-
Ο σεισμός φαίνεται σε τρόμαξε αρκετά.
-
Δεν με πιάνεις. Kαι αναρωτιέμαι γιατί. Με τα πολλά άλογα όλοι γίνονται μάγκες, η μαγκιά η πραγματική είναι να κερνάς λίπτον με λίγα. Όπως λέει και ο φίλος μας ο θανίξ, στην ευθεία είμαι αργός.
-
Τα άλογα και οι επιδόσεις είναι για τους φλώρους. Στα ΚΥΒΙΚΑ φαίνεται η πραγματική μαγκιά! Μπορεί να σέρνεται το βαπόρι επειδή ζυγίζει 3 τόνους, αλλά αν έχει ΠΟΛΛΑ, μα ΠΟΛΛΑ ΚΥΒΙΚΑ είσαι και ο πρώτος μάγκας.
Το 'γιατί' το ψάχνω και ελπίζω σύντομα να γνωρίζω την απάντηση....
-
Σιγά ρε μη μας φορολογούν και με βάση τους χρόνους στις Σέρρες
-
Mην τους βάζεις ιδέες ρε ανόητε.
Αν και εδώ, πάλι κερδισμένος είμαι. -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Σιγά ρε μη μας φορολογούν και με βάση τους χρόνους στις ΣέρρεςΑνοησίες.
Το σωστό είναι ένα αμάξι με πολλά κυβικά και τιμή αγοράς €30.000 να έχει τεκμήριο €50.000.
(ούτε 2 το χρόνο να αγοράζεις δεν θα ξοδεύεις τόσα)
-
Ειναι σημαντικό που δεν χανετε το χιουμορ σας
ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΥΡΑΝΝΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ!!
ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ να τους δειξουμε ότι δεν αστειευόμαστε, και δεν πρεπει να παρεκλίνουμε από το θέμα:
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΡΑ!
παρακαλώ επισκευθείτε το
http://www.oxi-alloi-foroi-stis-rodes.gr
για να αποκτησουμε επιτελους 'κρισιμη και υπολογισιμη μαζα' και να μας παρουν στα σοβαρα.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Σιγά ρε μη μας φορολογούν και με βάση τους χρόνους στις ΣέρρεςΑν ίσχυε αυτό θα γέμιζε ο τόπος Brera
-
για να παρουμε μια ιδεα για τα νεα τεκμηρια:
-
Ο χρήστης dstav έγραψε:
Ειναι σημαντικό που δεν χανετε το χιουμορ σαςΟΛΟΙ ΟΙ ΤΥΡΑΝΝΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ!!
ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ να τους δειξουμε ότι δεν αστειευόμαστε, και δεν πρεπει να παρεκλίνουμε από το θέμα:
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΡΑ!
παρακαλώ επισκευθείτε το
http://www.oxi-alloi-foroi-stis-rodes.gr' target='_blank
για να αποκτησουμε επιτελους 'κρισιμη και υπολογισιμη μαζα' και να μας παρουν στα σοβαρα.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ειναι να αλλαξει η προταση στην αρχη που λέει για τα αυτοκινητα πριν το 2009.
αυτη η προταση ειναι μεγαλο προβλημα και 'δειχνει' οτι δεν εχουμε προβλημα με τα τεκμηρια ΑΡΚΕΙ να μην εχουμε ΕΜΕΙΣ κανενα προβλημα.μπορει να ειναι σωστα αυτα που γραφονται παρακατω αλλα πολλοι δε θα κατσουν να τα διαβασουν.
-
+1, είναι λίγο γελοία αυτή η πρόταση.
-
Αυτά τα πράγματα τα σκέφτεσαι όταν ΨΗΦΙΖΕΙΣ.
