-
Να με συγχωρεσει ο συγγραφεας του 'χιονιζει,ασπρη μερα για τους προσθιοκινητους' αλλα καλυτερο τιτλο δεν θα μπορουσα να εβαζα...
Ωρα 1 και 45.Αποφασιζω για κακη μου τυχη να φυγω απο Καλλιθεα και να παω Καβαλας στο υψος της Θηβων για μια δουλεια που ειχα...
Στη διαδρομη ξεκιναει η βροχη και οι συνθηκες ειναι πραγματικα δυσκολες.Κινηση,μποτιλιαρισματα κτλ κτλ.
Μετα απο 50 λεπτα φτανω και τελειωνοντας λεω να γυρισω απο Πειραιως μηπως και εχει λιγοτερη κινηση,αφου ο Κηφισος εχει πηξει.
ΟΜΩΣ στο υψος της ΧαμοΣΤΕΡΝΑΣ ο δρομος εχει μετατραπει σε θαλασσα.
Για καμμια 100αρια μετρα τα νερα φτανουν στην πορτα του......RAV4 που για καλη μου τυχη ειχα παρει...Συνεργεια τηλεορασης καταγραφουν τα γεγονοτα,αυτοκινητα παρατειμενα στη μεση της θαλασσας(δεν υπηρχε δρομος για πολλα μετρα)αλλα αυτοκινητα να κανουν αναστροφη στη αριστερη λωριδα της Πειραιως,μηχανακια να μενουν...Για μια στιγμη πραγματικα αισθανθηκα σαν καπετανιος.......
Βεβαια ουτε λογος για αστυνομια....
Και ερωτω.Αφου ξεραμε για επικινδυνα καιρικα φαινομενα εδω και λιγες ημερες,γιατι δεν παει κανενας να ξεβουλωσει τα φρεατια?????
Δηλαδη πρεπει να γινει κανενα σοβαρο ατυχημα για να κινητοποιηθουν οι αρχες???Δυστυχως ομως ετσι φαινεται πως ειναι τα πραγματα.....
Κριμα που δεν ειχα ψηφιακη καμερα και οι 4-5 φωτογραφιες που τραβηξα ειναι απο το κινητο για να βλεπατε τα χαλια μας... -
Να με συγχωρεσει ο συγγραφεας του 'χιονιζει,ασπρη μερα για τους προσθιοκινητους' αλλα καλυτερο τιτλο δεν θα μπορουσα να εβαζα...
Ωρα 1 και 45.Αποφασιζω για κακη μου τυχη να φυγω απο Καλλιθεα και να παω Καβαλας στο υψος της Θηβων για μια δουλεια που ειχα...
Στη διαδρομη ξεκιναει η βροχη και οι συνθηκες ειναι πραγματικα δυσκολες.Κινηση,μποτιλιαρισματα κτλ κτλ.
Μετα απο 50 λεπτα φτανω και τελειωνοντας λεω να γυρισω απο Πειραιως μηπως και εχει λιγοτερη κινηση,αφου ο Κηφισος εχει πηξει.
Για καμμια 100αρια μετρα τα νερα φτανουν στην πορτα του......RAV4 που για καλη μου τυχη ειχα παρει...Συνεργεια τηλεορασης καταγραφουν τα γεγονοτα,αυτοκινητα παρατειμενα στη μεση της θαλασσας(δεν υπηρχε δρομος για πολλα μετρα)αλλα αυτοκινητα να κανουν αναστροφη στη αριστερη λωριδα της Πειραιως,μηχανακια να μενουν...Για μια στιγμη πραγματικα αισθανθηκα σαν καπετανιος.......
Και ερωτω.Αφου ξεραμε για επικινδυνα καιρικα φαινομενα εδω και λιγες ημερες,γιατι δεν παει κανενας να ξεβουλωσει τα φρεατια?????
Δηλαδη πρεπει να γινει κανενα σοβαρο ατυχημα για να κινητοποιηθουν οι αρχες???Δυστυχως ομως ετσι φαινεται πως ειναι τα πραγματα.....
Κριμα που δεν ειχα ψηφιακη καμερα και οι 4-5 φωτογραφιες που τραβηξα ειναι απο το κινητο για να βλεπατε τα χαλια μας... -
Δεν είναι μόνο θέμα βουλωμένων φρεατίων. H συγκεκριμένη γέφυρα είναι μία πονεμένη ιστορία, όχι μόνο όταν βρέχει, αλλά και στεγνή. Πριν από καμία βδομάδα είχε ΠAΛI λουλούδια στο διάζωμα. Bέβαια φταίει η υπερβολική ταχύτητα κι όχι φυσικά η 'άσφαλτος' και η σχεδίαση.
