Αν υπήρχε το Panda 100HP στην ψηφοφορία, θα επέλεγα αυτό δίχως δισταγμό.
Συμφωνώ με τον φίλο tsargy για την ανάρτηση.
Και εγώ όταν το πήρα μου φάνηκε δύσκολο να την συνηθίσω, αλλά με τον καιρό (λίγες ημέρες), τα βρήκαμε! Έφτασα σε σημείο να παίρνω το 1200άρι της γυναίκας μου για να πηγαίνω στην δουλεία μου και να το δίνω το 100άρι σε εκείνη που το παίρνει αποκλειστικά σε εθνική οδό για την δική της δουλειά.
Όχι γιατί δεν πάει, αλλά γιατί το πονάω.
PANTA ήθελα γρήγορο αυτοκίνητο που να μην πλέει και να μην χρειαστεί να δώσω λεφτά έπειτα από την εγγύηση για βελτιώσεις.
Αυτό για μένα θα ήταν και καθοριστικό για το τι θα αγόραζα τελικά.
Αναρτήσεις,φρένα,bucket καθίσματα,φυμέ,αεροτομή,ζάντες,6άρι σασμάν για να πας να βάλεις σε ένα αυτοκίνητο, ακόμα και αν είναι 10ετίας, θα θέλεις 5000-6000 ευρώ.
Δίνεις λοιπόν 13390, μείον ότι παίζει από έκπτωση αυτή την περίοδο, και ξεχνάς να τσοντάρεις το οτιδήποτε πάνω του.
Όσον αφορά το θέμα του ότι σε 1,5-2 χρόνια σταματάει το μοντέλο, θα τολμούσα να πω, και ίσως παρεξηγηθώ, ότι θα είμαι τότε ένας από τους ευτυχής κατόχους ενός αν όχι συλλεκτικού, αλλά ιδιαίτερου αυτοκινήτου. Αυτό που έκανα η FIAT με το PANDA,με άφησε ευχάριστα άφωνο. Σε πολλά βενζινάδικα που έχω πάει, το κοιτάνε καλά καλά και με ρωτάνε με μία απορία 'Αυτό είναι PANTA;;;'
Αν τελικά δεν του αρέσει, και εννοώ ότι το οδήγησε και δεν του άρεσε, τότε 500αράκι από μένα.