-
Γεια χαρά σε όλους.
Γράφω για πρώτη φορά στο forum, αν και το 'παρακολουθώ' αρκετό καιρό,
με αφορμή ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός που μου συνέβη.Το σάββατο το βράδυ γύρω στις 9 πήγα με το fiesta και την παρέα μου στο bowling που είναι δίπλα απο το Village στου Ρέντη. (το μεγάλο που έχει και γυμναστήριο απο πάνω) Όπως πάντα το άφησα στο υπόγειο parking δίπλα σε πολλά άλλα αυτοκίνητα, ανέβηκα στο bowling και επειδή είχε πολύ κόσμο κατέβηκα ξανά στο Parking για να το πάρω (15 λεπτά το πολύ έκανα) Βρήκα το αυτοκίνητο με 6 βαθίες γρατζουνιές (φαίνεται η λαμαρίνα σε μερικά σημεία) ,30 με 50 cm η κάθε μία, στο μπροστινό αριστερό φτερό, στη πόρτα του οδηγού, την πίσω, και στο πορτ-μπαγκάζ. Το ανέφερα στους υπεύθυνους (όχι οτι περίμενα κάτι) και μου είπαν ότι έχει ξανασυμβεί και μάλιστα αρκετές φορές.
Επείδη ίσως να παίζει σημαντικό ρόλο, αναφέρω οτι το είχω πλείνει πριν απο μερικές ώρες.
Εύχομαι να είμαι ο τελευταίος που του συνέβη. Αν και το θεωρώ απίθανο.
-
Γεια χαρά σε όλους.
με αφορμή ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός που μου συνέβη.Το σάββατο το βράδυ γύρω στις 9 πήγα με το fiesta και την παρέα μου στο bowling που είναι δίπλα απο το Village στου Ρέντη. (το μεγάλο που έχει και γυμναστήριο απο πάνω) Όπως πάντα το άφησα στο υπόγειο parking δίπλα σε πολλά άλλα αυτοκίνητα, ανέβηκα στο bowling και επειδή είχε πολύ κόσμο κατέβηκα ξανά στο Parking για να το πάρω (15 λεπτά το πολύ έκανα) Βρήκα το αυτοκίνητο με 6 βαθίες γρατζουνιές (φαίνεται η λαμαρίνα σε μερικά σημεία) ,30 με 50 cm η κάθε μία, στο μπροστινό αριστερό φτερό, στη πόρτα του οδηγού, την πίσω, και στο πορτ-μπαγκάζ. Το ανέφερα στους υπεύθυνους (όχι οτι περίμενα κάτι) και μου είπαν ότι έχει ξανασυμβεί και μάλιστα αρκετές φορές.
Επείδη ίσως να παίζει σημαντικό ρόλο, αναφέρω οτι το είχω πλείνει πριν απο μερικές ώρες.
-
Γεια χαρά σε όλους.
-
Μου έχουν κάνει και εμένα κάτι αντίστοιχο(έντονο βούλιαγμα-σημάδι πάνω στο νεύρο του καπό,μάλλον από πέτρα)σε ολοκαίνουριο αυτοκίνητο επειδή τόλμησα και έβγαλα από τον δρόμο μπροστά απ'το σπίτι του τους τσιμεντόλιθους,χόρτα απ'τον κήπο του καροτσάκια super-market κ.α για να παρκάρω επειδή δεν έβρισκα πουθενά!
Εννοείται πως το πάρκαρα στο δρόμο δίπλα ακριβώς στο πεζοδρόμιο(όπως όλοι)χωρίς να του κλείνω φυσικά την είσοδο!Τα πολύ σκληρότερα αντίποινα(μόνο έτσι καταλαβάινουν κάποιοι ) έχουν ξεκινήσει μετά φυσικά από 6μήνες(ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ) και θα σταματήσω μόνο όταν βαρεθώ Για καλή του τύχη δεν έχει αυτοκίνητο αλλά....
Όπως έλεγε και ο Καρβέλας(που τον θυμήθηκα τώρα και αυτό τον ανόητο) σε ένα τραγούδι: εγω είμαι άγιος-άγιος αλλά όταν με τσαντίσεις γίνομαι άγριος!!!
