-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Εμένα που κλειδώνει η τάπα στο Punto το έχω μετανιώσει....κάθε φορά που θέλω να βάλω βενζίνη πρέπει να βγαίνω έξω και να ξεκλειδώνω την τάπα για τον βενζινά (τα κλειδιά μου δεν τα δίνω σε κανένα)...
+1
...και αν εχει και κινηση το βενζιναδικο, ολοι οι βιαστικοι σε κοιταν αγριεμενα... -
-
5 Αστεράκια και για την Δέλτα στο EuroNCAP
http://www.euroncap.com/tests/lancia_de ... 8/328.aspx
-
http://www.lanciachannel.tv/main.jsp?lingua=EN
Τι θεϊκή που είναι σε μαύρο...
-
ΥΓ: Το βιολί μου #2
ΥΓ2: Και εδώ η τελευταία με τον πωπό είναι όλο το χρήμα... -
Που να δεις τον πωπό βράδυ. Μαγεία!!!
-
Led είναι;
-
Nαι της Magneti Marelli
-
όσο πάει μου αρέσει κ περισσότερο ....
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Nαι της Magneti Marelliωχ κακό αυτό..
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
όσο πάει μου αρέσει κ περισσότερο ....Nαι της Magneti Marelli
**ωχ κακό αυτό.. **:lol:
Τα φώτα τύπου LED, XENON και DAY TIME RUNNING LIGHT
πολλών αυτοκινήτων όπως π.χ. Audi R8 και Audi A4 είναι της Magneti Marelli. -
Ο πατέρας μου ζήλεψε τώρα που θα πάρω το MiTo, και σκέφτομαι να του προτείνω τη Delta. Λόγω γήρατος(ευτυχώς που δε διαβάζει εδώ ), θα προτιμούσε κάτι σε αυτόματο, έχουμε λοιπόν καμμία ένδειξη για πότε θα γίνει διαθέσιμη;
-
Για DDCT εννοεις? Διοτι βγαζει εκδοση με Seletronic στις Delta 1.6 Multijet 120ps (diesel)
-
Ούτως η άλλως το Diesel αποκλείεται
-
Είδα τυχαία την Delta σε μαύρο χρώμα έξω από αντιπροσωπεία. Το αμάξι είναι απίστευτο...
Ποιά Mito και πράσινα άλογα; Αυτό που εξακολουθεί να με χαλάει είναι το μεγάλο ύψος και μήκος τα οποία όμως -όπως είδα το αμάξι από κοντά- δεν φαίνονται άσχημα όπως στις φώτο.ΥΓ: Απ'όσους έχουν διαβάσει ειδικό τύπο αυτό το μήνα, επειδή όλα σχεδόν τα περιοδικά παρουσιάζουν την Delta, ποιό είναι το πιο σοβαρό; Γιατί αν είναι να πετάξω 5 ευρώ να πάω να πάρω playboy να δω τα βυζιά της Καντζά...
-
Εν ολίγοις, η απορία εδώ είναι: πότε θα είναι διαθέσιμος ο 1,8Τ με τα 200 άλογα και το αντίστοιχο αυτόματο σασμάν, καθώς και αν τα αυτόματα σασμάν θα 'κατέβουν' και στα 1,4λτ
-
Μέσα στο '09 λογικά θα παρουσιαστούν οι εκδόσεις με τον 1,8.
-
Η σκέψη μου εδώ είναι ότι για τον πατέρα μου τα 150 αλόγατα είναι αρκετότατα, αλλά το αυτόματο σασμάν δεν θα τον χάλαγε καθόλου. Υπάρχει βέβαια και η 'τρελλή' σκέψη να κάνουμε κίνηση με πινακίδες στην Κρήτη και να αγοράσουμε diesel
-
Δεν χρειάζεται να έχεις πινακίδες επαρχίας για να αγοράσεις diesel. Μπορείς να αγοράσεις κανονικά με Αθηναίκές (ή Θεσσαλονικιότικες) πινακίδες. Η κυκλοφορία απαγορεύεται, όχι η αγορά.
Αντίστοιχα αν αγοράσεις diesel με πινακίδες Λάρισας πχ και πάλι δεν μπορείς να το κυκλοφορήσεις στην Αθήνα (ή Θεσσαλονίκη).
-
Α, πίστευα ότι εκτός από την κυκλοφορία δεν επιτρεπόταν ούτε η ταξινόμηση με Αθηναϊκές πινακίδες!
-
Lancia Delta 2008