτλερ και οτι το οτι σκοτωσανε 15 στο Β παγκοσμιο πολεμο εκατομυρια εβραιους ηταν φαντασιωσεις. Αντε ρεεεεεεε !!!!!!!!

Μεχρι μου ειπανε οτι στους 100 Αμερικανους οι 80 ειναι Εβραιοι. Τι σαχλαμαρες που ακουω.

Καλα τωρα τι λετε για το καινουγιο αρχηγο του Πασοκ;

http://www.papandreou.gr/papandreou/content/gr/whois.aspx

Απο το Saint Paul, Minnesota

Και μεχρι μου ειπανε οτι ο Σημιτης ειναι Εβραιος.

Μιλαμε με εχουν πρηξει ολοι λες και η Ελλαδα εχει να χωρισει τα αμπελια της με τις ΗΠΑ.

Και μετα εχουμε τους αλλους που δεν καταλαβαινουν απο οικομομια και ποσο εξαρτωμενη ειναι η Ελλαδα (τουρισμος, μεταναστες, κτλ) απο τις ΗΠΑ. Και ποσο θα μπατηρησουμε αν βγαλουν ποτε την ταξιδιωτικη οδηγια που 'δεν μας νοιαζει'. Και να ξερετε οτι καθε τοσο οι επιτροπες της Αμερικανικης βουλης στελνουν συμβουλη στον προεδρο των ΗΠΑ να βαλει την Ελλαδα στη λιστα των κρατων που δεν κανουν αρκετα για την τρομοκρατια και να κοψει την βοηθεια προς την Ελλαδα. Οριστε αυτο μας ελειπε να γινουμε σαν την Συρια. Να γελανε οι της ΕΟΚ μια και ειμαστε το μονο μελος της ΕΟΚ και το παιζουμε τριτοκοσμικοι και προστατες των φτωχων και καταπιεσμενων απο τους Αμερικανους τους 'φονιαδες των λαων'. Αντι να κοιταμε πως να εκμεταλευτουμε την θεση μας στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ να βοηθησουμε τους εαυτους μας και την Ελλαδα διαμαρτηρομαστε για τους Ιρακινους και τους Παλαιστινιους (που τα τρωνε καλα απο τους Αμερικανους)

Σορρυ για το ελαφρα ασχετο.

Νικος

• ?
                                    A Former User last edited by

Ένας αυλικός συναντά ένα φιλόσοφο ο οποίος μάζευε χόρτα για να τα φάει, και του λέει:

• Αν έμπαινες στην υπηρεσία των βασιλιάδων, δε θα ήταν ανάγκη να τρως χόρτα!
                                      Ο φιλόσοφος απαντά:
                                    • Κι εσύ, αν έτρωγες χόρτα, δε θα είχες ανάγκη να υπηρετείς τους βασιλιάδες!
                                    • M
                                      mkiii last edited by

Και μετα εχουμε τους αλλους που δεν καταλαβαινουν απο οικομομια και ποσο εξαρτωμενη ειναι η Ελλαδα (τουρισμος, μεταναστες, κτλ) απο τις ΗΠΑ. Και ποσο θα μπατηρησουμε αν βγαλουν ποτε την ταξιδιωτικη οδηγια που 'δεν μας νοιαζει'. Και να ξερετε οτι καθε τοσο οι επιτροπες της Αμερικανικης βουλης στελνουν συμβουλη στον προεδρο των ΗΠΑ να βαλει την Ελλαδα στη λιστα των κρατων που δεν κανουν αρκετα για την τρομοκρατια και να κοψει την βοηθεια προς την Ελλαδα. Οριστε αυτο μας ελειπε να γινουμε σαν την Συρια. Να γελανε οι της ΕΟΚ μια και ειμαστε το μονο μελος της ΕΟΚ και το παιζουμε τριτοκοσμικοι και προστατες των φτωχων και καταπιεσμενων απο τους Αμερικανους τους 'φονιαδες των λαων'. Αντι να κοιταμε πως να εκμεταλευτουμε την θεση μας στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ να βοηθησουμε τους εαυτους μας και την Ελλαδα διαμαρτηρομαστε για τους Ιρακινους και τους Παλαιστινιους (που τα τρωνε καλα απο τους Αμερικανους)

Σορρυ για το ελαφρα ασχετο.