Εγώ πλέον θεωρώ ΗΛΙΘΙΟ όποιον ψηφίσει ΝΔ, ενώ δεν έχουν ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ οι Βουλγαράκης, Μαγγίνας ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ. Τι έγινε με τα ακίνητα της Μ. Βατοπεδίου;
Ο ένας δεν ασφαλίζει (για μηδαμινό ποσό) εργαζόμενους στο σπίτι του ενώ είναι ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης, ο άλλος ΥΠΟΥΡΓΟΣ κάνει οφσορ εταιρείες για να μη πληρώνει εφορία ενώ αποδεδειγμένα θα πληρώσουν άδικα χαράτσι στην εφορία πολίτες λόγω φοροφυγάδων.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Αυτά τα πράγματα τα σκέφτεσαι όταν ΨΗΦΙΖΕΙΣ.Εγώ πλέον θεωρώ ΗΛΙΘΙΟ όποιον ψηφίσει ΝΔ, ενώ δεν έχουν ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ οι Βουλγαράκης, Μαγγίνας ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ. Τι έγινε με τα ακίνητα της Μ. Βατοπεδίου;
Ο ένας δεν ασφαλίζει (για μηδαμινό ποσό) εργαζόμενους στο σπίτι του ενώ είναι ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης, ο άλλος ΥΠΟΥΡΓΟΣ κάνει οφσορ εταιρείες για να μη πληρώνει εφορία ενώ αποδεδειγμένα θα πληρώσουν άδικα χαράτσι στην εφορία πολίτες λόγω φοροφυγάδων.
Τον Ζαχόπουλο ξέχασες...ούτε εκεί θα μάθουμε τι έχει γίνει...
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Αυτά τα πράγματα τα σκέφτεσαι όταν ΨΗΦΙΖΕΙΣ.Εγώ πλέον θεωρώ ΗΛΙΘΙΟ όποιον ψηφίσει ΝΔ, ενώ δεν έχουν ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ οι Βουλγαράκης, Μαγγίνας ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ. Τι έγινε με τα ακίνητα της Μ. Βατοπεδίου;
΄
Μια μικρή διορθωσούλα : να θεωρείς ηλίθιους όλους αυτούς που δουλεύουν σα σκύλοι για να βγάλουνε κάνα φράγκο και νομίζουν ότι ο οικονομικός φιλελευθερισμός της ΝΔ είναι γι αυτούς...Αυτοί είναι ηλίθιοι με βούλα, αλλά υπάρχουν και οι άλλοι που ξέρουν πολύ καλά γιατί ψηφίζουν ΝΔ και χαϊδεύουν κωλαράκια, καπνίζοντας πούρα ενώ οι υπόλοιποι ψηφοφόροι της ΝΔ τους παίρνουν μία π -
μακροπρόθεσμα θα χάνουν λ7 (το κράτος)....
από τον ΕΕΤ
από τα τέλη κυκλοφοριάς
από την βενζίνη κ.ο.κμα δεν τους νοιάζει αυτό,
τους νοιάζει να τα αρπάξουν τώρα .....υστερόβουλοι ....... λαμόγια ....
μην πω κάτι πιο χοντρό .... -
Όλοι μας είχαμε δεί κατά καιρούς τους πίνακες τεκμηρίων οι οποίοι ίσχυαν απο τα τέλη του 70' μέχρι το 03' , ένα πράγμα που δεν έχουμε καταλάβει όλοι είναι οτι τα τεκμήρια ΟΧΙ μόνο δεν είναι μη αντικειμενικά και παράνομα αλλά ΠΟΤΕ δεν είχαν ψηφιστεί ως ΝΟΜΟΣ του κράτους.
Σας προκαλώ λοιπών να μου παραθέσεται ΣΕ ΠΟΙΟ νομοσχέδιο αναφέρεται η λέξη 'Τεκμήριο' η ότι έχει σχέση με αυτά.
Για παράδειγμα σα παραθέτω τις πρόσφατες προτάσεις νόμου
http://www.mnec.gr/export/sites/mnec/el/nomothesia/nomosxedia/Documents/2008-08-28_Sxedio_Nomou.pdf «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ, ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ, ΜΕΤΡΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ»
Επίσης
http://www.parliament.gr/ergasies/nomosxedia/ValidNomosxedio/F-FOROEL-pap.pdf
«ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ, ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΙ ΈΛΕΓΧΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ»Με λίγα λόγια τόσα χρόνια μας ΔΟΥΛΕΥΑΝΕ. Βάση τα παραπάνω ΔΕΔΟΜΕΝΑ νομίζω οτι ο ΚΑΘΕΝΑΣ μπορεί να ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ότι τα τεκμήρια είναι παράνομα. Ό ίδιος ο Γαιδουροσκούφης είπε οτι τα τεκμήρια θα μπορεί να είναι και μαχητά.
