-
Ο χρήστης sarantis l έγραψε:
Μπορεί να μην σου αρέσει το όπλο της Ford (αν και καθυστερημένα σου απαντώ) αλλά δεν μπορείς να χαρακτηρίζεις τους κατοίκους των περιοχών της Ανατολικής Αττικής όπως εσύ θέλεις (συμφωνώ μόνο για την Λούτσα).
ΦιλικάΜόλις ακύρωσες τα επιχειρήματα σου αφού και εσύ έκανες την ίδια κρίση.....
-
Ο χρήστης digital.centaur έγραψε:
Μπορεί να μην σου αρέσει το όπλο της Ford (αν και καθυστερημένα σου απαντώ) αλλά δεν μπορείς να χαρακτηρίζεις τους κατοίκους των περιοχών της Ανατολικής Αττικής όπως εσύ θέλεις (συμφωνώ μόνο για την Λούτσα).
ΦιλικάΜόλις ακύρωσες τα επιχειρήματα σου αφού και εσύ έκανες την ίδια κρίση.....
Αγαπητέ digital.centaur,
Δικαίως με παρεξήγησες !! Με το 'συμφωνώ μόνο για την Λούτσα' εννοώ την γενικότερη υποβάθμιση της συγκεκριμένης περιοχής -που δυστυχώς υπάρχει-γιατί ξέρω με ποια κριτήρια κάποιοι χαρακτηρίζουν μια περιοχή ως γκαγκούρικη ή μη. Κατα τ' άλλα με τους ανθρώπους εκεί δεν έχω κανένα πρόβλημα - βγαίνω κάποιες φορές κι εκεί.
Και για να μην ξεχνιώμαστε είναι ιεροσυλία να χαρακτηρίζουμε καγκούρικο ένα αυτοκίνητο σας το RS που είναι αποτέλεσμα κόπου και εμπειρίας μέσα από τους Π.Π.Ρ !!! Έλεος...
-
-
Έρωτας
-
θα μοσχοπουλήσει...
αν ήταν και 4κίνητο θα έπερνε πολύ κόσμο απο τα αντίστοιχα 4κίνητα μοντέλα.
-
Δεν βαριέσαι, κρατάει έναν ιδιαίτερο 'χαρακτήρα' ως το πιο δυνατό προσθιοκίνητο παραγωγής. Θα θέλει λάστιχα κάθε βδομάδα έτσι όπως θα σβουρίζει τους μπροστινούς τροχούς
Οι ιδιοκτήτες θα έχουν ραντεβού με το βουλκανιζατέρ κάθε Τρίτη για τράμπα μπρος πίσω και Παρασκευή για καινούρια λάστιχα -
http://www.not2fast.com/chassis/revoKnuckle.pdf
η μπροστινή ανάρτηση του RS
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
ως το πιο δυνατό προσθιοκίνητο παραγωγής.Για Ευρώπη πάντα.Γιατί αν περιλαμβάναμε την Αυστραλία για παράδειγμα,υπάρχουν και δυνατότερα
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
ως το πιο δυνατό προσθιοκίνητο παραγωγής.
Για Ευρώπη πάντα.Γιατί αν περιλαμβάναμε την Αυστραλία για παράδειγμα,υπάρχουν και δυνατότερα
Εκτος απο την ιπποδυναμη, ακομη πιο σημαντικο ειναι η ροπη.
Και υπαρχουν ηδη δυνατοτερα προσθιοκινητα σε ροπη απο το κατα τα αλλα συμπαθες Ford. -
Είναι ότι πρέπει για να κυκλοφορείς σε Σπάτα, Κορωπί, Λούτσα, Μπουρνάζι, Λιόσια, κτλ, χωρίς να κάνεις καγκουρομετατροπές -τις έχει από το εργοστάσιο!
Κοντολογίς,
ΑΙΣΧΡΟ
Αγαπητέ Lapin
Μπορεί να μην σου αρέσει το όπλο της Ford (αν και καθυστερημένα σου απαντώ) αλλά δεν μπορείς να χαρακτηρίζεις τους κατοίκους των περιοχών της Ανατολικής Αττικής όπως εσύ θέλεις (συμφωνώ μόνο για την Λούτσα). Δεν φταίνε οι γνήσιοι - ντόπιοι κάτοικοι αν ορισμένοι κάγκουρες κυκλοφορούν με τέτοιου είδους αυτοκίνητα (συμφωνώ οτι υπάρχουν). Όταν λοιπόν αναφέρεσαι σε αυτές τις περιοχές αδικείς τους ντόποιους κατοίκους που -πίστεψε με οχι μόνο δεν είναι κάγκουρες, αλλά αν έρθεις μια βόλτα από εκεί θα σου δείξω οχήματα - αλλά και τρόπο ζωής- που δεν τα έχεις δει ούτε στις καλύτερες περιοχές !!