Φυσικά όταν γίνεται λίμνη φταίει η υπερβολική βροχή και τα ακραία καιρικά φαινόμενα
-
Τραγική κατάσταση πραγματικά
Βέβαια μπορεί να ρίχνει καρέκλες από βροχή, μπορεί να έχει σκοτεινιάσει πάρα πολύ από τις 3 το μεσημέρι αλλά φώτα δεν ανοίγουμε αν δεν πάει 8 .
Λες και δουλεύουν με το ρολόι
-
τι περίμενες να τρέξουν να ανεβάσουν το διακόπτη και ν' ανάψουν τα φώτα? και βέβαια προγραμματισμένα είναι με χρονοδιακόπτη και ανάβουν κάποια συγκεκριμένη ώρα κάθε μέρα η μήπως δεν φαίνεται
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
τι περίμενες να τρέξουν να ανεβάσουν το διακόπτη και ν' ανάψουν τα φώτα? και βέβαια προγραμματισμένα είναι με χρονοδιακόπτη και ανάβουν κάποια συγκεκριμένη ώρα κάθε μέρα η μήπως δεν φαίνεταιΓια τα φώτα των αυτοκινήτων λέω...απλά έτσι όπως το είπα ότι δεν ανοίγουν αν δεν πάει 8 λογικό ήταν μάλλον να μην είμαι σαφής σε μερικά βιαστικά μέλη
Το θέμα δεν είναι αυτό βέβαια ... αλλά ότι ότι είναι επικίνδυνο να βρέχει πάρα πολύ να έχει σκοτεινιάσει και να μην βλέπεις καλά τα άλλα αυτοκίνητα...
Οι προβολείς (των αυτοκινήτων) όμως ξέρουμε καλά από που ανοίγουν τον Αύγουστο με τους 40 C !
-
Ποια 'βιαστικά μέλη'; 40 λεπτά μετά από την δημοσίευσή σου έγραψε!
Σήμερα μου έκανε εντύπωση πως ΟΛΟΙ είχαν για πρώτη φορά τα φώτα ανοιχτά στην Κηφισίας στις 15:30. Φυσικά αν δεν τα είχαν θα ήτ;αν απλά αόρατοι (ειδικά τα ασημί - μολυβί αυτοκίνητα που πλέον είναι η πλειοψηφία...).Μου έκανε πολύ θετική εντύπωση πως δεν βρέθηκε ούτε ένας μαύρος γκιόζης! Σκέφτηκα πως ίσως κάτι να αλλάζει, αλλά μετά το ποστ σου κατάλαβα πως ήταν απλά ένα παιχνίδι των πιθανοτήτων...
Υ.Γ. Μακάρι στην βροχή ποτέ να μην βρούνε που πέφτουν τα προβολάκια τα οποία σε γυαλιστερό δρόμο στραβώνουν ΑΓΡΙΑ...
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Ποια 'βιαστικά μέλη'; 40 λεπτά μετά από την δημοσίευσή σου έγραψε!Σήμερα μου έκανε εντύπωση πως ΟΛΟΙ είχαν για πρώτη φορά τα φώτα ανοιχτά στην Κηφισίας στις 15:30. Φυσικά αν δεν τα είχαν θα ήτ;αν απλά αόρατοι (ειδικά τα ασημί - μολυβί αυτοκίνητα που πλέον είναι η πλειοψηφία...).Μου έκανε πολύ θετική εντύπωση πως δεν βρέθηκε ούτε ένας μαύρος γκιόζης! Σκέφτηκα πως ίσως κάτι να αλλάζει, αλλά μετά το ποστ σου κατάλαβα πως ήταν απλά ένα παιχνίδι των πιθανοτήτων...
Υ.Γ. Μακάρι στην βροχή ποτέ να μην βρούνε που πέφτουν τα προβολάκια τα οποία σε γυαλιστερό δρόμο στραβώνουν ΑΓΡΙΑ...
Εντάξει μάλλον έτσι είναι όπως το λες για τις πιθανότητες.
Εγώ απλά έκανα διαδρομή κέντρου-Ζωγράφου και σε στιγμές απίστευτης καταιγίδας με το αποκορύφωμα στην Κατεχάκη που δεν έβλεπες τίποτα, είδα ελάχιστα φώτα ανάμενα.
Και στα ελάχιστα φώτα σχεδόν όλοι απλά είχαν ανάψει τα πολύ μικρά πορείας που τα έβλεπες σε απόσταση 1 μέτρου από εσένα μόνο!Anyway και προβολάκια είδαμε!
Βιάστηκα μέλη πάντως όχι με την έννοια του πόσος χρόνος πέρασε από το δικό μου post αλλά για το ειρωνικό ύφος σε κάτι που ακόμα και αν εννοούσα δεν βρίσκω το λόγο για τέτοια απάντηση.