Δεν νομίζω οτι θα είναι δύσκολω για κάποιον να βάλει έναν δικηγόρο με 1-2χιλίαρικα..αντι να αναγκαστεί να πληρώσει 20χιλιάρικα στο ΣΠΑΤΑΛΟ κράτος.
Ένας μόνο να αθωοθεί....μετά ο καθένα θα μπορέσει να κάνει προσφυγή και να ζητήσει και αυτός ίδια αντιμετώπιση.
ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕ................
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Μια μικρή διορθωσούλα : να θεωρείς ηλίθιους όλους αυτούς που δουλεύουν σα σκύλοι για να βγάλουνε κάνα φράγκο και νομίζουν ότι ο οικονομικός φιλελευθερισμός της ΝΔ είναι γι αυτούς...Αυτοί είναι ηλίθιοι με βούλα, αλλά υπάρχουν και οι άλλοι που ξέρουν πολύ καλά γιατί ψηφίζουν ΝΔ και χαϊδεύουν κωλαράκια, καπνίζοντας πούρα ενώ οι υπόλοιποι ψηφοφόροι της ΝΔ τους παίρνουν μία π
ξερω πολλους και δεν εχουν ιδεα για τι πραγμα μιλας
-
http://www.oxi-alloi-foroi-stis-rodes.gr
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΤΕ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ!!!
Γιατί όμως να πάρουμε Νομική Μορφή?
Βασικά για να έχουμε έναν μπούσουλα για το ποιοί είμαστε και που πάμε - ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΤΙΣΟΥΜΕ!
Αυτό νομίζω θα πρέπει να το συζητήσουμε κατά τις πρώτες συναντήσεις.
Θεωρώ ότι όσοι αποφασίσουμε να συναντηθούμε πρέπει να:
α) Το πράξουμε άμμεσα - το ΠΣΚ 12-13-14 ή έστω 19-20-21, πάντως εντός Σεπτεμβρίου- ΑΜ ΕΠΟΣ - ΑΜ ΕΡΓΟΝ!!!
β) Προτείνω αυτή τη στιγμή ότι ο σκοπός μας inter alia, θα είναι κυρίως ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΘΟΥΝ ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΟΤΟ - ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ - 4Χ4 κλπ απο τις Κυβερνησεις ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΕΤΑΙΡΟΙ, οι οποίοι ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ οικονομικα, και ΕΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΘΟΥΝ μαζί μας, θα υπάρξει ΜΟΝΟ ΟΦΕΛΟΣ για όλους!!
γ) μέχρι το ραντεβου, θα σας έχω έτοιμο υπόδειγμα σχετικού καταστατικού προς συζήτηση
θα σας παρακαλούσα να:
α) καταβληθεί κάθε προσπάθεια ούτως ώστε να είμαστε πάνω από 20 στο ραντεβού
β) ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΩΣ ΤΟΠΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΝ ΩΡΩΠΟ που είναι και ότι πρέπει για βόλτα, έχει χώρους στάθευσης, αλλά και προς τιμήν του Παναγιώτη που μπήκε στον κόπο για το Blog.
ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ!!!
Η ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΦΑΝΗ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝ
ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ON - LINE 24-7
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΥΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ
ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΔΑΓΚΩΝΟΥΝ!!!
Δημητρης Σταυριανος
-
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΥΡΕΘΕΙΤΕ
KYΡΙΑΚΗ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 10.00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΑ Goodyʼs Αγίου Στεφάνου, όπως βγαίνεις από την Εθνική ερχόμενος από κέντρο Αθηνών προς Λαμία.
Μετά την έξοδο από την Εθνική στρίβεις δεξιά και στο φανάρι που θα βρεις αριστερά (άσε που φαίνεται και από την διασταύρωση ενώ είσαι στην Εθνική)
ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΕΨΕΙ
-
Τελικά δήλωσε τίποτα για το θέμα μας ο πρωθυπουργός; Δεν πρόλαβα την ομιλία του.
Έμμεση επαναφορά των τεκμηρίων!!!