Και κάτι ακόμη, καλώς ή κακώς οι κάτοικοι των περιοχών αυτών έχουν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν πολύ καλά αυτοκίνητα - δεν γράφω με έπαρση - αλλά αυτή είναι η αλήθεια !!
Πάντως μια βόλτα από εκεί θα σου άλλαζε την γνώμη !!
Αυτά για να βάζουμε τα πράγματα στην θέση τους και να μην γράφει ο καθένας ότι θέλει, χωρίς να γνωρίζει.Φιλικά
Δηλαδή όσοι κυκλοφορούν με καγκουρεμένα σ'αυτές τις περιοχές είναι από άλλες; Πχ αν δω στο Κορωπί τρελό καγκούρι, πρέπει να υποθέσω πως έρχεται από την Βούλα πχ και δεν είναι ντόπιος;
Όσο για το RS , μια καγκουριά την έχει τι να κάνουμε, αλλά κανείς δεν είναι τέλειος... Κακώς που δεν έβαλαν έναν Haldex, δεν βλέπω με ποιον τρόπο θα περάσουν τόσα άλογα σωστά κάτω...
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
ως το πιο δυνατό προσθιοκίνητο παραγωγής.
Για Ευρώπη πάντα.Γιατί αν περιλαμβάναμε την Αυστραλία για παράδειγμα,υπάρχουν και δυνατότερα
Με πρόβλημάτισε το θέμα και με λίγο ψάξιμο βρήκα ότι οι αμερικάνοι το έχουν παρακάνει...
-
[/quote]
Δηλαδή όσοι κυκλοφορούν με καγκουρεμένα σ'αυτές τις περιοχές είναι από άλλες; Πχ αν δω στο Κορωπί τρελό καγκούρι, πρέπει να υποθέσω πως έρχεται από την Βούλα πχ και δεν είναι ντόπιος;Όσο για το RS , μια καγκουριά την έχει τι να κάνουμε, αλλά κανείς δεν είναι τέλειος... Κακώς που δεν έβαλαν έναν Haldex, δεν βλέπω με ποιον τρόπο θα περάσουν τόσα άλογα σωστά κάτω...
[/quote]Όχι δεν πρέπει να υποθέσεις οτι είναι από τη Βούλα αλλά ούτε και πως είναι ντόπιος (αν ξέρεις την ακριβή σημασία της λέξης - άλλο ντόπιος και άλλο κάτοικος μιας περιοχής - έχει διαφορά πως να το κάνουμε)
Όσο για το RS είναι ιεροσυλία να το χαρακτηρίζουμε έτσι ... Λες να μην έχουν γούστο οι σχεδιαστές !!!!!
Πάντως, πιθανόν να γνωρίζετε πως το χρώμα δεν είναι σίγουρο οτι θα είναι πράσινο, είναι ένα θέμα που βρίσκεται υπο συζήτηση ακόμα...Φιλικά
-
Δηλαδή όσοι κυκλοφορούν με καγκουρεμένα σ'αυτές τις περιοχές είναι από άλλες; Πχ αν δω στο Κορωπί τρελό καγκούρι, πρέπει να υποθέσω πως έρχεται από την Βούλα πχ και δεν είναι ντόπιος;
Όσο για το RS , μια καγκουριά την έχει τι να κάνουμε, αλλά κανείς δεν είναι τέλειος... Κακώς που δεν έβαλαν έναν Haldex, δεν βλέπω με ποιον τρόπο θα περάσουν τόσα άλογα σωστά κάτω...
Όχι δεν πρέπει να υποθέσεις οτι είναι από τη Βούλα αλλά ούτε και πως είναι ντόπιος (αν ξέρεις την ακριβή σημασία της λέξης - άλλο ντόπιος και άλλο κάτοικος μιας περιοχής - έχει διαφορά πως να το κάνουμε)
Η διαφορά είναι πως ο ντόπιος μένει εκεί από πάντα, ενώ ο μη ντόπιος ήρθε σαν μέτοικος. Αλλα η ομοιότητα είναι πως ΚΑΙ οι δύο , μένουν στην ίδια περιοχή...