-
Ο χρήστης gatony έγραψε:
Μου έχουν κάνει και εμένα κάτι αντίστοιχο(έντονο βούλιαγμα-σημάδι πάνω στο νεύρο του καπό,μάλλον από πέτρα)σε ολοκαίνουριο αυτοκίνητο επειδή τόλμησα και έβγαλα από τον δρόμο μπροστά απ'το σπίτι του τους τσιμεντόλιθους,χόρτα απ'τον κήπο του καροτσάκια super-market κ.α για να παρκάρω επειδή δεν έβρισκα πουθενά!
Εννοείται πως το πάρκαρα στο δρόμο δίπλα ακριβώς στο πεζοδρόμιο(όπως όλοι)χωρίς να του κλείνω φυσικά την είσοδο!Τα πολύ σκληρότερα αντίποινα(μόνο έτσι καταλαβάινουν κάποιοι ) έχουν ξεκινήσει μετά φυσικά από 6μήνες(ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ) και θα σταματήσω μόνο όταν βαρεθώ Για καλή του τύχη δεν έχει αυτοκίνητο αλλά....
Όπως έλεγε και ο Καρβέλας(που τον θυμήθηκα τώρα και αυτό τον ανόητο) σε ένα τραγούδι: εγω είμαι άγιος-άγιος αλλά όταν με τσαντίσεις γίνομαι άγριος!!!
Μπραβο και ξανα μπραβο
ως παθον πολλες φορες (1 με το γκολφ, 2 με το πολο) ελπιζω να μη δω κανενα την ωρα που το κανει. Θα πληρωσει για ολους! Δε θα καταλαβω τιποτα και ας ειναι και γομαρι. Οπως λεει κ ο καραγκιοζης, 'φαγαμε, αλλα μας εριξαν κιολας!!! )Ισως φταιει που εχω γκολφ και οχι αυτοκινητο....
-
Αυτό είναι το μόνο σίγουρο mkiiι, ότι όποιον δω να κάνει κάτι αντίστοιχο
σε οποιονδήποτε θα 'πληρώσει' και για το δικό μου. -
Eμενα παλι ευτυχως αντι να μου το γδερνουν μου το φτυνουν!!
Εχω βρει 5-6 φορες ροχαλα στο τζαμι...η ζηλεια των κ@λοπαιδων!
Παλι καλα...το προτιμω απο το να μου το γρατζουνισουν με το κλειδακι τους!
Δεν με ενδιαφερει ουτως η αλλως ειναι μεσα στην μπιχλα..αλλα πολυ μπιχλα! -
Καυτή πίσσα και πούπουλα!!
Εμένα μου τράβηξαν κλειδιά σε ΟΛΗ την αριστερή πλευρά στην Σάμο μόλις έμαθαν πως το αυτοκίνητο ανήκει σε φαντάρο. Ευτυχώς δεν είναι βαθιά...
Αν φύγει ο στρατός από τη Σάμο, εκτός του ότι θα πέσει πείνα, θα πληρώνουν και με λίρα Τούρκικη, αλλά φταίνε οι φαντάροι για όλα...
-
Sostos o giorgos!
-
Ο χρήστης Antonis_N έγραψε:
Γεια χαρά σε όλους.Γράφω για πρώτη φορά στο forum, αν και το 'παρακολουθώ' αρκετό καιρό,
Χωρις να ειμαι σιγουρος, νομιζω οτι απο την στιγμη που τους πληρωνεις ειναι υποχρεωμενοι να προσεχουν το αυτοκινητο σου και ειναι υπευθυνοι για τυχον ζημιες που γινουν σε αυτο. Ακομα και αν υπαρχει η γνωστη πινακιδα που να λεει 'ουδεμια ευθυνη φερουμε', νομιζω οτι υπαρχει αποφαση δικαστηριου που λεει οτι δεν ισχυει τετοια πινακιδα και οτι αφου ειναι κλειστος χωρος και επι πληρωμης, τοτε εχουν εκεινη την ευθυνη της φυλαξης του αυτοκινητου σου. Αμα θες ψαξ'το λιγο, και αν ισχυουν αυτα που λεω (γιατι δεν θυμαμαι) τοτε ζητα αποζημειωση.