Φαντάσου δηλαδή να εννοούσα τα φώτα των δρόμων και όχι των αυτοκινήτων πόσες φορές θα έπρεπε να λέω συγνώμη!
Δεν βαριέσαι...μέρες που είναι, όλοι μας δικαιολογούμαστε!!Πάντως πραγματικά το νερό στους δρόμους, απίστευτο.
Η τιμωρία του να είσαι πεζός...περνάει ένα αυτοκίνητο και γίνεσαι μούσκεμα... -
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Βιάστηκα μέλη πάντως όχι με την έννοια του πόσος χρόνος πέρασε από το δικό μου post αλλά για το ειρωνικό ύφος σε κάτι που ακόμα και αν εννοούσα δεν βρίσκω το λόγο για τέτοια απάντηση.Αν εννοείς το μήνυμα της kamil, ξαναδιάβασέ το, η ειρωνεία δεν πάει σε εσένα αλλά σε αυτούς που δεν κάνουν αυτό το οποίο τους κατηγορείς πως δεν κάνουν...
(Δεν είμαι δικηγόρος της kamil, απλά θέλω να προλάβω στεναχώριες )
Πάντως πραγματικά το νερό στους δρόμους, απίστευτο.
Η τιμωρία του να είσαι πεζός...περνάει ένα αυτοκίνητο και γίνεσαι μούσκεμα...Μια από τις μεγαλύτερες καφρίλες: να περνάς με φόρα από λακούβα με νερά και να βρέχεις πρώτα απ΄ όλα τους πεζούς αλλά και δικυκλιστές κτλ...
-
Συμφωνώ, αρκεί η λακούβα να... φαίνεται...
Γενικά αν δω πεζό πάω αργά περνώντας τον, ειδικά στα στενά που ούτως ή άλλως κάποιοι με αυτοκίνητο του εξαφανίζουν το πεζοδρόμιο... Δεν χρειάζεται άλλο ένα αυτοκίνητο να του κάνει ντους...Επίσης όταν βρέχει χιονίζει κλπ δεν παραγγέλνω απ'έξω... Ο καημένος το ίδιο μεροκάματο θα πάρει και θα έχει πολύ περισσότερο κίνδυνο, άσε την ταλαιπωρία... Αν πάντως αναγκαστώ να παραγγείλω, του δίνω κάτι παραπάνω...
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Βιάστηκα μέλη πάντως όχι με την έννοια του πόσος χρόνος πέρασε από το δικό μου post αλλά για το ειρωνικό ύφος σε κάτι που ακόμα και αν εννοούσα δεν βρίσκω το λόγο για τέτοια απάντηση.
Αν εννοείς το μήνυμα της kamil, ξαναδιάβασέ το, η ειρωνεία δεν πάει σε εσένα αλλά σε αυτούς που δεν κάνουν αυτό το οποίο τους κατηγορείς πως δεν κάνουν...
(Δεν είμαι δικηγόρος της kamil, απλά θέλω να προλάβω στεναχώριες )
Οκ μπορεί να είναι έτσι..δεκτό
Αν δώσουμε συνέχεια, έχεις δίκιο θα έχουμε στεναχώριες, οπότε ας το σταματήσουμε εδώ, και το σταματάω και εγώ εδώ
Λάθος που το άρχισα.
Συνεχίζουμε στο θέμα μαςΠάντως πραγματικά το νερό στους δρόμους, απίστευτο.
Η τιμωρία του να είσαι πεζός...περνάει ένα αυτοκίνητο και γίνεσαι μούσκεμα...Μια από τις μεγαλύτερες καφρίλες: να περνάς με φόρα από λακούβα με νερά και να βρέχεις πρώτα απ΄ όλα τους πεζούς αλλά και δικυκλιστές κτλ...
Αν γίνεται επίτηδες όντως βλακεία, αλλά έτσι όπως είναι οι δρόμοι μας είναι πάρα πολλές οι φορές που το κάνουμε αθελα μας.
-
Α! από χρόνους, Ιερά οδός – Κυψέλη με λεωφορείο 2,5 ώρες
Εθνική οδός από το ύψος των 120 μέχρι έξοδο Αχαρνών 2,5 ώρες επίσης.
Άρα 3kms=30kms
-
Ιερά - Κυψέλη 2,5 ώρες...
Μου έχει συμβεί, και ο οδηγός να μη μας αφήνει να πάμε με τα πόδια γιατί έλεγε αν δεν κατεβαίναμε σε στάση θα έβρισκε το μπελά του... (το λεωφορείο σταματημένο-πηγμένο στο ίδιο σημείο 20-30 λεπτά...)
Ο ανηψιός μου όταν μπουσούλαγε μάλλον ταχύτερος ήταν, αν και για μικρότερες αποστάσεις!