Να στο πω αλλιώς και μην το παρεξηγήσεις: έχω εγώ ένα οικόπεδο, ε και για βγάλω το κατιτίς μου, αρχίζω και νοικιάζω το χώρο σε Αθίγγανους. Μετά όταν γίνονται πολλοί, χαλιέμαι που γέμισε το οικόπεδο με...παρακατιανούς!Αν θεωρείς πως οι μέτοικοι στα προάστια αυτά είναι....χαμηλότερης ποιότητας από τους ντόπιους-ντόπιους, τότε λυπάμαι που το λέω, αλλά πουλήσατε τα οικόπεδα σε λάθος ανθρώπους (κοινώς, πουλήσατε φθηνά...).
Αλλά φοβάμαι πως η ζημιά έγινε. Για τον εξωτερικό παρατηρητή, δεν υπάρχει διαφορά και δεν τον νοιάζει πόσα χρόνια μένει κάποιος πχ στο Κορωπί, για να τον χαρακτηρίσει ανάλογα. Και κάποιος όταν πάει στο Μπουρνάζι, δεν ξέρει αν όλοι όσοι κόβουν βόλτες γύρω από την πλατεία είναι από το Περιστέρι ή την Κηφισιά. Αλλά δεν τον νοιάζει κιόλας.Λίγο κυνικό μεν, αλλά φοβάμαι πως είναι η σκληρή πραγματικότητα.
Όσο για το RS είναι ιεροσυλία να το χαρακτηρίζουμε έτσι ... Λες να μην έχουν γούστο οι σχεδιαστές !!!!!
Γιατί είναι ιεροσυλία; Επειδή είναι 'γλήγορο'; Αν κάτι είναι καγκουριά, σαφώς και θα το χαρακτηρίσω έτσι! Και στα @@ μου αν οι σχεδιαστές του έχουν διαφορετική άποψη, όπως και σαφώς μπορεί να μην έχουν γούστο! Θες να μου πεις πως όλοι οι σχεδιαστές αυτοκινήτων είναι καλόγουστοι;
Δηλαδή, καλόγουστος σχεδίασε πχ το Hyundai Atos ;
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
http://www.not2fast.com/chassis/revoKnuckle.pdf' target='_blankη μπροστινή ανάρτηση του RS
Ωραία!
Αντίστοιχο με το σύστημα του Clio RS.
The proof of the pudding is in the eating, φυσικά -
Ο χρήστης nass έγραψε:
http://www.not2fast.com/chassis/revoKnuckle.pdf' target='_blank
η μπροστινή ανάρτηση του RS
Ωραία!
Αντίστοιχο με το σύστημα του Clio RS.
The proof of the pudding is in the eating, φυσικάακριβώς αυτό μου θύμισε και περίμενα κάποιον να το σχολιάσει και να το αναλύσει λίγο περισσότερο
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Όχι δεν πρέπει να υποθέσεις οτι είναι από τη Βούλα αλλά ούτε και πως είναι ντόπιος (αν ξέρεις την ακριβή σημασία της λέξης - άλλο ντόπιος και άλλο κάτοικος μιας περιοχής - έχει διαφορά πως να το κάνουμε)
Η διαφορά είναι πως ο ντόπιος μένει εκεί από πάντα, ενώ ο μη ντόπιος ήρθε σαν μέτοικος. Αλλα η ομοιότητα είναι πως ΚΑΙ οι δύο , μένουν στην ίδια περιοχή...
Να στο πω αλλιώς και μην το παρεξηγήσεις: έχω εγώ ένα οικόπεδο, ε και για βγάλω το κατιτίς μου, αρχίζω και νοικιάζω το χώρο σε Αθίγγανους. Μετά όταν γίνονται πολλοί, χαλιέμαι που γέμισε το οικόπεδο με...παρακατιανούς!Αν θεωρείς πως οι μέτοικοι στα προάστια αυτά είναι....χαμηλότερης ποιότητας από τους ντόπιους-ντόπιους, τότε λυπάμαι που το λέω, αλλά πουλήσατε τα οικόπεδα σε λάθος ανθρώπους (κοινώς, πουλήσατε φθηνά...).
Αλλά φοβάμαι πως η ζημιά έγινε. Για τον εξωτερικό παρατηρητή, δεν υπάρχει διαφορά και δεν τον νοιάζει πόσα χρόνια μένει κάποιος πχ στο Κορωπί, για να τον χαρακτηρίσει ανάλογα. Και κάποιος όταν πάει στο Μπουρνάζι, δεν ξέρει αν όλοι όσοι κόβουν βόλτες γύρω από την πλατεία είναι από το Περιστέρι ή την Κηφισιά. Αλλά δεν τον νοιάζει κιόλας.Λίγο κυνικό μεν, αλλά φοβάμαι πως είναι η σκληρή πραγματικότητα.