Και στην τελικη, ακου εκει 'το ξερουμε, εχει ξαναγινει'...Και εσεις τι κανετε για αυτο κυριοι στοι παρκινγκ σας? -
Dystyxws, 8a prepei na pas mesw asfaleias gia na ta ftia3eis. An einai ba8ies 8a xreiastei bapsimo.
Pantws, rota an mporoun na tis kalypsoun proxeira (xrisimopoiwntas ena compound) oste na min xriasteis na to bapseis (an einai kainourio autokinito kalo einai na apofeugete)...
-
To parking αυτο ειναι δωρεάν. Δεν νομιζω να βγαλω άκρη ότι και αν κάνω.
Το αμαξι εκλεισε χρόνο πριν 2 εβδομαδες. Κι εγώ το σκεφτηκα για βαψιμο αλλα λογικα θα κοστίσει αρκετα. Θα το ψάξω μετά τις γιορτές. -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Καυτή πίσσα και πούπουλα!!Εμένα μου τράβηξαν κλειδιά σε ΟΛΗ την αριστερή πλευρά στην Σάμο μόλις έμαθαν πως το αυτοκίνητο ανήκει σε φαντάρο. Ευτυχώς δεν είναι βαθιά...
Αν φύγει ο στρατός από τη Σάμο, εκτός του ότι θα πέσει πείνα, θα πληρώνουν και με λίρα Τούρκικη, αλλά φταίνε οι φαντάροι για όλα...
Παντα ετσι ειναι. Μερικα 'μαυρα προβατα' χαλανε την ολη εικονα.
Αμεσως μετα δεν θελουν τις δεκαδες χιλιαδες στρατο. Που φυσικα χωρις ολα τα λεφτα που ξοδευουν οι μισες μικορεπιχειρησεις θα ειχαν μπατηρισει. Οταν ημου στα στρατα στη Μυτηληνη μας κοιταγα με μισο ματι. Αλλα μια φορα που τους ρωτησα και μου ειπαν για τους μεθυσμενους που 'τα σπανε' οποτε καλυτερα να μην υπηρχε ουτε ενας φανταρος. Του ειπα σκεψου το καλυτερα τι λες για 10 παλιοπαιδα θα χασεις 10 χιλιαδες που ειναι πελατες πινουν καφε στην καφετερια σου. Το καλοκαιρι ειμαστε οι φτωχοι συγγενεις αλλα μετα το Σεπτεμβρη το 90% των πελατων ηταν φανταροι. Ωραιες εποχες τοτε ρε παιδι μου. Καλα ειχα κουφαθει οταν μας φτειαχνανε σουβλακι πιτα με κετσαπ και μουσταρδα . Ουτε στην Αμερικη δεν το εχω δει αυτο.Νικος
-
Ο χρήστης agisd έγραψε:
Dystyxws, 8a prepei na pas mesw asfaleias gia na ta ftia3eis. An einai ba8ies 8a xreiastei bapsimo.Pantws, rota an mporoun na tis kalypsoun proxeira (xrisimopoiwntas ena compound) oste na min xriasteis na to bapseis (an einai kainourio autokinito kalo einai na apofeugete)...
Αν εχει μικτη ασφαλεια ναι.
Τεχνικα αν καποιος το εκανε και εξαφανιστηκε δεν πρεπει να το βαλουν οτι φταις και να μην ανεβει η ασφαλεια. Αλλοιως με το μαλακο γιατι θα σε γδαρουν.Ν.
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Καυτή πίσσα και πούπουλα!!
Εμένα μου τράβηξαν κλειδιά σε ΟΛΗ την αριστερή πλευρά στην Σάμο μόλις έμαθαν πως το αυτοκίνητο ανήκει σε φαντάρο. Ευτυχώς δεν είναι βαθιά...
Παντα ετσι ειναι. Μερικα 'μαυρα προβατα' χαλανε την ολη εικονα.