Νικος

δεν ειναι ασχετο. Πραγματικοτητα ειναι αλλα δε σημαινει οτι θα σκυψουμε και στα τεσσερα (ασχετο αν το εχουμε κανει...)
                                      Δηλαδη ετσι οπως τα λες να βαραμε παλαμακια και να ξεπερασουμε κ τον Μπλερ.

ξεχνας οτι εχει χυθει αιμα για να ειμαστε (καπως) ανεξαρτητοι απο τους κατα καιρους δικτατορες και κατακτητες.
                                      Σφαζουν στο Ιρακ οι Αμερικανοι 'για το καλο του λαου του Ιρακ' και για τα πετρελαια εκει?

ΖΗΤΩΩΩΩΩ εμεις απο κατω....
                                      'για το καλο του λαου της Κυπρου' ζητησαν εμμεσα συγγνωμη μετα 30 χρονια σχεδον....

• D
                                        deggman last edited by

Ο Μπιν Λαντεν ειναι πραχτορας των Αμερικανων (ναι ηταν και τι δηλαδη αμα ησουν δεν γινεται να αλλαξεις; )

ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ Ο 17ος ΕΡΧΕΤΕ Ο OSAMA ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ, ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΟΣ ΤΩΝ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΙΖΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΟΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ. ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΩΡΑ? ΚΑΤΑΣΤΕΡΨΑΝ ΕΝΑ ΛΑΟ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΜΠΑΡΕ ΓΙΑ ΚΑΜΠΑΡΕ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΣ ΑΝΟΧΗΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ, ΑΦΟΥ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΕΤΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΩΤΑΚΙΑ.
                                        ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΔΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΠΑΙΘΕΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΝΑ ΚΥΡΙΟΙ ΠΩΣ ΒΓΕΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΚΟΥΡΕΛΗ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.
                                        ΠΟΣΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΡΑΚ, ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, Η ΒΟΣΝΙΑ, ΤΟ ΚΟΣΟΒΟ? ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΑΜΕΛΗΤΕΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΟΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ?

To θέμα πάει να ξεφύγει και δεν αναφέρομαι στην συγκεκριμένη δημοσίευση. Καλό είναι να μείνουμε στο συγκεκριμένο γεγονός. [moderator]

• M
                                          mirage last edited by

Νίκο ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα?
                                          Δεν πιστεύω οτι θα βγεί κάτι με την όλη κατάσταση. Άντε και μου πήραν δακτυλικά αποτυπώματα αντε και τα βάλανε στο κομπιούτερ και μετά? Θα θεωρείται ύποπτος ποιος? Αυτός που κανει συχνά ταξίδια μπορεί να είναι για δουλειές θα του απαγορευτέι η είσοδος ή θα βάλουνε 2 πράκτορες από πίσω του για παρακολούθηση? Δεν μπορώ να καταλάβω την ουσία του μέτρου. Για το πώς βγαίνουν τα δαιβατήρια αυτό ειναι μια άλλη υπόθεση και σε κάθε περίπτωση ακολουθείται η συνθήκη Σένγκεν.
                                          By the way ( που λέει και ο Κίμων ) δεν άκουσα κανέναν να λαδώνει για να πάρει διαβατήριο.

• I
                                            ililias last edited by

Πήγα στην Αμερική, πρόλαβα να δω και τα δίδυμα. Μου άρεσε. Θα πρότεινα σε όποιον έχει τη δυνατότητα να πάει, να δει, για να ξέρει για τι μιλάει. Κανένας δεν με κοίταξε σαν 'Αλβανό' και δεν είδα στους δρόμους αυτούς που περίμενα να δω, τους Αμερικάνους όπως τους γνωρίζουμε από τα 'έργα'. Άκουσα στους δρόμους Ισπανικά, Πορτογαλικά, Ιταλικά, Κινέζικα, Ελληνικά, κάποιες φορές και Αγγλοαμερικάνικα. Μάλιστα, στους χώρους στάθμευσης εάν δεν ξέρεις έστω λιγες λέξεις να συνεννοηθείς με τους Λατινοαμερικάνους παρκαδόρους, την έβαψες!
                                            Ήθελα να πάω και η βίζα δεν με σταμάτησε. Τυπική διαδικασία. Γιατί μόνο η Ελλάδα; Γιατί μόνο αυτή δεν διαθέτει Κυβέρνηση. Και αφού αυτή τη μη-Κυβέρνηση **εγώ **την ψηφίζω, με ποιόν να τα βάλω;

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 5
                                            • 6
                                            • 7
                                            • 8
                                            • 2 / 8