Γιατί είναι ιεροσυλία; Επειδή είναι 'γλήγορο'; Αν κάτι είναι καγκουριά, σαφώς και θα το χαρακτηρίσω έτσι! Και στα @@ μου αν οι σχεδιαστές του έχουν διαφορετική άποψη, όπως και σαφώς μπορεί να μην έχουν γούστο! Θες να μου πεις πως όλοι οι σχεδιαστές αυτοκινήτων είναι καλόγουστοι;
Δηλαδή, καλόγουστος σχεδίασε πχ το Hyundai Atos ;
Αγαπητέ HighFidelity,
Συμφωνώ και επεαυξάνω σε όλα συτά που λες !!!!!!!!!
Δεν ξέρω από που είσαι αλλά φαίνεται να γνωρίζεις τα πράγματα της περιοχής της Ανατολικής Αττικής. Παρολαυτά, θα συμφωνήσεις πως το να ισοπεδώνεις τα πάντα δεν είναι σωτσό . Έίμαι ο πρώτος που διαφωνεί με όσους πωλούν τα οικόπεδα σε ' λάθος ανθρώπους ' αλλά θα συμφωνήσεις πως δεν μπορεί να χαρακτηριστεί μια περιοχή καγκούρικη (γενικώς) επειδή κάποιοι είναι ανισόροποι (μην χρησιμοποιήσω άλλη έκφραση).
Όσο για το νέο focus... η δική σου άποψη δεν μπορεί να χαρακτηρίζει ένα αυτοκίνητο που για να παραχθεί, δούλεψαν ένα σωρό άνθρωποι κάποιου επιπέδου και μιας ορισμένης μόρφωσης...
Δυστηχώς, επειδή στην Ελλάδα δεν κάνουμε τίποτα, έχουμε την τάση να κρίνουμε αρνητικά τους καλύτερους από εμάς !!!!!!!!!!!!!
Δεν πειράζει ας είναι !
Μ.Φ.Χ
Λιαλιούτης Σαράντης
-
BTW ξέρετε πόσο έχει ένα οικόπεδο στην ανατολική αττική? (καθόλου φτηνά)
... και σε κάθε περίπτωση αυτοί που κυκλοφορούν σ'αυτές τις περιοχές από την άνοιξη και μετά -πιστέψτε με- μόνο ντόπιοι δεν είναι...Υγ. Για το RS ακόμα δεν το είδαμε καγκούρικο το βαφτίσαμε? Χαλαρά...
-
πιστευω πως για να το πας πραγματικα γρηγορα θελει χερια.και αυτο το κανει τοσο ξεχωριστο.
-
Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα είναι πολύ γρήγορο, άλλωστε και το προηγούμενο RS ήταν πολύ γρηγορότερο του -όποιου- τότε ανταγωνισμού. Με μία μικρή ένσταση του 'πισταδόρικου' προσανατολισμού -που στην Ελλάδα δυσκόλευε αρκετά- και της αξιοπιστίας.
Θα έπρεπε όμως να είναι τετρακίνητο και να στοχεύει απευθείας στο νέο impreza, από την στιγμή που ουσιαστικά είναι σε δική του κατηγορία πιστεύω δεν έχει τόση αξία για το όνομα της Ford.
-
Ο χρήστης droemmen έγραψε:
Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα είναι πολύ γρήγορο, άλλωστε και το προηγούμενο RS ήταν πολύ γρηγορότερο του -όποιου- τότε ανταγωνισμού. Με μία μικρή ένσταση του 'πισταδόρικου' προσανατολισμού -που στην Ελλάδα δυσκόλευε αρκετά- και της αξιοπιστίας.Θα έπρεπε όμως να είναι τετρακίνητο και να στοχεύει απευθείας στο νέο impreza, από την στιγμή που ουσιαστικά είναι σε δική του κατηγορία πιστεύω δεν έχει τόση αξία για το όνομα της Ford.
Σίγουρα αν ήταν τετρακίνητο θα στόχευε απευθείας τα ''όπλα'' impreza και evo. Όλοι αυτό περιμέναμε - να βγεί τετρακίνητο. Όμως σε συνέντεξή του ο υπεύθυνος μηχανικός έλεγε: 'δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να χρησιμοποιήσουμε πίσω διαφορικό' (!)
Αυτό πιστεύω λέει πολλά όσον αφορά τις επιδόσεις που θα έχει το αυτοκίνητο...
Μην ξεχνάμε οτι 0-100 έχει λιγότερο από 6 ...
Ford Focus II RS