Αμεσως μετα δεν θελουν τις δεκαδες χιλιαδες στρατο. Που φυσικα χωρις ολα τα λεφτα που ξοδευουν οι μισες μικορεπιχειρησεις θα ειχαν μπατηρισει. Οταν ημου στα στρατα στη Μυτηληνη μας κοιταγα με μισο ματι. Αλλα μια φορα που τους ρωτησα και μου ειπαν για τους μεθυσμενους που 'τα σπανε' οποτε καλυτερα να μην υπηρχε ουτε ενας φανταρος. Του ειπα σκεψου το καλυτερα τι λες για 10 παλιοπαιδα θα χασεις 10 χιλιαδες που ειναι πελατες πινουν καφε στην καφετερια σου. Το καλοκαιρι ειμαστε οι φτωχοι συγγενεις αλλα μετα το Σεπτεμβρη το 90% των πελατων ηταν φανταροι. Ωραιες εποχες τοτε ρε παιδι μου. Καλα ειχα κουφαθει οταν μας φτειαχνανε σουβλακι πιτα με κετσαπ και μουσταρδα . Ουτε στην Αμερικη δεν το εχω δει αυτο.Νικος
Απ'ότι έχω διαπιστώσει σε κανένα μέρος οι ντόπιοι δεν χωνεύουν τους φαντάρους.. Με τέτοια αντιμετώπιση βέβαια είναι επόμενο τα αισθήματα να γίνονται αμοιβαία, ούτως ώστε να μην έχουμε την παραμικρή διάθεση να ξαναδούμε αυτά τα μέρη ούτε ζωγραφιστά..
Υ.Γ. Τι εννοείς 'ωραίες εποχές τότε..' Νοστάλγησες την Καλλιόπη, τα νούμερα 2-4 υπό -5 C, το συνεχές ζάλισμα ευαίσθητων οργάνων, τις προσοχές, ή μήπως τα περίπολα 3-6 υπό βροχή?
-
Από τέτοιους ηλίθιους έχουμε γεμίσει μου φαίνεται. Τους πρώτους μήνες που πείρα το αυτοκίνητο είχα μαρτυρήσει. Μόλις το έφτιαχνα την επόμενη μέρα γδάρσιμο από το μπροστινό φανάρι μέχρι το πίσω. Με αποκορύφωμα τις κατσαβιδιές στην πόρτα του οδηγού που ήταν αιτία να την βάψω ολόκληρη.
Να μην πιάσω κανένα στα χέρια μου να τα πληρώσει μαζεμένα.
Θρασύδειλοι εγωπαθείς. -
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Από τέτοιους ηλίθιους έχουμε γεμίσει μου φαίνεται. Τους πρώτους μήνες που πείρα το αυτοκίνητο είχα μαρτυρήσει. Μόλις το έφτιαχνα την επόμενη μέρα γδάρσιμο από το μπροστινό φανάρι μέχρι το πίσω. Με αποκορύφωμα τις κατσαβιδιές στην πόρτα του οδηγού που ήταν αιτία να την βάψω ολόκληρη.
Να μην πιάσω κανένα στα χέρια μου να τα πληρώσει μαζεμένα.
Θρασύδειλοι εγωπαθείς.Kαι αν επιτρεπεται ποιο ειναι το δυσμοιρο αμαξακι σου που υπομενει ολους αυτους τους εγωπαθεις?
Παντως αποψη μου καλο ειναι εαν δεν εχεις κλειστο γκαραζ να μην αγοραζεις ακριβο αυτοκινητο!
Τοσα εκατομμυρια στο δρομο κριμα ειναι..! -
Ποιος μίλησε για ακριβό αυτοκίνητο. Ένα από Astra 1400 είναι και δεν έχει ούτε καν χτυπητό χρώμα. Μερικά λύθηκε το πρόβλημα στην αρχή με μια κουκούλα που την έπιανα από κάτω με τις πόρτες ώστε να μην ανασηκώνεται. Η τελική λύση ήταν το πέρασμα του χρόνου. Τώρα ποια δεν έχω τέτοια προβλήματα.
-
Δεν ειπα οτι εχεις ακριβο αυτοκινητο..!
Απλα μιλησα γενικα.
Παντως ειναι αληθεια οσο ειναι καινουριο στενοχωριεσαι..οσο παλιωνει τοσο αδιαφορεις! -
Και τώρα να το έβρισκα γδαρμένο θα έβριζα θεούς και δαίμονες. Προσπαθώ να το έχω σε άψογη κατάσταση. Απλός δεν χτυπάει πια στο μάτι των ακατονόμαστων ή έχουν βρει άλλα ποιο φανταχτερά στην περιοχή μου και δεν το πειράζουν ποια.
Καταγγελία γδαρσίματος αυτοκινήτου