-
Χθες βράδυ,με πάρα πολύ βροχή(00:30) από Παγκράτι για Χολαργό 2 φορές έχασα το φως μου!!!
Το μεγαλύτερρο κομμάτι της Μιχαλακοπούλου έμοιζε πραγματικά με ποτάμι.
Δεν καταλάβαινα για πότε έμπαινα μέσα στα (βάθους τουλάχιστον μισής+ ρόδας) νερά και λουζόταν ΟΛΟ το αυτοκίνητο μέχρι πάνω φρενάροντας πολύ απότομα.Ένιωθα σαν άγριο εκτός δρόμου όχημα που το νερό χαλαρά φτάνει μέχρι το καπό όταν βουτάνε...!!!
Το ίδιο ακριβώς συνέβηκε στη Μεσογείων(πριν ακριβώς στα έργα του Μετρό-στην παράκαμψη-στο Χολαργό) βλέποντας το μπροστινό αυτοκίνητο να βουτάει και τα νερά που πέταξε ήταν πιο πολλά και από ταχύπλοο που έχει αναπτύξει σεβαστή ταχύτητα!!!
-
Στο δρομο εξω απο το σπιτι μου εγιναν εργα αποχετευσης...
Κλασικα πισα δεν βαζουμε αφου τελειωσαν και χτες βραδυ πηρε ολο το χωμα η βροχη και εκανε κουφωμα απο κατω.
Σημερα το πρωι ενα βυτιο με πετρελαιο βουλιαξε μεσα και ηρθε πυροσβεστικη μετα απο 1 (!) ωρα!
Η ΕΥΔΑΠ που εκανε τα εργα ελεγε πως δεν ηταν αρμοδιοτητα της αλλα της ΔΕΠΑ κλπ κλπ...
Ηρθαν και βαλανε κορινες πριν λιγο.........Θελουμε και ολυμπιακους αγωνες #@)(# την που#@)* μου!
Ελπιζω τοτε να βρεξει και να γελανε ολοι με τα χαλια μας...Περι λακουβων stealth ειναι γνωστα ...
Επεσα σε δυο camo λακουβες σημερα... Παλι ισιωμα οι ζαντες...Προσοχη στον κομβο Λυματων υπαρχει καθιζηση με 'σκαλακι' που δεν φενεται... Οπως και στην δεξια λωριδα πριν τον κομβο Μεταμορφωσης τα μπαλωματα φυγανε και εχει αρκετους 'ταφους...'
-
Χτες το βράδυ, με λεωφορείο από τη Μενάνδρου μέχρι το ύψος της Εθνικής μέσω Ιεράς Οδού: 2:15'
Περίπου όσο κάνω να πάω Λαμία με χαλαρούς ρυθμούς.
Και σε όλη αυτή τη διαδρομή ούτε ένας σκατοτροχονόμος να ρυθμίζει την κυκλοφορία.
-
Ο χρήστης Vasilios έγραψε:
Χτες το βράδυ, με λεωφορείο από τη Μενάνδρου μέχρι το ύψος της Εθνικής μέσω Ιεράς Οδού: 2:15'Περίπου όσο κάνω να πάω Λαμία με χαλαρούς ρυθμούς.
Και σε όλη αυτή τη διαδρομή ούτε ένας σκατοτροχονόμος να ρυθμίζει την κυκλοφορία.
Xτες μάλλον δεν ήθελες τροχονόμους, αλλά το λιμενικό και την ακτοφυλακή
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Χτες το βράδυ, με λεωφορείο από τη Μενάνδρου μέχρι το ύψος της Εθνικής μέσω Ιεράς Οδού: 2:15'
Περίπου όσο κάνω να πάω Λαμία με χαλαρούς ρυθμούς.
Xτες μάλλον δεν ήθελες τροχονόμους, αλλά το λιμενικό και την ακτοφυλακή
Απορώ αν υπήρχε και κανένας στο δρόμο...
Έκανες ότι παρανομία ήθελες δηλαδή!! -
Άγιος Στέφανος - Καλλιθέα: 2 ώρες. Τυχερός ήμουν, αφού όταν είδα το πήξιμο 2 χλμ πριν το φανάρι της Κηφισιάς μπήκα από μέσα (έστριψα δεξιά και αμέσως αναστροφή ). Το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής (Κηφισίας - Βασ.Σοφίας - Αμαλίας - Συγγρού) ήταν πολύ χαλαρό εκτός από το κομμάτι Βασ.Σοφίας - Αμαλίας το οποίο ήταν πηγμένο από αυτοκίνητα που προσπαθούσαν να πάρουν τη Βουλιαγμένης και το οποίο μου πήρε μισή ώρα και.
Συνάδερφος έκανε Άγιο Στέφανο - Αχαρνών 3.5 ώρες!
Βρεχει...Μαυρη μερα για οσους κινουνται στους δρομους...